Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 1 час, Белгиеца написа:

spacer.png

Eто го мътния прозорец с Опера под Xubuntu ( скорошна нова инсталация ), прави го и на другия ми компютър същото.
На други форуми го няма този проблем.
Пуснат е винаги VPN-а на Операта.

Така е бай Ганьо!.

Мътен ти е прозореца, защото ти самият си мътен екземпляр без значение с кой браузър работиш. Ключета за изключване на дискове, VPN - и, телефони с бутони - кое ти е наред, че искаш и онова да ти е отпред?

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 2 часа, цър-вул написа:

Ще се върне ли стрелката Горе? Много удобна добавка. Особено в Андроид браузър.

Аз искам още две стрелки - Стрелка Надолу Посока - Безплатни векторни графики в Pixabay   и ... image.png.ecd114c2237d4ff18087b1fc306ce817.png

преди 1 час, Белгиеца написа:

spacer.png  

Eто го мътния прозорец с Опера под Xubuntu (скорошна нова инсталация), прави го и на другия ми компютър същото.
На други форуми го няма този проблем.
Пуснат е винаги VPN-а на Операта.

От теб ... всичко може да се очаква!

преди 3 минути, Kolev71 написа:

Така е бай Ганьо!.

Мътен ти е прозореца, защото ти самият си мътен екземпляр без значение с кой браузър работиш. Ключета за изключване на дискове, VPN - и, телефони с бутони - кое ти е наред, че искаш и онова да ти е отпред?

И при мен беше мътен образа - на всякакви браузъри и програми.
Но - като забърсах дисплея - и се оправи!

преди 3 минути, jhoro написа:

Аз искам още две стрелки - Стрелка Надолу Посока - Безплатни векторни графики в Pixabay   и ... image.png.ecd114c2237d4ff18087b1fc306ce817.png

И при мен беше мътен образа - на всякакви браузъри и програми.
Но - като забърсах дисплея - и се оправи!

Ако го е закачил на грамадния 43 инчов телевизор, трябва да вади брезента на Дачията за да го забърше.

преди 7 минути, Kolev71 написа:

Ако го е закачил на грамадния 43 инчов телевизор, трябва да вади брезента на Дачията за да го забърше.

Ще му изпратя тази машина   Машина за почистване на фотоволтаични панели в Индустриална техника в гр.  Сливен - ID33765755 — Bazar.bg

преди 1 час, jhoro написа:

Или по-скоро от екипа на калдата може всичко да се очаква.
Вероятно не са разгадали как работи китайския VPN и става яка мътилка.

преди 21 минути, Белгиеца написа:

Вероятно не са разгадали как работи китайския VPN и става яка мътилка.

Може да говорят на различни китайски езици!
Основните са - мандарин, ву, мин и кантонски.

Аз все още не мога да качвам снимки в албума си :( . При опит, като почна да ъплоудвам снимката, излиза това:

51598555838_ced0899727_z.jpg

Някой ще вземе ли отношение по въпроса?...

преди 17 минути, Rudy M. написа:

Аз все още не мога да качвам снимки в албума си :( . При опит, като почна да ъплоудвам снимката, излиза това:

Ами то си пише - „Нещо СИ СЕ объркал“!

Аз си качвам без проблеми.

Пример - strahotna-logika.gif.5e6b1913655c971d41ec09d7d427ccd2.gif

• Администратор
на 17.10.2021 г. в 11:03, Rudy M. написа:

Оправено

на 11.10.2021 г. в 12:19, цър-вул написа:

Ще се върне ли стрелката Горе? Много удобна добавка. Особено в Андроид браузър.

Оправено

преди 14 часа, цър-вул написа:

Сърдечно благодаря!
Благодаря и за новия му дизайн!

преди 13 часа, Kolev71 написа:

Благодарности и от мен на Администрацията.

Хубаво, че го имплементираха, а за да имате такава стрелка във всички сайтове, ползвайте Samsung Internet Browser. Дори т.нар. "Бързо избиране" си има.

IMG_20211019_083513.jpg

преди 2 часа, цър-вул написа:

Каква е тая грозотия(бутонът). Виж в MS Edge за Android как изглежда.

image.png.5936da0dfeda8c904c97e44f11c7ca82.png

Пп. При мен се вижда така - image.png.579e106b9981d5ae3bd788a7a087327e.png

Тази тема я има на няколко места по назад в този подфорум.  Сега остана и корейски браузер да качваме заради един бутон, който веднага след доклад е оправен. В китайския пък има  бутон за следене на погледа на очите и като привършиш края на страницата, ти отваря новата, която искаш да четеш. И молбата беше отправена към Администрацията на форума а не към други хора.

