Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 7 минути, Bubbles написа:

Виж нещо да не тия я блокира. :)

Capture d’écran (1).png

Не, Нямам нищо, което да блокирва и то, точно това, но не го приемам като проблем а по скоро исках да узная как е при другите хора. Лек ден на всички!

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

• Администратор
преди 35 минути, Kolev71 написа:

Здравейте!

В профил -  "Моите файлове" -  най отгоре съществуваше лента, от която се виждаше колко заето място има и още колко остава. От няколко дни забелязвам, че при мен лентата я няма. Не е болка за умиране, но рекох да споделя и да узная как е при ВАС! Благодаря!

Защото си в група Легенди и там няма ограничения на качваните файлове. 

като пробвам да публикувам мнение в някоя тема,

получавам съобщение:

Политика за поверителност : field is required!

обаче всичко съм попълнил: capcha, име, мейл...

в форума, кои лица (модератор, глобален модератор, администратор) от администрацията могат да видят ип-то на потребителя, зад даден пост (коментар)

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

в форума, кои лица от администрацията могат да видят ип-то на потребителя, зад даден пост (коментар)

Могат ама къв си ти да искаш такива данни не ти ли идва на акъла , че потребителя след това може да съди админите за лични данни не вярвам Калин да е толкова глупав да ти се върже на акъла .

преди 5 минути, adersa написа:

Могат ама къв си ти да искаш такива данни не ти ли идва на акъла , че потребителя след това може да съди админите за лични данни не вярвам Калин да е толкова глупав да ти се върже на акъла .

аз не искам ип-то на някой искам да знам кои, с каква титла могат да ми го видя ип-то

току-що, Без умствен капацитет написа:

аз не искам ип-то на някой искам да знак кои, с каква титла могат да ми го видя ип-то

Мисля , че само глобалните модове и админите могат .

току-що, adersa написа:

Мисля , че само глобалните модове и админите могат .

и аз така мисля, но някои обикновенни модчета казват че знаят неща, а не ми се вярва и искам да знам дали е така - или просто блъфират

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

и аз така мисля, но някои обикновенни модчета казват че знаят неща, а не ми се вярва и искам да знам дали е така - или просто блъфират

Направи снимка с въпросният пост или съобщение от мода и я прати на Калин.

• 2 седмици по-късно...
на 19.08.2021 г. в 0:55, adersa написа:

Направи снимка с въпросният пост или съобщение от мода и я прати на Калин.

Мнозина без да са "мод", моделират сайта. 

Калин не смята да го прави "детска градина". Някои обаче го смятат за такъв, защото тук наистина има свобода, а някои не знаят какво е това.

Та, докато някои не разберат какво е свободен форум, то за какво да му се докладва лично?!  = Достатъчно е на глобален мод. ;) 

• 2 седмици по-късно...

Нещо по този въпрос? Ще се оправи ли този бъг?

на 16.07.2021 г. в 0:27, ivottoshev написа:

Като се влезе в "профил" ->  "виж всичко публикувано от мен" (или ако е на друг потребител "виж активноста"), ако цъкнеш на пост от първата страница, при връщане назад няма проблем, но ако цъкнеш на пост от някоя от следващите страници, при връщане назад дава празна страница.

преди 58 минути, цър-вул написа:

@ivottoshev, току-що пробвах това, което си описал и е нормално. Явно проблемът е с твоя браузър.

Като отвориш тоя линк, виждат ли се мненията?

https://www.kaldata.com/forums/profile/386506-ivottoshev/content/page/2/?all_activity=1

Пропускаш частта с „цъкане на пост”

Като отвориш тема и върнеш назад, страницата се презарежда и ефектът е същият като да посетиш линка, който дадох

Мисля това му е проблема

преди 1 час, bornofash написа:

Като отвориш тоя линк, виждат ли се мненията?

https://www.kaldata.com/forums/profile/386506-ivottoshev/content/page/2/?all_activity=1

Като цъкна линка, който си дал не се виждат мненията докато не дам Refresh. Така е и с Firefox и с Edge.

преди 53 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Като цъкна линка, който си дал не се виждат мненията докато не дам Refresh. Така е и с Firefox и с Edge.

... и с Opera.

преди 22 минути, Rudy M. написа:
преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

... и с Opera.

... и с Google Chrome.

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Нещо по този въпрос? Ще се оправи ли този бъг?

Какво значи назад? От браузера стрелка назад или кликваш долу, за да отидеш назад?

След като си на 1(първа) страница, какво значи да цъкна назад? Назад няма страница. Сигурно от браузера стрелка назад.

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Какво значи назад? От браузера стрелка назад или кликваш долу, за да отидеш назад?

След като си на 1(първа) страница, какво значи да цъкна назад? Назад няма страница. Сигурно от браузера стрелка назад.

Ако съм на "първа страница" - отворил съм твоята "активност" в нов таб - стрелката на браузъра "назад" е сива, неактивна.

преди 9 минути, jhoro написа:

Ако съм на "първа страница" - отворил съм твоята "активност" в нов таб - стрелката на браузъра "назад" е сива, неактивна.

Да, правилно е. Е и?

Нали е нов маршрут. Започваш с 1 страница, назад няма нищо.

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Да, правилно е. Е и?

Обаче @ivottoshev първо "влиза в профил", а после "гледа активност" - в същия таб - като списък.
После - отваря конкретен пост. разглежда и се връща назад - щото вече има "история" на браузването.
После отивана друга страница, от списъка с активност и повтаря упражнението (отваряне, разглеждане, връщане). И точно тук ... СПИСЪК НЯМА!

Сега разбра ли?

Направих всичко това в момента - докато пиша.

Пример - виж какво пише отдолу!

пример.JPG

преди 27 минути, jhoro написа:

Обаче @ivottoshev първо "влиза в профил", а после "гледа активност" - в същия таб - като списък.
После - отваря конкретен пост. разглежда и се връща назад - щото вече има "история" на браузването.
После отивана друга страница, от списъка с активност и повтаря упражнението (отваряне, разглеждане, връщане). И точно тук ... СПИСЪК НЯМА!

Сега разбра ли?

Направих всичко това в момента - докато пиша.

Пример - виж какво пише отдолу!

пример.JPG

Мисля, че да. Ето 

https://rapidshare.io/31Zy/Bildschirmaufnahme_2021-09-05_um_10.51.47.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.