Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Че ко ти пречат ,дори имат забавни заглавия (това зачитам из потока) само :D

То освен заплашителните заглавия СЪС ГЛАВНИ БУКВИ друго няма, съдържание липсва. Наскоро направих грешката да изгледам едно клипче, нещо средно между стихче и песничка, след това цяла вечер неможах да заспя. :mad:

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 17 минути, ДзВяРа! написа:

@А.Х.Т. sekirata cekupama и @Росица Копукова увеличават броя на блоговете и ни подлагат на все повече психоатаки, тази вечер е поредната. Превзели са целия форум и са налазили цялата страница със "Непрочетено съдържание". Няма ли ограничения за блог публикации, тези дами каквото чуят или каквото им хрумне го превръщат във блог. :huh:

Правилно пита човекът, но собственикът на сайта си я обича и си я пази! Някой друг да е засегнат? Не, нали. И аз питам кога ще я спре много пъти, но не ще!

преди 57 минути, Росица Копукова написа:

Правилно пита човекът, но собственикът на сайта си я обича и си я пази! Някой друг да е засегнат? Не, нали. И аз питам кога ще я спре много пъти, но не ще!

Много си мила, ❤️❤️❤️ !

Вие двете скарани ли сте? Познавате ли се или само правите блогове със заплашителни заглавия?

преди 15 минути, ДзВяРа! написа:

Много си мила, ❤️❤️❤️ !

Вие двете скарани ли сте? Познавате ли се или само правите блогове със заплашителни заглавия?

Добър въпрос. Жената не е в ред, искаше да стана защитник на чалгарката, дъщеря й Полина, много е писано за нея.Отказах й и тя се ошашави. Само че аз не си оставям каруцата в калта и не позволявам да ме злепоставя една луда женичка. Затова си разменяме шапките, но аз не лъжа, има малка разлика!

преди 4 минути, Росица Копукова написа:

Добър въпрос. Жената не е в ред, искаше да стана защитник на чалгарката, дъщеря й Полина, много е писано за нея.Отказах й и тя се ошашави. Само че аз не си оставям каруцата в калта и не позволявам да ме злепоставя една луда женичка. Затова си разменяме шапките, но аз не лъжа, има малка разлика!

Още една Поли, ти сериозно ли? Къде е писано за нея? :ohmy:

Била е уредена учителка по пеене в Плевен, по партийна линия. Тя е от село Бохот, Плевенско. Обаче училището е интелигентно и правят  анкета с  децата как преценяват учителите си. Преди да я пенсионират. Така са я охарактеризирали, че като пуснах преди време тази анкета тука, тотално побесня. Децата са я усетили що за откачена е, но вие не сте я случили.

преди 6 минути, ДзВяРа! написа:

Още една Поли, ти сериозно ли? Къде е писано за нея? :ohmy:

Отворете внимателно и търсете "Фолкпевицата Полина", изгонена от Пайнер. То е цяло досие. Не е за приказване, има много сайтове със статии. Аз съм стар журналист и лесно патка като нея няма да ме хване за канарче.

Ехаа, става все по-интересно. Аз като ви казвам че стават все повече вие не ми вярвате.

И кво друго? :popcorn2:

преди 7 минути, Росица Копукова написа:

Отворете внимателно и търсете "Фолкпевицата Полина", изгонена от Пайнер. То е цяло досие. Не е за приказване, има много сайтове със статии.

Някакви роднини имат ли от Берковица?

преди 12 минути, ДзВяРа! написа:

Ехаа, става все по-интересно. Аз като ви казвам че стават все повече вие не ми вярвате.

И кво друго? :popcorn2:

Някакви роднини имат ли от Берковица?

Не съм срещнала такава информация.

преди 19 минути, Росица Копукова написа:

Била е уредена учителка по пеене в Плевен, по партийна линия. Тя е от село Бохот, Плевенско. Обаче училището е интелигентно и правят  анкета с  децата как преценяват учителите си. Преди да я пенсионират. Така са я охарактеризирали, че като пуснах преди време тази анкета тука, тотално побесня. Децата са я усетили що за откачена е, но вие не сте я случили.

Отворете внимателно и търсете "Фолкпевицата Полина", изгонена от Пайнер. То е цяло досие. Не е за приказване, има много сайтове със статии. Аз съм стар журналист и лесно патка като нея няма да ме хване за канарче.

Защо трябва да отваряме внимателно?
Толкова много ли е страшна?

току-що, овню написа:

Защо трябва да отваряме внимателно?
Толкова много ли е страшна?

Защото има данни на много места, да не пропуснете нещо от биографията на чалгарката!

преди 1 минута, Росица Копукова написа:

Защото има данни на много места, да не пропуснете нещо от биографията на чалгарката!

