Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 2 минути, jhoro написа:

Кибер атака?

От Русия ни атакуваха сайта, защото пишем против Путин! :D Той убива невинни хора, и накрая ние ще сме виновните дето пишем против него.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 4 минути, petie1 написа:

А не знам не знам ама факт е че хоста беше гръмнал

Да бе - забелязах!

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

От Русия ни атакуваха сайта, защото пишем против Путин! :D Той убива невинни хора, и накрая ние ще сме виновните дето пишем против него.

Не викай дявола, че току виж ...

Не викай дявола, че току виж ...

:offtopic_s:

Ако Доналд Тръмб се върне като президент на САЩ, Путин ще се крие като Осама Бен Ладен, в дупки в земята!

преди 33 минути, jhoro написа:

Кибер атака?

В Русия съм, в Русия съм...

преди 46 минути, АСПЕКТ написа:

В Русия съм, в Русия съм...

В Руската или в Украинската част?

@Kalin Karaboychev - вчера сте коментирали, но сега прочетох.

преди 21 часа, Kalin Karaboychev написа:

Пускай и ти теми и твоите ще са повече. А ако не искаш да четеш на някой нещата можеш спокойно да го блокираш. Този форум е форум за да се пише в него запознай се с неговото първо правило:

преди 19 часа, Kalin Karaboychev написа:

Супер неадекватен си. Форумът не се самоиздържа противно на очакванията ти. Аз го финансирам. 

Не давам акъл - само ще си кажа мнението.

Да - форума е твой и ти решаваш! Дали е печеливш или губещ - не е моя работа.
Но с този съвет и безразборното пускане на всякакви теми (вкл. откровени глупости) - форума ще „блатяса“! И ще стане непривлекателен за част от потребителите!
Аз лично - нямам желание, като отворя сутрин - да ме заливат подобни теми. Кой какво сънувал, къде го е сърбяло, как се е почесал ...

Има доста примери - за „умрели“ форуми.

• Администратор

@Kalin Karaboychev - вчера сте коментирали, но сега прочетох.

Не давам акъл - само ще си кажа мнението.

Да - форума е твой и ти решаваш! Дали е печеливш или губещ - не е моя работа.
Но с този съвет и безразборното пускане на всякакви теми (вкл. откровени глупости) - форума ще „блатяса“! И ще стане непривлекателен за част от потребителите!
Аз лично - нямам желание, като отворя сутрин - да ме заливат подобни теми. Кой какво сънувал, къде го е сърбяло, как се е почесал ...

Има доста примери - за „умрели“ форуми.

БЛОКИРАЙ - този който не искаш да четеш.... 200 пъти го казах.

преди 22 минути, Kalin Karaboychev написа:

Явно не му ее по съвест да натисне бутона ;)

Аз ... „Проблеми с форума“ нямам.
Също така - нямам и „Проблеми БЕЗ форума“.
Изобщо нямам проблеми.

преди 2 минути, adersa написа:

Явно не му ее по съвест да натисне бутона ;)

Мога да натисна всеки бутон, просто няма смисъл!

преди 20 минути, jhoro написа:

Аз ... „Проблеми с форума“ нямам.
Също така - нямам и „Проблеми БЕЗ форума“.
Изобщо нямам проблеми.

Мога да натисна всеки бутон, просто няма смисъл!

Аз не разбрах, къде те сърби. И кой искаш да те почеше?

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Аз не разбрах, къде те сърби. И кой искаш да те почеше?

Виж по-назад постовете и може да се сетиш.

Въпросът (не е мой) беше, за „лавината“ от спам-теми.

Колкото до бутона „БЛОКИРАЙ“ - ако го използвам колкото трябва - накрая ще си говоря сам!
Пп. Има ли функция - „Само-Блокирай“?

преди 12 минути, jhoro написа:

Виж по-назад постовете и може да се сетиш.

Въпросът (не е мой) беше, за „лавината“ от спам-теми.

Колкото до бутона „БЛОКИРАЙ“ - ако го използвам колкото трябва - накрая ще си говоря сам!
Пп. Има ли функция - „Само-Блокирай“?

Има, молиш админа и ти трие профила, също така не посещаваш форума.

За най-сигурно можеш да дръпнеш и нет кабела от рутера. Където пише WAN(Internet).

И така ще се само(-)блокираш.

преди 7 минути, jhoro написа:

накрая ще си говоря сам

Не знам на колко години си, но някога имаше един футболен коментатор, Николай Колев, много популярен, който казваше-добрите коментатори говорят малко, а най-добрите изобщо не говорят. Трябва да приложим тази секвенция за форума и всичко ще е наред.

преди 1 час, Kalin Karaboychev написа:

реших днес да се пробвам да обясня  отново на господаря на форумът:

тук целта не е да блокирам или ти баннеш някой  !

проблемът не е ,че даден мозъчен инвалид със сърп и чук пише по найсе глупави теми на ден.

не ми пречи - да си пише ,  просто не искам да ги виждам. и да го блокирам пак му виждам глупавите теми .

