Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Отново ще попитам за Opera - някой ще обърне ли внимание?

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Пак тъпотии. Преди 2 седмици нищо не забиваше. Въпросът е какво се е прецакало.

Операта ти явно...

Операта ти явно...

Грешка. Не е тя.

Грешка. Не е тя.

С опера 12.17, не мога да вляза в Калдата.Започни да свикваш с друг браузър.Аз съм  с лисицата и съм доволен.От теб зависи как ще си я направиш да работи.

Редактирано от Родина (преглед на промените)

.Започни да свикваш с друг браузър.Аз съм  с лисицата и съм доволен.

Няма друг браузер, който да е толкова бърз. Лисицата е грозна и бавна. Призовавам да се разгледа проблема, който вероятно е със скриптовете. Влиза се с 12.17 в Калдата, но има лаг към 1 мин при отваряне на страницата.

Преди 2 седмици този лаг го нямаше!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Вчера от както е правено нещо по сайта сега не може да ми зареди.

С Опера 12.16 !

Зачетох се в темата и реших да пробвам ...

В момента съм "влязъл" през два браузъра

- Chromium - Версия 43.0.2357.81, Ubuntu 14.04 и 

- Opera - Версия 12.16, Реализация 1860, Платформа Linux, Система i686, 3.13.0-55-generic

Не забелязвам проблеми - даже пиша това от Операта.

- Opera - Версия 12.16, Реализация 1860, Платформа Linux, Система i686, 3.13.0-55-generic

Сложи Windows версията. Или дава "Непреодолима грешка - 40" при защитената връзка или влиза, но зацикля по 1 минута.

През това време програмата зависва и в Task Manager дава направо "not responding"

Аз тоз месец проблеми с форума нямам нито пък с отварянето на сайта всичко лети цъкъм с екслопорер , опера . Мозилата ми е противна и хром още е по противен като визия и бавнодействие.Тях ги използвам само ако имам с експлорера проблеми с някой сайт . Иначе през цялото време си цъкам с експлорера грешки няма :))

А до хората по горе - с други страници имате ли проблеми при отварянето им . Този лаг може да идва от доставчика ви .

Аз тоз месец проблеми с форума нямам нито пък с отварянето на сайта всичко лети цъкъм с екслопорер , опера .

А до хората по горе - с други страници имате ли проблеми при отварянето им . Този лаг може да идва от доставчика ви .

Нямам проблем с отварянето на други страници. Нямам и проблем с отварянето на Kaldata от друг браузер. В момента се принудих да изтегля, търпя и ползвам KMeleon. С Opera или има проблеми със защитената връзка или ако отвори - зависва програмата по 1 минута на страница. Има нещо много грешно и преди 2 седмици не го правеше това. Пробвах го на повече от 1 компютър. Навсякъде едно и също.

Да не би да ползваш новата "Опера", т.е Уебкит изчадието?

Сложи Windows версията. Или дава "Непреодолима грешка - 40" при защитената връзка или влиза, но зацикля по 1 минута.

През това време програмата зависва и в Task Manager дава направо "not responding"

Windows - благодаря, не. Не ползвам от доста време.

"Зависването" се получава или при проблем на приложение, или при проблем в комуникацията на системата с приложението.

Windows - благодаря, не. Не ползвам от доста време.

"Зависването" се получава или при проблем на приложение, или при проблем в комуникацията на системата с приложението.

Какво ти е виновен джама  и линукса не е цвете за мирисане .

Да не би да ползваш новата "Опера", т.е Уебкит изчадието?

Ползвах я 10 мин и я махнах новата версия и си карам на старата . Новата за моята машина настолната явно е тежка и каквито настройки да слагах зареждаше страниците за 1 /2 мин и то не целите .

Windows - благодаря, не. Не ползвам от доста време. "Зависването" се получава или при проблем на приложение, или при проблем в комуникацията на системата с приложението.

Айде бе. Зависва само тая страница и то на много различни системи, които преди това са работили. Зависването се получава и от неправилно релизиране/веб програмиране. Има скриптове, които ако ти дам един, ще ти събори браузера моментално.

Аз ползвам на Windows браузера и това му е native средата на браузера Opera.

Няма друг браузер, който да е толкова бърз. Лисицата е грозна и бавна. Призовавам да се разгледа проблема, който вероятно е със скриптовете. Влиза се с 12.17 в Калдата, но има лаг към 1 мин при отваряне на страницата.

Преди 2 седмици този лаг го нямаше!

Тази версия не е ли стара?

Тази версия не е ли стара?

По-нова няма. И работеше допреди 2 седмици. Що за въпроси задавате - в Google търсене не може ли да пуснете?

По-нова няма. И работеше допреди 2 седмици. Що за въпроси задавате - в Google търсене не може ли да пуснете?

Понеже ползвах гугъл и видях че последната версия е 30 пък ти говориш за 12.17 и сега ми казваш че по-нова нямало та ... :eek:  .. или пък и викат Опера 30 но е версия 12.17?

Понеже ползвах гугъл и видях че последната версия е 30 пък ти говориш за 12.17 и сега ми казваш че по-нова нямало та ... :eek:  .. или пък и викат Опера 30 но е версия 12.17?

Нова Опера няма. Новата е Хром с иконка на Опера. Последната Опера е 12.17, с енджин Престо.

Нова Опера няма. Новата е Хром с иконка на Опера. Последната Опера е 12.17, с енджин Престо.

