Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Ами те всичките.... Най от-долу VICE CITY по нагоре SAN ANDREAS , а най-отгоре GTA 3!!! Пълни фейкове!!

Пък по коя карта ще се играе..???

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Досега всички версий на GTA са с различни карти.А и действието ще се развива в Ню Йорк,съществуващ град.Как ще си измислят някви други карти? :yanim:

Аз се чудя няма ли да изкарат GTA с карта на СВЕТА??

Май ще се затруднят...

В момента тегля GRAND THEFT AUTO 3 WINTER EDITIEN, защото GRAND THEFT AUTO VICE CITY ми омръзна....

• Автор
Никога силата и не е била графиката...но тук са надминали себе си! Винаги геймплея я е правил велика игра! Наистина ако се придържат към мащабите на НЙ ще бъде великолепно...

Ами дано този път графиката не е за сметка на геймплея!

п.п. картите са фейк!!

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Аз се надявам да не изневерът на стила си! Пододрената графика...просто ще е един голям плус!

@ Silvester Stallone-ето официалния сайт

Искам да попитам-появява се успоредно със GTA 4- 2 Days 2 Vegas. Графиката е също на ниво-gta4comp.jpg

Мое Мнение-Явно вече сме във ерата, която PC games трябва да са все по реалистични. ->Ако се загледате малко повече има едно замазване на картината при GTA -някак си в стил GTA 3. Смятам да се спра и на двете ;), но за предпочитане е 2 Days 2 Vegas. Вижте колко са изчистени шотовете на 2D2V. Оставам Ви да размишлявате.

Допълнения:

GTA IV не е единствената игра от типа си, чието действие се развива в New York. 2 Days 2 Vegas има потенциал да стане също толкова добра.PlayStation Universe са направили сравнение на снимки от двете игри.

Нови сравнения:

2D2V_vs_GTA_01.jpg

2D2V_vs_GTA_02.jpg

2D2V_vs_GTA_04.jpg

2D2V_vs_GTA_05.jpg

2D2V_vs_GTA_06.jpg

2D2V_vs_GTA_07.jpg

След тази порция сравнения отново давам преимущество на 2D2V. :wors:

ПП) Съжалявам, че уголемих толкова много темата.

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

:wors: Останах около 1 минута с отворена уста.АААААА!Ебаси лудницата!!!Ще поизмъчим видео картите. ;)
:shock11: Останах около 1 минута с отворена уста.АААААА!Ебаси лудницата!!!Ще поизмъчим видео картите. :)

Аз също останах като теб нямам думи аз дори не бях чувал за другата игра ама като гледам на графика е по добра от GTAIV ,а колкото до видео картите няма да ги измъчваме ако си купим по хубави

Аз също останах като теб нямам думи аз дори не бях чувал за другата игра ама като гледам на графика е по добра от GTAIV ,а колкото до видео картите няма да ги измъчваме ако си купим по хубави

Да така е ама няма пари за нови :shock11:

Действително ще се опулят видео картите, ала и двете си заслужават. И аз не бях чувал за първата игра, но явно ще съществува. Искам да допълня, че двете игри са от PS3! Не са скрийнове от компютър!! ;)

ПП) Погледнете сянката на дървото от двете игри на 3тия шот- Забелязвате ли, че на GTA няма "шарена сянка", докато на първата игра поне аз я виждам. GTA ще бъде за по-слабички компютри, докато 2D2V далеч ще трябва да се опаричим или поне една Виста ;)

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Общо три трейлъра на GTA 4

Последният подкаст (гласово интервю по мрежата) "1UP Yours" съдържа и разговор с Джон Дейвисън, който наскоро видя новото демо на GTA IV от Rockstar. Той каза, че демото фокусира върху обновена версия на квартала Broker (местността от предишното демо, имитация на Бруклин) и разкри, че Rockstar планират да покажат общо три трейлъра, тоест ще има още един трейлър след "В търсенето на този специален някой", който очакваме следващата седмица на 28 юни.

