Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 20 минути, 0000000 написа:

Има някакъв проблем от два-три дни, дано по-скоро да го отстранят!

Също, когато се опитам да отида на моят профил се появява грешка, не само когато искам да ползвам търсачката.

2jhlge9d.gif

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Също, когато се опитам да отида на моят профил се появява грешка, не само когато искам да ползвам търсачката.

2jhlge9d.gif

на мен одеве ми изписа същото, но като исках да напиша един пост - излязах и влязох и коментара излезе публикуван

Нещо се обърква.

Опитвам отново.

Тоз форум стана манджа с грозде преди Калин за минути решаваше проблемите , а вече 2 3 часа нямам достъп до непрочетено съдържание .

преди 6 минути, adersa написа:

Тоз форум стана манджа с грозде преди Калин за минути решаваше проблемите , а вече 2 3 часа нямам достъп до непрочетено съдържание .

Мдааа и проблема с "Нещо се обърка" си стои още.

преди 25 минути, adersa написа:

Остава... офтоп.

Правил съм, не е лошо.

https://www.google.com/search?q=ягорида+рецепти

преди 7 часа, adersa написа:

Забелязвам , че е оправено за добавяне на нов коментар в темите веднага се добавя без изчакване .

To oт тогава започнаха проблемите.Забавяне с 20 секунди на публикуване на нов отговор и добавено нарочно 2-3 минутно закъснение при получаване на известия за нов отговор.Т,Е,публикуваш нещо,като кон с капаци,без да знаеш дали ще обединят отговора ти с предишния или че някой те е изпреварил и отговорил преди теб.Чак след принудителното чакане,разбираш,че отговорът ти няма смисъл,защото има два три поста,отговорили преди теб,за които не си знаел.Противно на логиката,защо ли им е нужно, ограничавение на активността?А тази сутрин „нещо се обърква“ се появява постоянно все още.Не само в една тема,а при различни опити за гледане на съдържание.Ако се повтори търсенето,се оправя обаче.

преди 1 час, Димитър 59 написа:

To oт тогава започнаха проблемите.Забавяне с 20 секунди

При мене беше повече до 1 мин . Но се оправи като пускам да гледам нова тема рефлешвам след грешката . Какво става с поддръжката на форума ?

Май някой е в отпуска или работят по въпроса, но ние няма как да знаем освен ако не ни кажат.

Сайта не работи за няколко часа, но това е сигурно е  просто вътрешен проблем!

Вероятно се работи по него!Търпение,ще го оправят!

Що се нервите?! Все се намират някои бъгове, които затрудняват сайта, както и много други! Особено когато е претоварен досажда с бавното логване, бавното публикуване на мнения и ред др. временни пречки но няма смисъл от ядове.    Отворете си в друг таб други любими страници и запазете доброто лятно настроение! :basketball5:

преди 3 минути, glen написа:

Сайта не работи за няколко часа, но това е сигурно е  просто вътрешен проблем!

Вероятно се работи по него!Търпение,ще го оправят!

Сигурно някаква приставка се е счупила.

Начиии... Калин трябва да обяви две-три седмици отпуска на форума, през които ще е затворено.

За пристрастените да пусне ИИ-чатбот за психологическа помощ и за имитация на действия във форума.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Сигурно някаква приставка се е счупила.

Понякога има и атаки,нищо не знаеме,няма информация

преди 30 минути, johnmotson написа:

Що се нервите?! Все се намират някои бъгове, които затрудняват сайта, както и много други! Особено когато е претоварен досажда с бавното логване, бавното публикуване на мнения и ред др. временни пречки но няма смисъл от ядове.    Отворете си в друг таб други любими страници и запазете доброто лятно настроение! :basketball5:

Къде видя ядове и нерви? Просто съобщавам какво става при мен.

преди 59 минути, johnmotson написа:

Подозирам, че бавенето не е от претоварване, а от некви шпиониращи проверки, докато чакаш.

Е преди некол месеца КК беше измислил да следи всяко наше цъкване на външна препратка във форума от софтуера на форума. В нечия полза, мисля; да кажем, в полза на нашите и американски куки (от "кука").

Почти се бях отказал да посещавам такава лайняност, но той бързо се отказа, поне при-видно.

преди 6 минути, Аралампи написа:

Подозирам, че бавенето не е от претоварване, а от некви шпиониращи проверки, докато чакаш.

Аз пък мисля ,че бавенето е от голямата активност -постове ,картинки и т.н. в раздел празни приказки . (може и да греша)

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Аз пък мисля ,че бавенето е от голямата активност -постове ,картинки и т.н. в раздел празни приказки . (може и да греша)

Начи са ин ги ного слаби сърварете.

• Администратор
преди 1 час, Аралампи написа:

Е преди некол месеца КК беше измислил да следи всяко наше цъкване на външна препратка във форума от софтуера на форума. В нечия полза, мисля; да кажем, в полза на нашите и американски куки (от "кука").

Почти се бях отказал да посещавам такава лайняност, но той бързо се отказа, поне при-видно.

От 4-5 дни текат процеси по оптимизиране на базата данни, които ще приключат най-късно до утре сутринта. Това е причината да се наблюдава известно забавяне при публикуване на пост. По тежките процеси приключиха и забавянето при публикуване би следвало почти да е изчезнало, а ако не е до утре ще изчезне. 

Отделно на това днес бяхме и сме подложени на атака, която с леки прекъсвания отблъснахме и продължаваме да отблъскваме. Правят се постоянни атаки от хора с малки инструменти в гащите, които се опитват да натоварват сървърите и да доведат до отказ на услугата. До толкова им стигат знанията. След всяка атака за натоварване се взимат мерки тя да не се допуска отново, но с времето измислят нови и нови начини и това е една непрестанна игра на котка и мишка, но не ни пречи това ни е работата. 

Отделно да отговоря на Аралампи дето го следят от САЩ и всички тайни служби, на никой не му пука какви линкове отваряш във форума и никога не му е пукало. Опцията за редирект на линковете първо към вътрешната страница, която да показва, че ще бъдете пренасочени към външна страница е вече почти световна практика навсякъде и тя не е за да те следи защото, ако някой иска може и без такава страница. А за да откаже спамерите да публикуват постове с линкове към сайтовете си за да си правят SEO на сайтовете, защото сме инструктирали Гугъл да не последва регирект страницата ни и така се обезсмисля някой да спами с линкове. Опцията не сме я премахнали, както измамно си мислиш защото сме отказали да те следим след като си ни "разконспирирал", а защото преценихме, че няма смисъл да е активирана за логнати потребители защото Гугъл индексира съдържанието ни като Гост. И функцията си работи и в момента, ако посетите форума и не сте влезли в профила си и натиснете на линк към друг сайт в някой пост ще ви се отвори първо наша страница, която показва съобщение, че ви пренасочва към външна страница. Та до тук със световната конспирация и ценната информация на кои линкове натиска бай Аралампи. 

Бъдете здрави и се пазете. 

Благодаря/им за подробностите!

преди 1 минута, Аралампи написа:

Благодаря/им за подробностите!

Ето още една конспирация. Гугъл знае с кого седя.

Бе остави ги сегашните мъжленца, рогат дребен добитък.

Жалко. Не за мен, а за човекодобитъка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.