Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Защо мислиш така? Писал си, че потребителите си изтриват постовете, но това само се премахва да се види публично, а е видимо за админа и за модераторите. Сиреч за нас потребителите става невидимо.

Съответно това по никакъв начин не пречи за осъществяване на необходимият контрол, ако и когато се вземе решение за активен такъв. Ако някои теми не изглеждат консистентни във видимата си за потребителите част и това не те удовлетворява. Оплачи се, вероятно е назначеният за раздела или секцията модератор да не си е свършил работата. Макар и доколкото поне модераторите от ниското ниво, за нагоре нямам идея, поне преди време бяха на доброволни начала, т.е. без заплащане и се лишаваха от свободното си време, в това число и от сън. Не мисля, че трябва твърде много да се придиря, а и въобще е против правилата да се прави това публично, как се справят.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 670,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 3 часа, дръндю написа:
Цитат

Синоними на думата нагъл

(прил.) безочлив, нахален, безсрамен, неприличен, дързък, дебелоок, циничен

пп
всъщност е проява на наглост от твоя страна

знам какво значи в фейсбуук която е най-голямата безплатна социална мрежа  мога да си трия , когато си искам постове   и коментари . А тук не става затова написах , че Калин става НАГЪЛ и създава бая работа на модерацията като почнем сами да си докладваме пост след пост , който сме написали по грешка я някоя тема .

олелей
:no-no:

такова чудо не бех видел до сега
на наш овню му дали  ливада да пасе, а той недоволства
там вика на другата ливада дават моркови
:lol6:
нашто стадо пасе на тази ливада...такава, каквато са ни я дали
ти като искаш моркови, бегай там и им викай че са нагли штот не дават краставици

пп

извинявам се на собствениците на сайта, ама такъв нагъл овен не бех виждал

Редактирано от дръндю (преглед на промените)

Ъъ, какво означава думата "нагъл" ?

По внимателно прочетете коментарите на  Sliderum 2. С разбиране, а не като кълвачи.

Редакция или изтриване можеш да направиш на свой пост след неговото публикуване във време от 30 минути след публикацията. Ако всеки имаше право да си трие поста когато му дойде на ум, то форумът ще заприлича на нищо. Този въпрос нееднократно е обсъждан тук, дори и от Администратора на форума. Щом си имал време от 5 минути да напишеш пост, ще намериш още 5, за да го огледаш и редактираш предварително, още преди да го постнеш във форума. Времето за редакция е достатъчно дори за пост изписан на цяла страница.

преди 5 минути, Kolev72 написа:

Редакция или изтриване можеш да направиш на свой пост след неговото публикуване във време от 30 минути

Имам само докладвай и редактирване нямам такава екстра

а и сподели имам

преди 11 минути, adersa написа:

а и сподели имам

То ми е ясно, че за теб трябва и снимка да направя, за да видиш. Тази функция , горе вдясно я има всеки един член на форума.  Без значение дали е администратор или обикновен ползвател. От 2009 година до сега не си ли ги забелязал тези трите хоризонтални точки - горе в дясно. Погледни ми малкото каре и долната негова част - къде сочи.

ScreenShot002.jpg

преди 11 минути, adersa написа:

а и сподели имам

Да не би да искаш да редактираш/ изтриеш не твой пост ? Или е изтекъл периода ти за редактиране за поста.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Да не би да искаш да редактираш/ изтриеш не твой пост ? Или е изтекъл периода ти за редактиране за поста.

да изтрия не да редактирвам веднага като го пусна нямам опция изтриване колко пъти да го пиша днеска вече искате ?

Заснемане.PNG

преди 1 минута, adersa написа:

да изтрия не да редактирвам веднага като го пусна нямам опция изтриване колко пъти да го пиша днеска вече искате ?

За изтриване на пост никой от нас няма ,но за редактиране на поста пишем всички ,Колев и снимка показа.

преди 4 минути, adersa написа:

Най важното при теб!!!

Да пишеш или отговаряш правилно, за да разбере човек за какво питаш. Ей затова трябва да въведе Калин санкции, защото не можете ни да пишете, ни да се изкажете като хората. Справка, последните ти 2 поста.

Изтриването тук е като вид редактиране. Я опитай за затриеш нов пост за да видиш дали няма да се получи! Направи една проба.

току-що, AAUUXX написа:

За изтриване на пост никой от нас няма

точно затова имам претенции , че я няма тази елементарна и полезна функция тези фантазии , че форума щял да залезне ако я имаше са пълни фантасмагории . Във всички форуми я има само тук НЕ

преди 3 минути, Kolev72 написа:

Не може да му е изтекъл периода на редактиране защото са минали едва 7-8 минути от неговото публикуване.

Той иска да изтрива постовете си ,не да ги редактира ,не знам защо след като може да редактира и ако иска да остави празен пост след това.

преди 5 минути, adersa написа:

Заснемане.PNG

Редкатирай опцията използвай.

Тази година форума изобщо не ми харесва не е това каквото беше преди 2 3 години няма елементарни функции , бъгове всяка седмица , прекъсване с часове изобщо няма да гласувам за сайт на годината .

