Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 21 минути, Мърдокс написа:

Ако си недоволна от линка за Форума към Wikipedia, би ли казала с какво е ущърбен?

Странна работа. Предполага се, че сте (или предстои да сте) женени, а се държите и общувате като омъжени. А може просто да съм безнадеждно изостанал.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

напълно е нормално в форумите да има доста болни лица - които взимат най- различни медикаменти

Бах ти ненормалната нормалност!

Но от ненормалници и болни в главата – какво друго, освен да си се самооправдават??

преди 4 минути, lebel написа:

Странна работа. Предполага се, че сте (или предстои да сте) женени, а се държите и общувате като омъжени. А може просто да съм безнадеждно изостанал.

Това към мен, батко ти Мърдокс, ли е?..

на 8.08.2023 г. в 18:39, Rudy M. написа:

..., блокираният пише една купчина обиди и простотии по мой адрес, и аз не мога да ги видя, за да се защитя! Освен ако всеки път не цъкна на "Покажи това мнение", което обезсмисля блокирането. Играл съм я преди време тая игра с Gizmoto , стига ми толкова.

А той Гизмото има цели 3 страници с блокирани и като чете темата за войната му излиза по половин страница с уведомление , че блокираните са писали нещо си там.
Ама на него кво му пука , че някакви болни мозъци са неспособни да проумеят, че той не е комунист или социалист, щом като живее в бяла богата държава.
А на такива недоразумения като Прасчо само ще им припомня , че тази година 16 годишният ми син е с най-високи оценки в най-трудното училище в града ( или най-елитното по бг разбиранията).
Дреме ми на шапката не мен, че пропаднали мизерници щели да пишат нещо против мене.

преди 22 часа, Мърдокс написа:

Бах ти ненормалната нормалност!

Но от ненормалници и болни в главата – какво друго, освен да си се самооправдават??

то като гледам отговора ти - май и теб те хапе коня или те гонят братята

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

то като гледам отговора ти - май и теб те хапе коня или те гонят братята

Това беше план който аз провалих !

Бяха се наговорили да премахнат потребителя @Coco1 или да го унижат и да го откажат да пише!

Ееее, съжалявам но тук е обществен форум а не клуб на БСП !

на 9.08.2023 г. в 23:14, Coco1 написа:

Трябва да ликуваме че имаме платени соц тролове които поради неспособноста си да се реализират в живота ни заливат с еФтина соц пропаганда срещу няколко лева на ден. 

Най-бездарния трол коментира тролове!

:cantbelieve:

преди 17 часа, Звяра!!! написа:

Бяха се наговорили да премахнат потребителя @Coco1 или да го унижат и да го откажат да пише!

Явно не си е взел поука от последното наказание и иска още .Мазохист си е човека 

преди 2 минути, Coco1 написа:

Явно си остана вечно в Добрич .

е аз съм в Добрич , а ти в кое село си дето го няма в картата . 

Радвай се , че я има златна Добруджа , ако я няма сме обречени на глад и мизерия 

току-що, adersa написа:

Нямаш капацитет Добрич, поне да се издигнеш като се преместиш в Горно Нанадолнище.

преди 6 часа, adersa написа:

Радвай се , че я има златна Добруджа , ако я няма сме обречени на глад и мизерия 

затова ли бягаш зад граница:)

Имам такъв въпрос - как става редактирането на линк и премахването на карето на цитат в мобилен браузър. Примерно MS Edge Android.

преди 1 час, цър-вул написа:

Имам такъв въпрос - как става редактирането на линк и премахването на карето на цитат в мобилен браузър. Примерно MS Edge Android.

И при мен, при цитиране на нечий пост, в полето за отговор най-често не мога да изтрия някое каре с изображение, което ми е излишно.

"Опера" на телефон Хуауей.

преди 1 час, цър-вул написа:

Редактирането на линка става пряко върху линка като кликнеш и добавиш или изтриеш от него.

Премахването на цитати в мобилната версия е проблем на клавиатурата не на браузъра ,аз ползвам Any Soft Keyboard именно по тази причина за да мога да премахвам клипове и цитати когато отговарям на пост.

на 10.08.2023 г. в 21:52, Звяра!!! написа:

Това беше план който аз провалих !

Ееее, съжалявам но тук е обществен форум а не клуб на БСП !

Що тогава звучиш като член на БСП и подкрепяш другарите си, Коко, Киро, Боко, Асен и Мустафа?

Както и да е да не наводнявам темата, но това просто е доста нагло. И нямаше как да не питам.

на 16.08.2023 г. в 10:46, АСПЕКТ написа:

Що тогава звучиш като член на БСП и подкрепяш другарите си, Коко, Киро, Боко, Асен и Мустафа?

Както и да е да не наводнявам темата, но това просто е доста нагло. И нямаше как да не питам.

Здравей !

Във този форум аз съм сам , не знам какво имаш предвид , че е нагло ?

Не подкрепям никой , това че ми харесват коментарите на някои потребители не означава , че имат подкрепата ми !

Ако се бяха наговорили срещу теб щях да реагирам по същия начин.

Хубав ден ! :cool:

Моля в този технически форум да бъде премахната от списъка за автоматична цензура думата със смисъл

"Лост, задвижван от човешки крак":
https://tinyurl.com/4thpy9uz

Мой пост, съдържащ обяснение с думата "амбреаж", така и замина в нищото заради тоя политкоректорастски административен срам.

Също така позорно за този форум е да крия техническа препратка към Уикипедията така, както съм направил горе с TinyURL.

• 2 седмици по-късно...

Има потребители които - са на висота. Все още - тук, безплатно.

Тема/раздел, за тях ?

Да изразя/им благодарност.

преди 8 минути, Teemo написа:

Има потребители които - са на висота. Все още - тук, безплатно.

Да не считаш  присъствието и писането във форума за труд, който трябва да е възнаграден, за да е мотивиран?

А колкото до останалото, има няколко секции, скрити от обикновените потребители. Вероятно има и такива предназначена за наградените с оранжев цвят на името. Които са повишени до това ниво поради стаж, полезност и др.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Да не считаш  присъствието и писането във форума за труд, който трябва да е възнаграден, за да е мотивиран?

А колкото до останалото, има няколко секции, скрити от обикновените потребители. Вероятно има и такива предназначена за наградените с оранжев цвят на името. Които са повишени до това ниво поради стаж, полезност и др.

Ти си никога - не разбрал...

Да не използвам, други епитети. О........

преди 14 минути, Teemo написа:

Ти си никога - не разбрал...

Да не използвам, други епитети. О........

Ясно, искаш да те наградят, теб. 

Няма проблем, използвай епитети.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Ясно, искаш да те наградят, теб. 

Няма проблем, използвай епитети.

Не бе дъска, плоска - с един сък, колкото да не си объркаш вратата, ако я пребоядисат. Никой не говори, за пари.

Предлагам тема/раздел - за хора, заслужили... Които помагат, ежедневно.

Те се броят на пръстите, на едната ръка. Тъпчотъпчев !

Пак писах - трих... Да се придържам, към добрият тон.

пп

преди 6 минути, Teemo написа:

Предлагам тема/раздел - за хора, заслужили... Които помагат, ежедневно

Ама те си имат. Дали всички, които са наградени по заслуги действително са допринасяли, не знам. Искаш да се направи публично видим ли? Или отделно да се направи аналогична цяла секция, в която всички да се мазним помежду си и да пишеш там, кои заслужават повече? 

Тема и сам/а можеш да си публикуваш, примерно в подсекция "всичко останало" и можеш да помолиш екипа да я забодат да се показва отгоре над останалите теми, с етикет "важна".

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.