Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Стара Опера12 Е НАПЪЛНО СЪВМЕСТИМА с IPB. Проблемът не е в системата на форума, а в некадърно писано допълнение.

Излагаш се ама айде. "Конкурентния форум", за който говориш има ли ssl връзка?

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Излагаш се ама айде. "Конкурентния форум", за който говориш има ли ssl връзка?

Все ми е едно. Аз тук не си изпращам данните от банковите сметки и операции. В момента на браузера ми свети червено, че защитената връзка не е наред. Това е KMeleon.

Вие със зеленото - спрете да спамите. Нямате проблем - не пишете. Аз имам проблем и очаквах да се разгледа и обсъди поне малко от компетентното лице.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Все ми е едно. Аз тук не си изпращам данните от банковите сметки и операции. В момента на браузера ми свети червено, че защитената връзка не е наред. Това е KMeleon.

Вие със зеленото - спрете да спамите. Нямате проблем - не пишете. Аз имам проблем и очаквах да се разгледа и обсъди поне малко от компетентното лице.

Както кажеш сър. Аз само ти казвам, че проблема с бавното зареждане може да не е свързан с форума и плъгините, а със старата версия на браузъра и сертификата.

Симчо! 

Аз също бях и със операта  и нямаше никакви проблеми и с трите ми браузъра, но я махнах преди почти месец.(версията беше 12 и нещо си) и често ме подканваше да я обновя. Като чета мнението на колегата ""ëxvol"", мисля че има право да казва това. Не намирам като теб, че има голяма разлика в скоростта между Опера и Hrome но и не искам да ти се меся в предпочитанията.

Тогава освен да ползваш конкурентния сайт "до разрешаване на проблема ви" и да се наслаждавате на 100%. Има хора на които не може да им се угоди по никакъв начин. Те си искат по техния и това е.

Едно си баба знае, едно си баба бае, орева форума с капризите си. Аз защо нямам проблем с лисицата ? Била бавна, ами пиши на поддръжката на лисицата да я забързат щото така искаш.

Koдът на сайта е пълен с грешки, факт е. И е така с маса сайтове и се увеличават постоянно. Проблемите са на 2/3 от фацебоок снипети. Браузърите с активна поддръжка обаче добавят изключения за най-честите грешки и така игнорират проблемите. Тая опера обаче която от дъжд на вятър някой седне да направи нещо за нея може да не доживее кога ще и добавят в парсера изключения за дропване на бъгав код.

Симчо! Аз също бях и със операта  и нямаше никакви проблеми и с трите ми браузъра, но я махнах преди почти месец.(версията беше 12 и нещо си) и често ме подканваше да я обновя. Като чета мнението на колегата ""ëxvol"", мисля че има право да казва това. Не намирам като теб, че има голяма разлика в скоростта между Опера и Hrome но и не искам да ти се меся в предпочитанията.

LZ, не ползвам Chrome, не просто защото ми изглежда бавничък. Не го харесвам, защото е грозен, няма персонализация, интерфейса му е особен и навсякъде ти се натрапва Google в него. Да си се логнал в Гугъл профил, че не знам си какво. Еми - не искам да се логвам, не искам да ме занимават.

Koдът на сайта е пълен с грешки, факт е.... Браузърите с активна поддръжка обаче добавят изключения за най-честите грешки и така игнорират проблемите.

Просто някой да ми каже какво да блокирам в браузера, да вмъквам custom css, js или каквото трябва. Опитах се да анализирам проблема, но нещо не се получи. Браузера не дава значими грешки в конзолата.

Както кажеш сър. Аз само ти казвам, че проблема с бавното зареждане може да не е свързан с форума и плъгините, а със старата версия на браузъра и сертификата.

Сертификатите са поддържани, методите са поддържани - всички са валидни.

Ядосвам се, защото хора, които не разбират, не знаят и не могат да кажат какъв е проблема са седнали да дават акъл и плоски остроумия от типа каква била Опера, как да съм се бил обновил до Хромираният и т.н. Ако проблема беше решен, отдавна щях да спра да пиша тук. И не съм шеф, темата е за проблеми с форума. Аз проблем - ИМАМ.

