Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Когато сте самотни...

Featured Replies

после пускам пак музиката (без балади ,че още повече сбозват работата)

Да,и на мен ми става още по-зле от балади,лошо ми става направо

Ако си пускам музика в такива моменти то това са песните на Karma и Colonia-зареждат ме невероятно,обожавам ги,пречистват ме

:wors:

• Отговори 105
  • Прегледи 24,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Силна музика, докато не ми мине. Или излизам с приятели и се разхождаме из природата

• Тръгвам сама по улиците безцелно и си вървя,вървя,вървя....сякаш търся нещо,но не го намирам,просто вървя!Не звъня на приятели,сама ми е по-добре.Или просто сядам и плача,така ми минава много по-бързо

• Аз в такива маменти се мятам на колата отивам до някъда и после обратно ,помага.

Публикувани изображения

Имате ли си собствено място ,където отивате когато сте самотни,изпаднали сте в депресия или просто искате да избягате от всичките си проблеми :wors: ?Разкажете за него и кажете какво ви кара да се чуствате необезпокоявани когато сте там ? ;)

Нямам си такова място и не изпадам в депресия.

От проблемите си не бягам ами ги решавам.

Хората зависими от наркотици и алкохол си имат такиви местенца на консумация.

еми мен кат ми е кофти си пускам неква музика дет ме радва и така прекарвам остатъка от деня на другия ден сам кат нов :wors:

На мене като ми е шибано, като ми е паднал кефа, и като съм се спекъл леко си изкарвам яда на нещо или на някои попринцип имам една плюшена мечка и си я ритам, тръшкам блъскам и така...... Когато ми е мноооо кофти пускам си Rammstein и така...., а понякога дори и си удрям крака с юмруци така най-бързо ми минава.

• 2 седмици по-късно...

Когато съм самотна пускам любимата си музика и това поне малко ме успокоява. cool.gif

Когато съм самотен отивам да се разхождам на на вън или си пускам някоя весела песничка. :)

ау, аз напоследък станах царица на сдухвациите! най ме успокоява да си пусна бавна джазова музичка, по-скоро R&B де, да си запаля камината и да си чаткам на компютърчето. или пък пак да си запаля камината ама да си чета книжка на спокойствие. излизането навън не ми помага, само повече се вкарвам в схемите и не забелязвам хората около себе си. ако съм зле е най-добре да остана самичка докато се успокоя. а книжките мноооооого добре ми действат в комбинация с камина пълна пропукващи от огъня дърва и бурканче течен шоколад :rolleyes:

...............

най ме успокоява да си пусна бавна джазова музичка

...............

Дам, и мен сега ме успокоява спокойния джаз на Stan Getz (особено ако е в комбинация с João Gilberto). Моята котка спи в ръцете ми и мърка.:clap:

Нямам си такова място и не изпадам в депресия.

От проблемите си не бягам ами ги решавам.

Хората зависими от наркотици и алкохол си имат такиви местенца на консумация.

Много силен отговор.

Така би трябвало да правим всички...попринцип...

А какво става, когато сме обезкуражени?

Като гледаме напред и нещо ни липсва в бъдещето. Човек? Чувство? Място... някое от тия или всички на веднъж.

Тогава какво правим, като няма как да се сблъскаме с проблемите и да ги решим. И бъдещето не ти се струва толкова розово и шарено вече.

Днес цял ден ми е такова едно смотано - изпаднал съм в една мини депресийка...Обаче излязох малко да се поразходя,и сега съм си пуснал силно музика вкъщи и започна да ми се оправя настроението. Интересното е,че когато съм така,не ми действат добре разни спокойни и релаксиращи парчета,а ми трябва нещо твърдо и динамично,може би за да ми излезе негативната енергия. Сега съм усилил яко Foo Fighters, и рок до ламарините! biggrin.gif:sobbing:

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Аз в такива маменти се мятам на колата отивам до някъда и после обратно ,помага.

И аз мисля, че това помага, но все още нямам книжка, нито кола...Когато са ме карали тогава ми е било най-добре... :wors:

Лягам в леглото и си гушкам възглавницата :write a letter:

Понякога правя и това...

Понякога слушам музика, а друг път досаждам на приятели...Понякога пък искам да остана насаме с себе си...

Винаги е различно...

