Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Еми разбира се, както на мен плащат, тъй и аз плащам, тъй върви капитализмът. Любимият ти строй ни караше да работим безплатно, срещу безплатна поддръжка да оцелеем.

Искаш да кажеш в моят любим строй е нямало продажби? Доколко си спомням от разказите от очевидци са си купували някакви неща в магазина, в столовата, в киното. Имало е продажби. Покупко продажба.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

• Администратор
преди 7 минути, IvanKirov написа:

Всичко е точно бе човек, не споря с теб! Един чистач, русофил в Германия, невероятен соц специалист, обучен от безаналоговото соц образование, ме захапа за пари. Не ви се бъркам, за мен е важно да пиша за най-голямата самостоятелна БГ партия, която иска да ни поробва. Другото са дреболии. Цитирам ти форума по блогове и социални мрежи. Надявам се да съм си изплатил разходите по акаунта. Да изпсуваш е човещинка, не се гордея с това, ама и при мен изригва понякога. Не се гордея с това, ама хора сме!

Еми фактът, че и ти и опонентът ти може да се изказвате свободно доказва, че зоната е свободна и не цензурираме никой. Но всичко това без обиди и псувни, което е в разрез с правилата ни. Ако искаш да псуваш на воля има много други места, където предполагам няма да имаш проблем с това, но не и тук. Имаме си правила, които държим вие да спазвате, а ние спазваме първото от нашите правила, а именно:

Цитат

1.1 Форумът на kaldata.com има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

за мен е важно да пиша за най-голямата самостоятелна БГ партия, която иска да ни поробва.

Ахааа сега ми става ясно, ти си лапе сигур на 13-14 годинки и страх е тресе да не ти връчат пушка.
Кажи на мама и тате да те редат при некой доктор да те изкара болен и да получиш печат НГВС или хващай някое приятелче и се представете за двойка както правеха някои когато ходехме ние на военни комисии.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Ахааа сега ми става ясно, ти си лапе сигур на 13-14 годинки и страх е тресе да не ти връчат пушка.
Кажи на мама и тате да те редат при некой доктор да те изкара болен и да получиш печат НГВС или хващай някое приятелче и се представете за двойка както правеха някои когато ходехме ние на военни комисии.

Е Волен Сидеров е имал минус 10 диоптър, но след това прави страхотни снимки като фотограф и журналист.  И сега не го виждам с очила. Явно има дебела леща в окото. Не знам. 

@Kalin Karaboychev, не се заяждам с теб, и съм съгласен със становището ти. Към други соц дихатели, патриоти на чужд гръб, ми беше поста. Благодаря, че ми пусна цитата за Солженицин, Толстой, Ганди и Оруел. Защото обикновено като хване цензурата някой пост, и после не го пускате. Опитвам да вдигна нивото на разни пишман патриоти, вместо да им чета въздишките за компресора на Филипов, и колко там били възмъжали, щото не се епилирали!

преди 4 минути, Bubbles написа:

Само ти ли не разбра, че съм служил? 6 месеца като за магъстър, от които месец и половина отпуски. У ВВС, дето уж службата била лека. Кво не е ясно още? Ти служи ли?

преди 3 минути, IvanKirov написа:

@Kalin Karaboychev, не се заяждам с теб, и съм съгласен със становището ти. Към други соц дихатели, патриоти на чужд гръб, ми беше поста. Благодаря, че ми пусна цитата за Солженицин, Толстой, Ганди и Оруел. Защото обикновено като хване цензурата някой пост, и после не го пускате. Опитвам да вдигна нивото на разни пишман патриоти, вместо да им чета въздишките за компресора на Филипов, и колко там били възмъжали, щото не се епилирали!

Само ти ли не разбра, че съм служил? 6 месеца като за магъстър, от които месец и половина отпуски. У ВВС, дето уж службата била лека. Кво не е ясно още? Ти служи ли?

Ако си служил кфо те друса дали ще има казарма и защо говориш от първо лице че ще ТЕ поробват?
Спирам щото тази тема не е за тези спорове.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Ако си служил кфо те друса дали ще има казарма и защо говориш от първо лице че ще ТЕ поробват?
Спирам щото тази тема не е за тези спорове.

Друса ме именно защото не съм паразит, като копейкиновите менте патриоти. Големи мъже, ама другите да отнасят гърбенето!

Не е достойно това, и самИ се издавате, че сте ментета за единия келепир. Лумпениатът на Волен.

И вярно, пиши в темата за наборната армия. Разбрах за ограничението по файлове, исках само да знам дали ако изтрия хранилището, картинките ще изчезнат и от темите.

Ах какъв метеж се вихри във "Проблеми с форума"! Аалоуу, да бяхте си отворили друга тема и там си надсвирвайте "уменията" за водене на спор! :angry22:

преди 5 минути, johnmotson написа:

Ах какъв метеж се вихри във "Проблеми с форума"! Аалоуу, да бяхте си отворили друга тема и там си надсвирвайте "уменията" за водене на спор! :angry22:

Друга тема има, тука ме захапаха, тука отговорих!

Кажи барем знаеш ли, ако си разчистя файловото хранилище, дали ще изчезнат и от темите.

• Администратор
преди 2 минути, IvanKirov написа:

Кажи барем знаеш ли, ако си разчистя файловото хранилище, дали ще изчезнат и от темите.

Да ще изчезнат. 

преди 3 минути, Kalin Karaboychev написа:

Да ще изчезнат. 