Още разбрахме, че сградите, в които може да се влиза, ще бъдат достъпни целите, за разлика от апартаментите и магазините в San Andreas и Vice City. Нивото на детайлите също се споменава, като всеки детайл е различен от другия, включително в сградите, улиците и т.н

gta4bg-blogspot.com

2 days 2 vegas е по-хубава от GRAND THEFT AUTO 4

Голяма движение в Ню Йорк, бе

Ама GTA много ги замазват.. GRAND THEFT AUTO 3 WINTER EDITIEN е толкова замазано че не се разбира нищо... ;)cool.gif

Графиката наистина на 2D2V е по-изчистената...но да изчакаме да излязът и ще видим коя ще е по-добрата!

и двете ли ще излязат на 16.10.2007г. ? 2D2V в PLAY STATION 3 ще излезе ли??

GTA 4 нали има снимки на няколко обложки?!<..., на едната беше мостът Тауър в Лондон, Айфеловата кула в Париж...

и двете ли ще излязат на 16.10.2007г. ? 2D2V в PLAY STATION 3 ще излезе ли??

GTA 4 нали има снимки на няколко обложки?!<..., на едната беше мостът Тауър в Лондон, Айфеловата кула в Париж...

Повечето такива обложки са фейкове.

Колкото до играта си мисля,че GTA IV и тая 2D2V (за първи път я чухвам) ще имат най-добрата графика създавана някога :)

Детайли за GTA IV Special Edition

Както вече ви съобщихме, Rockstar ще издадат и специално издание на тяхната придобила култов статут игра - Grand Theft Auto IV. Специалната версия ще бъде продавана в уникална обезопасена метална кутия, в която ще бъдат включени "екстри" за най-големите фенове на поредицата.

Вече се знае какво ще съдържа въпросното издание:

* Grand Theft Auto IV за Xbox 360 или за PlayStation 3 - и двете издания ще бъдат в специална опаковка.

* Grand Theft Auto IV Art Book - книга, показваща невиждан досега арт от играта.

* Саундтрак диск от играта, в който ще има нови песни от известни изпълнители. Дискът ще е бъде достъпен само в специалното издание.

* Специален ключ с ключодържател с лого на Rockstar за металаната кутията, за да не може нежелани лица да се докопват до нея.

* И за да има къде да сложите всичките неща, Rockstar включват и специален черен сак с логото на Rockstar.

Вече е възможно да поръчате предварително Grand Theft Auto IV Special Edition, струващ 89.99 долара в Северна Америка.

Снимки на екстрите може да видите Тук

Редактирано от Kenny (преглед на промените)

Сигурен съм, че много от вас очакват с нетърпение тази игра. А тя наближава. Доколкото знам Октомври тази година излиза за конзоли и половин година по-късно за PC.

Може би малко избързвам с темата, но много скоро ще започнат да изникват отвсякъде новини, шотове, трейлъри, слухове и т.н.

Моля всичко свързано с играта да бъде поствано тук - очаквания, мнения, новини, линкове и др. Всичко! :bye:

А Това,че играта излиза по късно от плейстйшъните,не е вярно.Следващия месец излиза за компютър,а за плеъстейшън на обявената дата.Това е така,защото Tiscali Games я закупиха и вече ще е с минати мисии,отворени порти,истинки коли и много други.А оригинала,който ще е със мисии и затворени порти като обикн.Само че Tiscali имат по-гадни изисквания:

512 RAM,NvIdIa Geforce 5,Windows XP/vista,LCD Монитор.

Играта иначе ще изненада отново като замести таксито с това от филма ТАКСИ 3 и няколко добри модификации.Ще има повече оръжия и други неща.Очаква се другия месец да излезе.мисиите освен със ,,превъртянас игра'' са UNDERGROUND и офицялното име е Grand Theft Auto:IV speed или Need For Spered:GTA IV UNEGROUND като сер разпространява и с 2-те имена.

От Tiscali казаха,че графиката ще изисква повече от тази на обикн. и сан андреас по изисквания и графика и нищо сравнение с Tiscali.

