Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 12 часа, Bubbles написа:

Палец надолу няма защото с тая реакция се злоупотребява или поне се злоупотребяваше когато това значеше -точки репутация. После ще последва рев от камара потребители, че други такива умишлено им слагат таквиа реакции и т.н. и т.н.

Накратко - Функцията е хубава ама не е за деца.

Тъпата руска пропаганда освен СМЯХ ,НЕ може да предизвиква друго . Не е ли смешно ,нещо като виц - Конят/Лавров  получи ордена н Жребеца от Буркино Фасо . Тази сутрин започва весело и с добро настроение.

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Защо се налага кофти цензура за списване, без основателна причина за регистрации, които са новосъздадени, без да има конфликти и нарушаване на правила? От кого и кой те страх?! Непробивания?

Enki.png

@Kalin Karaboychev въпроса е пряко създаден!

Какво е нарушил от форумните правила потребителят @Enki? Ако има последващи нарушения ще си подам телефонният номер, за да разискаме правилата в (ГПК). 

Недейте така, когато заплашвате с адвокатура, винаги ще има ответен отговор!

Спазвайте установеното като правила! Ако не, ще ми бъде драго да ви разнищя! Адвокатска кантора https://dpblawyers.com/team/gbaev/

Очаквам отговор!

Обоснован отговор!

Или отговор на [email protected]

Тъй като работният ми ден започна!

на 3.06.2024 г. в 15:59, Kalin Karaboychev написа:

В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо друго не може да се очаква

Тежки обвинения, вярвам, че имате основа и доказателства за твърденията, ви?

Ако съм на твое място бих внимавал с изказа и говорните средства!

Има множество от инструменти за проверка.

Dude ;-) за кого се помисли....

Очаквам включване от компанията ти от адвокати да ги разгледаме ;-) <3 

• Администратор
преди 1 час, Thinke90 написа:

Какво е нарушил от форумните правила потребителят @Enki? Ако има последващи нарушения ще си подам телефонният номер, за да разискаме правилата в (ГПК). 

Недейте така, когато заплашвате с адвокатура, винаги ще има ответен отговор!

Спазвайте установеното като правила! Ако не, ще ми бъде драго да ви разнищя! Адвокатска кантора https://dpblawyers.com/team/gbaev/

Системата ни автоматично слага под наблюдения, акаунти регистрирани от съмнителни ИП адреси или такива извън България. Можем сами да определяме как да работят спам защитете ни и ако намерим за необходимо дори да пуснем всички акаунти постовете им да станат видими след одобрение. Противно на очакванията ви, няма световна конспирация срещу акаунта ви и слънцето не изгрява от спалнята ви, светът не се върти около вас. Няма проблем да ни съдите, ако желаете за тези чудовищни престъпления, тръпнем в очакване. 

Поздрави и приятни мигове във форумите.

Всичко е автоматично, дори и държавата!

Приятно няма да е.. но поне изразително....

Кало, спазвай си правилата, за да не ви ги спази друг.

Махна ли рестрикциите на Enki?

С какво те е нагрубил човека? Или изпадаш вече и ти.. в секции

Ела в Пловдив, ще почерпя.

• Администратор
преди 5 минути, Thinke90 написа:

Всичко е автоматично, дори и държавата!

Приятно няма да е.. но поне изразително....

Кало, спазвай си правилата, за да не ви ги спази друг.

Не е нужно да сипете заплахи, не впечатлявате никой. Всичко в интернет е автоматично и не само в нашата държава и за ваше съжаление ще става и още по-автоматично. 

Поздрави и слънчев ден.

Заплахи няма, просто трябва да се спазват правилата...

Брутализмът е за другите...

Приятна Неделя.

• Администратор
преди 1 минута, Thinke90 написа:

Заплахи няма, просто трябва да се спазват правилата...

Брутализмът е за другите...

Знам, че не е нужно да отговарям и ще изгубя страшно много време в този безсмислен разговор, но къде видяхте, че не ги спазваме. В това, че системата ни е сметнала за подозрителен даден акаунт и го е сложила под наблюдение за определен брой постове преди те да станат видими за всички да се одобряват от модератор и ако не са спам модераторите ги одобряват и стават видими за всички потребители. Това ли е нарушение на правилата и законите? Може все още да не съм се събудил и да не разбирам напълно още всичко, но определено вече се отчайвам и притеснявам за днешния ден, като гледам как започва от самото начало с тези безсмислици. 

преди 3 минути, Kalin Karaboychev написа:

Не е нужно да сипете заплахи, не впечатлявате никой. Всичко в интернет е автоматично и не само в нашата държава и за ваше съжаление ще става и още по-автоматично. 

