Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Аз имам проблеми с paste-ването на копирани редове в FF (нарочно със спрени добавки). И нарочно ги копирам преди това в notepad и пробвам да ги копирам оттам и йок. Не става и с клавишна комбинация, ни с опцията да paste-не без форматиране. Но ако "припомпя" клавишната комбинация няколко пъти и успява. Някой друг с подобен проблем? По-късно ще пробвам и с Edge, но този проблем го забелязвам от няколко дни. D

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 669,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

"Аз имам проблеми с paste-ването на копирани редове в FF (нарочно със спрени добавки). И нарочно ги копирам преди това в notepad и пробвам да ги копирам оттам и йок. Не става и с клавишна комбинация, ни с опцията да paste-не без форматиране. Но ако "припомпя" клавишната комбинация няколко пъти и успява. Някой друг с подобен проблем? По-късно ще пробвам и с Edge, но този проблем го забелязвам от няколко дни. D"

При мен на Opera няма проблем. Съжалявам, но не ползвам FF. Мога да пробвам на Brave, ако ти е от полза.

Аз имам друг проблем. Като постна някакъв линк - той не свършва. Примерно - Xiaomi подготвя HyperOS 4 . Оттук нататък всичко, което напиша, остава в линка :( .

на 15.04.2026 г. в 9:42, Joss Bomon написа:

На десктоп форума лети както никога до сега!

Пу-пу, да не ни е уроки!

преди 23 минути, Rudy M. написа:

Аз имам друг проблем. Като постна някакъв линк - той не свършва. Примерно - Xiaomi подготвя HyperOS 4 . Оттук нататък всичко, което напиша, остава в линка :( .

Да, и при мен е така. Освен това ако се маркира част от пост за цитиране, не се появява "Цитирай това" от първия път и се налага второ маркиране за да се появи бутончето под маркираното. Не говоря за основния бутон долу в ляво. Понякога се появява още с първо маркиране, понякога , не.

Но това са "бели кахъри" на фона на бързото зареждане на сайта и страниците. Дано са намерили причината и са я фикснали за постоянно.

• Администратор

Xiaomi подготвя HyperOS 4 . Оттук нататък всичко, което напиша, остава вaddqw adasdasdasd

преди 28 минути, Rudy M. написа:

"Аз имам проблеми с paste-ването на копирани редове в FF (нарочно със спрени добавки). И нарочно ги копирам преди това в notepad и пробвам да ги копирам оттам и йок. Не става и с клавишна комбинация, ни с опцията да paste-не без форматиране. Но ако "припомпя" клавишната комбинация няколко пъти и успява. Някой друг с подобен проблем? По-късно ще пробвам и с Edge, но този проблем го забелязвам от няколко дни. D"

При мен на Opera няма проблем. Съжалявам, но не ползвам FF. Мога да пробвам на Brave, ако ти е от полза.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Да, и при мен е така. Освен това ако се маркира част от пост за цитиране, не се появява "Цитирай" от първия път и се налага второ маркиране за да се появи бутончето под маркираното. Не говоря за основния бутон долу в ляво.

В света на съвременните редактори след поставяне на линк трябва да натиснете на клавиатурата ви стрелка надясно , тя ви откъсва от линка и продължавате да пишете.

преди 2 минути, Kalin Karaboychev написа:

В света на съвременните редактори след поставяне на линк трябва да натиснете на клавиатурата ви стрелка надясно , тя ви откъсва от линка и продължавате да пишете.

ОК, това не го знаех и натисках "Пауза". Благодаря за уточнението.

п.с. Сега пробвах и с "пауза" също се отделя линка.

преди 56 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Аз имам проблеми с paste-ването на копирани редове в FF (нарочно със спрени добавки). И нарочно ги копирам преди това в notepad и пробвам да ги копирам оттам и йок. Не става и с клавишна комбинация, ни с опцията да paste-не без форматиране. Но ако "припомпя" клавишната комбинация няколко пъти и успява. Някой друг с подобен проблем? По-късно ще пробвам и с Edge, но този проблем го забелязвам от няколко дни. D

При мен работи, с дефолт настройки.

Има някакъв проблем с мишката. Трябва да се натисне многократно, като решиш да маркираш място за редакция, на вече написано. За FF

преди 3 минути, Teemo v. X написа:

При мен работи, с дефолт настройки.