темата е за проблеми с форума. Аз проблем - ИМАМ.

Ти и със Skype имаше пак проблем в близко минало и не приемаше алтернативни решения ако не ме лъже паметта и орева форума. Какво ти харесвало, какво не , какво сложили ново, кое били махнали ... и подобни.

Тогава от Микрософт обърнаха ли ти внимание, все пак не си кой да е или си остана само с оплакванията ?

Колеги не се карайте. И при мен бавно зарежда форума. Това е от почти 2-3 седмици. 

в момента хвърчи 

Сигурно има 10 човека на линия  :)

ПП. И си сложете хром  ;)

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Ти и със Skype имаше пак проблем в близко минало и не приемаше алтернативни решения ако не ме лъже паметта и орева форума. Какво ти харесвало, какво не , какво сложили ново, кое били махнали ... и подобни.

Тогава от Микрософт обърнаха ли ти внимание, все пак не си кой да е или си остана само с оплакванията ?

Аз намерих решението. Още ползвам 3.8 Алтернативните решения за Скайпа бяха - сложи си новият, бъгав, бавен, хабящ ресурси и грозен Скайп с реклами и фейбуук в него. Ако това ти е "алтернативата", нищо чудно че не я приемам. Да го разбереш иначе - да ти взема Сеата и да ти дам дръглив, ръждясал, разпадащ се, не палещ ЗАЗ - хубаво ли ще ти стане?

ПП. И си сложете хром ;)

Значи на едно лай..но каквато и табелка да му сложиш, си остава такова. И с Хром така. Миришее, не се трае.

Е добре де , ти само опера ли имаш ? всеки си имат трески за дялане  :)  аз за това имам три , където единия ме ядосва - пускам другия ......а опера - един път съм я пробвал и ни мога да я сравнявам ...но щом я ползват 10% значи и за този влак си има пътници  ;)

Е добре де , ти само опера ли имаш ? всеки си имат трески за дялане  :)  аз за това имам три , където единия ме ядосва - пускам другия ......а опера - един път съм я пробвал и ни мога да я сравнявам ...но щом я ползват 10% значи и за този влак си има пътници  ;)

Ползвам или гледам да ползвам само един браузер. За какво са ми 3 или 5, по дяволите!? Ти сега да не кажеш, че имаш и 5 коли - едната като те ядосва, палиш другата, третата, четвъртата, петата? 5 коли караш ли ги едновременно или така да стоят в гаража просто? Значи заради някой, който е направил глупости, аз да сменям/превключвам браузери за различните страници като изоглавен?

На теб хубаво ли ще ти бъде да имаш 10 документа за самоличност, да можеш да носиш в себе си само 1 и при всяка проверка да не знаеш кой по-точно ще ти бъде поискан и дали няма да те върнат у вас, за да вземеш другият, та да могат да ти свършат работата? Същата работа и с браузерите.

Имам , две моторетки - балкан 50  :) едното като откаже - палим другото  ;)

Значи заради някой, който е направил глупости, аз да сменям/превключвам браузери за различните страници като изоглавен?

Срещни Калин и му шибни една ........щом не ти обръща внимание  :)

Авее bmw maniac , techmania , jonov , от кога станахте част от екипа бе  освен в темите за проблеми да казвате на хората колко са тъпи и че вие сте най -  гениалните жалко как може админа да дава права на хора без мозък и не случайно бяхте наказвани тази година с банове и са ви дали права ха ха ха . Бая промени е имало тук тоз  месец .

в момента хвърчи 

Сигурно има 10 човека на линия  :)

ПП. И си сложете хром  ;)

Ще си слагаме каквото ни е кеф не ти искаме бъгавия бавен хром който товари процесорите на макс .... На ИЕ лети форума .