А ще се сърдиш ли ако отворя втори акаунт, ИванКиров1. Супер удобно е да ползвам вече качени картинки, и да не ви товаря ftp-то.

Имам и вариант на външно хранилище, вече го практикувам. Ама го няма кефа да ми е всичко качено, и да не го ъплоудвам наново. Една картинка я поствам по няколко пъти, без да ви товаря излишно сървърите.

50 мегабайта свършват бързо. Пък си е доста играчка, да обикалям по нета, и да събера всичко на едно място.

• Администратор
преди 4 минути, IvanKirov написа:

А ще се сърдиш ли ако отворя втори акаунт, ИванКиров1. Супер удобно е да ползвам вече качени картинки, и да не ви товаря ftp-то.

Имам и вариант на външно хранилище, вече го практикувам. Ама го няма кефа да ми е всичко качено, и да не го ъплоудвам наново. Една картинка я поствам по няколко пъти, без да ви товаря излишно сървърите.

Защо просто не си създадеш Галерия в Снимки: https://www.kaldata.com/forums/gallery/

И да споделяш в постовете снимки от галерията. Натискаш под полето в което пишеш в дясно на "Други медия файлове" после "Прикачи вече качени файлове" и след това в отворилия се прозорец в ляво има "Снимки от Галерия"

Не помня какви са лимитите за галериите, но би трябвало да имаш място там.

преди 21 минути, IvanKirov написа:

Друга тема има, тука ме захапаха, тука отговорих! 

На това се казва спам! :down:

Едно предложение за проблема със снимките на Иванчовия проблем.

Калин много лесно може да разреши проблема на IT специалиста пишещ тонове код за Германия(негово изказване в друга тема) щото така или иначе кода написан от него се указа не в Германия, а по страниците на Калдата. Направете го "Лига на легендите" и всичко ще се разреши от раз. Така или иначе, "Лигите" нямат ограничение в качване на снимковия материал, доколкото си спомням. Разбира се, ако всички от "Лигата " са съгласни.

преди 12 минути, Kolev72 написа:

Направете го "Лига на легендите" и всичко ще се разреши от раз. Така или иначе, "Лигите" нямат ограничение в качване на снимковия материал, доколкото си спомням. Разбира се, ако всички от "Лигата " са съгласни.

А защо не модератор ,така освен че ще има възможност да качва снимките си, ще може и да се самомодерира, а ако пък е администратор ще може и сам да си налага наказанията когато напсува другар в тема :D

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Бай Стефане, опази боже.!

Зная, но го препоръчах за да видим дали ще миряса поне това хлапе дето и магистратура е успяло да завърши.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

А защо не модратор ,така освен че ще има възможност да качва снимките си, ще може и да се самомодерира, а ако пък е администратор ще може и сам да си налага наказанията когато напсува другар в тема :D

Нека Администратора реши. Не вярвам, че някой ще се обиди.

преди 36 минути, Kolev72 написа:

Калин много лесно може да разреши проблема на IT специалиста пишещ тонове код за Германия(негово изказване в друга тема) щото така или иначе кода написан от него се указа не в Германия, а по страниците на Калдата. Направете го "Лига на легендите" и всичко ще се разреши от раз. Така или иначе, "Лигите" нямат ограничение в качване на снимковия материал, доколкото си спомням. Разбира се, ако всички от "Лигата " са съгласни.

В неговия случай трябва да е "Лига на запасняците".

преди 1 час, Kolev72 написа:

Mega дават 20 ГБ безплатно. Едно решение. 15 ГБ дава Гугъл. Ето ти 35 ГБ.  Не е ли достатъчно за снимки? Една снимка е 5 МБ.

преди 16 часа, АСПЕКТ написа:

Mega дават 20 ГБ безплатно. Едно решение. 15 ГБ дава Гугъл. Ето ти 35 ГБ.  Не е ли достатъчно за снимки? Една снимка е 5 МБ.

Yandex disk дават безплатно неограничено място за снимки.

Terabox дават безплатно 1 TB място, което можеш да увеличиш с изпълняването на разни задачи.

И си мислих, че нещата са оправени!?

wtf!.png

Let It BURN!

https://gofile.io/d/HQoRsb

явно все още има проблеми с бг хостинга.... а можеше да бъде сменен...

майтапа настрана, сега ако реша да подкарам едни скрипт с 10 поста в половин минута и нещата приключват за няколко часа.... луда малоумна работа имаме тук!

преди 2 часа, FobiaX написа:

И си мислих, че нещата са оправени!?

wtf!.png

Let It BURN!

https://gofile.io/d/HQoRsb

явно все още има проблеми с бг хостинга.... а можеше да бъде сменен...

майтапа настрана, сега ако реша да подкарам едни скрипт с 10 поста в половин минута и нещата приключват за няколко часа.... луда малоумна работа имаме тук!

Хостинга е в Турция.

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

(1)Не виждам общо. (2)Ама аз няма и как да видя, ако има.

1. Аз виждам: колкото повече регистрации има сайта, цената на гугъл-рекламата в сайта се вдига с некъф малък процент. От празно любопитство си записвах тогава тези мангалско-турски новорегистрирани, ше требе да извадя списъка.

2. Аз мога, като влязъл в акаунта си, да го виждам на този адрес:

https://www.kaldata.com/forums/discover?_fromLogin=1

PS. Ако имаш въпроси, не е лошо да побързаш, щото съм "любимец" на Агата черен мазен арнаутски, и може по всеко време да ме заколи или пак да ме вкара в затвора за 3 или 6 месеца.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.