Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton - Antivirus, Internet Security, 360 v.2013

Featured Replies

Аз премахнах НИС 2013 от моя компюър ако някой иска лиценз за 170 дена да пише.

• Отговори 273
  • Прегледи 34,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защото Нортон има проблем с архиви и флашки .

Ха добър ден , добре че съм аз да ти отворя очите :magnifier:

Някои забелязал ли е,че Нортон имат тъмни зделки с търсачката Аsk и заменя тази на Google?има вече доста писано по темата ама никoй тук нищо не казва...

http://www.wildersse...t=331580&page=3

Интересно. Очаквам коментари от ползващите Нортон 2013 :rolleyes:

До сега никога Norton не ми е променял търсачката или прочие.. , от тази гледна точка не вярвам на написаното, понеже не се е проявявало при мен.

До сега никога Norton не ми е променял търсачката или прочие.. , от тази гледна точка не вярвам на написаното, понеже не се е проявявало при мен.

Аз също не съм наблюдавал такова нещо.

В дискусията в WIlders става въпрос за минали неща, имаше един пач, който щеше да въвежда ask-toolbar, но след като се вдигна доста шум и в Wilders и по форумите на Norton, го изтеглиха.

Редактирано от zerotox (преглед на промените)

При мен при деинсталиране на Нортон ми остави Ask като търсачка( Internet Explorer 9).Не му обърнах внимание до като не прочетох това вчера.За какво им е притрябвало на Нортон да правят сделки с тези глупости?

Кой каза,че няма Ask в тyлбара на Нортон ? Ето

Не съм аз...

Така, аз не съм казал, че няма ! Казвам, че при мен при инсталиране не ми променя страницата (визирам моя браузър Mozilla) ! При деинсталиране никога не съм се съгласявал с предложенията на Norton, относно да ми остави туулбара и не знам си още какво... Поради тази причина изказах и мнението си, че при мен няма подобни явление. Мислете и четете, когато дадена програма Ви подканва или не да оставите или премахнете неин компонент, тя няма да го направи вместо Вас ! А на въпроса "Защо го правят" ? Как защо ? За пари... всеки прави всичко за пари ;) ако не сте го разбрали .. мисля, че е крайно време Мадам ;) А ако слага въпросната търсачка при Internet Explorer.. това не съм го виждал и не ме интересува понеже съм го махнал.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Хм! че аз никога не съм имал и не съм виждал такова нещо! Странна работа!

Аз го казах, съдейки по обсъждането в Wilders. Но фактите са си факти, жалко, че в 2013 версия пак са решили да го добавят.

При мен даже изобщо не присъства тази търсачка в настройките на Хрома!

Публикувано изображение

нямам такава търсачка аз!

Публикувано изображение

Редактирано от ???????? (преглед на промените)

Доколкото разбрах става въпрос за IE 9 не за хрома и лисицата :rolleyes:

http://www.kaldata.c...80#entry2334208

Ами не знам...аз не съм мяркал изобщо тази търсачка! Ето и в експлорера

Публикувано изображение

А сега кой лъже?Или никой не лъже...Знам ли?

като заговорихме за Нортон, да си кажа мнението относно сравнението му с Битдефендер.

• Битдефендера го тествах цели 3 дни на лаптопа /и още си е там/. Впечатлението ми, усещането ми за него е, че е доста "суха", доста "стегната" програма, много добра на фишинг сайтове, не позволява изобщо да се свали вреден файл, за който има дефиниция, като го блокира още от сайта. Въпреки това, при един от много тестове, които правих, бях свалил 3 файла, които не се засичаха, и реших да ги стартирам. И един от файлове /жалко, че не си бях записал адреса от където го свалих/ успя да го "събори"- взе да си вади прозорци, всичко друго блокира...а Дефендера- не гъкна. така, че не е безгрешен! Не ми харесва обаче, че е прекалено много одялкан от към настройки и информация...прекалено! Нортон има много повече настройки! Като цяло- някак си не го усещам като програма на която 100% да разчитам. Прекалено ми е "дървен" и "стегнат" тоя Битдефендер...не е "умна" програма, поне с такова усещане отавам...
  • Нортон в същото време го усещам, като доста "по-еластична", "по-гъвкава" и определено доста по "интелигентна" програма, даваща много повече информация на потребителя (ако той се интересува от нея), без тя да се натрапва, както това пък прави Касперски. Нортон отстъпва на Битдефендър в модула "класическа уеб-защита" (на фишинг дефендера е по-добър), но Insight анализа и в частност Репутация, компенсира всичко! С Нортон някак си ми е по-спокойно- ако репутацията ми дава, че файла е ОК, най-вероятно той наистина е ОК, докато ако Битдефендер не засича, не мога да бъда сигурен, че файла наистина е добър...което и се подтвърди в примера по-горе.
Всяка от програмите си има своите достойнства, но все пак като, че ли Нортон е малко по-добър и надежден като цялостен пакет!

Редактирано от ???????? (преглед на промените)

Това не е в търсачката а в Тyлбара на Нортон като се зададе какво да се търси.Значи имаме toolbar с наблюдател!!!

При деинсталиране не знам защо, си ми остави направо търсачката в IE Ask!