Момко, ти не си в ред!! ;)

А Това,че играта излиза по късно от плейстйшъните,не е вярно.Следващия месец излиза за компютър,а за плеъстейшън на обявената дата.Това е така,защото Tiscali Games я закупиха и вече ще е с минати мисии,отворени порти,истинки коли и много други.А оригинала,който ще е със мисии и затворени порти като обикн.Само че Tiscali имат по-гадни изисквания:

512 RAM,NvIdIa Geforce 5,Windows XP/vista,LCD Монитор.

Играта иначе ще изненада отново като замести таксито с това от филма ТАКСИ 3 и няколко добри модификации.Ще има повече оръжия и други неща.Очаква се другия месец да излезе.мисиите освен със ,,превъртянас игра'' са UNDERGROUND и офицялното име е Grand Theft Auto:IV speed или Need For Spered:GTA IV UNEGROUND като сер разпространява и с 2-те имена.

От Tiscali казаха,че графиката ще изисква повече от тази на обикн. и сан андреас по изисквания и графика и нищо сравнение с Tiscali.

МХм хич не вярвам на това докато не кажеш от де го прочете !!!!!!!! искам линк, но ако е истина ще ше да е хубаво.

Първо 2 days 2 vegas за сега ! и за xbox360 изглежда по добре от GTA IV но една игра не е само графика !! (а и докато излязат много работи ще се сменят) Второ 2days 2 vegas е много малко вероятно изопщо да излезе !! защото фирмата Steel mokeys която прави играта, имат 2 игри на кръст които са излязли останалите са CANSELED така че правете си сметка, Gta винаги ще си остане фаворит и никои засега неможе да я надмине,хич не мислете че тази 2 days 2 vegas ще е такава каквато изглежда.

От фирма Tiscali Games вече офицялно обявиха есец юли като дата,на която да излезе версията за PC от тяхната фирма.Те закупиха от Rockstar Games играта,преработена е,има такси от филма ,,ТАКСИ 3'',истински и повечето-спортни коли,отворени порти,новои мисии(Underground състезания) и ако застанеш на място за купуване не го купуваш а ти пълни с пари и се презарежда.Колите са з бензин.2-рата версия колите нямат бебзин(т.е. неограничени) но портите и другите неща са затворени.

Tiscali Games се обединиха с NFS TIMES TV(не става дума за никаква телевизия,така е името) която направи всички скрийншоти и други текива и с WORTHPLAYING които нашравиха мисиите.Tiscali направиха всичко дрго реаллно.

Играта има изисквания обач колкото на 2 SANN ANDREAS-а и е по-голяма т обикн. като радиото е с инстински песни и вкл. новата псен Beautiful LIar на Шакира и Бинсе.

НА ХАРИЗАН КОН СЪБИТЕ НЕ СЕ ГЛЕДАЛИ

така,че кожем да сме по-учтиви към Tiscali кито редоставят по-добра игра безплатно и не изисква диск или каквото и да било.Все пак игратА Е с поддръжка 3D и ако монитора е стар ще изглежда адски глупаво,дорои компютъра да е мощен.

БЕЗПЛАТНО=ПЛАТЕНО

защото ако нямат тези изисквания ще трябва да извадите някоя пачка и да я харижете за обурудване.

НЯМАТЕ WINDOWS VISTA?ТОГАВСИ Я СМЕНЕТЕ

защото играта е само за WinVista.При WinXP има още-по големи изисквания и поне 1 GB рам памет,свбодна 2-3 гигабайта на дял C:\ и ако сте я инсталирали в D:\ примерно там също трябва да имате повечко.

Горенаписоното ,,Играта има изисквания обач колкото на 2 SANN ANDREAS-а и е по-голяма т обикн'' се отнася за Windows Vista,а за XP става гадно.

Играта е предназначена и за Windows 98 където обаче ви трябва 2 ГБ РАМ и двойно пространство.

За по-стри вече играта я няма.

Спри да спамиш!! Хубаво е, че имаш въображение, ама => тук

Вчера излезе и новия 2-ри трейлр на GTA IV ето ви линк към него Цък

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.