преди 5 часа, цър-вул написа:

Виж в MS Edge за Android как изглежда.

Пп. Видях - по същия начин изглежда в момента - image.png.579e106b9981d5ae3bd788a7a087327e.png

Щом е Android - значи става дума за телефон или таблет.
Никога не си отварям форума, през браузър. Ползвам си Tapatalk.

:offtopic_s:

преди 9 минути, jhoro написа:

Пп. Видях

Ало, похлупакът! Не беше насочено към теб, съответно не става дума за картинка на бутон при теб! Не си подлагай седалката навсякъде, че ще изгориш със син пламък!

преди 1 минута, цър-вул написа:

Ало, похлупакът! Не беше насочено към теб, съответно не става дума за картинка на бутон при теб! Не си полагай седалката навсякъде, че ще изгориш със син пламък!

Каза ли нещо?    :speak:

на 19.10.2021 г. в 13:30, Kolev71 написа:

Тази тема я има на няколко места по назад в този подфорум.  Сега остана и корейски браузер да качваме заради един бутон, който веднага след доклад е оправен. В китайския пък има  бутон за следене на погледа на очите и като привършиш края на страницата, ти отваря новата, която искаш да четеш. И молбата беше отправена към Администрацията на форума а не към други хора.

Айде недей рипа, дадох съвет как да имате бутон във всеки един сайт, вместо да се молите на администрацията на всеки един сайт. Сетих се, че най-правилното е непоисканият съвет да не се изрича/изписва, особено в България, къде всички сме с докторантури.

А докато ти седиш и се притесняваш бай кореец да не ти види погледа, бай американец през Windows вече ти е видял далеч повече. :)

на 19.10.2021 г. в 8:44, цър-вул написа:

Каква е тая грозотия(бутонът). Виж в MS Edge за Android как изглежда.

на 19.10.2021 г. в 14:32, цър-вул написа:

:offtopic_s:

Ало, похлупакът! Не беше насочено към теб, съответно не става дума за картинка на бутон при теб! Не си подлагай седалката навсякъде, че ще изгориш със син пламък!

Вижда се така, просто защото съм спрял на даденото място. Нагласено е при препокриване на бутона за реакция с бутона за връщане в началото, приоритетен (отгоре) да е бутонът за реакция. Няма драма нито с браузъра, нито с форума.

преди 22 минути, IvanKirov написа:

Каква вреда, абе  в какви филми се вкарахте тука?

Филми тук не се произвеждат. Ти правиш някакъв филм. 

Не са те вкарали насила тук в този форум, нито някой те е подгонил на някъде. 

Ти сам и доброволно си се регистрирал тук. Има правила и за да имаш някакви привилегии то първо трябва да отговаряш и материално за това. 

И друго: Да ти напомня, че тук се пише на български език, а не на някакъв псевдо език с разни ГЗ-е тъ или бля друг вид жаргони!!! 

Не е проблем с форума,  но ми стана интересно   /или не ми е ясно функционирането/   за известията горе :

465063214_.png.cf7626d3c22aee4964593b4815315cfc.png

Стигаха до 800-1000  сега намаляха до 400  :)

От какво зависи това ? Нали са споменавания разни, нови постове , следени теми и т.н. и т.н.  но нали никой не е отменил "споменаванията" или " новите постове" че да намалеят ?

:)

преди 25 минути, miro20 написа:

Стигаха до 800-1000  сега намаляха до 400  :)

От какво зависи това ? 

:)

Толкова ли си захлупен,че не си кликнал до сега на тая камбанка?Това са ти известията за нови отговори,в теми дето си писал.Като ги разгледаш всички,ще намалеят до нула.

преди 4 часа, miro20 написа:

Не е проблем с форума,  но ми стана интересно   /или не ми е ясно функционирането/   за известията горе :

От тук си настройваш въпросната 'камбанка":

image.png.7d3edbf79899fc4a681be4a79f02a6b8.png

п.п. Другия вариант е от рекламата да си купиш в ляво нещото и си прослушаш документалните ти известия.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.