Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 3 минути, Old_story написа:

Обидно е! :rolleyes:

Каквото ви обиди анкетата, която изтриха от сношната тема, това обижда и нас в тази група!

Групата не може да се докладва и затова тук пускам даклада.

Или да я заключат за да не се чете или да я отключат за да може всеки да коментира! 

А за това ли те било сърбяло?

Айде ще те питам тука пред собственика на сайта - Редно ли е според теб да се изтипосат имената на половината форум и другите да ги сочат с пръст?

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 670,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 5 минути, Bubbles написа:

А за това ли те било сърбяло?

Айде ще те питам тука пред собственика на сайта - Редно ли е според теб да се изтипосат имената на половината форум и другите да ги сочат с пръст?

Спри с мелодрамите си, даскалю. Темата очевидно те е подминала и ти си се разсърдил, че те няма в нея. Забелязал съм че си самовлюбен и сега си в шок "Ма как така мен ме няма?!". Еми ей така, явно не си интересен. Друга причина да докладваш не се сещам. Всъщност се сещам, но си казах, че ще съм деликатен в името на старите ни приказки заедно. Но продължиш ли да се ебаваш с мен, аз също ще започна да се ебавам с теб и няма да ти хареса и няма да ме баннат, защото ебавките ще са сериозни и ще са с имунитет от докладите ти.

преди 3 минути, Old_story написа:

Какви са тези СОЦ. КОМУНИСТИЧЕСКИ групи, които могат да се четът, но не може да се пише в тях? :angry: Това е направено със цел да дразнят останалите потребители, на които не им се разрешава да си изразят мнението? 

ПИТАМ, ТАКА ЛИ Е? :mad:

Ти виждаш ли в тази група за която пишеш, какво се пише в нея? :angry:

Какво се пише? Не съм чел, отворих я от линка който си дал, виждам цитати от политическия раздел като теми на дискусия но не съм ги отварял.
Какво толкова пише, че Зеленски не е супергерой?

преди 2 минути, Гражданин написа:

Спри с мелодрамите си, даскалю. Темата очевидно те е подминала и ти си се разсърдил, че те няма в нея. Забелязал съм че си самовлюбен и сега си в шок "Ма как така мен ме няма?!". Еми ей така, явно не си интересен. Друга причина да докладваш не се сещам. Всъщност се сещам, но си казах, че ще съм деликатен в името на старите ни приказки заедно. Но продължиш ли да се ебаваш с мен, аз също ще започна да се ебавам с теб и няма да ти хареса и няма да ме баннат, защото ебавките ще са сериозни и ще са с имунитет от докладите ти.

Причината съм ти я казал и пак ще я повторя - Не е редно и ти си господин никой за да подлагаш половината форум на унижение.
Баси верно си некъв чат бот.

преди 10 минути, Гражданин написа:

Да, тази група е създадена, за да се орагнизират троловете. Калин може прочете какво пишат вътре. Съществуването ѝ е обидно както за мен така и за други, които ни коментират как организирано да ни докладват. 

В тази група всеки може да прочете, че не се организират тролове!

Калин по-добре да каже какво пише в другата група "Слава Украине!", която не може да се чете от всички.

Опасявам се, че точно това, за което безпочвено обвиняваш първата група, ще лъсне във вашата супер потайна секта! :)

преди 1 минута, Old_story написа:

Цялата група е една провокация!

Вижда се от всички, че е така!

Мигар групата "Слава на една чужда държава" не е?

преди 3 минути, Bubbles написа:

Причината съм ти я казал и пак ще я повторя - Не е редно и ти си господин никой за да подлагаш половината форум на унижение.
Баси верно си некъв чат бот.

И къде видя да подлагам някой на унижение и нуждаеше ли се някой от твоите супер геройски сили да ме докладваш? Господин никой също така си ти. Не виждам да си личност от значение. Нито пък аз, но поне не претендирам да съм супер герой и да желая признание от останалите мъже тук. Мисля, че няма принцеси, които да искат да бъдат спасени, но явно ти се виждаш като някакъв рицар. Да докладваш в името на немилите, недраги и неразбрани, чийто лидер се чувстваш ти.

преди 6 минути, Гражданин написа:

И къде видя да подлагам някой на унижение и нуждаеше ли се някой от твоите супер геройски сили да ме докладваш? Господин никой също така си ти. Не виждам да си личност от значение. Нито пък аз, но поне не претендирам да съм супер герой и да желая признание от останалите мъже тук. Мисля, че няма принцеси, които да искат да бъдат спасени, но явно ти се виждаш като някакъв рицар. Да докладваш в името на немилите, недраги и неразбрани, чийто лидер се чувстваш ти.

Щом като не можеш да го осъзнаешцняма какво повече да си говорим, темата е за проблеми с форума не за полит спорове и пр.

Писах в тема, обсъждахме, участието ми приключи с десетина публикации. Избрал съм абониране за темата, но нито веднъж не получих съобщение на електронната поща, че друг потребител е писал. Възможно ли е това да е някакъв бъг във форума ?