като заговорихме за Нортон, да си кажа мнението относно сравнението му с Битдефендер.

• Битдефендера го тествах цели 3 дни на лаптопа /и още си е там/. Впечатлението ми, усещането ми за него е, че е доста "суха", доста "стегната" програма, много добра на фишинг сайтове, не позволява изобщо да се свали вреден файл, за който има дефиниция, като го блокира още от сайта. Въпреки това, при един от много тестове, които правих, бях свалил 3 файла, които не се засичаха, и реших да ги стартирам. И един от файлове /жалко, че не си бях записал адреса от където го свалих/ успя да го "събори"- взе да си вади прозорци, всичко друго блокира...а Дефендера- не гъкна. така, че не е безгрешен! Не ми харесва обаче, че е прекалено много одялкан от към настройки и информация...прекалено! Нортон има много повече настройки! Като цяло- някак си не го усещам като програма на която 100% да разчитам. Прекалено ми е "дървен" и "стегнат" тоя Битдефендер...не е "умна" програма, поне с такова усещане отавам...
  • Нортон в същото време го усещам, като доста "по-еластична", "по-гъвкава" и определено доста по "интелигентна" програма, даваща много повече информация на потребителя (ако той се интересува от нея), без тя да се натрапва, както това пък прави Касперски. Нортон отстъпва на Битдефендър в модула "класическа уеб-защита" (на фишинг дефендера е по-добър), но Insight анализа и в частност Репутация, компенсира всичко! С Нортон някак си ми е по-спокойно- ако репутацията ми дава, че файла е ОК, най-вероятно той наистина е ОК, докато ако Битдефендер не засича, не мога да бъда сигурен, че файла наистина е добър...което и се подтвърди в примера по-горе.
Всяка от програмите си има своите достойнства, но все пак като, че ли Нортон е малко по-добър и надежден като цялостен пакет!

Много ми хареса на мен BitDefender и то за първи път ми харесва,но в предната верси ми крашваше при Банкиране сега ми крашва при опит за вадене на USB.Не ми харесва,че постоянно като Аvast все нещо my има.

Доколкото разбрах става въпрос за IE 9 не за хрома и лисицата :rolleyes:

http://www.kaldata.c...80#entry2334208

Ми не, снимката ми е от Хрома.

Аз го казах, съдейки по обсъждането в Wilders. Но фактите са си факти, жалко, че в 2013 версия пак са решили да го добавят.

Да има го,но какво ни прави?Дали ни шпионира?Това четох аз из форумите.

А на въпроса "Защо го правят" ? Как защо ? За пари... всеки прави всичко за пари ;) ако не сте го разбрали .. мисля, че е крайно време Мадам ;)

Мадам е женена жена с деца. ;)

Уау! Може ли видео как страхотния HIPS се справя с локера на реална машина.Нали е страхотен кво ви пука да го пуснете и на реална?И къде е инфото какво прави този локер?Всички дори и легитимните програми инжектират процес ама мен ме интересува какво и как променя че да знам да блокирам или не.Ако може понеже ви гледам че сте навътре в нещата да ми ги обясните тези неща.Една репутация не стига или стига?И въобще какво е репутация и къде може да се смени репутацията на даден файл че да стане с добра репутация.Въобще може ли да ми обясните кой са тези 5 слоя защита която предлагат Symantec?

Благодаря!

Ако не ви е станало нещо ясно мога да си повторя въпросите ама да не ми отговаря на някого сестрата в 4 клас.

Ето ти отговор за 5-те слоя защита

http://now-static.norton.com/now/en/AU_SITE/pu/images/Promotions/2012/lineup-2013/norton-2013-lineup.html?inid=au_ghp_hero2_norton_2013

Файл може да си промени репутацията ако докладваш тук приятелю

Публикувано изображение

Иначе си чакай...

Отмяташ Download Insight...

Привет, Ъпдейтнах си NIS до новата версия и ............... Имам легален Office 2010/ от фирмата където работя по програма за домашно ползване на Микрософт/ и от няколко дни ми излиза надпис, че е активиран но не е лицензира. Говорих със Микрософт България и ми казаха, че при тях няма проблеми с лиценза ми. В първия прозорец. който ми излиза видях грешка с номер и я проверих: 0xC004F074 The Software Licensing Service reported that the computer could not be activated. No Key Management Service (KMS) could be contacted. Please see the Application Event Log for additional information. И тъй като проблема ми се появи след ъпдейта на NIS си мисля че той блокира възможността за свързване със KMS сървъра за проверка на лицензирането. Изключих преди малко NIS и firewall му но не се промени надписа. Незнам кога и как Офиса проверява за лиценз и как да го накарам изкуствено да провери. Мога ли и къде и как да вложа правило да допуска проверка за лицензност чрез KMS?

Е,това е най лошото да не се вслушват в мненията на бета тестерите! И в форума на Касперски го има това :mad: Как не се научиха да уважават мнението на потребителите,а не да се чудят как да изклинчат с чупки в кръста. Надявам се тази 2013 да не бъде кошмарна и като година и като продукти! :mad:

пп.Гаджета който иска може и да го спре. Това виждам е най малкият проблем,че няма гаджет.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.