Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

• Администратор
преди 1 минута, Hristo52 написа:

Този @IvanKirov има ли начи да го накарате да престане да обижда? Дотегна тотално на всички, и не се спира! 
Ами да отиде да се прегледа това момче! Или както предложи някой, всеки му пост да се одобрява от модератор! Аман от тоя!

Системата за доклади на постове не работи ли?

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

току-що, Kalin Karaboychev написа:

Колко пъти без ефект!

преди 2 минути, Kalin Karaboychev написа:

НЕ РАБОТИ ! аз винаги докладвам и не виждам да има реакция след това .Имам едно предложение - Искам след като изпратя доклада и като е вече обработен и прегледан да ми се изпрати съобщение , че коментара или е изтрит или няма да се изтрие поради еди какви си причини както е във фейса .

• Администратор
току-що, Hristo52 написа:

Колко пъти без ефект!

Как знаете, че е без ефект? Имате достъп до модераторския панел ли? Наказван е 5 пъти до момента. Значи ефект е имало. Ако продължавате да докладвате и да получава наказания на 10-тото наказание профилът му ще бъде автоматично блокиран завинаги. Така с линк към профила му нали не очаквате да прочетем всичките му 7500 постове за да открием в кой ви обижда. 

преди 1 минута, adersa написа:

НЕ РАБОТИ ! аз винаги докладвам и не виждам да има реакция след това .Имам едно предложение - Искам след като изпратя доклада и като е вече обработен и прегледан да ми се изпрати съобщение , че коментара или е изтрит или няма да се изтрие поради еди какви си причини както е във фейса .

Нямаме икономическата сила на Фейсбук да назначим хора, които да ви пишат известия на докладите. Когато стигнем това ниво на приходи обещавам да назначим такива няколко човека. 

Как знаете, че е без ефект? Имате достъп до модераторския панел ли? Наказван е 5 пъти до момента. Значи ефект е имало. Ако продължавате да докладвате и да получава наказания на 10-тото наказание профилът му ще бъде автоматично блокиран завинаги. Така с линк към профила му нали не очаквате да прочетем всичките му 7500 постове за да открием в кой ви обижда. 

Ами не знам как ги отчитате неговите глупости. Оръжие съм му вадил, крал съм му от храната като бил войник, пращал съм го в тоалетни без врати! Еми...то има някаква граница. Не е добре с психиката. Добре ще докладвам пък да видим.

• Администратор

Ами не знам как ги отчитате неговите глупости. Оръжие съм му вадил, крал съм му от храната като бил войник, пращал съм го в тоалетни без врати! Еми...то има някаква граница. Не е добре с психиката. Добре ще докладвам пък да видим.

Ами тези глупости не са за наказание от наша страна, ние не сме психиатри, а за блокиране на конкретния потребител от вас. Не е задължително да четете глупостите на всички хора във форума. Аз също не го правя. 

Ами тези глупости не са за наказание от наша страна, ние не сме психиатри, а за блокиране на конкретния потребител от вас. Не е задължително да четете глупостите на всички хора във форума. Аз също не го правя. 

Но бихте могли да му преглеждате постовете преди да се видят!

Блокиран е, но някой като го цитира и аз го чета.

• Администратор
преди 4 минути, Hristo52 написа:

Но бихте могли да му преглеждате постовете преди да се видят!

Блокиран е, но някой като го цитира и аз го чета.

Не го четете дори и да го цитират. Лесно е, просто трябва да продължите да скролвате надолу с мишката. Има клипчета в интернет как се скролва надолу без да се чете. 

преди 2 минути, superiority написа:

Вие от няколко дни не стре спряли да присмивате и да му се подигравате, но вашето не се вижда нали?

Ето винаги монетата има две страни. Явно не само го четете, а и провокирате както е писал потребителя по-горе 

Не го четете дори и да го цитират. Лесно е, просто трябва да продължите да скролвате надолу с мишката. Има клипчета в интернет как се скролва надолу без да се чете. 

