Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Само при мен ли има забавяне?

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 669,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 8 минути, The Lone Star написа:

Само при мен ли има забавяне?

И аз тъкмо се канех да пиша по този повод. Сайта няма нищо общо с времето малко след промяната на визията - тогава беше "пушка". Не е чак нетърпимо, но забавянето се усеща. И това, при условие че посещенията са в пъти по-малко... Явно украинските хакери нападат...

Дано се оправи. Проверих другите сайтове - няма проблем. Скоростта е 800/600, което си е нормалното...

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Само петнайсет профила ли? Лъжеш отрепко. Сигурен съм че са ти поне двойно повече hit

Ще спрете ли боклука или се махам завинаги?

Триста пъти ви доказах, че лъже, мога още триста пъти да го докажа или не е достатъчно?

Редактирано от Звяра! (преглед на промените)

преди 3 минути, Звяра! написа:

Ще спрете ли боклука или се махам завинаги?

Триста пъти ви доказах, че лъже, мога още триста пъти да го докажа или не е достатъчно?

Кое правило нарушавам, ревльо. Що не ме докладваш, а цапаш тази тема - нещо, което беше обещал да не правиш?

Ще се махнеш завинаги? Чудо голямо че си щял да си изтриеш поредният профил. Никого не впечатляваш вече с това си действие getout

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Кое правило нарушавам, ревльо. Що не ме докладваш, а цапаш тази тема - нещо, което беше обещал да не правиш?

Ще се махнеш завинаги? Чудо голямо че си щял да си изтриеш поредният профил. Никого не впечатляваш вече с това си действие getout

Много ще се радвам да го прочета това обещание, което съм дал?

• 2 седмици по-късно...

Колкото и поста да напиша и все ме проверява нещо и не публикува поста. Добре че се пази написаното и трябва още веднъж да го изпращам.

Толкова ли съм съмнителен, че за всеки пост сайта ме проверява? В някакъв черен списък ли съм?

???

преди 2 часа, В. Велев написа:

Колкото и поста да напиша и все ме проверява нещо и не публикува поста. Добре че се пази написаното и трябва още веднъж да го изпращам.

Толкова ли съм съмнителен, че за всеки пост сайта ме проверява? В някакъв черен списък ли съм?

???

да съмнителен си - с съмнения за тероризъм и съботажи в военната ни индустрия, и по конкретно за износа на бомби за украйнаа

преди 2 часа, В. Велев написа:

???

За сега си просто "оперативно интересен". Но все пак, трябва да те следим. После идва пулешьот

преди 1 час, NewRedDragon написа:

За сега си просто "оперативно интересен". Но все пак, трябва да те следим. После идва пулешьот

Ще ме застреляш ли?

• 2 седмици по-късно...

Въпрос към екипа :

Предвид колко активна се оказа темата за покани за Р2Р тракера ми хрумна да направя тема за покани за популярните такива сайтове, дори се замислих дали да не е под формата на група за да може да има известни правила при размяната на покани...
Обаче правилата на форума никак не обичат досега с този тип комюнитита, та тук идва и моя въпрос : Допустимо ли е да се направи такава тема/група или не?

• Администратор
преди 42 минути, Bubbles написа:

Въпрос към екипа :

Предвид колко активна се оказа темата за покани за Р2Р тракера ми хрумна да направя тема за покани за популярните такива сайтове, дори се замислих дали да не е под формата на група за да може да има известни правила при размяната на покани...
Обаче правилата на форума никак не обичат досега с този тип комюнитита, та тук идва и моя въпрос : Допустимо ли е да се направи такава тема/група или не?

По-добре не я прави, че така или иначе ще ни накарат да я изрием в един момент.

Въпрос: Как да скрия онлайн статуса си?

Видях, че на някои потребители не им се показва зелена точка до името, която да показва, че са онлайн - а не мен ми се показва:

image.png

В настройките на профила (Сигурност/Поверителност) няма опция да я скрия.

Има ли начин да скрия зелената точка?

преди 9 минути, Bubbles написа:

Дзверовете тая опция я немат.

Балоните явно също я нямат, защото и на теб ти се показва зелена точка.

преди 1 час, Волен написа:

Има ли начин да скрия зелената точка?

Няма. Даже и червена скоро ще се появи.

преди 15 минути, The Lone Star написа:

Отново има забавяне. Да не би пак да има хакерски атаки от Россия?

Путин си е купил нов компютър и го изпробва как работи )

преди 1 час, Miusuka написа:

Няма. Даже и червена скоро ще се появи.

Путин си е купил нов компютър и го изпробва как работи )

Koга ще направиш харакири и на този ти профил?
За твое добро разбира се ... ще имаш повече време да разхождаш кучето до Альоша, да го препикава.
След 70г е крайно препоръчително да изминаваш поне 4400 крачки на ден. Караш сърцето да работи, а мускулите да не атрофират и,и,и адски забавяш годишното необратимо свиването на хипоталамуса.

преди 1 минута, Dr. Doctor написа:

Koга ще направиш харакири и на този ти профил?
За твое добро разбира се ... ще имаш повече време да разхождаш кучето до Альоша, да го препикава.
След 70г е крайно препоръчително да изминаваш поне 4400 крачки на ден. Караш сърцето да работи, а мускулите да не атрофират и,и,и адски забавяш годишното необратимо свиването на хипоталамуса.

И ти ли ме следиш и се интересуваш от профила ми? Благодаря за Фниманието, ама нямаше нужда.

преди 29 минути, Miusuka написа:

И ти ли ме следиш и се интересуваш от профила ми? Благодаря за Фниманието, ама нямаше нужда.

наблюдава си пациента

преди 23 минути, Без умствен капацитет написа:

наблюдава си пациента

Да внимава, че по статистика докторите умирали по-рано от пациентите ) И хипоталамуса им се свивал по-рано...

П.П. А ти докога ще се пишеш за жена?

• 2 седмици по-късно...

Здравейте. Преди около два дни бях блокиран от Cloudflare. В съобщението пишеше да се обърна към собственика на сайта. Ако бях нарушил правилата на форума, щях да получа наказание. Не съм правил нищо, което да предполага подобно блокиране. Затова се обръщам към г-н Карабойчев, ако може да обясни защо се е получило така. Благодаря.

Cloudflare Ray ID: a2238b7f8a6aee98

преди 16 часа, The Lone Star написа:

Здравейте. Преди около два дни бях блокиран от Cloudflare. В съобщението пишеше да се обърна към собственика на сайта. Ако бях нарушил правилата на форума, щях да получа наказание. Не съм правил нищо, което да предполага подобно блокиране. Затова се обръщам към г-н Карабойчев, ако може да обясни защо се е получило така. Благодаря.

Cloudflare Ray ID: a2238b7f8a6aee98

Твоя ИП адрес е бил блокиран, което означава , че доставчика ти на интернет е бил блокиран от Cloudflare...

Често се случва напоследък с Cloudflare. И моя достъп бе блокиран (баннат по IP) и то в Bleeping и се наложи да влизам с прокси за да пиша на админа да премахне бана (което и стана).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.