Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Предполагам в скрити мисии ... а и понякога се случва да убиеш някого преди да си изпълнил 100% от мисиите му. И пак ... на 63% ми се вижда малко рано, аз съм на 61% ...

добре кажи ми се пак като си на 61% ... какво реши да избереш да убиеш оня руснака или да напраиш далаверата с парите...

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

добре кажи ми се пак като си на 61% ... какво реши да избереш да убиеш оня руснака или да напраиш далаверата с парите...

Не съм стигнал до тоя момент.

...аз да споделя само какви са моите наблюдения от пач-а на R*, който сложих вчера:

падна ми фреймрейта с около 3-4фпс, проблеми със звука не са се появявали, но за сметка на това ако играта се стартира с инсталиран пач, и включен джойстик, камерата започва да се върти. Не да се люлее, както беше в началото на кракването на играта, а просто да се върти в една посока. Мисля че това е имал предвид carljohnson преди 1-2 страници. Ааа, и най-приятната изненада - преди пач-а нямах проблеми с изчезващи текстури, е - сега си имам... Ужас.

Някой да има идея как мога да си ън-пачна играта? ;)

Че играта изисква DirectX 9c

Еми аз съм го инсталирал преди да сложа играта . Ето DirectX 9c

Сега вече ми пише : GTA IV FATAL ERROR: D3D Error - DirextX 9 video card required

Редактирано от satanikssbg2 (преглед на промените)

Някой знае ли как да подкарам волана си в тази игра? Никъде не видях опции за промяна на контролите, освен онези, които са като джойстик на снимката.

Съдейки по това "DirectX 9 card required", картата ти не поддържа DirectX. Аз обаче проверих из нета и разбрах, че всъщност поддържа.

Нямам представа какво може да е това...

Съдейки по това "DirectX 9 card required", картата ти не поддържа DirectX. Аз обаче проверих из нета и разбрах, че всъщност поддържа.

Нямам представа какво може да е това...

sad.gif

То с тая видео карта и без това ще е невъзможно да се играе. Просто не съм сигурен, че нещо под 7600GT/2600PRO ще може да предостави игрален фреймрейт дори и на 640х480 и всичко LOW.

Тази карта никакъв шанс да подкара GTA... но все пак може да провериш дали Direct3D-то е включено.

Start>Run>пишеш dxdiag>display> и там ще видиш едно Direct3D Acceleration и го включваш.

Тази карта никакъв шанс да подкара GTA... но все пак може да провериш дали Direct3D-то е включено.

Start>Run>пишеш dxdiag>display> и там ще видиш едно Direct3D Acceleration и го включваш.

Включено е всичко.

То с тая видео карта и без това ще е невъзможно да се играе. Просто не съм сигурен, че нещо под 7600GT/2600PRO ще може да предостави игрален фреймрейт дори и на 640х480 и всичко LOW.

Честно да ти кажа незнам , но Undercover ми въри без проблем . Сейно играя Most Wanted

Моля слови тези чийтове в spoiler все пак не всички искат да ги четат

Добре няма нужда да ни постваш чийтове! Който иска чийтове ще си намери, пък и не сме такива ламери, че да чийтваме!

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Добре няма нужда да ни постваш чийтове! Който иска чийтове е си намери, пък и не сме такива ламери, че да чийтваме!

И какво в ипречат ? Който иска да чийтва- да го направи. Който не иска просто ще прескочи това мнение...голям проблем е сякаш

Еми аз вече ползвам чийтове защото вече врътнах играта и няма какво да се прави.

Защо да ги слага в спойлер?Какво ще ти стане като ги прочетеш?Нищо няма да издадат но ... както и да е.Аз също я играя без кодове отвреме навреме играя мисиий като не бързам много да я минавам :bye1:Сега сам на 20 % и се старая всички гълъби и странични мисий да ги мина но се съмнявам да я мина на 100% :)

Редактирано от xwd (преглед на промените)

Защо да ги слага в спойлер?Какво ще ти стане като ги прочетеш?Нищо няма да издадат но ... както и да е.Аз също я играя без кодове отвреме навреме играя мисиий като не бързам много да я минавам :bye1:Сега сам на 20 % и се старая всички гълъби и странични мисий да ги мина но се съмнявам да я мина на 100% :)

Според мен всичко странично, освен главните и някои от допълнителните мисии , си е пълна боза... няма смисъл да гониш гълъби, да събираш жълтици и каквото и да е било biggrin.gif Аз врътнах играта на 69%. Толкова... Проверих в един сайт дали не съм изпуснал нещо, но не.... всичко съм минал до последната мисийка... С изключение на това, че накрая играта има два изхода и нямаше как... Това е малко тъпо... защото както си цъках и се кефех, че имам още толкова да минавам, се оказа че съм в края на играта... т'ва ме издразни малко, но всичко останало в тая игра е просто УНИКАЛНО!

Crimsader, неразбрах само какъв е проблема с чийтовете и това дали да ги има или не. Не съм казал, че сте ламери или нещо подобно, а и защо трябва да си ламер за да използваш чийтове, нещо ми се губи логиката ти по трасето.

Сори нали, ама като са имаш за голям геимър играй си без тях, аз си ги ползвам.

Все пак всеки има право да прай кот си иска, било то чийтове, уолктру-та, трейнъри или каквото и да било.

P.S. А нали все пак това е официална тема за GTA 4, което според мен означава че трябва да има всичко.

Има ли някакъв вариант да направя, така че да не е нужно постоянно да си местя мишката при шофиране, за да гледам напред, защото изгледа си остава в една и съща посока, а на всеки завой да местиш и мишката и е отвратително.

Надявам се да сте ме разбрали.

@Fixer - Не.

Crimsader, неразбрах само какъв е проблема с чийтовете и това дали да ги има или не. Не съм казал, че сте ламери или нещо подобно, а и защо трябва да си ламер за да използваш чийтове, нещо ми се губи логиката ти по трасето.

Сори нали, ама като са имаш за голям геимър играй си без тях, аз си ги ползвам.

Все пак всеки има право да прай кот си иска, било то чийтове, уолктру-та, трейнъри или каквото и да било.

P.S. А нали все пак това е официална тема за GTA 4, което според мен означава че трябва да има всичко.

Във всеки случай съм по-голям геймър от тебе, да! Добре е да знаеш, че ти се блокват някой мисии, ако ги ползваш преди да си превъртял играта. Нямам проблем с тях, но не ги одобрявам, както и не одобрявам трйнърите... Губи се какъвто и да е смисъл от играта с тях, а знам че има хора, на които им трябва само да им се покажат и да почнат да ги ползват системно... Просто... Нямаше нужда да се постват, с ил без спойлер. Толерирам си честната игра и това е, ако щете си ги ползвайте...

Ех, тъпите американски свине не минаха без изгъзици. Както и да е, поне пача е много добър. Вдига FPS-тата с поне 10!

Ех, тъпите американски свине не минаха без изгъзици. Както и да е, поне пача е много добър. Вдига FPS-тата с поне 10!

Кой е тоя пач?!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.