ок

преди 16 минути, Hristo52 написа:

Нарицателен си бе Ристо, не те познавам лично. Нарицателен образ си, като бай Ганю. Жалко, че се налага да си обясняваме елементарни неща. 

А да искаш да ми одобряват постове, защото не ти харесва като изобличавам как опорочихте българската Армия... Ти кажи как да го нарека, ако кажа мерзавство ще хукнеш да докладваш. Ти кажи какво е. Все едно аз да хленча, да спреш да пишеш, щото не ми харесва как обиждаш младите, че и родната си внучка. 

Много ясно че няма да ти хареса какво пиша. Добре си бяхте, на безотчетна храна и гориво. 

Сега като секнаха и аз съм ви крив!

Стига сте мрънкали, не съм ви аз проблемът. Вие сте проблемът!

Направете го военен форум, като офроуд-българия, и няма да коментираме най-изконната мъжка тема. Там приказки за  казармата е забранено. От 120 000 юзера някога - сега нямат и няколко стотин. 

преди 13 минути, Kalin Karaboychev написа:

Ето винаги монетата има две страни. Явно не само го четете, а и провокирате както е писал потребителя по-горе 

има ли някъде да пише колко са наказанията за спам ?  ден месец година ? и защо психодесните като ги репортвам не ги наказвате ?

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Нарицателен си бе Ристо, не те познавам лично.

Така ли бе? Заведението, котарака, внучка ми каква била, дъщера ми! Всичко нарицателно а. Дето ще ме търсиш по снимка и още колкото искаш!

Така ли бе? Заведението, котарака, внучка ми каква била, дъщера ми! Всичко нарицателно а. Дето ще ме търсиш по снимка и още колкото искаш!

И да те намеря няма да изкарам лични данни. Тоя път изобщо нямах време за глупостите ти, като бях в София. 

Котака го снима сам, внучка си как я наричаш още седят постовете, и то не един. 

Сърди се на себе си!

преди 32 минути, superiority написа:

Вие от няколко дни не стре спряли да му се присмивате и да му се подигравате, но вашето не се вижда нали?

Има разлика между това да се еприсмиваш на нечия глупост и това да обиждаш особено на лична основа.
Въпросния Иван няма никой в главата, очевидно е че е хлапе невръстно и понеже явно в живота е тотал лузър търси внимание по форумите като се прави на голям и страшен.
Аз лично мислех че форума си има праивла и макар да сме леко разпасана команда което е добре и за което благодарим на екипа, все пак има някакви граници.

преди 20 минути, Banesc написа:

има ли някъде да пише колко са наказанията за спам ?  ден месец година ? и защо психодесните като ги репортвам не ги наказвате ?

Бих попитал същото, има една групичка които никога нищо смислено не казват, само чист и откровен спам съставен от простотии които разводняват темите. Разбирам че всеки трябва да има правото да се изразява но  все пак има си правила.

преди 25 минути, Bubbles написа:

Бих попитал същото, има една групичка които никога нищо смислено не казват, само чист и откровен спам съставен от простотии които разводняват темите. Разбирам че всеки трябва да има правото да се изразява но  все пак има си правила.

Един смислен пост от тебе не видях бе човек, стига сте мрънкали за цензура. 

От много цензура видяхте Копейкин какво прокопса, можеше наистина да вземе реалната власт. На трисменен режим са му псетата, модерация и филтър денонощно, накрая само през купените  малцинства в Борован пробиха. 

Цензурата е смърт за всеки форум, партия или тоталитарен режим. Хората рано или късно се усещат, че им правят филтрирана пропаганда. 

преди 5 минути, IvanKirov написа:

От много цензура видяхте Копейкин какво прокопса, можеше наистина да вземе реалната власт. На трисменен режим са му псетата, модерация и филтър денонощно, накрая само през купените  малцинства в Борован пробиха. 

Цензурата е смърт за всеки форум, партия или тоталитарен режим. Хората рано или късно се усещат, че им правят филтрирана пропаганда. 

