Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Както се разбра, потребителката е ограничена, заради неправилно и досадно често използуване. За Вашия случай четете предишния ми коментар. Спокойно, ще им мине доброто настоение и ще започнат и да наказват. :)

какво пише в тези Правила а

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

и на мен ми е "досадно" да ме обиждат

за всяка обида ще ползвам бутона

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

В правилата не пише, че модераторите ще наказват в зависимост от настроението. 

Нищо лично, поздрави! :)

Не пише такова нещо :) Но се подразбира че когато е в добро настроение, човек може да поотпусне колана временно. Екипа е съставен от хора. Не са машини, като им натиснеш Ок-я и да изпълнят инструкцията моментално. Спокойно, докладите са си на мястото и когато набелязаните провинили се отново настъпят мотиката, ще си получат каквото са търсили.

Не пише такова нещо :) Но се подразбира че когато е в добро настроение, човек може да поотпусне колана временно. Екипа е съставен от хора. Не са машини, като им натиснеш Ок-я и да изпълнят инструкцията моментално. Спокойно, докладите са си на мястото и когато набелязаните провинили се отново настъпят мотиката, ще си получат каквото са търсили.

В такъв случай и утре ще им напомня. 

Нека си отпуснат колана тази вечер, но и ако утре си пасуват налице са двойни стандарти. 

:cheers:

господинът модератор algor веднъж казва да ползваме бутона после вика аре стига

7841121T.jpg

Хм, тя тази тема е толкова "възвишена" че...Но пък е показателна и за нивото на пишещите в нея. Реалното ниво, а не това което се опитват да демонстират в другите теми. Все едно гледам чата, във вариант със забавено действие. Не знам дали след като така или иначе нова година мина, е смислено да продължава да съществува въобще.

Хм, тя тази тема е толкова "възвишена" че...Но пък е показателна и за нивото на пишещите в нея. Реалното ниво, а не това което се опитват да демонстират в другите теми. Все едно гледам чата, във вариант със забавено действие. Не знам дали след като така или иначе нова година мина, е смислено да продължава да съществува въобще.

За какво си мислите в момента е абсолютна същата - разлика няма.

Разликата е само в заглавието и в пишещите.

Ти па стига са натяга, че ша земеш да са скинеш.Като не ти харесва някаква тема просто не я чети.И не се изявявай като някой ментор да определяш на кой какво е нивото.Ако обичаш.

Лека вечер.

Предлагам дискусията за качеството и правото на съществуване на тези теми, да продължи в отделна тема в тази секция "Предложения, Въпроси и Проблеми свързани със сайта". Не й е мястото в "Проблеми с форума".

Ти па стига са натяга, че ша земеш да са скинеш.Като не ти харесва някаква тема просто не я чети.И не се изявявай като някой ментор да определяш на кой какво е нивото.Ако обичаш.

Лека вечер.

Скала, откакто си с този аватар, ти е много напомпена клавиатурата. Дръж си сметка за твоите заявления, а разпоредби ще издаваш на семейството си, ако ти позволи жена ти.   :D

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Предлагам дискусията за качеството и правото на съществуване на тези теми, да продължи в отделна тема в тази секция "Предложения, Въпроси и Проблеми свързани със сайта". Не й е мястото в "Проблеми с форума".

Предлагай си.

Аз ще си стоя тук докато се убедя че бутона работи.

Постовете да се изтрият и потребителите, които обиждат, да бъдат наказани.

Наздраве.

Аре и тоз велик и гледа от високо. Що не спестиш предложенията за себе си. Бих ти задал въпрос, ти с какво си отличен толкова, че да даваш публично оценки за нивото на хората пишещи във форума? Ако нещо не ти харесва подмини...

Аре и тоз велик и гледа от високо. Що не спестиш предложенията за себе си. Бих ти задал въпрос, ти с какво си отличен толкова, че да даваш публично оценки за нивото на хората пишещи във форума? Ако нещо не ти харесва подмини...