Авее bmw maniac , techmania , jonov , от кога станахте част от екипа бе  освен в темите за проблеми да казвате на хората колко са тъпи и че вие сте най -  гениалните жалко как може админа да дава права на хора без мозък и не случайно бяхте наказвани тази година с банове и са ви дали права ха ха ха . Бая промени е имало тук тоз  месец .

Какви права са ни дали ?

Аз ако имах права щях да разчистя такива мърморковци и философи като теб де все някой им е виновен в живота или им е длъжен за нещо едва ли не.

Ползваш това което ти се предоставя, като почнеш да си плащаш и не получаваш поддръжка тогава ще ревеш.

Ползваш това което ти се предоставя, като почнеш да си плащаш и не получаваш поддръжка тогава ще ревеш.

Я по-полека с ултиматумите и ултимативният тон!

Я по-полека с ултиматумите и ултимативният тон!

Симка ти нямаш ли грам достойнство? Питаш веднъж, питаш втори път аз ако съм на теб щях да се откажа ако не ми обърнат внимание.

Какво ровиш с твоя проблем като кокошка все едно е свършил света?

Сега пък и ултиматуми!

Надяваме се че администрацията е вече запозната с проблема ти все пак напълни четири страници със рев и сополи и когато тогава. Търпение и пак търпение.

Я пробвай да чукнеш отстрани монитора като стар телевизор може и да се поправи ако не ти се чака.

Симка ти нямаш ли грам достойнство? Питаш веднъж, питаш втори път аз ако съм на теб щях да се откажа ако не ми обърнат внимание. Я пробвай да чукнеш отстрани монитора като стар телевизор може и да се поправи ако не ти се чака.

Мина над 1 седмица - ни вест, ни кост. А може ли вместо телевизора да ударя теб? :mad:

Че как ще схванеш , за това се иска да имаш и акъл - не става само с ядене 011.gif

форума би останал без  хора .

дори такива като тебе трябва да се държат настрана , особено от техническите раздели  :)

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Какво точно модерираш ,че не сванах то ако модераторите мислят като тебе форума би останал без  хора .

Нищо не модерирам аз не съм модератор. Чудно ми е каква е тая злоба просто на някой хора от вчера насам!

Заляхте форума с капризите си все едно някой ви е длъжен.

Хайде това да е последния спам по темата докато дойде някой с права и поразчисти.

Че как ще схванеш , за това се иска да имаш и акъл - не става само с ядене 011.gif

дори такива като тебе трябва да се държат настрана , особено от техническите раздели  :)

Тогава предлагам като пишат новите хора теми в техническия раздел да ги триеш така би бил по полезен на администрацията а ?

Според мене exwoll си е заслужил правата , на Pc Doctor също трябва да сложат права на много хора е помагал в форума . Ти с какво си помогнал аз спомени нямам освен с заяждане и да излееш простотията в темите им и заради тебе да ги локнат :)

Защо има злоба ли ? защото дават права на хората които най - много чернят форума с простотията си ей на  такива елементи като вас . А не се дават права на хора които избройх преди малко ..Които помагат .. и са полезни на форума .

Според мене exwoll си е заслужил правата , на Pc Doctor също трябва да сложат права на много хора е помагал в форума . Ти с какво си помогнал аз спомени нямам освен с заяждане и да излееш простотията в темите им и заради тебе да ги локнат :)

Ако се избираше зеленото по помагане, аз трябваше да съм министър :D

дори такива като тебе трябва да се държат настрана , особено от техническите раздели

Като мен със сигурност. Да не засрамвам HAT - шапката, като поправям неграмотните мнения. Че не си поплювам хич.

--

Иначе сериозно - ядосвам се, че не мога да ползвам нещо елементарно поради някакви промени, които преди ги е нямало тия неща и всичко работеше чудесно. И тогава и думичка не бях писал за проблеми почти.

• Администратор

Мина над 1 седмица - ни вест, ни кост. А може ли вместо телевизора да ударя теб? :mad:

Без да ни удряш опитай това:

opera:config => Security Prefs => Disabled "OCSP Validate Certificates".

След това изтрий кеша и рестартирай браузъра.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.