Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 1 час, mr. 5r0ff написа:

имаме още `ляб да ядем до "кибер старейшина" ...😜😂

Или до Администратор на реалността 🤣

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 669,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Не сайта трябва да прибави още две важни функции самонаказване и самобичуване. Така поне ще бъдат облекчени админите да се занимават с който и да е да го наказват и да се ядосват излишно.😁

преди 48 минути, vlado1985 написа:

самонаказване и самобичуване

садомазото е на някой друг сайт ...😎

Абе защо името на раздела за криптовалутите е в розово? За момент си помислих че сме се сдобили с розов раздел като в датата.😹

под Линукс съм и не мога да си сменя аватара, настройката под аватара липсва

преди 1 час, buldak написа:

под Линукс съм и не мога да си сменя аватара, настройката под аватара липсва

Пигаш за профилната снимка ли?

Кликваш горе вдясно върху сегашната, после избираш "Профил" и си вътре. После кликваш на "Редакция на профила" и "Редактиране на профилна снимка".

Screenshot_20260526_153926_Chrome~2.jpg

Тези лекета до кога ще ги траете да обвиняват други потребители, че съм бил аз?

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Само ако ни управляват лицемери, които възприемат като нещо хубаво бомбите в Хирошима и Нагасаки, но няма да възприемат по същият начин бомби в Киев, които биха били хвърлени по абсолютно същата причина - спиране на войната и предотвратяване на милиони бъдещи жертви.

Нима твърдиш че ни управляват такива хора?

пп: Дзверо, отивам да вечерям. После пак може да ти обръщам внимание.

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Еее ,защо го издаде? Играй я играта до последно.

При положение, че нямам друг профил, защо разрешавате да пишат глупости срещу всеки, който напише нещо, което на тях не им харесва?

Да не би проблема да не е в онези, които обвиняват за мен, а да е в самите тях?

Докога ще позволявате някакви утайки да ме обвиняват при положение, че нямам никаква вина?

Такава ли е политиката ви - всеки, който си измисли нещо за някой, да го натяква като истина и вие да се правите, че нищо не се е случило? Благодаря за разбирането и за предстоящия отговор. Хубава вечер!

на 24.05.2026 г. в 1:42, ivottoshev написа:

И при мен всичко е "юни2021", освен последната. Преди това актуална беше тази, която сега е предпоследна, но като спечелих сегашната, и тя мина към "юни2021"

image.png

При мен е още по-забавно. Регистриран съм във форума на 14 август 2023 г., но почти всички значки съм ги "спечелил" през 2021 г. или две години преди моята регистрация. 😄

преди 19 минути, Звяра! написа:

При положение, че нямам друг профил

Лъжеш, непрокопсанико hit

преди 16 минути, Звяра! написа:

Докога ще позволявате някакви утайки да ме обвиняват при положение, че нямам никаква вина?

Кое правило на форума е нарушено, утайко?

Ти нали беше обещал да не цапаш тази тема? Ето колко струвате и ти и обещанията ти. За това никой тук не те уважава, лигльо, не ставаш за нищо друго, освен за подигравки bubblegum

преди 7 часа, Звяра! написа:

При положение, че нямам друг профил, защо разрешавате да пишат глупости срещу всеки, който напише нещо, което на тях не им харесва?

Да не би проблема да не е в онези, които обвиняват за мен, а да е в самите тях?

Такава ли е политиката ви - всеки, който си измисли нещо за някой, да го натяква като истина и вие да се правите, че нищо не се е случило? Благодаря за разбирането и за предстоящия отговор. Хубава вечер!

Леке и утайка ли ,как достигна до това заключение? Форума не е детска градина ,а място където може всеки да изрази мнението си по тема или човека с когото води дискусия стига всичко да се случва по правилата. Колко профила си правил с цел забава ? Никой нищо не ти е казвал и сме се забавлявали с това, проблемът ти е че в някой случай целиш интриги ,както с това си писание което не е мъжка постъпка.

Има едно житейско правило което каза - неправи това което неискаш да бъде правено на теб- когато си правиш нови профили с цел провокация или интрига трябва да бъдеш готов за същото.

Хубав ден и се извинявам на четящите това.

На 15 август 2024 година се регистрирах с името "Саша", което наскоро промених на Звяра!

От тогава не съм правил никакъв друг профил или регистрация! Нямам и намерение да правя друг профил. Това го виждат собствениците на форума и го знаят.

Нямам нищо против някой да цитира мой коментар и да го коментира, но да обвинявате мен в коментари, които не съм писъл - не е "забавно".

Незнам кой лъже и защо го прави, но знам, че това не съм аз!

преди 13 минути, Звяра! написа:

На 15 август 2024 година се регистрирах с името "Саша", което наскоро промених на Звяра!

От тогава не съм правил никакъв друг профил или регистрация! Нямам и намерение да правя друг профил. Това го виждат собствениците на форума и го знаят.

Това че си изтрил профилите не означава че написаното не седи в постовете в които си цитиран.

