Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

току-що, Kalin Karaboychev написа:

През 10 през 1, колкото е необходимо ще ви молим. Всяко посещение на този сайт изразходва определени ресурси, които струват пари. Както пише в съобщението: рекламите помагат сайта да остане безплатен. Мисля, че едно съобщение е по-малкото зло от това да видите друго съобщение: Достъпът до сайта е платен моля заплатете месечния си абонамент от 5 лв.

е тогава какво се оправдавате европейски  мевропейски директиви 

току-що, Banesc написа:

Достъпът до сайта е платен моля заплатете месечния си абонамент от 5 лв.

че ходим при киро брейка

в пейтриън

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 3 минути, Banesc написа:

Както е казал поетът:"трудно е да си тъп. Не можеш и да го осъзнаеш"
Домакинът не се оправдава, а обяснява законовата причина/основание да се показва/вижда това съобщение.

• Администратор
току-що, Banesc написа:

Явно чукча е писател не е читател. Ако прочетете внимателно хронологията на постовете ще забележите, че съм написал в един от отговорите, че като съм прочел, че някой ви следи съм помислил че става въпрос за съобщението за бисквитките, което винаги си го е имало според европейските директиви. След като ми показаха снимки за кое съобщение става въпрос съм обяснил и за него.

Приятна вечер ви пожелавам. 

преди 2 минути, Banesc написа:

че ходим при киро брейка

в пейтриън

Баце ясно ,че се гъбаркаш, но иначе сериозно какво ти пречи това че това че сайта получава приходи от реклами ,99% от сайтовете са така. Нали за да го има този сайт и форум са нужни приходи за поддръжка? Аз ползвам рекламен брокер и нямам драми с рекламите.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Баце ясно ,че се гъбаркаш, но иначе сериозно какво ти пречи това че това че сайта получава приходи от реклами ,99% от сайтовете са така. Нали за да го има този сайт и форум са нужни приходи за поддръжка? Аз ползвам рекламен брокер и нямам драми с рекламите.

пречи ми че

рекламите са досадни и отживелица и са антиреклами

ако си напишат спонсори  този  и онзи и им отворят раздел ще е много по продуктивно 

преди 2 минути, Banesc написа:

пречи ми че

Сложи си рекламен блокер добавка на браузъра и няма да ги виждаш рекламите.

преди 4 минути, цър-вул написа:

В случая не иде реч за реклами, а за бисквиди...

По горе е писал, че му пречат рекламите. Иначе без бисквити няма как да работи сайта, което би трябвало да го знае.

Проблема не е нито в бисквитките нито в рекламите!

Проблема е във вас, тези които ползвате блокъри, аз ако съм администратор ще ви забраня достъпа до сайта на тези които ползвате блокър. Вие май сте само двама или трима, оревахте целия форум до сега съм бърсал монитора.

Защо на мен не ми излизат такива съобщения?

преди 38 минути, Banesc написа:

пречи ми че

ако си напишат спонсори  този  и онзи и им отворят раздел ще е много по продуктивно 

Рекламите са каквито си си ги надробил. Ако посещаваш основно сайтове за пенсионерите, ще ти се предлага мехлем за болезнени стави, или нещо от рода, пенсионерско.

преди 56 минути, ДзВяРа! написа:

Че кой ползва блокър в днешно време и какво ви пречат рекламите?

Телевизия не гледате ли? Там реклами няма ли?

Аз например със нетърпение чакам да пуснат рекламите и ги следя със интерес.

Станиславе ти ли си?

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Рекламите са каквито си си ги надробил. Ако посещаваш основно сайтове за пенсионерите, ще ти се предлага мехлем за болезнени стави, или нещо от рода, пенсионерско.

Аз се чудя защо постоянно някакви мажоретки ми танцуват по екрана! Аз като ви разправям, че са готини рекламите, вие не ми вярвате.

Рекламите се налагат все по-остро а какво ви предлагат е въпрос на интереси. Затова внимавайте какво посещавате и на какво кликате в социалните мрежи. :27: 

https://myadcenter.google.com/

Настройка какви реклами да ви дойдат. Всеки закупен продукт също има реклами. Телефон, система, Xbox... 

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

https://myadcenter.google.com/

Настройка какви реклами да ви дойдат. Всеки закупен продукт също има реклами. Телефон, система, Xbox... 

Приятел!

Какво показваш с този твой линк, че не можах да разбера?

преди 19 минути, Kolev72 написа:

Приятел!

Какво показваш с този твой линк, че не можах да разбера?

Настройка какви реклами да ти идват. Според твоите интереси. 

Бре много капризни хора бе бисквитки неискат реклами неискат. Е какво искате тогава айде да ва почерпа поне с бисквитки. Между другото аз рекламите нарочно ги спрях щото наскоро както си зяпах един филм и викам абе я да погледам малко реклами гледах какво гледах задремах и по едно време се събудих към 3:00 презноща и ставам и тръгвам по пижама и чехли да излизам. Отидох до бензиностанцията до нас да си взема цигари някоя друга биричка и нещо сладко и като отидох, момичето на касата, се хвана за главата с мен. Гледа ме едно умно и само се подхилква и аз нема нема с целия си акъл ама още бях сънен де. Взех да и се обяснявам в любов да я охажвам момето взе да се изчервя а зат мен 2 ченгета си чакат реда. И когато се обърнах да ги видя единия се тупка по главата и вика май май е изтърван от карлуково и сега си го търсят хората.

dessert_kekse7.jpg

Възможно ли е да се направи така, че чатът между

А.Х.Т. sekirata cekupama

и

Росица Копукова

да не излиза на сборната страница като нова тема с всеки техен пост?

Затлачва се страницата с теми.

преди 3 часа, Аралампи написа:

Възможно ли е да се направи така, че чатът между

А.Х.Т. sekirata cekupama

и

Росица Копукова

да не излиза на сборната страница като нова тема с всеки техен пост?

Затлачва се страницата с теми.

Аа,за моите приятелки пак става въпрос.

Абе има начин, могат спокойно да си направят една тема и там си разменят благословиите!

Обаче и тяхната не е лесна, постоянно правят блогове за да се хапят. Едната когато направи блог и другата го надуши, пише коментар в него и след това този коментар го трият. Не знам какъв е смисъла от това и дали изобщо има смисъл. Нали вече го е прочела този коментар, защо го трие ми е интересно? И така до безкрай, години наред продължава войната.........

На мен ми е интересно и ми харесва да си пиша със тях, но ме дразни това, че аз се цъкля пет-десет минути да напиша нещо, а те го трият все едно е нищо. Сигурно ако знаят колко мъки и усилия полагам докато го напиша този коментар, няма да го изтрият.  :mad:

От около две седмици има проблеми със сигурността на форума. Липсва сертификат или е невалиден. Съответно DNS филтри като BlueShield блокират цялостно сайта и форума

• Администратор
преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

От около две седмици има проблеми със сигурността на форума. Липсва сертификат или е невалиден. Съответно DNS филтри като BlueShield блокират цялостно сайта и форума

Няма и не е имало такъв проблем. Нито изтекли или лисващи сертификати. Моля изпратете снимка на това което виждайте. Опитайте да изтриете кеша на браузъра си или с друг браузър. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.