Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 10 минути, цър-вул написа:

Въпрос на леко некоретен пост. Виж, ако вторият пост по темата беше на мястото на първия нямаше да възникват недоразумения.

Това се получава когато - ръцете (на клавиатурата) „работят“ по-бързо от мозъка!

Но както е казал Шекспир - „Всичко е добре, когато свършва добре!“

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Блокирането на потребители НЕ работи. Преди много време напълно съм блокирал една откачена, дето постоянно ми досажда (мнения, съобщения, споменаване, подпис), но това само частично върши работа. Не че чета глупостите дето ми пише, обаче постоянно имам известия за ЛС от нея. Дори не ги чета, че да ѝ излиза "прочетено", но това продължава вече около година. Мислех че ще се откаже с времето, но явно реално иде реч за човек с психически отклонения. Оправете го това нещо, че е досадно. 

преди 1 час, Soviet Soldier написа:

Блокирането на потребители НЕ работи. Преди много време напълно съм блокирал една откачена, дето постоянно ми досажда (мнения, съобщения, споменаване, подпис), но това само частично върши работа. Не че чета глупостите дето ми пише, обаче постоянно имам известия за ЛС от нея. Дори не ги чета, че да ѝ излиза "прочетено", но това продължава вече около година. Мислех че ще се откаже с времето, но явно реално иде реч за човек с психически отклонения. Оправете го това нещо, че е досадно. 

Блокирането на човек от форума действа едностранно или по точно казано е за лицето, което блокира някого. Този, който си блокирал може да ти чете и отговаря на постовете, като ти реално няма да ги виждаш. Може да има някакво изменение при VIP потребителите, но там трябва да питаш човек с такъв ранг. На страницата или страниците където ти си коментирал а той е отговорил, ще се вижда лента, която да ти подскаже, че от този човек има писано по страницата, но той ти е в списъка с блокирани потребители. В тази страница има 4 функции, от които можеш да си избереш Ти какво да е блокирано. За него, (блокирания) това не е важно. Никога не е имало пълно блокиране така, че блокирания да не вижда твоите постове.

преди 5 минути, Kolev71 написа:

Блокирането на човек от форума действа едностранно или по точно казано е за лицето, което блокира някого. Този, който си блокирал може да ти чете и отговаря на постовете, като ти реално няма да ги виждаш. Може да има някакво изменение при VIP потребителите, но там трябва да питаш човек с такъв ранг. На страницата или страниците където ти си коментирал а той е отговорил, ще се вижда лента, която да ти подскаже, че от този човек има писано по страницата, но той ти е в списъка с блокирани потребители. В тази страница има 4 функции, от които можеш да си избереш Ти какво да е блокирано. За него, (блокирания) това не е важно. Никога не е имало пълно блокиране така, че блокирания да не вижда твоите постове.

Той иска да не може да му праща и ЛС дядо Стефчо това възможно ли е

преди 31 минути, ninov написа:

Той иска да не може да му праща и ЛС дядо Стефчо това възможно ли е

Не мисля че това може. Процедурата е същата, както при постовете. Блокирания може да му пише съобщения. Няма го двустранното или пълно блокиране и по мои спомени никога не го е имало в тази си форма. Блокирането се отнася само до този, който го е направил. Всички останали могат да му пишат и лични съобщения. За WIP потребителите, само Калин може да каже, но доколкото си спомням е написано във форума какви права и задължения имат ТЕ!

WIP потребители

VIP Абонаменти - kaldata.com - Форуми

• Администратор

Няма как, ако сте блокирали някой да ви изпраща лични съобщения. Възможно е да имате започнат разговор и не съм тествал дали може да добавя отговори в него след блокиране. За да напуснете този разговор просто го изтрийте от личните си съобщения. След това за да ви пише трябва да започне ново лично съобщение, а ако някой ви е блокирал да му изпращате лични съобщения нямате бутон за да му изпратите ново съобщение. Принципно тази опция би трябвало да работи и за писане в предишни лични съобщения, но както казах не съм тествал. Проверете дали със сигурност сте блокирали получаването на лични съобщения от този потребител или сте блокирали само да не виждате неговите постове.

преди 1 час, Kalin Karaboychev написа:

Няма как, ако сте блокирали някой да ви изпраща лични съобщения. Възможно е да имате започнат разговор и не съм тествал дали може да добавя отговори в него след блокиране. За да напуснете този разговор просто го изтрийте от личните си съобщения. След това за да ви пише трябва да започне ново лично съобщение, а ако някой ви е блокирал да му изпращате лични съобщения нямате бутон за да му изпратите ново съобщение. Принципно тази опция би трябвало да работи и за писане в предишни лични съобщения, но както казах не съм тествал. Проверете дали със сигурност сте блокирали получаването на лични съобщения от този потребител или сте блокирали само да не виждате неговите постове.

Проверявал съм, даже съм демаркирал и маркирал отново дадения потребител в списъка за блокиране. И да, логично за да блокирам ЛС от въпросната личност съм получил нежелании съобщения преди това, но проблемът е, че и след блокиране продължавам да получавам известия, като въпросната личност ми пише. Просто функцията не работи. 

• Администратор

Получаваш нови съобщения или такива в предишен разговор не можах да разбера отново? Потребителя от който получаваш потребител ли е или модератор, че има определени групи, които не могат да бъдат блокирани. Но модератор да ти досажда се съмнявам. 

Получаваш нови съобщения или такива в предишен разговор не можах да разбера отново? Потребителя от който получаваш потребител ли е или модератор, че има определени групи, които не могат да бъдат блокирани. Но модератор да ти досажда се съмнявам. 