Aми в такъв случай не виждам какво да се направи. То е като да искаш новите програми да могат да вървят на windows XP. Избери си друг браузър. На мен ми трябват много браузъри за да мога да ползвам различни сесии, всякакви имам без Опера към която загубих интерес от поне 5-6 години. Добро впечатление ми прави Pale Moon, но е базирана на FF та може да не ти допадне.

Aми в такъв случай не виждам какво да се направи.

Pale moon e бавен, Firefox е бавен, IE е бъгав и бавен, Chrome е бъгав, бавен и грозен. Opera е единственият браузер, който зарежда бързо. Изпробвано на много системи. От Pentium3 през CoreQuad до Intel Core i7. Админа да си оправи скриптовете, които е сбозил. В момента пиша от бъгавият KMeleon.

Как може да си пиша в SoftВизиа, техният форум също да ползва IPB и да ми го зарежда за 2 секунди, а тук да ми спича целият браузер заради някаква глупост в скриптовете/уеб програмирането, а? Едни и същи форумни системи ползват, дявол да го вземе!

Ползвам Opera, защото е единственият браузер, който докато цъкна и е заредил. Никой друг, включително новата Опера това не го може. Мисли, че какво теглело, че какво правило, че какво от добавки чакало. Аз искам да чета съдържание, не съобщения на браузера.

Pale moon e бавен, Firefox е бавен, IE е бъгав и бавен, Chrome е бъгав, бавен и грозен. Opera е единственият браузер, който зарежда бързо. Изпробвано на много системи. От Pentium3 през CoreQuad до Intel Core i7. Админа да си оправи скриптовете, които е сбозил. В момента пиша от бъгавият KMeleon.

След като ти е малко работата и така или иначе имаш много свободно време, вместо да се оплакваш от всички браузъри, седни и напиши един нов. Нека не е базиран на FF, почни от нула.

След като ти е малко работата и така или иначе имаш много свободно време, вместо да се оплакваш от всички браузъри, седни и напиши един нов. Нека не е базиран на FF, почни от нула.

Не съм искал акъл какво да пиша. Искам да се обърне внимание на проблема. Конкурентният форум и сайт със същата форумна система ми работи чудесно. Няма друг браузер, който като цъкна на линка и да го е отворил. Нито един. Аз искам бързо да ми отваря, не да мисли. От всички браузери, базирани на някакво ядро, първи по бързина, който съм тествал е Опера12. След това е тоя, който пиша в момента. Но е бъгаво изчадие във вечна бета, което крашва произволно. Kmeleon-ска история...

Не съм искал акъл какво да пиша. Искам да се обърне внимание на проблема. Конкурентният форум и сайт със същата форумна система ми работи чудесно. Няма друг браузер, който като цъкна на линка и да го е отворил. Нито един. Аз искам бързо да ми отваря, не да мисли.

Тогава освен да ползваш конкурентния сайт "до разрешаване на проблема ви" и да се наслаждавате на 100%. Има хора на които не може да им се угоди по никакъв начин. Те си искат по техния и това е.

Едно си баба знае, едно си баба бае, орева форума с капризите си. Аз защо нямам проблем с лисицата ? Била бавна, ами пиши на поддръжката на лисицата да я забързат щото така искаш.

Не съм искал акъл какво да пиша. Искам да се обърне внимание на проблема. Конкурентният форум и сайт със същата форумна система ми работи чудесно. Няма друг браузер, който като цъкна на линка и да го е отворил. Нито един. Аз искам бързо да ми отваря, не да мисли. От всички браузери, базирани на някакво ядро, първи по бързина, който съм тествал е Опера12. След това е тоя, който пиша в момента. Но е бъгаво изчадие във вечна бета, което крашва произволно. Kmeleon-ска история...

Аз акъл не ти давам, оооо далеч съм от тази цел. Просто ти правя предложение как да си уплътниш времето, защото гледам от време на време, че доста си свободен. Иначе по темата, нали си наясно, че току що каза, че няма нито един браузър, който да е достоен да ползваш. Ами това е налично в момента. Или спри да влизаш в нета или си напиши твой, който да те устройва идеално. Разбираш, че старите версии вече няма да се поддържат или да са съвместими с много неща. И аз харесвах FF, 6.0 ама...

Тогава освен да ползваш конкурентния сайт "до разрешаване на проблема ви" и да се наслаждавате на 100%. Има хора на които не може да им се угоди по никакъв начин. Те си искат по техния и това е.

Едно си баба знае, едно си баба бае, орева форума с капризите си. Аз защо нямам проблем с лисицата ? Била бавна, ами пиши на поддръжката на лисицата да я забързат щото така искаш.

Тая тема е за проблеми. Като нямаш проблеми - не пишеш. Аз имам проблем. Рапортувам го. Игнорира се. А ти сложи зелената табелка и вече стана голямата защита на сайта. Конкурентният сайт ползва същият форум и тествах с него. Значи проблема не е от форума, а от някоя custom добавка и/или дебилизъм като още интеграция с фейса.

Иначе по темата, нали си наясно, че току що каза, че няма нито един браузър, който да е достоен да ползваш. Ами това е налично в момента. Или спри да влизаш в нета или си напиши твой, който да те устройва идеално. Разбираш, че старите версии вече няма да се поддържат или да са съвместими с много неща. И аз харесвах FF, 6.0 ама...

Стара Опера12 Е НАПЪЛНО СЪВМЕСТИМА с IPB. Проблемът не е в системата на форума, а в некадърно писано допълнение.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.