Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 1 час, jhoro написа:

А има и ARK пакети.

а-пе-ка може би имаше предвид?

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 6 минути, Banesc написа:

кой има право да трие теми в политика ?

Калин Карабойчев!

Абе то и мен ме наказа без основание. Но нали така му казват, едно е да знаеш, друго е да можеш, трето е да ти кажат!

Както е и във държавата ни, кой-каквото си прецени това и прави. Булгария.....

преди 1 час, цър-вул написа:

а-пе-ка може би имаше предвид?

Не ТеКеЗеСе!

преди 3 часа, jhoro написа:
преди 4 часа, Аралампи написа:

Аз съм с Huawei P40 Lite E, който е произведен, след като фирмата беше изгонена от гугълския рай ;) , и не съм сигурен Еджът как ще се инсталира и как ще работи.

Би трябвало да работи, защото не е от Гугълската кошница!

Отделно - дали от GMS или от HMS - много неща са еднакви. А има и ARK пакети.

След като „Мара подробната“ ме коригира - правилното изписване е Android Package (APK) - да те успокоя.

Независимо дали инсталираш от GNS, HMS или от APKMirror - ти ще имаш търсеното приложение.
Проблем има само за тези приложения, които искат текуща поддръжка от Google. MS Edge не е тях.

От известно време забелязвам, че на екрана липсва бутонът за връщане на страницата в горно положение-един ценен бутон. Това повреда ли е или е направено нарочно?

преди 4 часа, NEVADA написа:

От известно време забелязвам, че на екрана липсва бутонът за връщане на страницата в горно положение-един ценен бутон. Това повреда ли е или е направено нарочно?

Прав си, но това се написа още в събота.

на 18.09.2021 г. в 20:51, Богатир написа:

Бутончето за Спойлер все още го няма :D

и стрелката долу вдясно, която като натиснеш те праща най-горе в страницата..

Чети и назад!

• 2 седмици по-късно...
преди 1 час, Milanova написа:

Споко, не само той може да наказва. Него са го наказали глобално, и то с доста добро основание 

Прогнозирам че ще го сполети съдбата на дата.бг

Тия глупости в линка ти ли ги нашари?

1 .Не познавам лично Карабойко, но това че се занимава лично с модерацията не е лошо а даже напротив, в края на краищата тоя сайт е негов и той е най заинтересован да бъде наред.

2. Системата за дарения не задължава никого да дава и стотинка за да използва коя да е услуга на платформата, нито пък ограничава нечий достъп до помощ, а добавените функции към ВИП абонамента са само "козметични" и тяхното използване по никой начин не е задължително за използването на коя да е част от сайта безпрепятствено. А и вече почти всеки сайт(В глобален мащаб) има система за дарения и/или някаква ВИП услуга, която никой никого не задължава да използва.

3. Машинния превод се използва от както съществува, а днес повече от всякога. Ся дали Калин е бил и е добър в това да превежда и преразказва своите статии, не мога да кажа, още по-малко за тези в датата защото рядко съм използвал нещо различно от дисковото пространство и форума на вече покойната платформа дата.бг.

4. Лелката дето търсела работа изобщо няма право да плаче. Отишла е, провели са й интервю, ОДОБРИЛИ са я, предложили са й поста И тук тя казва "Ми ще си помисля.".
Кой нормален работодател ще седне да чака някаква си да мисли при наличие на много кандидати? Бизнеса не чака, той иска работа, пък и вярвам знаеш поговорката за патицата.

Така че вместо да ревете се огледайте вас си, Калин със сигурност не е идеален, но при все всичко тука буквално се качваме на главите на модераторите и правим неща за които в повечето сайтове бихме изяли БАНана отдавна, за останалото нито вие нито аз познаваме лично човека за да си позволяваме да обясняваме какъв бил и т.н., а статийки като тая от линка будят само смях.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Тия глупости в линка ти ли ги нашари?

1 .Не познавам лично Карабойко, но това че се занимава лично с модерацията не е лошо а даже напротив, в края на краищата тоя сайт е негов и той е най заинтересован да бъде наред.