Получавам нови съобщения от нея, просто периодично пише, но не ги отварям. Като кликна на прозореца със съобщения си личи че е нов текст, понеже се виждат първите няколко думи. Не е модератор, обикновен потребител е. Казано на кратко - от това, че съм блокирал ЛС от нея ефекта е нулев. 

• Администратор
току-що, Soviet Soldier написа:

Получавам нови съобщения от нея, просто периодично пише, но не ги отварям. Като кликна на прозореца със съобщения си личи че е нов текст, понеже се виждат първите няколко думи. Не е модератор, обикновен потребител е. Казано на кратко - от това, че съм блокирал ЛС от нея ефекта е нулев. 

Ново лично съобщение или нов отговор в предишно лично съобщение. Ако е второто. Изтрийте разговорът. Да видим дали ще може да започне нов разговор в което се съмнявам. 

преди 6 минути, Kalin Karaboychev написа:

Ново лично съобщение или нов отговор в предишно лично съобщение. Ако е второто. Изтрийте разговорът. Да видим дали ще може да започне нов разговор в което се съмнявам. 

Второто е. Ще Ви изпратя скрийншот на ЛС за да видите за какво иде реч. Иначе ок, ще пробвам да изтрия разговора, но това че е изтрит при мен, дали ще го премахне и при нея? Ако не го, като тръгне да пише отново, най-вероятно ще ми се появи пак. 

При изтрит разговор, няма да може да започне нов, ако е блокиран/а. При мен е работещо.

• Администратор
преди 2 часа, Soviet Soldier написа:

Второто е. Ще Ви изпратя скрийншот на ЛС за да видите за какво иде реч. Иначе ок, ще пробвам да изтрия разговора, но това че е изтрит при мен, дали ще го премахне и при нея? Ако не го, като тръгне да пише отново, най-вероятно ще ми се появи пак. 

Когато се изтрие разговорът вие го напускате и нейния остава без участници. Та и да пише в него вие няма да получавате нищо. 

Когато се изтрие разговорът вие го напускате и нейния остава без участници. Та и да пише в него вие няма да получавате нищо. 

Ясно, така и ще направя. Сам човек няма как да се досети, че е нужно да направи нещо подобно. Свикнали сме като в ФБ, просто блокираме и се приключва всичко. Би било добре и тук да е така. 

преди 20 минути, adersa написа:

Нямаме нужда от нова тема моля да се изтрие вече има такава активна

Нова булка - нова късмет!
Нови избори - нова тема!

преди 12 минути, цър-вул написа:

А защо не ползва бутона [Докладвай]?

Защото не е лицемер. :jeer: 

Не ще да процедира зад гърба на автора.

Ти къф са явяващ? Говорител/адвокат? Въпросът е насочен единствено към @adersa.

И няма за цел заяждане.

Освен това дублирана тема не е глобален проблем на самия форум. 

преди 2 часа, цър-вул написа:

Освен това дублирана тема не е глобален проблем на самия форум.

Писна ми да чета в нови теми за политика едно и също писано в предната тема дава се повече свобода на троловете .Една тема е достатъчна , когато се направи нов кабинет ще има нова тема за новият кабинет .

Защо, след като аз преди месеци платих за ВИП потребител, не че ми е важна титлата или там каквото и да е, на мен ми беше важно да помогна. Както и да е, мина доста време от тогава, но така и не получих ВИП статут. Искам да се уверя че дарението ми е достигнало до вас.  Пак повтарям, не ми е важно, но може ли да проверите случаят?

От тогава не смея да дарявам каквито и да е средства, защото не съм сигурен че достигат до вас.

Мисля че беше 2019 година.

Интересува ме кога е последното ми дарение, имам предвид коя година, може и на лично да ми отговорите.

• Администратор
преди 11 часа, ДзВяРа! написа:

Защо, след като аз преди месеци платих за ВИП потребител, не че ми е важна титлата или там каквото и да е, на мен ми беше важно да помогна. Както и да е, мина доста време от тогава, но така и не получих ВИП статут. Искам да се уверя че дарението ми е достигнало до вас.  Пак повтарям, не ми е важно, но може ли да проверите случаят?

От тогава не смея да дарявам каквито и да е средства, защото не съм сигурен че достигат до вас.

Мисля че беше 2019 година.

Интересува ме кога е последното ми дарение, имам предвид коя година, може и на лично да ми отговорите.

Всеки има в профила си история на поръчките:

screenshot-www.kaldata.com-2021_08.14-09_22_13.png.06977f7de5f385d59914d1d1b4be1514.png

Ако сте направили дарение а не поръчка на вип абонамент има разлика между двете. Едното както говори името е дарение, а другото поръчка на вип абонамент. При поръчка на вип абонамент системата автоматично активира вип абонамента при получаване на плащането. Ако имате други въпроси свържете се с мен на лично с повече информация за плащането за да го проследим в системата.

Здравейте!

В профил -  "Моите файлове" -  най отгоре съществуваше лента, от която се виждаше колко заето място има и още колко остава. От няколко дни забелязвам, че при мен лентата я няма. Не е болка за умиране, но рекох да споделя и да узная как е при ВАС! Благодаря!

преди 3 минути, Kolev71 написа:

Здравейте!

В профил -  "Моите файлове" -  най отгоре съществуваше лента, от която се виждаше колко заето място има и още колко остава. От няколко дни забелязвам, че при мен лентата я няма. Не е болка за умиране, но рекох да споделя и да узная как е при ВАС! Благодаря!

Виж нещо да не тия я блокира. :)

Capture d’écran (1).png

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.