преди 6 минути, adersa написа:

Тази година форума изобщо не ми харесва не е това каквото беше преди 2 3 години няма елементарни функции , бъгове всяка седмица , прекъсване с часове изобщо няма да гласувам за сайт на годината .

Това си е твое право и никой не се интересува. За горният ти пост, нямам коментар. Някой да те е питал за това? Тези слова ще ги напишеш тогава, когато гласуването във форума бъде открито.

"Щом си имал време от 5 минути да напишеш пост, ще намериш още 5, за да го огледаш и редактираш предварително, още преди да го постнеш във форума. Времето за редакция е достатъчно дори за пост изписан на цяла страница."

Това, почерненото прочете ли го? Ако да, разбрали смисъла му?

преди 2 минути, adersa написа:

И всичко щот нямаш времева опция за изтриване ,а имаш такава за редакция с която също може да изтриеш написаното в поста си ?!

преди 4 минути, ivottoshev написа:

.

Ето как изглежда "изтрит" пост, редактираш го до една точка (примерно) Не е толкова сложно за постигане. Забелязал съм, че такива постове по-късно така или иначе се трият от модераторите 

на 3.09.2022 г. в 18:59, adersa написа:

точно затова имам претенции , че я няма тази елементарна и полезна функция тези фантазии , че форума щял да залезне ако я имаше са пълни фантасмагории . Във всички форуми я има само тук НЕ

Идеята да няма според мен е, че ако някой ти отговори, без да те е цитирал /както е нормално ако е следващ пост/, и ти решиш /и имаш тази възможност/ да изтриеш поста си, ще стане каша от несвързани постове, без логична връзка.

Със сигурност и ще се злоупотребява в много случаи. До колкото си спомням, VIP акаунтите май имаха възможност да редактират и трият постовете си по всяко време, без ограничение.

На всеки му е ясно какво имаш предвид с желанието си, но помисли върху това което @Kolev72 ти е написал, както и върху ситуацията която аз визирам.

@Joss Bomon не мисля  , че ще се стигне до такава патова ситуация каквато си мислите, че ще стане . Писна ми в теми активни да виждам някакви си нови потребители и да пишат " дано не съм объркал темата " впрочем , ако я има функцията за всички за триене на постове форума ще стане още по полезен за ползване и лесен .

Спомням си в фейс преди да сложат да си редактирваме постовете и триеме имаше адски голяма дискусия в всички групи  кога ще се въведат функциите и залезнаха ли групите и страниците след въвеждането им не .

да и явно като е нов потребител и пуска за първи път пост или тема и е в шок , че я няма функцията и не случайно всеки път срещам "дано не съм объркал темата " 

преди 2 часа, adersa написа:

@Joss Bomon не мисля  , че ще се стигне до такава патова ситуация каквато си мислите, че ще стане . Писна ми в теми активни да виждам някакви си нови потребители и да пишат " дано не съм объркал темата " впрочем , ако я има функцията за всички за триене на постове форума ще стане още по полезен за ползване и лесен .

Спомням си в фейс преди да сложат да си редактирваме постовете и триеме имаше адски голяма дискусия в всички групи  кога ще се въведат функциите и залезнаха ли групите и страниците след въвеждането им не .

да и явно като е нов потребител и пуска за първи път пост или тема и е в шок , че я няма функцията и не случайно всеки път срещам "дано не съм объркал темата " 

Може и да има някакъв смисъл да се удължи времето, през което всички потребители да имат възможност да се редактират. Но това със сигурност вече е обсъждано където трябва. Може би вече, вследствие на наблюдение на евентуални недоволства и недостатъци от настоящето все още 30 минутно ограничение, ще се преразгледа отново във админския форум и избере друга времева ставка. Но пълно скриване на постове от обикновените потребители не съм убеден че е полезно. Напротив, би довело до повече работа и главоболия за екипа. Все пак това е форум, а не чак социална мрежа и както вече съм споменавал, поне на ниското равнище модератори едва ли се плаща. Ама нещо имам спомен, че за редактор(на новините в основната част на сайта, ако не се лъжа) има някакви пари и отделно, не само на брой статия. Даже май Калин беше пуснал тема, че се предлага такова работно място. Вече съм доста офф от конкретната дискусия течаща в темата в момента, за тази част от коментарът му, се извинявам! Но мисля, стига да не ме домързи, да я развия нейде наоколо в секцията, защото и в основният сайт буквално умря качеството на доста от статиите, макар да има и някои, които да са на...е, бих казал добро ниво.

Остави това за времето за редакция аз пак казвам , че екстрата за триене на постове ще е полезна за всички и няма да занимаваме модовете с нашите доклади и да следим постоянно дали неправилният ни пост е изтрит.

преди 9 минути, adersa написа:

Остави това за времето за редакция аз пак казвам , че екстрата за триене на постове ще е полезна за всички и няма да занимаваме модовете с нашите доклади и да следим постоянно дали неправилният ни пост е изтрит.

Да ти дадат и форума просто ей така. Не искаш ли? Знай си мястото. Ти си потребител.

преди 12 минути, adersa написа:

Не съм съгласен, че "триенето" на постове от всички, би намалило работата и главоболията за екипа, напротив.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.