Не мисля че това е проблем на форума, но сте в правото си да се защитите, но мисля че тук не е мястото за това.
Действайте както знаете
Аз паса в чужда ливада и внимавам със собственика...квот таковата
Тъй де, само напомням че сме гости тук

преди 6 минути, овню написа:

Не мисля че това е проблем на форума, но сте в правото си да се защитите, но мисля че тук не е мястото за това.
Действайте както знаете
Аз паса в чужда ливада и внимавам със собственика...квот таковата
Тъй де, само напомням че сме гости тук

Не е в правото си тя да се държи като женичка извън нормата. По тази причина е изхвърлена или ограничена в думите, навсякъде, но тук я търпи Калинко. Негова си е ливадата, да я търпи.

преди 14 минути, Росица Копукова написа:

Негова си е ливадата, да я търпи.

точно така, той решава кое, как и защо
не е моя работа да в чужда ливада да гоня овцете

преди 2 часа, ДзВяРа! написа:

Превзели са целия форум и са налазили цялата страница със "Непрочетено съдържание". Няма ли ограничения за блог публикации, тези дами каквото чуят или каквото им хрумне го превръщат във блог. :huh:

Можеш да премахнеш блоговете от "непрочетено съдържание". 

Имаш избор за "вид съдържание". Избираш само "теми" вместо "цялото съдържание" и си готов

image.png.0f751db92f10a115ef4fffe848521617.png

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Можеш да премахнеш блоговете от "непрочетено съдържание". 

Имаш избор за "вид съдържание". Избираш само "теми" вместо "цялото съдържание" и си готов

image.png.0f751db92f10a115ef4fffe848521617.png

Това не помага, де да беше толкова лесно.

И аз имам блог, да няма само вие да ми се фукате!

преди 1 час, Росица Копукова написа:

В какво се изразява това покровителство?

Ласкави статии в списания <<Нов Фолк>>?

99hezat27fyffga1vznv5dm.jpg

току-що, ДзВяРа! написа:

Това не помага, де да беше толкова лесно.

всъщност се оказа лесно, ама като не го знаех и аз палих фитиля

преди 2 минути, овню написа:

всъщност се оказа лесно, ама като не го знаех и аз палих фитиля

Кажи де, оттърви ме от мъките?

току-що, АСПЕКТ написа:

В какво се изразява това покровителство? Ласкави статии в списания нов фолк?

Не сте попаднали, където трябва. Тя е вкарана, Полина, с връзки, оттам се е разлудяла и има много факти. Патилата са й много и най-вероятно си е заслужила. Търсете като мен, ще намерите. Сега аз, професионален журналист от София, да се занимавам с една пропаднала певица, нали се сещате как няма да стане.

Освен това имам и много познати в Плевен, бях скоро там, там какво разказаха, не е истина.

Анита и дъщеря й са стари познайници на полицията.

Само не дават официален отговор дали е лежала в пандиза за убийство, както разказа полицай- пенсионер за нея в друг блог, но аз имам основания да мисля, че е прав.

преди 1 минута, Росица Копукова написа:

Не сте попаднали, където трябва. Тя е вкарана, Полина, с връзки, оттам се е разлудяла и има много факти. Патилата са й много и най-вероятно си е заслужила. Търсете като мен, ще намерите. Сега аз, професионален журналист от София, да се занимавам с една пропаднала певица, нали се сещате как няма да стане.

Освен това имам и много познати в Плевен, бях скоро там, там какво разказаха, не е истина.

Анита и дъщеря й са стари познайници на полицията.

Само не дават официален отговор дали е лежала в пандиза за убийство, както разказа полицай- пенсионер за нея в друг блог, но аз имам основания да мисля, че е прав.

Ти направо размина Валя Ахчиева по разследване.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ти направо размина Валя Ахчиева по разследване.

Благодарско. Аз съм се занимавала на младини дълго и с разследваща журналистика, нацелихте. И съм дъщеря на адвокат, работил и като криминален следовател, и като съдия във ВС. Нюх!

Кажи де, оттърви ме от мъките?

ами направи си твой поток като мен и като натисна веднъж следя само него по време на сесията
1229925263_(1).png.701dd47cab55362f012b74a0e1da5f98.png

И това не става, създадох си поток и отворих една тема след това нито поток нито река нито извор не остана, всичкото пресъхна.:mad:

И това не става, създадох си поток и отворих една тема след това нито поток нито река нито извор не остана, всичкото пресъхна.:mad:

Ето моят поток.

https://www.kaldata.com/forums/discover/202/

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ето моят поток.

https://www.kaldata.com/forums/discover/202/

Как да го направя да се запамети и да си остане горе?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.