Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Когато сте самотни...

Featured Replies

Ами просто си се наслаждавам на самотата.Човек има нужда от малко самота от време на време... :angry:

• Отговори 105
  • Прегледи 24,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Силна музика, докато не ми мине. Или излизам с приятели и се разхождаме из природата

• Тръгвам сама по улиците безцелно и си вървя,вървя,вървя....сякаш търся нещо,но не го намирам,просто вървя!Не звъня на приятели,сама ми е по-добре.Или просто сядам и плача,така ми минава много по-бързо

• Аз в такива маменти се мятам на колата отивам до някъда и после обратно ,помага.

Публикувани изображения

Каква самота,нали има интернет? cool.gif

Още един болен тип, стига с тоя интернет ,те най-големите самотници висят по цял ден и цяла нощ в нета тей , че не разчитай много на него.

Още един болен тип, стига с тоя интернет ,те най-големите самотници висят по цял ден и цяла нощ в нета тей , че не разчитай много на него.

Има едно предимство, като ти писне събеседника изгасяш компа. Не трябва да се съобразяваш с капризите на другите. не ти мрънкат разни хлапета и техните майки cool.gif

Има едно предимство, като ти писне събеседника изгасяш компа. Не трябва да се съобразяваш с капризите на другите. не ти мрънкат разни хлапета и техните майки cool.gif

Аз предпочитам тъпия монитор да не ми е събеседник , пък дори и някой да стои зад него . За забавление става , ама не постоянно. :nono:

Има едно предимство, като ти писне събеседника изгасяш компа. Не трябва да се съобразяваш с капризите на другите

Аз не го гася компчето-че с него си изкарвам хляба

Ама има функция блокиране-за досадниците :rolleyes:

Ако пък и приятели и познати ми лазят по нервите просто изключвам-кюто и скайпа

Не съм длъжна да съм на разположение на всеки мда-независимо дали работя или не biggrin.gif

Аз не го гася компчето-че с него си изкарвам хляба

Ама има функция блокиране-за досадниците :speak:

Ако пък и приятели и познати ми лазят по нервите просто изключвам-кюто и скайпа

Не съм длъжна да съм на разположение на всеки мда-независимо дали работя или не biggrin.gif

За приятелите си длъжна винаги да си на линия. :offtopic_s:

Каква самота,нали има интернет? cool.gif

това ли е за теб начина за развлечение?

самотата я убивам с музика, игри на компа, безцелно шофиране в комбинация с две-три цигарки може и една кока-кола.

Когато си самотен с учудване забелязваш колко много други като теб има наоколо! Уж са сред хора или компания , но се чувстват самотни и не на място.

самотата я убивам с музика, игри на компа, безцелно шофиране в комбинация с две-три цигарки може и една кока-кола.

Когато си самотен с учудване забелязваш колко много други като теб има наоколо! Уж са сред хора или компания , но се чувстват самотни и не на място.

Това все едно аз съм го писал. Съгласен.

Само ,че понякога не я убивам ами я искам.

Може да звучи тъпо но си пускам някоя тъжна песничка (баладки) и се депресирам и натъжавам още повече .Сдухвам си целия ден и на сутринта съм като нов .....докато не се сетя пак за същото нещо от вчера и така с дни ....

Може да звучи тъпо но си пускам някоя тъжна песничка (баладки) и се депресирам и натъжавам още повече .Сдухвам си целия ден и на сутринта съм като нов .....докато не се сетя пак за същото нещо от вчера и така с дни ....

Е значи и ти си в отбора на тия дето обичат да се ядосват, добре дошъл. :angry:

Това все едно аз съм го писал. Съгласен.

Само ,че понякога не я убивам ами я искам.

Много станахме дето искаме да се усамотяваме,само дето на мен вече не ми се удава често

Май и аз като останалите предпочитам да си пусна някаква музика и да остана сама с мислите си!Ако ми е много кофти си имам една валентинска възглавничка и при нужда си я гушкам и роня крокодилски сълзи!