Днес цял ден ми е такова едно смотано - изпаднал съм в една мини депресийка...Обаче излязох малко да се поразходя,и сега съм си пуснал силно музика вкъщи и започна да ми се оправя настроението. Интересното е,че когато съм така,не ми действат добре разни спокойни и релаксиращи парчета,а ми трябва нещо твърдо и динамично,може би за да ми излезе негативната енергия. Сега съм усилил яко Foo Fighters, и рок до ламарините! biggrin.gif:super:

Блазе ти,ако знаеш как ти завиждам-само меломан може да ме разбере

:)

Така ми липсва това-зареждам си веднага батериите,ама нали съм на квартира...

Блазе ти,ако знаеш как ти завиждам-само меломан може да ме разбере

Така ми липсва това-зареждам си веднага батериите,ама нали съм на квартира...

Защо това да е проблем? Слушалки нямаш ли? Или пък едно мр3 плейърче...Понякога,като ме хванат лудите,слагам слушалките на плейъра,тръгвам по улиците и си слушам музика.Като се прибера вкъщи,съм като нов. :super:

Защо това да е проблем? Слушалки нямаш ли? Или пък едно мр3 плейърче...Понякога,като ме хванат лудите,слагам слушалките на плейъра,тръгвам по улиците и си слушам музика.Като се прибера вкъщи,съм като нов. :super:

ohmy.gif

Вярно мда,имам слушалки,за скайпа ги ползвам само - еййй акъл море глава шамандура

Днес цял ден ми е такова едно смотано - изпаднал съм в една мини депресийка...Обаче излязох малко да се поразходя,и сега съм си пуснал силно музика вкъщи и започна да ми се оправя настроението. Интересното е,че когато съм така,не ми действат добре разни спокойни и релаксиращи парчета,а ми трябва нещо твърдо и динамично,може би за да ми излезе негативната енергия. Сега съм усилил яко Foo Fighters, и рок до ламарините! biggrin.gif:wors:

Напоследък съм на рок и метъл , заглушават лошото настроение и дават хъс за борба, а иначе предкласика , но без сантименталности

• 2 седмици по-късно...

оф, много мразя да съм самотна...наистина е ужасно да имаш нужда от някого, а да си сам. в такива случаи просто чакам да се случи нещо интересно...

На 02.03. приятелят ми замина за Германия,не мога да ви опиша как се чувствам.Пълен кошмар ;) .Като се прибера от работа,влизам си в стаята и е толкова празна без него.Няма кой да ме чака,да ме изслуша и всичко ми напомня за него sad.gif Знам,че ще свикна и че първите седмици е най гадно,но това не ме успокоява.

Благодаря,че ме изслушахте

"Миналата година приятелят ми замина за Испания, не мога да ви опиша как се чувствах. Пълен кошмар ....."

Сега си е тук, но всичко свърши.....

Никога не съм се чувствала самотна - имам си моя живот, имам си моите занимания, имам си книгите, които чета и препрочитам, имам си любимата музика, която ми дава много сили...

имам 2 прекрасни кучета, които ме обожават...няма такава вярност,

няма такива очи, няма такава любов....искрена и чиста....

това ми стига................

За мен най-доброто за дигане на адреналинчето ми biggrin.gif е спортуването.Ако е студено - в някоя зала,ако е топло - джогинг. Скок с бънджи или с парашут също ми помага.

• 2 седмици по-късно...
Имате ли си собствено място ,където отивате когато сте самотни,изпаднали сте в депресия или просто искате да избягате от всичките си проблеми :huh: ?Разкажете за него и кажете какво ви кара да се чуствате необезпокоявани когато сте там ? ;)

Когато сте самотни...

Самотата не съществува, тя не е нещо реално тя се намира в ума ни...

Вече не искам да избягам никъде, просто искам всичко да свършва.Да му идва края и това е.

Имаше човек, който ме караше да се чувствам спокойно в присъствието му, но пътищата ни се разделиха!

Това е живота срещи и раздели.

Но искам всичко да свършва вече.

Всяко нещо, ако и да е хубаво има край!!!

• 1 месец по-късно...

Ми аз лично обичам да ходя в парка до реката. Сядам на бента и стоя и гледам течащата вода. Действа ми много успокояващо, а и там обикновенно няма никой.

В такива случаи слагам си кабелите в ушите и отивам на морето.Сядам на пясъка и мисля.Действа страшно успокояващо да гледаш как вълните се разбиват на брега.Когато предъвча всичко и реша какво да правя се прибирам и всичко е наред за сравнително дълго време напред

Всяко нещо, ако и да е хубаво има край!!!

Така е.Но така се изчиства пътя на нещо ново, а защо не и по - хубаво от старото

Редактирано от sosorry (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.