Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Сега пък "

Опссс! Нещо се обърка!
[#1021523.1]

Вашият ключ, използван за идентификация е невалиден. Моля върнете се и опитайте отново."

Лека нощ!

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

• Администратор

Нямам време да чета всичките 118 страници, за да проверя дали вече не е писано за това, но аз от няколко месеца имам проблем с прикачването на файлове - излиза един надпис " Използвано пространство за прикачване 1,99MB от 2MB (Максимум за файл: 6,5KB)". Изглежда че нещо се е бъгнало, но какво точно и как да се оправи? Браузъра е Хромиум-базиран(Superbird).

Предвид постоянно нарастващите нужди от пространство за прикачване на файлове в постовете от днес сме увеличили пространството за обикновенните потребители от 2 на 10 МБ. За Вип потребителите от 10 на 20 МБ.

Поздрави.

Предвид постоянно нарастващите нужди от пространство за прикачване на файлове в постовете от днес сме увеличили пространството за обикновенните потребители от 2 на 10 МБ. За Вип потребителите от 10 на 20 МБ.

Поздрави.

На целият екип - благодарности за доброто начинание с увеличаване на пространството за прикачване на файлове и снимки!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

kVAbkuY.png

^Това ли имаш предвид? На мен примерно не ми харесва. Потребителите са отрязани от доста удобства, при направата на коментара си.

kVAbkuY.png

^Това ли имаш предвид? На мен примерно не ми харесва. Потребителите са отрязани от доста удобства, при направата на коментара си.

Maй това имам предвид, макар да е доста шаренко. Откъде се активира да видя дали го искам?

Maй това имам предвид, макар да е доста шаренко. Откъде се активира да видя дали го искам?

Това дори не е от форум, коментарна част под статия в  сайт е :) Няма активиран такъв вариант на този форум. Може да се направи, но си иска работа, за да се приведе в достатъчно използуваем вид.  Не знам дали няма да изисква и допълнително закупуване на някой модул.

Поздрави.

Големият келепир...

Калине вместо да симулираш благодеяния, вземи премахни ограниченията. Само в твоят форум ги има.

Във всички форуми в които съм регистриран(с изключение на този) няма такива. Може да прикачаш неопределен брой изображения. Единственото ограничение е брой изображения в пост - в зависимост от форума са  от 2 до 7.

За проблемите с прехваленият от теб Invision ти си знаеш.

Големият келепир...

Калине вместо да симулираш благодеяния, вземи премахни ограниченията. Само в твоят форум ги има.

Във всички форуми в които съм регистриран(с изключение на този) няма такива. Може да прикачаш неопределен брой изображения. Единственото ограничение е брой изображения в пост - в зависимост от форума са  от 2 до 7.

Пич, кажи какво да направим за да те избавим от мазохистичните ти терзания?

Това дори не е от форум, коментарна част под статия в  сайт е :) Няма активиран такъв вариант на този форум. Може да се направи, но си иска работа, за да се приведе в достатъчно използуваем вид.  Не знам дали няма да изисква и допълнително закупуване на някой модул.

По-старите версии на IPB имаха дървовиден режим, ето това е картинка от IPB v2.xxx. Маркираното в жълтеникаво е клончето което четеш в момента, можеш да скочиш (кликнеш) на което си искаш клонче и да четеш него. По този начин, като започнат двама да се увличат и да правят огромно клонче, другите могат да си говрят по същество в останалите клончета. И най-важното, първият постинг, самата тема, винаги е първа и може да се прочете независимо на кое клонче си кликнал. Това е начин да се избегне заравяне в миналото на смислената дискусия въпреки появата на тролове.

Не знам обясних ли добре, като правило наистина малко хора намират дървовидния режим за интуитивен, трудно им е да го осмислят.

tree1.png

Редактирано от Пaчo (преглед на промените)

Пич, кажи какво да направим за да те избавим от мазохистичните ти терзания?

Не ти е в правомощията и възможностите...