Не си видял смислен пост от мен?
В разговор с теб какво смислено да кажа когато всяка втора дума ти е някаква обида?
@Гражданин също е на различна позиция от моята, но с него сме водили хубави дискусии, цели фермани сме писали по различни теми, д аима моменти поизостряме тона, но в някакви граници и никой не обижда, докато при теб това го няма. Мога да разбера че не харесваш това и онова, ок, всеки с вижданията си, но при теб всичко опира до някакъв комплекс или не знам и аз, но определено имаш някакъв проблем. Води нормална дискусия, не се прави на голямата работа, дето се вика бъди човек и ползвай леля агата. 

преди 17 минути, IvanKirov написа:

Цензурата е смърт за всеки форум

Нямах намерение да пиша и тук за да не трупаме офтопик ама ти си неудържим в глупостта си. Разлика правиш ли между цензура и спазване на правила ? Цензура аз във форума не съм видял никога ,ако приемаш за цензура това че се изтриват обиди то те каква стойност биха имали за форума за да биват оставени? Смърт за форума би било допускане на анархично поведение от потребителите ,тъй като трима трола имат потенциал да омажат форума за няколко дни. Такъв вид на форума не би бил приятен за никого. Погледни в края на страницата където ще видиш освен нас които сме регистрираните потребители ,така и няколко стотин гости четящи форума с цел да намерят и прочетат решение на проблема който ги е довел тук, те не искат да четат твоите изблици на простотия колкото и да е забавна тя за теб ,те не искат да четат личностни нападки и обиди в темата в която намират помощта, а информацията която им е нужна.

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Нямах намерение да пиша и тук за да не трупаме офтопик ама ти си неудържим в глупостта си. Разлика правиш ли между цензура и спазване на правила ? Цензура аз във форума не съм видял никога ,ако приемаш за цензура това че се изтриват обиди то те каква стойност биха имали за форума за да биват оставени? Смърт за форума би било допускане на анархично поведение от потребителите ,тъй като трима трола имат потенциал да омажат форума за няколко дни. Такъв вид на форума не би бил приятен за никого. Погледни в края на страницата където ще видиш освен нас които сме регистрираните потребители ,така и няколко стотин гости четящи форума с цел да намерят и прочетат решение на проблема който ги е довел тук, те не искат да четат твоите изблици на простотия колкото и да е забавна тя за теб ,те не искат да четат личностни нападки и обиди в темата в която намират помощта, а информацията която им е нужна.

Ристу иска да МИ налагат одобрение на всеки пост, понеже ТОЙ не харесва да яде медузи, ходи некъпан, и ака без врати. Същевременно колегите му ги натрапват тия неща на нас, и на Ристу не му понася личното му двуличие. Сори за тавтологията. Някъде дълбоко в него го жегва, че съм прав, и това го вбесява. Значи иска да прави мизерии на другите, и като му кажат да си ги мизерства той, и идва тука да вие да му бършат нослето. Да ми триели постове... Аз ги мизерствах тия неща лично, не той! И като му го напиша и почва да реве като в детската ясла. На 71 години станал, моля ти се!

Те това е жалба за цензура. Убила е не една партия, форум, соц. мрежа... Соца и той падна отчасти за това. 

преди 21 минути, Bubbles написа:

Не си видял смислен пост от мен?

Не видях смислен пост, оказа се, че и ти не си служил, лика прилика сте си с оня дето чисти, да не казвам какво. 

Много ви е драго да ни викате предатели, от през 9 планини в 10-та. 

И за морал и чест ми приказваш, за смисъла на клетвата МИ се обясняваше, дето ти не си давал такава. 

Излагаш даскалите, не всички са като тебе, само туй мога да ти кажа! Добре, че не си в БГ, радвам се, че пишеш от Франция!