2. Системата за дарения не задължава никого да дава и стотинка за да използва коя да е услуга на платформата, нито пък ограничава нечий достъп до помощ, а добавените функции към ВИП абонамента са само "козметични" и тяхното използване по никой начин не е задължително за използването на коя да е част от сайта безпрепятствено. А и вече почти всеки сайт(В глобален мащаб) има система за дарения и/или някаква ВИП услуга, която никой никого не задължава да използва.

3. Машинния превод се използва от както съществува, а днес повече от всякога. Ся дали Калин е бил и е добър в това да превежда и преразказва своите статии, не мога да кажа, още по-малко за тези в датата защото рядко съм използвал нещо различно от дисковото пространство и форума на вече покойната платформа дата.бг.

4. Лелката дето търсела работа изобщо няма право да плаче. Отишла е, провели са й интервю, ОДОБРИЛИ са я, предложили са й поста И тук тя казва "Ми ще си помисля.".
Кой нормален работодател ще седне да чака някаква си да мисли при наличие на много кандидати? Бизнеса не чака, той иска работа, пък и вярвам знаеш поговорката за патицата.

Така че вместо да ревете се огледайте вас си, Калин със сигурност не е идеален, но при все всичко тука буквално се качваме на главите на модераторите и правим неща за които в повечето сайтове бихме изяли БАНана отдавна, за останалото нито вие нито аз познаваме лично човека за да си позволяваме да обясняваме какъв бил и т.н., а статийки като тая от линка будят само смях.

Да добър опит да излижеш задника на Карабойчев ама този сайт е тръгнал по пътя на дата точно заради карабойчев защото за един е майка да друг е мащеха

преди 2 часа, Milanova написа:

Прогнозирам че ще го сполети съдбата на дата.бг

Цитат

Вместо за технологии, преводача превежда примерно как се готвят картофи. Може да не е имал време да превежда ръчно текстовете, защото същевременно е разработвал и пуснал в експлоатация собствения му сайт kaldata.com. 

щот преводача е бил некой кът Дръндю, дек мецата го кара да бели картоф и лук
спец ве, спец по белене на картоф и лук
баси
горкият аз
колко съм нещастен

:crying10:

преди 9 минути, ninov написа:

Да добър опит да излижеш задника на Карабойчев ама този сайт е тръгнал по пътя на дата точно заради карабойчев защото за един е майка да друг е мащеха

я кажи дек сме ве
нъл сме в чужда градина и краднем квот можем

преди 17 минути, дpъндю написа:

щот преводача е бил некой кът Дръндю, дек мецата го кара да бели картоф и лук
спец ве, спец по белене на картоф и лук
баси
горкият аз
колко съм нещастен

:crying10:

я кажи дек сме ве
нъл сме в чужда градина и краднем квот можем

то че сме в чужда градина е ясно но и ние искаме бъде човеци

преди 6 минути, ninov написа:

то че сме в чужда градина е ясно но и ние искаме бъде човеци

ами човеци сме, ама като съм в чужда градина, клеча и бегам на прибежки, дън ма фанат ф крачка
добре че идват избори, та ще има безплатни кебапчета, щот тук кебапчетата не са съвсем безплатни

пп

всеки влага някакъв труд...дори спамът

пп

викам да не плачем на чужда нива, а квот мой да го извлачим до като можем 

Редактирано от дpъндю (преглед на промените)

преди 7 минути, дpъндю написа:

ами човеци сме, ама като съм в чужда градина, клеча и бегам на прибежки, дън ма фанат ф крачка
добре че идват избори, та ще има безплатни кебапчета, щот тук кебапчетата не са съвсем безплатни

пп

пп

е па я това првя гледам какво мога да гепя ,а не се оплаквам от стопанина

преди 9 минути, дpъндю написа:

пп

пп

То Адам и Ева са човеци, но бяха изгонени от една градина. Баннати.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

То Адам и Ева са човеци, но бяха изгонени от една градина. Баннати.

баннати по айпи
:lol6:

преди 3 минути, дpъндю написа:

баннати по айпи

Само не знам, на какъв език са си говорили и то със змията, която е имала крака. Някакъв странен протокол явно писан на и от Пайтон(Змията).

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Само не знам, на какъв език са си говорили и то със змията, която е имала крака. Някакъв странен протокол явно писан на и от Пайтон(Змия).

