Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 3 часа, Kalin Karaboychev написа:

Щом не виждате такава опция в настройките вероятно няма. А защо получавате имейли всеки път? Не получавате ли същите и от гугъл и от всички сайтове?

Получавам от които съм разрешил да получавам, затова и питам в този сайт дали има настройка, щом няма, здраве да е, ще влизам по-рядко.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Заради спамърите това с одобрението на постове е досадно и минава доста време. Колко поста са нужни ? :angry:

на 11.04.2022 г. в 21:43, ivottoshev написа:

Пак не си разбрал. Аз не съм излъгал а Лоботомирко наистина е редактирал поста си, защото вътре имаше линк, който не му изнася. Двама човека сме цитирали написаното вътре от преди редакцията, а сега неудобното за Лоботомиро съдържание на неговият пост е изчезнало.

И тук ли си ревал бе фейкомет :) 

Ако не бе спекулант, щеше да кажеш - Миро в един свой стар пост е дал цитат от текст който не съответства на линка. Което бе некоректно.

Аз даже ти благодарих че си забелязал моята неточност, и КОРЕКТНО сложих ПРАВИЛНИЯ линк който съответства на текста.

И това , че съм сложил коректния и правилен линк,  за теб е проблем ли бе , спекулантчо ?  :hit:

• 2 седмици по-късно...
преди 1 час, adersa написа:

До Админа Калин-До кога ще го търпите да спами форума това недорозомение @bootlicker (Мазния),

и какво е нарушил

преди 22 часа, adersa написа:

До Админа Калин-До кога ще го търпите да спами форума това недорозомение @bootlicker (Мазния),

Е нали и аз питах, посъветваха ме да ползвам някакъв филтър.
Вече се замислям дали да не туря филтъра на целия форум, щото то забавно, забавно ама почва да избива на тотал простотия.
Мазен ли е какъв е там всеки ден дузина теми заглушава всички останало, в политиката са няколко индивида които само спамят и дискусия много рядко се получава, чат-пат и разни други пациенти се появяват с теми достойни за сборника "200 вица"...
Щом почна да ми липсва берковския сериал сметай.

преди 39 минути, Bubbles написа:

Щом почна да ми липсва берковския сериал сметай.

Този "сериал" е по-уместен, но не забравяй, че може и двата да са на една личност... 

Има доста хора в не-равностойностно положение и единствения начин за социален контакт е този, т.е. чрез интернет ... 

Друг е въпроса, че около тях няма кой да им обръща внимание, за да "не досаждат" тук ...   

преди 31 минути, dioib написа:

Този "сериал" е по-уместен, но не забравяй, че може и двата да са на една личност... 

Има доста хора в не-равностойностно положение и единствения начин за социален контакт е този, т.е. чрез интернет ... 

Друг е въпроса, че около тях няма кой да им обръща внимание, за да "не досаждат" тук ...   

Аз нямам нищо против хората в неравностойно положение, нещо повече помагал съм с години не на един и двама от тях, ясно че се търси общуване, забавление и т.н., обаче целта на един форум е дискусия, спор, решаване на проблеми и тук там забавление, а към момента имаме само спам на килограм и дебилизми.
Дали пък да не се пусне пусне един раздел за психиатрична помощ? Така и така форума е заприличал на психиатрия.

преди 43 минути, Bubbles написа:

обаче целта на един форум е дискусия, спор

Дискусия да, но не и спор!!!

В спора не се ражда истината!!! 

Винаги съм се вслушвал в опонента, но той дали не цели спора, за да ... ;) 

Затова и съм се "подписал" по този начин: Не може да бъдете по-идиоти от мен ... ;) 

п.п. Независимо, че съм и аз в някаква неравнопоставеност, то все още мога и сам ... 

преди 4 часа, dioib написа:

Не мога да се съглася, защото ...

Тези теми са пускани от индивид, който е що-годе грамотен и няма „първично говорене“!

Определено са провокации, ама защо ... все ми е тая.

На мен ми се струва ,че искал да стане журналист,но не го взели на работа, намерил утеха в този форум.

