Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 16 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Като цъкна линка, който си дал не се виждат мненията докато не дам Refresh. Така е и с Firefox и с Edge.

преди 15 часа, Rudy M. написа:

... и с Opera.

преди 15 часа, цър-вул написа:

...и с Cent и с chrome

преди 15 часа, jhoro написа:

... и с Google Chrome.

Именно. Не че е болка за умиране, но преди последното обновяване на форума всичко си беше нормално.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Здравейте,

наложи се на инсталирам на моя iМac

Bildschirmfoto 2021-09-08 um 10.50.34.png

Google Chrome, защото има проблеми с техния браузер Safari, когато пиша пост във форума. Никакви настройки не съм слагал, единствено съм сложил приложение за блокиране на реклами. Adguard.

Изписва ми тази грешка.  Или въобще трае много дълго за публикуването на един пост.

Благодарение за вниманието и лек ден.

Поздрави Аспект.

Bildschirmfoto 2021-09-08 um 10.25.11.png

Някакви нови нашивки ли има добавени?
Гледам имам някаква 0 под аватара и щях да си помисля че е за брой предупреждения ако не виждах същата под аватарите и на някои други потребители.

Тази вечер нещо ми изчезнаха част от бутоните за оформяне на пост - спойлер; Т - бутонът за нулиране на настройките на текст; падащото меню за избор нна шрифт..

Пускане на анкета - невъзможно. Непрекъснато излиза ето това след "публикувай" опитах поне 10 пъти.

161068641_-1.jpg.a063e7cbe3449c05439929ce484ee103.jpg

Няма задължителното заглавие

преди 33 минути, цър-вул написа:

Тази вечер нещо ми изчезнаха част от бутоните за оформяне на пост - спойлер; Т - бутонът за нулиране на настройките на текст; падащото меню за избор нна шрифт..

Едит: след рестарт на браузъра се появи само спойлерът.

И при мен се губят някой неща, но предполагам е от браузъра - 32-битов Chromium.

Форумът нещо се ошашави. Влизам в тема, виждам последното мнение, излизам - темата още е означена като "непрочетена". Имам напомняне, че някой ме е цитирал, което не изчезва, независимо колко пъти цъквам на "камбанката".

ПП. Писах в тази тема, тя не излиза най-отгоре в списъка с непрочетени нови мнения ...

ПП2. Оправи се :) 

Мен ме изхвърли и не мога да се в пиша - под Win 10.

Пиша от бърсалка. 
Но ако се появи съобщение (от уведомленията) от форума, като кликна на него и влиза.

Бутончето за Спойлер все още го няма :D

и стрелката долу вдясно, която като натиснеш те праща най-горе в страницата..

Може проблема да е само при мен?! :rolleyes:

Защо от няколко дена не мога да качвам снимки в албума си?... При опит, ми излиза това:

51489841796_23fcc35eff_z.jpg

Да не би да има някаква квота, и да съм я надвишил? Ако е така - защо нямам право да трия снимки от албума?

преди 29 минути, Rudy M. написа:

Защо от няколко дена не мога да качвам снимки в албума си?... При опит, ми излиза това:

Да не би да има някаква квота, и да съм я надвишил? Ако е така - защо нямам право да трия снимки от албума?

Що бе - работи си! Поне при мен.

преди 1 час, Богатир написа:

Бутончето за Спойлер все още го няма :D

и стрелката долу вдясно, която като натиснеш те праща най-горе в страницата..

Може проблема да е само при мен?! :rolleyes:

Не е само при теб.Бутончето липсва и за да идеш най-горе превърташ ръчно.

преди 40 минути, Димитър 59 написа:

Не е само при теб.Бутончето липсва и за да идеш най-горе превърташ ръчно.

Преди известно време имаше реклама в цяло каре от долната част на страницата, която закриваше бутончето за бърз скрол до горната част. Аз докладвах за това положение и веднага беше преместено малко по нагоре, за да е видно и си работеше нормално. Да не би, след като е премахната рекламата, мястото на бутончето долу в дясно да трябва да се върне на старото си положение. Само подсказвам, ако това се укаже причината.