• Администратор
преди 8 минути, 2249 написа:

Писах в тема, обсъждахме, участието ми приключи с десетина публикации. Избрал съм абониране за темата, но нито веднъж не получих съобщение на електронната поща, че друг потребител е писал. Възможно ли е това да е някакъв бъг във форума ?

Здравейте, много зависи какво сте избрали в настройките си за известия: https://www.kaldata.com/forums/notifications/options/

Или като отворите самата тема от бутона в горния и десен ъгъл. Не се изпраща имейл за всеки отговор, а в определен час всички нови отговори, които не сте прочели. Ако сте отваряли темата през деня и сте преглеждали отворите то е възможно когато настъпи часът за изпращане на новите отговори да не е имало нови след последното ви посещение. Също погледнете и в спам папката ти. Ако получите имай, че съм цитирал тук вашия пост значи нямате проблем с получаването на имейли.

screenshot-www.kaldata.com-2024_01.21-22_30_00.png.6dae1b3cf3ab823cd15d37502237c3e1.png

• 2 седмици по-късно...

Отдавна се каня да споделя наблюдение - след като последвам линк от съобщение на браузъра за новост по следвана тема, в Известия същото известие продължава да стои получерно. Става с нормален шрифт едва, след като последвам линка от тази връзка.

• 2 месеца по-късно...

Имам следните проблеми: първо, не получавам нотификации на мейл-а при отговор в следена от мен тема от няколко дена. Проверих в папка спам, гледах в настройките, всичко е уж както трябва, не съм правил промени.

Влязох от друг браузър и получих мейл за това, но нотификациите липсват.

Второто което е, в ms edge ми излиза следното, когато някой даде връзка към тема

Цитат

Error 1010

Ray ID: 8708d787e8fa3134 •2024-04-07 09:02:59 UTC

Access denied

What happened?

The owner of this website (www.kaldata.com) has banned your access based on your browser's signature

• 3 седмици по-късно...
преди 1 час, Колев 74 написа:

Някакви коментари по въпроса?

2024-4-22 21-52-34.png

И на мен доста често ми се случва същото, като презаредя браузера ми излиза проверка дали съм човек. Има дни когато над десет пъти на ден ме проверява, системата ме мисли за бот явно.

преди 8 часа, АСПЕКТ написа:

Здравейте,

на вас влачи ли ви форума?

Тц. НЕ!!! Не знам дали се дължи на късмет, но аз проблеми не съм имал в последно време.

Google Chrome 124.0.0.0

• 2 седмици по-късно...

Бъг или аз съм твърде бърз???!!! = След натискане на "Добави отговора" не се регистрира, че е публикувано, т.е. като блондинка натискам отново и отново, а после на по-късен етап виждам, че моя пост се е публикувал колкото пъти съм натиснал "Добави отговор". 

преди 23 минути, Kalin Karaboychev написа:

Не би трябвало да има подобен проблем. Изчистете кеша на браузъра си.

Не би трябвало обаче се случва, рядко но все пак се случва, получава се и при опит за реакция на коментар, същата остава бяла и излиза съобщение "Неуспешна операция моля опитайте по-късно" или нещо от този род.
Ся веднъж два пъти седмично не е кой знае какво пък и това са машини все пак та не е невероятно да се получават такива неща сегиз-тогиз, затова и не съм писал тук по въпроса. 🙂

• Администратор
преди 6 часа, Bubbles написа:

Не би трябвало обаче се случва, рядко но все пак се случва, получава се и при опит за реакция на коментар, същата остава бяла и излиза съобщение "Неуспешна операция моля опитайте по-късно" или нещо от този род.
Ся веднъж два пъти седмично не е кой знае какво пък и това са машини все пак та не е невероятно да се получават такива неща сегиз-тогиз, затова и не съм писал тук по въпроса. 🙂

Опитвам се да обясня, че проблемът вероятно е локално при вас. Никой друг не се оплаква. Има десетки операционни системи, още толкова видове браузъри и милиони локални компютърни проблеми. Без да възпроизведем случващото се конкретно при вас няма как да го анализираме и отстраним. За това предложих първо да изтриете кеша на браузъра си, ако не помогне деактивирайте всички допълнителни адони или приложения, които сте инсталирали за браузъра си. Много често те блокират определени ресурси, които са необходими за правилното функциониране на сайтовете. 

този електронен адрес съм регистриран само в този форум - може да е случайно, само един път е набран адреса от друга страна - но все пак

имало ли е скоро изтичане на данни на потребители

sshot-4.png

• 2 седмици по-късно...

Нещо се случва със една тема "Говорилня или дрън-дрън темата", не се отваря или поне при мен е така. 

преди 2 минути, Звяра! написа:

Нещо се случва със една тема "Говорилня или дрън-дрън темата", не се отваря или поне при мен е така. 

И при мен е така от половин час само въри и на края няма никой.:D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.