на 29.04.2022 г. в 15:08, adersa написа:

най горещи теми в момента

1087687442_.thumb.JPG.21d6c7ec398905d890f5235cf0554847.JPG

преди 1 час, Овню написа:

най горещи теми в момента

1087687442_.thumb.JPG.21d6c7ec398905d890f5235cf0554847.JPG

Че що да не го търпи? Повече теми - повече посещения!
Рекламите се плащат по рейтинг - не за съдържание на темите!

преди 31 минути, Без умствен капацитет написа:

какво сте се заяли с човека - казаха ви има филтри ползвайте ги, все пак затова са измислени

Абе кфи филтри ве?

Capture d’écran (64).png

преди 57 минути, jhoro написа:

Тихо че оня със с'тинките ся ша дойде да ти даде ключа от офиса и папката с документите да видиш ти кон боб яде ли.

преди 9 минути, Bubbles написа:

Тихо че оня със с'тинките ся ша дойде да ти даде ключа от офиса и папката с документите да видиш ти кон боб яде ли.

Дреме ми на дедовия - и за оня, и за 'стинките, и за всичко!

преди 3 часа, jhoro написа:

Новия Щирлиц, внедрен дълбоко в тила.

преди 11 часа, jhoro написа:

Определено са провокации, ама защо ... все ми е тая.

Да, има провокатор, а дали е човек с недъзи ... не знам ... НО, при въпросните хора това се получава ... 

На теб ти е все тая, на мен тоже, НО ... някои имат контакт с родителите им ... ;) 

преди 30 минути, dioib написа:

Да, има провокатор, а дали е човек с недъзи ... не знам ... НО, при въпросните хора това се получава ... 

На теб ти е все тая, на мен тоже, НО ... някои имат контакт с родителите им ... ;) 

Кой е провокаторът, за който говориш?

ЕДИТ: Случайно видях тази тема. Искам да кажа, че съм дълбоко оскърбен от обидното съдържание, насочено към мен.

на 29.04.2022 г. в 16:44, Без умствен капацитет написа:

и какво е нарушил

Правилата, които съм нарушил са 0 - това те го знаят. Мразят ме без причина. Искат да ме изгонят без причина. Постоянно казват, че трябва да бъда баннат от форума, но никога не посочиха правилата, които съм нарушил.

на 29.04.2022 г. в 15:08, adersa написа:

Научи значението на думата спам. https://en.wikipedia.org/wiki/Spamming

Темите, които аз пускам не са спам и не бива да се класифицират като "спам".

преди 17 часа, Kolev72 написа:

По хубаво щеше да бъде, ако не беше питал какво е нарушил!

Посочи правилата, които смяташ, че съм нарушил.

Нека да се изясним. Другия път, когато ме обсъждате и отправяте безпочвени обвинения и твърдения срещу мен, използвайте "@" и ми напишете името, за да мога да получа известие, че съм обсъждан. Така ще мога да се появя, да развенчая твърденията и обвиненията, и да се защитя и да си изчистя името от дезинформацията, която капиталистите от форума насочват към мен.

Не искам да ми се говори зад гърба - това е подло, долно и лицемерно. Ако някой иска да ми каже нещо, да ги ко каже директно в очите.

Благодаря.

преди 23 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Кой е провокаторът, за който говориш?

ЕДИТ: Случайно видях тази тема. Искам да кажа, че съм дълбоко оскърбен от обидното съдържание, насочено към мен.

Другарю!!! (Макар да не си...) 

Дали си ти е без значение, но си подразнил много хора тук. 

Един човек ако не си го направи сам, то друг не може. Да, клише е, но така е като си "активен" особено с тези аватар и подпис като твоя. 

Комунизмът определени хора не им е по вкуса. 

До колко си откровен помисли, а дали си умен, то се видя, че не си ... !? 

току-що, M.Николов написа:

Поредния палячо във форума.

Защо ме наричаш палячо? Аз не съм палячо.

И защо промени цитата ми на "......................", след като написах точен и ясен текст, а не просто точки? Аз знам отговора на този въпрос. Вместо да произведеш смислени аргументи, ти реши да ме обидиш, тъй като не успя да опровергаеш написаното от мен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.