Те сами са се "доказали" там, не е нужно аз да давам оценки. А ти къде ги видя въпросните в коментара ми? По шестобалната или друга система? Май тази вечер има доста напушили се?! Ще помоля модераторите наистина да стегнат контрола. Особено в онези теми за марихуаната и подобни. Явно има възползували се от съветите на дилърите там?!

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Те сами са се "доказали" там, не е нужно аз да давам оценки. А ти къде ги видя въпросните в коментара ми? По шестобалната или друга система? Май тази вечер има доста напушили се?! Ще помоля модераторите наистина да стегнат контрола. Особено в онези теми за марихуаната и подобни. Явно има възползували се от съветите на дилърите там?!

Приятел!

Я по-кротко! Най малкото с двамата последни писали преди мен, имаш право да коментираш. О, да! Ти нямаш никакви права за коментари над когото и да било. Знаеш, уважаваме се, но се изявявай там, дето си необходим.

Нищо не си разбрал и не разбираш, самия ти пост издава детинщина  :D

Има много още път да извървиш. Нищо дерзай. Когато достигнеш едно ниво, при което да осъзнаеш, че не си единствен на този свят, може и да разбереш. Аз обаче знам едно от моя голям опит, който показва, че такива спорове трее да ги приключвам съвсем на време. Тъй, че нямаш нищо ново или полезно, което да ми покажеш. За това ако обичаш моля те въздържай се да определяш кой какво му е нивото и да квалифицираш. Още ти е рано за това. Когато надминеш хората, тогава можеш да си позволиш, но дори и тогава не е разумно меко казано.

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Тази тема е, да се съобщават проблеми с форума , а не да я осирате с излишните си коментари. Айде, моля Ви големи хора стее, а някой явно все  още са в детската градина!

По-темата имам проблем с форума, значи напоследък забелязвам, че известията които трябва да ми се показват, веднага след като някой коментира тема/цитат от тема/ или просто някой коментира някаква новина , известието се забавя с 1/2 дни. Например;

В темата "Подарявам - за всеки, който иска да подари излишен хардуер на съфорумец." , колегата Нико_ е написал коментар на 07.01.15 година, а на мен ми показа известие , че е писано в темата на 09.01.15 година?

Също така, понякога ми излизат известия, а след това когато ги прегледам даденото известие липсва?

Пример;

Излезна ми това известие, а в темата този коментар изобщо го няма? Може да е бил изтрит, но защо след 10/20 мин. пак ми излиза същото известие?

534534535pFBUo97.png

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Здравейте!

Защо има проблем с *гиф файловете при промяна на аватара ми в сайта?

Ето,за това говоря : http://i.imgur.com/BPb2OiK.gif

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Защо има проблем с гиф файловете при промяна на аватара ми в сайта?

3.3 Аватар е изображението, което се появява от лявата страна на всеки потребителски пост. Съдържанието му да се съобразява с точка 2.11 от правилата. Файлът да не бъде с размер над 20 КБ.

Предложение за запазване на качеството на файла и промяна само на КБ-те?

Здравейте!

Защо има проблем с *гиф файловете при промяна на аватара ми в сайта?

• Изтегли картинката на компютъра ти
  • Изтегли GiF Resizer 
  • Оразмери gif-a на 200х200 и го запиши с ново име
  • Качи го като аватар

• Изтегли картинката на компютъра ти
  • Изтегли GiF Resizer 
  • Оразмери gif-a на 200х200 и го запиши с ново име
  • Качи го като аватар

Благодаря за помощта! :handshake:

• 3 седмици по-късно...

Здравейте.Забелязвам, че когато някой цитира мой пост не излиза съобщение за това.Погледнах в опциите за известия за всеки случай (не, че съм променял нещо), но там всичко си е наред!

7890888J.png

Та...ако може да погледнете откъде може да идва ''проблема'', защото е малко неловко и неудобно така.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.