Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 8 часа, JKirilov написа:

Бих, но гледам някой ми е изтрил поста, а обидите и простотиите на дъртофелника Колев стоят?

И да, когато тук нямам удебеляване, а в хардваре-то бг имам, къде е проблема?

Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы.

https://bg.m.wikiquote.org/wiki/Йосиф_Сталин

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы.

https://bg.m.wikiquote.org/wiki/Йосиф_Сталин

Фразата е приписана (както коректно споменават и в твоя линк) на Сталин (не че не му стои като излята) от Анатолий Рибаков в "Децата на Арбат" ("Дети Арбата").

"Смъртта решава всички проблеми. Няма ли го човека, няма ги и проблемите." - в българския превод

"Смерть решает все проблемы. Нет человека, и нет проблем." - в оригинала

на 5.06.2022 г. в 2:49, Kolev72 написа:

Виж се какво си написал:

""Проблемът не е в мен, а във форума, в целия форум в момента нямам нито една буква, да не говорим за дума или изречение, които да са удебелени!

Аз затова му написах, че проблема е в неговия телевизор!

на 5.06.2022 г. в 2:09, ДзВяРа! написа:

Това което съм написал "И при мен работи" е удебелено, но ти не го виждаш така, също и "Ето примерно това.".

Проблема е при теб а не във Форума!

Администраторите могат да си направят проверка дали има проблем.:)

Има ли проблем?
Аз, честно се чудя, когато някой друг се чуди, дали да не помогнем някак?! 

• 3 седмици по-късно...

За 2-ри път получавам изскачащ прозорец за ЛС , но писмо дефакто няма .

Някой , ако ми пише да знае , че не получавам писма и нямам ограничения за писма .

Не знам какво се случва и защо се случва , писмата към мен се отразяват и на имейла ми , но и там няма , а изскачащ прозорец ме известява .  

Ако някой от администрацията има опция нека провери дали аз не съм разбутала нещо някоя настройка , в което се съмнявам , ама за всеки случай ....

Може някоя Любов да ме потърси и аз да не разбера ...Представяте ли си ? !   

преди 7 часа, _sirena_ написа:

За 2-ри път получавам изскачащ прозорец за ЛС , но писмо дефакто няма .

Някой , ако ми пише да знае , че не получавам писма и нямам ограничения за писма .

Не знам какво се случва и защо се случва , писмата към мен се отразяват и на имейла ми , но и там няма , а изскачащ прозорец ме известява .  

Ако някой от администрацията има опция нека провери дали аз не съм разбутала нещо някоя настройка , в което се съмнявам , ама за всеки случай ....

Може някоя Любов да ме потърси и аз да не разбера ...Представяте ли си ? !   

:Dех този радул, мн. се притесняваш за него

преди 18 часа, adersa написа:

След като имам на Edge adbloker днеска влизам и има реклами гледам адблокера ми е включен как става така ?

С магия става .

След като имам на Edge adbloker днеска влизам и има реклами гледам адблокера ми е включен как става така ?

Това е проблем на браузера, не на форума.

преди 11 минути, нушо написа:

С магия става .

И намесата на микрософтския,некадърно направен Edge...

Какво означава-Код на грешка EX0 ?

Много често започва да ми се показва,вероятно проблема е при мен защото никой друг не е писал!

Какво мога да направя?

преди 34 минути, glen написа:

Цитат

Съжалявам нещо се обърка

често явление при мен
но като цъкна на некое бутонче - "активност", "форуми" и тънъ, всичко се оправя

преди 35 минути, дръндю написа:

често явление при мен
но като цъкна на некое бутонче - "активност", "форуми" и тънъ, всичко се оправя

това е , ако правят някаква кратка профилактика или индексът на активността се обработва .

преди 1 час, glen написа:

Много често започва да ми се показва,вероятно проблема е при мен защото никой друг не е писал!

Какво мога да направя?

това е , ако правят някаква кратка профилактика или индексът на активността се обработва 

Здравейте, 
Не мога да си подновя VIP абонамента с карта. Отхвърля ми и двете карти. Изписва ми Вашата карта е отказана. Моля използвайте друга карта или се свържете с банката издател на картата за съдействие.

• Администратор
преди 39 минути, Gaming_Solutions написа:

Здравейте, 
Не мога да си подновя VIP абонамента с карта. Отхвърля ми и двете карти. Изписва ми Вашата карта е отказана. Моля използвайте друга карта или се свържете с банката издател на картата за съдействие.

Имате ли активирана "3D сигурност" на картата? От началото на година всички онлайн плащания задължително трябва да минават през 3D сигурност и освен данните на картата по време на плащането ви трябва да го потвърдите чрез изпратен код със СМС от банката или друг начин, който предлага банката ви. Ако нямате активирана такава опция това е причината да ви бъде отхвърлена картата. Свържете се с банката издател или от електронното си банкиране активирайте "3D сигурност".

на 11.07.2022 г. в 17:34, Kalin Karaboychev написа:

Имате ли активирана "3D сигурност" на картата? От началото на година всички онлайн плащания задължително трябва да минават през 3D сигурност и освен данните на картата по време на плащането ви трябва да го потвърдите чрез изпратен код със СМС от банката или друг начин, който предлага банката ви. Ако нямате активирана такава опция това е причината да ви бъде отхвърлена картата. Свържете се с банката издател или от електронното си банкиране активирайте "3D сигурност".

Дори и банков превод не мога да направя от мобилното приложение. Това до сега не ми се е случвало, а го ползвам почти ежедневно. Сигурни ли сте, че проблема е при мен?

• Администратор
преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Дори и банков превод не мога да направя от мобилното приложение. Това до сега не ми се е случвало, а го ползвам почти ежедневно. Сигурни ли сте, че проблема е при мен?

Е, не можете да направите и банков превод от приложението си и мислите, че проблемът е в нас? Това е несериозен въпрос. Проблемът е или в банката ви или в приложението. 

преди 3 минути, Kalin Karaboychev написа:

Е, не можете да направите и банков превод от приложението си и мислите, че проблемът е в нас? Това е несериозен въпрос. Проблемът е или в банката ви или в приложението. 

Имам две сметки към едно приложение. Вчера пробвах да ви пусна превод за подновяване и от двете сметки не става, днес също. През това време (вчера и днес) от същото приложение и от двете ми сметки на него съм пуснал пуснал няколко превода без каквито и да е проблеми. Гледам, че цената за една година е 15 евро, а при подновяване ми иска 10, да не би това да е проблема? Пускам превода в лева

• Администратор
преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Имам две сметки към едно приложение. Вчера пробвах да ви пусна превод за подновяване и от двете сметки не става, днес също. През това време (вчера и днес) от същото приложение и от двете ми сметки на него съм пуснал пуснал няколко превода без каквито и да е проблеми. Гледам, че цената за една година е 15 евро, а при подновяване ми иска 10, да не би това да е проблема? Пускам превода в лева

Банковият превод няма нищо общо със сайта или абонаментите. Той си е просто банков превод. Аз няколко пъти вече си казах да се свържете с банката си и да питате защо не минават банковите ви преводи. Ние няма как да знаем.

• 3 седмици по-късно...

Screenshot_2022-08-04-14-09-29-61_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.7207990a3e2484d74814f2abe9b5603f.jpg

Перфектно позиционирано рекламно каре. Май трябва на някой да му се скарат за качеството на работата. Не е за пръв път да се случват такива работи. Просто сега не ме домързя да снимам и драсна в темата. Андроид 11, Риалми 7 про, ако трябва някому инфото.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.