Има някакъв проблем с мишката. Трябва да се натисне многократно, като решиш да маркираш място за редакция, на вече написано. За FF

Хммм при мен го няма това за мишката, но го има това с копирането пак с FF. Всички добавки са ми спрени. Дори ще спра и Tracking Protection-a след малко за тест от самия браузър.

Вече работи. Не знам дали е било нещо временно или Калин е пипнал нещо, но вече работи от първия път пействането. Благодаря! )

Имате SQLi+IDOR,взимайте мерки.

Пак има бъг в Матрицата ... )

Joss Bomon е писал в тази тема, вижда се и в общата активност, и в профила му:

large.2026-04-26_154722.jpg.ecd3dc857288

large.2026-04-26_154737.jpg.c2002a1975df

Обаче в самата тема постът го няма, последният е на nikssi:

large.2026-04-26_154842.jpg.87c3b336fd51

Поправете ме ако греша, но не трябваше ли ВИП потребители да нямат реклами? Защо ми излизат по няколко реклами на прозореца....? Преди ги нямаше....

image.png

• Администратор
преди 1 час, Belefor написа:

Поправете ме ако греша, но не трябваше ли ВИП потребители да нямат реклами? Защо ми излизат по няколко реклами на прозореца....? Преди ги нямаше....

Извиняваме се за причиненото неудобство. Допуснали сме пропуск на някои настройки. Проблемът би трябвало да е оправен.

Не е проблем , но защо при "натискане" на това:

image.png не е като "натискате" на това: image.png ???

Не винаги искам да влизам във форума, но когато съм във влезнал във форума директно, а не през "новини" да "отивам на "Home" на платформата, т.е. а не през "новини" и после "натискане" на "второто" (бяло KALDATA). Дано сте ме разбрали. Успех!

Това не е проблем, по-важно е да вкараме нови значки, има хора, които не знаят защо постват все още, вуйчо и време да ги събудим и да им дадем ускорение с 2 нива нагоре!

на 1.05.2026 г. в 7:50, (:IдioiдI:) написа:

Не е проблем , но защо при "натискане" на това:

image.png не е като "натискате" на това: image.png ???

Не винаги искам да влизам във форума, но когато съм във влезнал във форума директно, а не през "новини" да "отивам на "Home" на платформата, т.е. а не през "новини" и после "натискане" на "второто" (бяло KALDATA). Дано сте ме разбрали. Успех!

Пренаписване на линкове... има време и за тебе, вуйка!

Иначе поздрави за аватара!

Браво! И да го пазиш, да ти го не откраднат!

• 2 седмици по-късно...

Screenshot_2026-05-17-10-27-27-80_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Малко така реклама без "Х"за затваряне, върху полето за писане. Трябва ремонт на форума. Не винаги се появява. Въобще, този начин на с постоянно изскачащи прозорци и то не само реклами...Едно време с неподвижни карета вградени на точно определени места колко удобно беше.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Screenshot_2026-05-17-10-27-27-80_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Малко така реклама без "Х"за затваряне, върху полето за писане. Трябва ремонт на форума. Не винаги се появява. Въобще, този начин на с постоянно изскачащи прозорци и то не само реклами...Едно време с неподвижни карета вградени на точно определени места колко удобно беше.

Защо не използваш рекламен блокер? Но пък иначе телевизора е на добра цена.

Аз от години използвам рекламен блокер в браузърите, защото почти всеки сайт е с рекламна навалица от предложения. Но пък имат ли избор когато това е някакъв начин за приходи които са важни за съществуването на тези сайтове.

Защото не ми е проблем че има реклами, ако не ми пречат да ползвам форума по предназначение. Примерно онзи отговор остана незавършен. А вече не ми се занимава с него.

IMG_20260519_202318.jpg

Може ли туй Джемини нещо си да престане да ме подканя и въобще да не се показва въобще. Освен че пречи, да си го кажа направо: Мразя натрапването на LLM действия. Има достатъчно реклами, ама това не е просто реклама, а още телеметрия.

И при мен всичко е "юни2021", освен последната. Преди това актуална беше тази, която сега е предпоследна, но като спечелих сегашната, и тя мина към "юни2021"

image.png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.