Каквото и да се прави - „бутончето - стрелка“ го няма.

В момента се виждат само тези опции - при писане

image.png.529449408a1687136a175f7089dcc92f.png

Няма „избор на шрифт“.

Ако ползвате Opera, с едно цъкване на таба се качвате най-горе на страницата, и то не само в Калдата. Не знам дали и другите Chromium базирани браузъри го могат.

преди 26 минути, Kolev71 написа:

Само подсказвам, ако това се укаже причината.

Чисто теоретично, ако стейта на графичния интерфейс се разглежда като свойства обединени в един обект, то ако библиотеката не мърджва автоматично свойствата, се налага този, който е поел управлението ръчно, да променя всички свойства едновременно, иначе непроменените изчезват.

Днес го прочетох и ми е прясно. Ама дали има връзка, един Господ знае.

преди 36 минути, jhoro написа:

Каквото и да се прави - „бутончето - стрелка“ го няма.

В момента се виждат само тези опции - при писане

image.png.529449408a1687136a175f7089dcc92f.png

Няма „избор на шрифт“.

Хе-хе, при мен с Хуавейските телефонни Опера и Файърфокс изборът е още по-беден. (и е еднакъв)

Не се оплаквам, JFYI.

преди 1 час, Аралампи написа:

Хе-хе, при мен с Хуавейските телефонни Опера и Файърфокс изборът е още по-беден. (и е еднакъв)

Не се оплаквам, JFYI.

Аз също не се оплаквам - само констатирам.

Пп. Що не си сложиш Microsoft Edge вместо Opera и Firefox? Моят е Y6/2017 и браузъра работи стабилно.

19KxxtjDkzC-RS68Ei6Fyf4tzq9f3O65s0-7zIgRKRODuyjsiFCyaD3WFwYPlXPihMmPSKXCRTOG2UXk0MjBKqKufOyT-veAngJpoB-hd6ZDYw_-_vQnAfUTn7w4DLisS2V1Dbc2rmZf4b0K8oTkbjIitWeXgEMq-xzDek9SwHVR3LaE8UZhisPYjG7NfXdYF9OsUi2koMB-8G0FRrnF3ly6gRB58erzMjHxqFWZpDxAZlQym0OcjURPA98Jcvg8NInDGvbZoIYWX5hXnarPNbIS7kJ9eidImi58inNWI5F_wzi3J8BHpZVzhuL9YOGPMuSDQ9jwcUs1YW5gUNP9k4OxCs5cuolk37Bstu0lrrFEfjUdtIHBc01jGJEJ8lp7Q3AsFHBJBmawmMvr0nFBmmz1tBPhaXITXB4aFvx5IKLkedx4f_AybPgfwEODQj8TXDVxmiQCsLkFmR6I56n8fXotRj1PY3_47BfDjc7MHF-szYirjij8bGBcQ8-093FqhWO8WcA8sKUfFy_K1j1MhNe5DgBamjDVuQYQlzMsLK2mHOekLZX1zpJZXnMjZMIEPUo7On7hhfC877jRh06zHS5UMoB61wW0lIu4ivQ0uU3OeN3wwu3jzv8ldbvya4m9GjhluNm7U21pAQgczVu3IoUcBz9c0D0EZoKy_VKNFOgQwrn8wPsV95DO4iN4b03I8ViaU7QiOoSagledVkQg10Xs=w1280-h593-no?authuser=0

на 18.09.2021 г. в 22:08, jhoro написа:

Аз също не се оплаквам - само констатирам.

Пп. Що не си сложиш Microsoft Edge вместо Opera и Firefox? Моят е Y6/2017 и браузъра работи стабилно.

