Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

И да има, едва ли професионалист може да предприеме такива мерки. Евентуално се обърнете към Администратора на форума.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 670,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

има функция да не виждаш техните постове

да, ама само ако съм "вътре" във форума, инак когато съм зад "пердето", няма отърване
цялата страница "активност" е заета от тях

преди 7 минути, овню написа:

не съм видял, някой да се е похвалил че е психиатър

еи тази е казвала че е психоложка в отделение

_sirena_

преди 12 минути, Аралампи написа:

Има ли професионалист тук да определи психическото състояние на двете тлъсти, неприятни и тъпи баби Росица Копукова и Анита Христова Секирата?

Не, че ми пука, но ми пречат съ свинската си дивотия и не виждам как да избегна постовете им.

Що бре? 

Който пее, зло не мисли.

преди 5 минути, овню написа:

да, ама само ако съм "вътре" във форума, инак когато съм зад "пердето", няма отърване

Активност?
Аз затова съм блокирал с адблокъра всичко що не ме грее от този форум, активности, горещи теми дрън дрън та пляс, виждам само най новите теми и толкоз, другото което ме е интересувало, аз съм се разписал в него и получавам известие или ако толкова ми е зор влизам в съответния раздел да видя примерно в психиатрията какво става и те така.

Акнект,

освен етика има и естетика и мисля, че естетиката е по-първична и не можем така лесно да я управляваме, както управляваме етиката.

Трудно е, по някой път, да сдържиш повръщането, нали?

преди 7 минути, овню написа:

опс, грешка
дори да съм вътре, пак ми заемат страницата "активност", въпреки блокирането
1745513901_.PNG.b276af752d5120bd33cb636da96af9f7.PNG

току-що, Bubbles написа:

Активност?

ми да
дебна къде има шоу за да се включа в лудницата и да ми стане едно весело и хубаво...тъй де, като че ли съм пушил трева

Това не е проблем с форума. Половин таблетка валидол, ако не сте алергични, или не е противопоказана на лекарства които приемате. Поставя се под езика и се смуче бавно.

преди 4 минути, овню написа:

ми да

дебна къде има шоу за да се включа в лудницата и да ми стане едно весело и хубаво...тъй де, като че ли съм пушил трева

Па она лудницата е видна и в първото каре с новите теми, другото е безсмилено.

преди 16 минути, Sliderum2 написа:

Това не е проблем с форума. Половин таблетка валидол, ако не сте алергични, или не е противопоказана на лекарства които приемате. Поставя се под езика и се смуче бавно.

проблем на форума е

всеки пост трябва да го блокирам и в следващия ѝ пост, излиза все едно не съм я блокирал

348522479_1.PNG.1b699d8cc5a5d4bc4f0ac40d3d1cf55e.PNG

476578134_.PNG.492fec22a3a2fe302b206df6ca841fbc.PNG

преди 1 час, Sliderum2 написа:

И тамян за успокоение на нервите.

275-bql_tamqn-228x228.jpg

преди 47 минути, овню написа:

Създай собствен поток

https://www.kaldata.com/forums/discover/?do=create

преди 3 минути, овню написа:

според мен, ето тук трябва да има опция блокирай

1922215563_.PNG.0c67e7434664b32157dbfdbc575c992b.PNG

Има бре.
Ама не вАжи за блоговете.

Редактирано от Bubbles (преглед на промените)

преди 39 минути, овню написа:

Бре. 

😀

току-що, Bubbles написа:

Има бре.

има само "следване" и "съобщение"
за справка виж картинката

току-що, овню написа:

има само "следване" и "съобщение"
за справка виж картинката

Не гледаш където трябва, но отново, това блокиране очевидно не важи за блоговете.

Capture d’écran (33).png

преди 6 минути, Bubbles написа:

Не гледаш където трябва, но отново, това блокиране очевидно не важи за блоговете.

всеки път блокирам и следващия пост пак се вижда захапка булдог
блоговете би трябвало да са отделно, а не във форума
както и да е
дали са ни ливада да пасем и не мога да имам претенции, щот тревицата е безплатна

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

Създай собствен поток

https://www.kaldata.com/forums/discover/?do=create

стана ве
кръстих го "моят поток" и в "активност" го зададох по подразбиране
Благодаря!
ми твай, опциите си ги има, ама койт си няма интелект, те тъй драска кът мен...с претенции
бошкей...одъртях

Аз съм изчистил [Блог] от началната страница на форума с Adguard и си ми е чистичко.
Така или иначе в блоговете няма интересно за мен инфо...

преди 2 часа, овню написа:

проблем на форума е

всеки пост трябва да го блокирам и в следващия ѝ пост, излиза все едно не съм я блокирал

Как няма да ти излиза, тия са като вампирите само нощем се появяват. Имат по 20 блога и всяка вечер ни ги показват, аз ги отварях по едно време като си мислих, че са добавили нещо ново ама няма.:party4:

преди 40 минути, ДзВяРа! написа:

Имат по 20 блога

аве 40 блога с по една тема с обратна захапка
нямам си на идея, как аджеба се създават една камара блогове с по една тема

а стари потребители имат един блог с много теми
зная за един блог с много теми в този форум, ориентиран към готварство

преди 6 минути, овню написа:

аве 40 блога с по една тема с обратна захапка
нямам си на идея, как аджеба се създават една камара блогове с по една тема

а стари потребители имат един блог с много теми
зная за един блог с много теми в този форум, ориентиран към готварство

Толкоз много не съм ги броил то не че мога де. Другото което ми е направило впечатление е, че двете уж се мразят и затова блоговете им са захапливи обаче май, май една без друга не могат. Зощо не вземат да заживеят заедно и така ще ни избавят нас от мъките всяка вечер да им четем едни и същите блогове. Дето се вика нас ще ни избавят от тази психоатака.:rolleyes:

преди 11 минути, ДзВяРа! написа:

Зощо не вземат да

да са 'земат...

Цитат

В последно време се появиха толкова много коли с рога, че вече не трябва да се казва "В задръстване съм", а "Попаднах в стадо (рогачи)".

@А.Х.Т. sekirata cekupama и @Росица Копукова увеличават броя на блоговете и ни подлагат на все повече психоатаки, тази вечер е поредната. Превзели са целия форум и са налазили цялата страница със "Непрочетено съдържание". Няма ли ограничения за блог публикации, тези дами каквото чуят или каквото им хрумне го превръщат във блог. :huh:

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

@А.Х.Т. sekirata cekupama и @Росица Копукова увеличават броя на блоговете и ни подлагат на все повече психоатаки, тази вечер е поредната. Превзели са целия форум и са налазили цялата страница със "Непрочетено съдържание". Няма ли ограничения за блог публикации, тези дами каквото чуят или каквото им хрумне го превръщат във блог. /cdn-cgi/mirage/c93130e37c39dce727b3b003b1a0b432674a8351a9c9997b25cf61173b7a0c5d/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_huh.gif

Че ко ти пречат ,дори имат забавни заглавия (това зачитам из потока) само :D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.