когато изпадна в депресия или съм самотна обичам да излизам на терасата и да се взирам навън да гледам отсрешния блок.или си пускам някоя песничка на Alexz Johnson(която ми е любимата певица)и мисля с часове за целия си живот.....

И аз се присъединявам към хората, които искат да останат просто сами. Когато съм тъжна се затварям в себе си, стоя си в стаята и плача с часове, пиша си разни тъжни неща, обичам и да си пускам сдух музика, още повече се депресирам, но някак си имам нужда от тази музика. В такъв момент нямам нужда от хора около мен.Често другите не разбират чуждата болка, което прави присъствието им излишно.

Аз живея до химическия техникум в Бургас. В неговия двор, освен сградата на училището има още общежития и някаква стара сграда, която не се използва за нищо. На времето може би е била някаква лаборатория, защото доколкото съм виждала през прозореца вътре има някакви странни стари съоръжения, които идея нямам за какво са служили. Отстрани на сградата има стълба, която отвежда към покрива. Когато бях малка с най-добрата ми приятелка се качвахме там. Зад блока и в парка имаше още много деца, а като отидехме там винаги си бяхме само двете. Имам много спомени от този покрив. Сега тя учи в Германия, но като се върне винаги се качваме там да постоим малко. Понякога, когато се сетя за нея или искам да остана сама, използвам това място за уединение, въпреки че за сам човек е страшничко.

Понякога пък просто отивам в морската градина, където има много места, където можеш да си сам. Не е особено безопасно, но е успокояващо.

Понякога пък просто отивам в морската градина, където има много места, където можеш да си сам. Не е особено безопасно, но е успокояващо.

Две години живях в Бургас и квартирата ми беше до Пантеона

Тогава беше осветено и безопасно,обожавах да се разхождам в градината,но морето все ме влечеше и слизах на брега

Там понякога пишех стихове,но преди всичко се зареждах с енергия

Много ми липсва морето,целуни го от мен-знам,че ме помни

:wors:

Аз също обичам да оставам сам,мисля си,аз не съм някакъв супер амбициозен тип,но винаги си имам план и като изпълня единия изготвям друг.Та почвам да мисля напред,мислено си чертая ситуации напред и как да ги осъществя.Носталгията яко спича,но успявам да се абстрахирам.Стремежът към новото ме кара да не излизам от релси,а повярвайте ми ежедневно съм под напрежение.В такива ситуации си казвам че тр да се контролирам и продължавам.

Звучи мн риторично,но не е лесно.

Редактирано от Ruud`van (преглед на промените)

Котато съм самотна пиша и слушам музика.

• 1 месец по-късно...

Често оставам сама...Много често унивам, спомняйки си за любимите същества, които съм изгубила! И когато това стане решавам да си пусна тъжна музика, която допълнително да разпали тъжните чувства в мен!

Чувствителна съм и това е!!! sad.gifsad.gif

Обаждам се на най-добрият ми приятел , казвам му "ае да излезем ,че едисикво..." в 99% от случаите намира време и отиваме на кафе , докато си правя прическата обаче си пускам Linkin Park - From The Inside (I'll take everything from the inside and throw it all away...) като се върна после пускам пак музиката (без балади ,че още повече сбозват работата) ,ако ми дойде музата написвам някой стих (от последната раздяла имам епопея biggrin.gif ) лягам на леглото и почвам да мисля , ако ми дойде на ум някоя мисъл ставам и я записвам ... и тка... до към 3 през ноща (почти винаги!) и тогава нещо се унасям и откъртвам...

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

Когато съм самотна или в депресия предпочитам да съм сама. Слушам музика, плача си и не досаждам на никого. Когато ми мине малко от малко споделям с приятел, искам съвет и така ...

• 2 седмици по-късно...

Хм когато съм депресиран се прибирам в нас пускам си музика и правя лицеви опори докато не припадна от умора(това го правя и като съм изнервен) след това си сядам на компа и премислям нещата после излизам некаде и на другия ден съм като нов човек.Това е изпитана стратегия cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.