преди 37 минути, IvanKirov написа:

Пиша защото балончо ме извикаха случайно в темата и се зачетох. Ако тук те съдят с виртуална подписка за отстраняването ти, надявам се администраторите да не го считат за повод да те махнат, защото трябва да знаят че тези, които се заяждат с теб нито са толкова закачливи, нито са толкова културни в разговора ами го правят от чиста злоба. Уж го играят корави сурови мъже с пагони пък се правят на докачливи госпожици, че ползваш литературен език, за да ги опишеш как те сами са станали карикатури в живота. Ако те махнат ще е мега загуба на форума. На мен първият ми пост тук беше заради това, че следях спора в темата за Възраждане и дълго време ми правеше впечатление как яко ги изобличаваше като писател в най-голямата им тема в българското интернет пространство, нещо което в друг български форум не се случваше заради това че са навлезли навсякъде техни хора модератори. Не знам как ги омайва касапина докато им точи сатъра, че да са толкова настървени, но ти си сноп светлина, че има антивъзрожденски инфлуенсър дето ги поставя на място всеки път нафирканите стотинкаджии! Продължавай и докато те спрат! Надявам се дори администраторите да не проявяват симпатии и да не са на наша страна, то да провяват разум че медията им ще загуби инфлуенсър, ако те банне. 

преди 2 минути, Гражданин написа:

нещо което в друг български форум не се случваше заради това че са навлязли навсякъде техни хора модератори.

Абе Филипов и той пропагандеше тука, тема помойка беше отворил, за който пита що се разведе Копейкин с Велина, и що последната точи 6 цифрени суми от соросоидни организации. 

Добре, че ги махат такива, наистина лъч светлина, както казваш. Инак тоя форум щеше да стане като най-големия за електроника, forum.eshop.bg, който Филипов и още двама дядки убиха. Виждал съм ги на живо, не могат да се качат пеш до тях си!

преди 12 минути, shishmanovp861 написа:

Вие се побъркахте с тази политика. Това тука от сутрин до вечер. Живи ще се издерете.

то това е идеята на политиците - да коментираш тях а не важни неща

преди 37 минути, superiority написа:

Същия той да заплашва как такива като @IvanKirov заслужавали до стената и с пистолета? За мен написа, че щял да ме търси и не каза подробности като ме намери за какво съм му.

Благодаря, ето потвърждения, заплахи за живот, наказуеми са, углавно престъпление по НК. И бати Сашо и той да не остане назад, и на него дали пищов, и той го дрънка за щяло и нещяло. Двамата си пият ракията вечер, това буквално, явно в мечтите си са ни разстреляли на всяко наздраве. 

Виж му и подписа на Ристу - щял да изтребва негодяите, или каквото там прецени, че не го кефи лично. Под аватара, секцията с интереси. 

И тия терминатори тръгнали да хленчат като да не казвам какво, макар, че не се сещам кое може да е обидно в здраво женско тяло!

п.с. Изобщо не е политика, жалба за цензура беше. Каквато би харесала на 71 г. полковник от УБО или какъвто там се представяше. Не се вписвал в сегашния бит, живее в миналото, всички трябвало да се съобразяват с неговото хубаво. Живеехме като животни край тях!

преди 4 часа, AAUUXX написа:

Цитираното можеше и да мине (ти, за херувим - също), ако не "викахте" (с @) непрекъснато Иван Киров в тая или оная тема (само в "говорилнята" ти и АСПЕКТ сте го викали 15-20 пъти и то след като също толкова пъти ви каза да не го викате), за да го провокира тумбата и ако си изпусне нервите, да го докладвате. Дали ще му се присмивате на тема IT, дали ще лъжете, че е казал неща, които не е казал... или ще проектирате върху него и тези, които си позволят да го защитят, хoмoсeксyaлни видения и сънища...  Да, и той не си поплюва (или не си оставя магарето в калта, ако предпочитате), но и атаките срещу него са достатъчно нечистоплътни, за да предизвикат реакцията му.

Здравейте,

на система Mac OS Sonoma с който и да е браузер, в момента ползвам стандартния браузер Safari форумът ме изхвърля и трябва наново да вляза. Засякох след колко време се случва това. Някъде около 10 минути. И няма как да направя едно видео с 10 минути, едва ли на някой ще му е приятно. Но ако е наложително мога с паузи да се опитам да приложа и видео някакво.

Не е болка за умиране, но е неприятно и доста неудобно.

Благодаря Ви и ако допълнителни въпроси с радост ще отговоря

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.