Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Когато сте самотни...

Featured Replies

Имате ли си собствено място ,където отивате когато сте самотни,изпаднали сте в депресия или просто искате да избягате от всичките си проблеми :yanim: ?Разкажете за него и кажете какво ви кара да се чуствате необезпокоявани когато сте там ? ;)

• Отговори 105
  • Прегледи 24,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Силна музика, докато не ми мине. Или излизам с приятели и се разхождаме из природата

• Тръгвам сама по улиците безцелно и си вървя,вървя,вървя....сякаш търся нещо,но не го намирам,просто вървя!Не звъня на приятели,сама ми е по-добре.Или просто сядам и плача,така ми минава много по-бързо

• Аз в такива маменти се мятам на колата отивам до някъда и после обратно ,помага.

Публикувани изображения

Когато съм самотен обикновенно си сядам на компютъра и чета форумчета или се обаждам на някой приятел и излизам някаде. Това е !

Когато ми е тъжно или самотно се обаждам на някой приятел.Приятелите ме разтоварват от всякакви грижи и депресии.

:drink: :conver:

Когато съм самотна или тъжна, обичам да съм на село. Това е мястото което ме "ъшгреитва" или просто забравям всичко лошо когато съм там. Причината можеби е в това, че там е минало детството ми, или частта от него която е била необременена, розова и весела. Проблема обаче е, че прекалено често се случва да съм тъжна и нямам физическата възможност да съм там всеки път. Рядко ходя, можеби по 2 пъти в годината, но май ми стигат:)

Иначе и аз прибягвам до комп-а...

Най -спокойно се чувствам близо до морето... (Независимо дали е зима или лято). И не кое да е море, а Черно море!! Винаги ми е действало мнооого успокояващо. А сега, когато съм далеч, обикновенно се шляя безцелно по улиците и размишлявам върху нещата.. :)

Аз нямам някакво специално място. Повечето от времето съм сама, понякога излизам насам-натам (сега малко по-често). Иначе почти винаги съм спокойна, без излишни емоции и напрежение. Може би затова не ми се налага да ходя на някакво специално място, където да давя мъката или да споделям щастието.

Лягам в леглото и си гушкам възглавницата :)

Силна музика, докато не ми мине. Или излизам с приятели и се разхождаме из природата :P

Пускам нещо на Evanescence или Within Temptation (рядко други) и в зависимост от вида депресия или пускам нормално, или надувам MegaWorks-a да разтресе стените. От опти знам, че плача помага, след малко плакане депресията изчезва много бързо. Мъката излиза чрез сълзите и олеква.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Когато съм тъжна обикновено съм сгушена в единия ъгъл на леглото и слушам балади,доста тихо.Когато съм на път да се депресирам съм на пс-то или пиша разкази.

Когато съм самотна и имам нужда да съм сама отивам в Морската градина,сядам на една пейка и съзерцавам морето или дърветата. :)

Когато съм тъжна или самотна излизам с приятели или си играя с кучето на двора.....има много неща,които могат да се правят,когато не си в настроение :P

• 1 година по-късно...

Когато съм самотна и тъжна ми се иска да съм си сама. обикновенно когато ми се случи се качвам на колата и карам в неопределена посока, пускам си любима музика и определено има ефект!!!

Аз си имам една пещера в един кратер от Обратната страна на Луната

Гушкам си котанката и изчезваме там

Няма ни

Хм, да ви имам проблемите! Аз бих задал въпроса по следния начин: Когато не сте самотни, имате ли си местенце? Иначе идеално за случая е следната къщурка:

_00056-1.jpg

Никога не съм сам и не се депресирам моят приятел бутилката винаги е на среща да оказва помощ.

И аз, като съм самотна или тъжна, си слушам музика, най-любимите ми песнички (повече балади). Винаги ми помага, но трябва да съм сама, след това звънкам на някоя приятелка и се размотаваме насам-натам, помага, когато споделиш с някого болката си

Тръгвам сама по улиците безцелно и си вървя,вървя,вървя....сякаш търся нещо,но не го намирам,просто вървя!Не звъня на приятели,сама ми е по-добре.Или просто сядам и плача,така ми минава много по-бързо.Понякога пък си купувам кутия шоколадови бонбони и я изяждам цялата,нищо че после повръщам и не мога да си стоя на краката от високото кръвно...И музиката естествено ми помага,но не винаги

А пък на мен музиката винаги ми помага! И аз не звъня на приятели, предпочитам да съм насаме с мислите и проблемите си - излишните приказки ме дразнят в такива моменти...

Никога не съм сам и не се депресирам моят приятел бутилката винаги е на среща да оказва помощ.

Ха така!

Ха така!

Не не сериозно ние с бутилката много се уважаваме.Освен това никога няма да спи с най-добрите ми приятели.

Повечето от приятелите ми като са тъжни за нещо ми се обаждат на мен. А аз по принцип пускам слушалките на max и в зависимост от случая - LP, Disturbed, Drum n bass, и си псувам наум cool.gif

на едната си тераса имам 60 саксии с най различни цветя-сядам сред тях и ми ми е много vacation1.gif приятно да ги гледам когато съм самотна

sad.gif Аз си нямам такова място и затова, като съм тъжна и самотна изчезвам - оставам на саме с мислите си...

Мисля за това, което съм изгубила, за това, което съм постигнала и за това което искам, следователно започвам да мечтая :angry:

Иначе, къщичката, дето КИКО я е показал, ще ми свърши идеална работа, много е готина vacation1.gif

Кико, продаваш ли я ? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

и си псувам наум cool.gif

ohmy.gif

Ама това не е ли много гадно ;)

Понеже значи задържаш в себе си негативното,пък то от това полза няма sad.gif

Аз наум не мога да псувам-само на глас-и като почна и няма спиране-и да не си до мене де biggrin.gif ама поне ми олеква

;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.