проблемът е ,че заради неговите теми не се виждат останалите (важни за мен а и не само)

ето тук са само две - а ако са 5 ???   - другите теми на останалите хора не се виждат !

те тва е проблемът господарю !

предполагам има начин да решиш проблемът нали ?

въпрос на желание г-н Собственик !

нищо лично началник - но си е проблем .

Без име.png

• Администратор
преди 26 минути, mr. 5r0ff написа:

проблемът не е ,че даден мозъчен инвалид със сърп и чук пише по найсе глупави теми на ден.

не ми пречи - да си пише ,  просто не искам да ги виждам. и да го блокирам пак му виждам глупавите теми .

проблемът е ,че заради неговите теми не се виждат останалите (важни за мен а и не само)

ето тук са само две - а ако са 5 ???   - другите теми на останалите хора не се виждат !

Ти вероятно си патологичен случай. Отказвам да обяснявам отново как се следи новото съдържание. А иначе не става въпрос за желание, а че това, което искаш дори е цензура. Която аз няма да изпълнявам за да угодя на един или двама. Никой не ми отговори от вас двамата. Ако утре някой каже че не харесва темите и постовете на вас двамата или че пишете твърде много и иска да ви предупредя и трия вашите постове. Какво правим? Мислите ли изобщо с тези глави? Темата е приключена за мен. Няма да трия теми и коментари, които не нарушават правилата на форума по заявка на тоя или ония, сега и завинаги!

преди 23 минути, mr. 5r0ff написа:

проблемът е

Че този индивид е изпратен тук да руши и да манипулира. Неговото писане в такива размери има за цел да създаде някаква популярност, на базата на която да изпълнява поетите ангажименти по-успешно, също като едно друго насекомо, Ане-лизе, дето една година хленчи за здравето си, за да събуди съчувствие и сега се зае по същество. А зад това име може да се крие всичко. Научете се да виждате елементарните им трикове, те нямат акъл за повече. Лекарството е пълно пренебрежение , те , понеже са фалшиви, са обречени.

• Администратор
преди 3 минути, NEVADA написа:

Че този индивид е изпратен тук да руши и да манипулира. Неговото писане в такива размери има за цел да създаде някаква популярност, на базата на която да изпълнява поетите ангажименти по-успешно, също като едно друго насекомо, Ане-лизе, дето една година хленчи за здравето си, за да събуди съчувствие и сега се зае по същество. А зад това име може да се крие всичко. Научете се да виждате елементарните им трикове, те нямат акъл за повече. Лекарството е пълно пренебрежение , те , понеже са фалшиви, са обречени.

Като му гледам темите на този който искат да го предупреждавам. То едно рушене, то едни манипулации. Пише си глупости и всякакви въпроси, които дори не са на политическа тема. И грандиозният проблем е че неговите три теми се виждат в нови теми докато не се появят теми от някой друг. 

преди 40 минути, mr. 5r0ff написа:

Без име.png

Аз даже не знаех, че има такъв потребител. Благодаря ви.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Аз даже не знаех, че има такъв потребител. Благодаря ви.

Има и други, не са само Анализе и г-дин Сърп и чук!

Прочете ли снощи Ането какви ги дрънкаше за войната?

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Има и други, не са само Анализе и г-дин Сърп и чук!

Аз съм се абонирал за 100 теми и въобще не знаех, че има такъв човек. 

Защото следя само 100 теми и моят блог тук. Нещо като RSS. И там го няма.

Ето за Kaldata.

https://www.kaldata.com/rss-новини

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/RSS

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Аз съм се абонирал за 100 теми и въобще не знаех, че има такъв човек. 

Защото следя само 100 теми и моят блог тук. Нещо като RSS. И там го няма.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/RSS

Странно решение! А когато се появи нова тема - която може да е интересна за теб, но не е в „whitelist“?

преди 10 минути, jhoro написа:

Странно решение! А когато се появи нова тема - която маже да е интересна за теб, но не е в „whitelist“?

Едва ли имаме еднакви интереси, за да се срещнем. Било то и в реала. Той е наляво, аз съм надясно.

Спирам да флуудвам и спамя. Който иска, желае, не желае,  може да ме пита, попита, разпита, допита на лични съобщения. 

Можете да изтриете, моите драсканици. Не са по темата. Но са и нещо като съвети или мои решение по този проблем.

Съжалявам и благодаря. 

Аз да попитам недоволните: Защо следите само "новите теми"?! 

Друг е въпроса, че някои повдигат нова тема, а подобна такава я има от миналото. Но и това не е проблем, защото може да се докладва и да се обедини с минала такава евентуално. 

преди 16 минути, dioib написа:

Аз да попитам недоволните: Защо следите само "новите теми"?! 

Друг е въпроса, че някои повдигат нова тема, а подобна такава я има от миналото. Но и това не е проблем, защото може да се докладва и да се обедини с минала такава евентуално. 

Ти хубаво питаш, но този път няма да имаш награда!

преди 2 минути, Kolev72 написа:

Ти хубаво питаш, но този път няма да имаш награда!

Тук някои са за награда ли?!

Аз тук съм за информация и я получавам. = Това е моята награда.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.