На 7.01.25 си писал като NovakJ - това е след "15 август 2024" - Линк

На 6.04.25 си писал като Staff. - това също е след "15 август 2024" - Линк

Излиза че от както си "Саша" си писал от поне още два профила, лъжецо hit

преди 1 час, ivottoshev написа:

Това че си изтрил профилите не означава че написаното не седи в постовете в които си цитиран.

На 7.01.25 си писал като NovakJ - това е след "15 август 2024" - Линк

На 6.04.25 си писал като Staff. - това също е след "15 август 2024" - Линк

Излиза че от както си "Саша" си писал от поне още два профила, лъжецо hit

Чудесно!

От 200 000 мои профили стигнахме до 2, все пак е някакъв напредък!

Сега остава да докажеш, че тези два профила са регистрирани/създадени след 15 август 2024 година и че наистина аз съм писал от тях, и ще се изясни кой е лъжеца!

преди 2 часа, Звяра! написа:

Чудесно!

От 200 000 мои профили стигнахме до 2, все пак е някакъв напредък!

Два намерих за около пет минути търсене. Ако трябва ще намеря и още. Какво стана обаче с:

преди 4 часа, Звяра! написа:

Искаше да минеш за света вода ненапита, а показах и доказах че си олигофрен и долен лъжец.

преди 4 часа, Звяра! написа:

Нямам нищо против някой да цитира мой коментар и да го коментира, но да обвинявате мен в коментари, които не съм писъл - не е "забавно".

Припомни си приказката "Лъжливото овчарче" и ще ти просветне защо отдавна никой не ти вярва! А дали ти е "забавно", никой не се интересува - на каквото си постелеш, на това ще спиш и каквото си надробил, това ще сърбаш!

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Два намерих за около пет минути търсене. Ако трябва ще намеря и още. Какво стана обаче с:

Искаше да минеш за света вода ненапита, а показах и доказах че си олигофрен и долен лъжец.

Показа и доказа простотата си! 😂

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Лъжеш, непрокопсанико hit

Кое правило на форума е нарушено, утайко?

Ти нали беше обещал да не цапаш тази тема? Ето колко струвате и ти и обещанията ти. За това никой тук не те уважава, лигльо, не ставаш за нищо друго, освен за подигравки bubblegum

преди 21 часа, ivottoshev написа:

Не казваш нищо - как ги намираш и какви доказателства имаш! Затова мирише на клевета и набедяване! И за двете има текстове в Наказателния кодекс!

Откакто направихте промени в начина, по който се вмъкват цитати, на някои потребители им е много трудно да боравят с тях и често вкарват своите думи в цитатите. Според мен тези стрелки "вмъкни ред отгоре" и "вмъкни ред отдолу" би трябвало да улесняват, но защо на някои хора им стана още по-трудно, не мога да разбера. Предлагам да направите някакво клипче с инструкции, може да помогне. 🤷‍♀️

преди 8 минути, Greta Crocheter написа:

Откакто направихте промени в начина, по който се вмъкват цитати, на някои потребители им е много трудно да боравят с тях и често вкарват своите думи в цитатите. Според мен тези стрелки "вмъкни ред отгоре" и "вмъкни ред отдолу" би трябвало да улесняват, но защо на някои хора им стана още по-трудно, не мога да разбера. Предлагам да направите някакво клипче с инструкции, може да помогне. 🤷‍♀️

Стрелките са топ, проблема е в маркирането на цитата ако искаш да го копираш за да го раздробиш на части. Трябва първо да се позиционира мишката на кръстчето в горния десен ъгъл на цитата за плъзгане, да се кликне и да се размърда леко за да се маркира.

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Стрелките са топ, проблема е в маркирането на цитата ако искаш да го копираш за да го раздробиш на части. Трябва първо да се позиционира мишката на кръстчето в горния десен ъгъл на цитата за плъзгане, да се кликне и да се размърда леко за да се маркира.

Аз нямам проблем с това. Имам проблем, когато ме цитират и ми вкарват някакви думи, които не съм казала.

на 4.06.2026 г. в 12:08, Greta Crocheter написа:

Аз нямам проблем с това. Имам проблем, когато ме цитират и ми вкарват някакви думи, които не съм казала.

Аз пък нямам проблем, когато те цитират и ти вкарват някакви думи, които не си казала. Даже ми е забавно.

преди 8 часа, чичо Сашо написа:

Защо на моя профил анонимността не работи?

Capture-1.jpg

преди 8 часа, чичо Сашо написа:

Защо на моя профил анонимността не работи?

Capture-1.jpg

Саше!

И при мен е така, но аз зная причината, докато ти не се досещаш явно. и не е никаква грешка, това което наблюдавам, макар и не винаги.

преди 20 часа, Колев 74 написа:

Саше!

И при мен е така, но аз зная причината, докато ти не се досещаш явно. и не е никаква грешка, това което наблюдавам, макар и не винаги.

Не те разбирам...но както и да е.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.