Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

имаш право, аз например преди 2 години за 700лв взех GF8800GTS и дори и да не покривах изискванията за РАМ и прочие пак вървахя перфектно игрите... Искам да питам, нали ще тръгнe на моята? Колебая се защото играта иска 512МБ а мойта е 320МБ, обаче подкарва всички игри, които искат 512, много странно. Дали точи памет от РАМ-та или нещо от сорта... :rolleyes: Pixel Shader 3.3 (поне той е ок) biggrin.gif

Тази карта има 320mb обаче има и 320bit шина.И 8800GTS подържа shader 4.0 cool.gif.До това как ще ти върви играта никой не може да ти отговори

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Искам да видя сега онези надутите с PS3 и Xbox360 където все казваха "за компютър GTA IV няма да излезе копуваите си конзоли".Да ама ето играта излиза след месец за PC.Да допъля че starcraft 2 излиза само за PC :baby:

Искам да видя сега онези надутите с PS3 и Xbox360 където все казваха "за компютър GTA IV няма да излезе копуваите си конзоли".Да ама ето играта излиза след месец за PC.Да допъля че starcraft 2 излиза само за PC :angry:

Хаха! Браво! Напълно споделям твоето мнение! cool.gif

Ето 1-вия треилар от PC версията http://gtaiv-bg.blogspot.com/search?update...;max-results=16

Пффф, графиката е размазваща. Само дето играта няма тръгне на моя комп sad.gif,а я чаках 2 години. :)

Редактирано от TiriT (преглед на промените)

Не е чак толкова хубава графиката... Има какво още да се прави. Има някой обекти, които изглеждат доста зле.

Ама все пак е доста добра

хаха, да! също така да не забравяме, че на PC Draw Distance-a е много по-голям :P а ся кой е прецакан?

колкото за StarCraft-a не съм много сигурен, след като видях превюто на Red Alert 3 за XBox360 :)

Конзолната версия е по-красива...

Това не е вярно PC версията е с подобрена графика

Това не е вярно PC версията е с подобрена графика

Друг е въпроса, дали твойта кошница може да ти я предложи тая подобрена графика... biggrin.gif

Красива, некрасива, това е дългоочакваната GTA IV и ще се играе от всички почитатели на игрите GTA.

Добро е трейлърчето. Това чакахме-това получаваме. Наистина съм щастлив, че ще я имаме и за PC, но да Ви каза PS версията на GTA 3 и доста по-детайлна и хубава отколкото ПС версията. Не знам дали тук се запазва тенденцията.Както и да е, просто като изгледах трейлъра ми мина през ума колко безсънни нощи ще изкараме на тази игра, братчеди... чувствам как още от сега ме грабва играта въпреки, че въобще не съм я и докосвал...

Междудругото кога излизаше?

Ех, Ромел, колко си прав... Като се сетя колко нощи съм прекарал пред GTA III, което беше революция. НЕ, то беше Еволюция. 21 ноември. Това означава, че ще я играем или на 18 ноември или на 25-ти...

GTA никога не е имала графичен енджин, който да предостави висока реалистичност и красота. Това не е целта на създателите. В GTA4 е заложено повече на физиката ... а графиката, която наистина е добра, е подобрена не толкова с цел величие, колкото за да е конкурентна на останалите нови игри. Наистина може да се спори по това, дали за PC играта е по-красива от PS3, но ... в крайна сметка PC own-арите получават това, което искат със закъснение, и от Rockstar не биха си позволили да разочароват със занижени критерии. От друга страна ... състемните изисквания може да се окажат непосилни за голяма част от PC геймърите.

Според мен конзолната версия е с по-хубава графика.Поне от това което виждам от трейлара.Шейдарите на конзолната версия са по-добре направени и дълбочина на образа.PC версията е твърде ярка,но като излезне ще видим.

Стига хвалете тея конзоли ;) и така не успяха да подкарат Crysis.И графиката за конзоли може и да е по добра само ако има добро Tv или добър монитор което няма да излезе евтино особено за PS3 потребителите.От R* казаха че PC версията ще е с подобрена графика вие пак си знаете.

Стига хвалете тея конзоли :P и така не успяха да подкарат Crysis.И графиката за конзоли може и да е по добра само ако има добро Tv или добър монитор което няма да излезе евтино особено за PS3 потребителите.От R* казаха че PC версията ще е с подобрена графика вие пак си знаете.

За всеки различно!

На някой му харесват конзолите, на други (подрабирам че явно и на теб) компютрите.

И да не спамим и да "крещим", защо едни хвалят конзолите! От трейлърите се разбира, но не до толкова, че да се определи какво точно ще е графиката. Ясно е, че ще е хубава. Но докато не излезе, не е ясно! След 1 месец и 1 седмица ще я играем!

Само да спомена-> Графиката НЕ прави играта!!!. Ако всичко беше графика всички игри на повече от 2 месеца биха били отритнати от обществото геймъри. Все пак има и други компоненти. Абе, с две думи-като излезе ще видим :P

Еми Grant Theft Auto не залага на графиката а на на зaрибяващата история,аз лично играя играта заради нея

Абе хора кажете ми ще тръгне ли на тая машинка?

Processor:Intel C2 DUO E5200 2.5GHz

RAM: 2GB

VC:nVidia GeForce 9600GT 512МБ

Чакам отговор.Някой ако ми отговори ще съм му благодарен.

Абе хора кажете ми ще тръгне ли на тая машинка?

Processor:Intel C2 DUO E5200 2.5GHz

RAM: 2GB

VC:nVidia GeForce 9600GT 512МБ

Чакам отговор.Някой ако ми отговори ще съм му благодарен.

Ще тръгне на максимум поне на 1280x1024,ако не и повче,въпреки че изискванията не са посочени конкретно и са неточни.

Нямам тътпение да излезе броя дните biggrin.gif ,няма да играя нищо друго докато не е превъртя все пак това ми е любимата игра

ЙООООООО!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Джи Ти Ай 4 ОЛЕЛЕЕЕЕ КОГА ЩЕ ИЗЛИЗА Бе ХОРИЦАААА! Мале как сум я чакал тая игрица.... Нямате си на представа biggrin.gif

ЙООООООО!! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Джи Ти Ай 4 ОЛЕЛЕЕЕЕ КОГА ЩЕ ИЗЛИЗА Бе ХОРИЦАААА! Мале как сум я чакал тая игрица.... Нямате си на представа biggrin.gif

Човек ... побърка ли се?Иначе играта за конзоли излезе на 29 Април тази година , а за РС версията...ще чакаме :question::help:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.