на цигански,
ама са ги фанали че са краднали ябълката 

пп

баси древния език

преди 1 час, ninov написа:

Нищо никому не лижа, на мен сайта нищо не ми е направил, имам свободата да пиша и изразявам това което мисля и чувствам без някой станал на криво модератор да се заяжда.
Ако си изял БАНанана явно доста си заслужил.

За останалото кое от казаното от мен не е вярно?
Ако ти си работодател и предложиш работа някому и той ти каже "Ми ще си помисля"
 ще го чакаш ли?
Някой задължава ли те да плащаш ВИП или да да даряваш?

А датабг умря заради скапани модератори и защото Юри слушаше сляпо някои от тях.
Вече за дисковете проблемите бяха други.

току-що, Bubbles написа:

Нищо никому не лижа, на мен сайта нищо не ми е направил, имам свободата да пиша и изразявам това което мисля и чувствам без някой станал на криво модератор да се заяжда.
Ако си изял БАНанана явно доста си заслужил.

За останалото кое от казаното от мен не е вярно?
Ако ти си работодател и предложиш работа някому и той ти каже "Ми ще си помисля"
 ще го чакаш ли?
Някой задължава ли те да плащаш ВИП или да да даряваш?

значи не си ти човека да казваш дали бана на някого е справедлив или не но не само за това говоря а че има хора които колко и да нарушават правилата не биват наказвани

А за чакането ще ти кажа че са ме чакали да изтече предизвестието което не е било 1 ден както в случая с жената която е искала да помисли

Аман от завист и злоба в тази държава! Комшията ти завижда и зослови за нещо , колегата също за друго , политиците се чернят и плюват един друг и т.н. Всеки се мисли , че е ПОО.Защо скандинадските държави вървят напред , защото там условията на живот са били лоши и хората са свикнали да си помагат и уважават , да са обединени,да спазват РЕДА,а тук...Дълго време около нашите казани няма да има дяволи.

преди 20 часа, ninov написа:

значи не си ти човека да казваш дали бана на някого е справедлив или не но не само за това говоря а че има хора които колко и да нарушават правилата не биват наказвани

Може и да има, но като цяло тук модерацията е много ама много либерална, повярвай ми има форуми където гонят за всяка по-остра дума или дори за по-дребни неща.

преди 20 часа, ninov написа:

А за чакането ще ти кажа че са ме чакали да изтече предизвестието което не е било 1 ден както в случая с жената която е искала да помисли

По принцип най вече зависи от бройката кандидати за една позиция и естествено кой и какъв ти е работодателя, плюс това едно е чакане изтичане на предизвестие и съвсем друго леля Пена да ти изтърси "Ми ок, аз ша си помисля, па ша ви звънна." и да си врътне задника и да си тръгне.

След като някакъв смахнат постна огрмен спам в тема https://www.kaldata.com/forums/topic/302674-windows-11-или-sun-valley-и-всичко-свързано-с-него

началната страница на форума  https://www.kaldata.com/forums започна да се троши при браузер MSEdge с Error code 4. 
Само тази страница, само при този браузер, без значение от включени или изключени добавки, без разлика без/с  изтрит кеш, без значение от ОС - Windows или Linux.

преди 10 минути, Kuroyagi написа:

След като някакъв смахнат постна огрмен спам в тема https://www.kaldata.com/forums/topic/302674-windows-11-или-sun-valley-и-всичко-свързано-с-него

началната страница на форума  https://www.kaldata.com/forums започна да се троши при браузер MSEdge с Error code 4. 
Само тази страница, само при този браузер, без значение от включени или изключени добавки, без разлика без/с  изтрит кеш, без значение от ОС - Windows или Linux.

Не си единствен, и при мен(С Лиско) началната страница едва зарежда.

преди 12 минути, Kuroyagi написа:

Не е само там - в още 20 теми е налял простащината си

преди 47 минути, цър-вул написа:

Не е само там - в още 20 теми е налял простащината си

Бяха точно 24 пъти в различни теми. Преди 40-50 минути е докладвано от мен с посочване на няколко теми

имало е ДДОС атака и Калин е сложил защита за ДДОС

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.