19KxxtjDkzC-RS68Ei6Fyf4tzq9f3O65s0-7zIgRKRODuyjsiFCyaD3WFwYPlXPihMmPSKXCRTOG2UXk0MjBKqKufOyT-veAngJpoB-hd6ZDYw_-_vQnAfUTn7w4DLisS2V1Dbc2rmZf4b0K8oTkbjIitWeXgEMq-xzDek9SwHVR3LaE8UZhisPYjG7NfXdYF9OsUi2koMB-8G0FRrnF3ly6gRB58erzMjHxqFWZpDxAZlQym0OcjURPA98Jcvg8NInDGvbZoIYWX5hXnarPNbIS7kJ9eidImi58inNWI5F_wzi3J8BHpZVzhuL9YOGPMuSDQ9jwcUs1YW5gUNP9k4OxCs5cuolk37Bstu0lrrFEfjUdtIHBc01jGJEJ8lp7Q3AsFHBJBmawmMvr0nFBmmz1tBPhaXITXB4aFvx5IKLkedx4f_AybPgfwEODQj8TXDVxmiQCsLkFmR6I56n8fXotRj1PY3_47BfDjc7MHF-szYirjij8bGBcQ8-093FqhWO8WcA8sKUfFy_K1j1MhNe5DgBamjDVuQYQlzMsLK2mHOekLZX1zpJZXnMjZMIEPUo7On7hhfC877jRh06zHS5UMoB61wW0lIu4ivQ0uU3OeN3wwu3jzv8ldbvya4m9GjhluNm7U21pAQgczVu3IoUcBz9c0D0EZoKy_VKNFOgQwrn8wPsV95DO4iN4b03I8ViaU7QiOoSagledVkQg10Xs=w1280-h593-no?authuser=0

Благодаря за помощта!

Аз съм с Huawei P40 Lite E, който е произведен, след като фирмата беше изгонена от гугълския рай ;) , и не съм сигурен Еджът как ще се инсталира и как ще работи.

Минималист съм и гледам на телефона да не слагам неща, които не са крайно нужни и, тъй като за мен добре се справям с форума с Операта или Лисицата, засега не мисля да слагам Едж.

Все пак мерси!

преди 51 минути, Аралампи написа:

Благодаря за помощта!

Аз съм с Huawei P40 Lite E, който е произведен, след като фирмата беше изгонена от гугълския рай ;) , и не съм сигурен Еджът как ще се инсталира и как ще работи.

Минималист съм и гледам на телефона да не слагам неща, които не са крайно нужни и, тъй като за мен добре се справям с форума с Операта или Лисицата, засега не мисля да слагам Едж.

Все пак мерси!

Ама операта новата и тя произтича от  хром браузера като еджето

преди 1 час, цър-вул написа:

Инсталира се и работи (JNY-LX1 EMUI 10.1.0)

Би трябвало да работи, защото не е от Гугълската кошница!

Отделно - дали от GMS или от HMS - много неща са еднакви. А има и ARK пакети.

преди 2 часа, Аралампи написа:

И не те карам насила, но гледам как работи при мен. Два пъти по добре от Хром.
Опера не съм пробвал, но Лисицата издържа половин час. Умряла работа  - на моя телефон.

преди 1 час, ninov написа:

Ама операта новата и тя произтича от  хром браузера като еджето

Не точно от Google Chrome, а от The Chromium Projects.

преди 16 минути, jhoro написа:

Би трябвало да работи, защото не е от Гугълската кошница!

Отделно - дали от GMS или от HMS - много неща са еднакви. А има и ARK пакети.

И не те карам насила, но гледам как работи при мен. Два пъти по добре от Хром.
Опера не съм пробвал, но Лисицата издържа половин час. Умряла работа  - на моя телефон.

Не точно от Google Chrome, а от The Chromium Projects.

така е но The Chromium Projects. е продукт на Google

преди 19 минути, ninov написа:

така е но The Chromium Projects. е продукт на Google

Вярно, но е основата.

После различните браузъри се развиват самостоятелно - в голяма степен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.