Пачо, сега огледах доста от чужбинските форуми, в които ми се е случвало да влизам, ами почти няма брат. Поне по подразбиране. Не съм гледал дали няма опции потребителя да избира как да му се представя. Все пак това не е просто нова кожа, с променени цветове на елементите и фона.

Ицо, имахме си една мистреска преди време, ама съм и загубил дирите :)

Стъпвате по много тънък лед!!! Много внимавайте

Това заплаха ли беше? Не ти отива на длъжността която заемаш във форума.

Дори не си правиш труда да осмисляш написаното....

Това заплаха ли беше? Не ти отива на длъжността която заемаш във форума.

Дори не си правиш труда да осмисляш написаното....

1. Не сме си пили заедно питието за да ми говорите на ти

2. Неуважение към който и да е член на форума не се толерира

capnemo
1. Винаги се обръщам на ти - независимо дали познавам човека или не. Дистанцирането не ми е привично.
2. Къде го видя?
Предходният ми пост беше към Калин - не към теб, но ти реши да се намесиш в чужд разговор....Дето казва народа - На всяка манджа мерудия.
Смятам, че уточнихме всичко с теб....и без това оспамихме темата.

Редактирано от hristoslav2 (преглед на промените)

capnemo

1. Винаги се обръщам на ти - независимо дали познавам човека или не. Дистанцирането не ми е привично.

2. Къде го видя?

Предходният ми пост беше към Калин - не към теб, но ти реши да се намесиш в чужд разговор....Дето казва народа - На всяка манджа мерудия.

Смятам, че уточнихме всичко с теб....и без това оспамихме темата.

Мен са ме учили на култура, това че вие нямате остава ваш проблем. И това ми е задачата тук, да следя за добрия тон и ред други неща

вече работи 

цитиран съм доста пъти но сега забелязах че не работи , явно някой го управи  ;)

059aded3f00422c7.png

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Администратор

Големият келепир...

Кой ограничения да премахна да няма ограничения за общото пространство за файлове ли? Като започнеш да ни даваш по 6000 лв за всеки сървър тогава ще можеш да ми казваш, кои ограничения да махна. До тогава, ако не ти харесва тук или се връщай там от където си дошъл или си направи собствен форум с каквито си искаш ограничения и поемай разходите им. Всички разбрахме, че си "специалист" в стотици хиляди форуми по света. Ама да ти кажа не ни дреме особено а и те видяхме що за "специалист" си в една друга тема. Изисквания ще имаш към мен персонално като започнеш да ми плащаш разходите на сървърите.

ХА  , при нас няма  ;)  ще чакаме друг празник - Коледа :D

Вече и през вас мина Дядо коледа с торбата :D

Вече и през вас мина Дядо коледа с торбата :D

А дали ще намине пак да прочете коментар №2345? Или темата е за забавления и чесане на езици в свободното време. За втори път се обръщам към вас(респективно поддръжката) и не получавам никакъв отговор, което прави лошо впечатление. Ако желаете заплащане за услугите, които предоставяте, е добре да го упоменете за да се получат нещата м/у клиент и търговец, което е една нормална практика.

Благодаря!

• Администратор

А дали ще намине пак да прочете коментар №2345? Или темата е за забавления и чесане на езици в свободното време. За втори път се обръщам към вас(респективно поддръжката) и не получавам никакъв отговор, което прави лошо впечатление. Ако желаете заплащане за услугите, които предоставяте, е добре да го упоменете за да се получат нещата м/у клиент и търговец, което е една нормална практика.

Благодаря!

Линк към коментара? Относно упоменаването. Мисля, че е пределно ясно, но за вас ще го упомена. Когато се предоставя безплатна услуга изисквания и претенции са пожелателни не задължителни. Мисля, че тук всички използвате услугите безплатно и в този ред на мисли капризите на определени хора за нас си остават пожелателни не задължителни. Когато/ако всичко стане платено ще имаме потенциал да изпълняваме повече капризи. Ако толкова държите да внедрим някоя функционалност винаги мога да ви изпратим фактура за стойността и да я реализираме на мига в който получим превода. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.