Поздрави и слънчев ден.

Тоз вероятно е измамник, типичен "коментар" с електронната поща, да си набере жертви. Виждал съм подобни в коментари под новини във всякакви медии, преди да ти изтрият модераторите. Там пускат само спам и не разговарят, тук малко напредък, отговаря, заплашва. Хах.

• 3 седмици по-късно...

След двумесечен бан съдържанието на моите "Известия" е празно, макар да си имаше информацията за предишни цитирания от някого.

За изясняване: Това е информацията, която излиза при натискане на бутона с вид "камбанка" горе-дясно.

Излиза:
"Известия     
Няма известия които да бъдат показани
Преглед на всички"

Настройките на известията ми са "нормални":

Spoiler

Настройки на известията

Вашите известия     

Обяви         Известие във форума    

Постижения         Известие във форума    

Бюлетин      Няма избрани известия    

Групи         Известие във форума    

Следвано съдържание         Известие във форума    

Лични съобщения      Няма избрани известия    

Споменавания и Моето съдържание         Известие във форума    

Профил         Известие във форума    

Напомняния за събития         Известие във форума    

Обяви за работа         Известие във форума

Интересува ме дали проблемът е при мен или е във вашия телевизор?
Дали известията ще работят в бъдеще?

Не, че ми е притумкало за тези известия, но все пак...

ПП. В полето "Съобщения" (бутона с вид на плик писмо) информацията си е запазена.

Да попитам и аз:

Колко е точно времето - след публикуване на мнение - през което могат да се правят редакции?
Ако е по-малко от час (60 минути) - не трябва ли да се увеличи?

преди 28 минути, jhoro написа:

Да попитам и аз:

Колко е точно времето - след публикуване на мнение - през което могат да се правят редакции?

то според мен, трябва да може да си ги трием, след някакъв определен срок - защото след година не са актуални, че с този ИИ нещата вървят бързо

иначе има ли значение дали е 30 или 60 минути, за редакция

преди 32 минути, jhoro написа:

Да попитам и аз:

По спомен е половин час.

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

Има, защото в момента може да не се забележи грешката.

В други форуми изобщо няма ограничение във времето - мога да редактирам и след месеци.

преди 3 часа, jhoro написа:

В други форуми изобщо няма ограничение във времето - мога да редактирам и след месеци.

И какво като си сгрешил? -> Може да пуснеш пост -> Тук съм сгрешил! Цитираш в какво се изразява грешката и показва, че си от хората които като сгрешат си признават. ;) 

п.п. Или толкова ли не може да помолиш някой модератор или администратор да ти я коригира, ако счетеш, че има смисъл от правене на корекция?

преди 7 часа, jhoro написа:

Много ли е сложно, преди да цъкнеш на "Добави отговора", да погледнеш какво точно си написал?... 

преди 7 часа, Без умствен капацитет написа:

то според мен, трябва да може да си ги трием, след някакъв определен срок - защото след година не са актуални, че с този ИИ нещата вървят бързо

И като изтриеш нещо, на което е отговорено, как изглежда този пост с отговора? Като да си говори сам...

преди 35 минути, цър-вул написа:

И като изтриеш нещо, на което е отговорено, как изглежда този пост с отговора? Като да си говори сам...

Не си ли разбрал, че някои тук са за това, т. е  основното им е да си говорят сами. ;)

За конкретиката, то ще означава, че си регистрирал факта, че някой е писал нещо, а после го е изтрил. Ако ли не, то какво, някои са тук, за да правят интрига и после да докладват, че някой ги е цитирал неуместно ли? 

В това отношение 

преди 28 минути, Rudy M. написа:

Можеш! 

large.2024-07-14_074110.jpg.1bd532ed6906

= това е решението, за тези които грешат, но не желаят да си признаят грешката. 

П. П. Мисля, че има буфер на правните корекции. 

преди 1 час, Rudy M. написа:

Много ли е сложно, преди да цъкнеш на "Добави отговора", да погледнеш какво точно си написал?... 

Принципно е така, но на практика ...

Често постове се пишат "на коляно" (от телефон по-точно) и ако автокоректора не реагира - така си заминават. С печаЛните грешки.

Значи, първо - трябва ти свестен автокоректор:

large.2024-07-14_100007.jpg.405e66de0ea5

Второ - никой не те бие по главата да пишеш във форума от телефон "на коляно"! 

Трето - простотии като тая по-горе изобщо нямаше нужда да я пишеш! Дори и да беше с правилен правопис, в нея няма и грам смисъл, и с нищо не допринася за темата. 

преди 1 час, jhoro написа:

Често постове се пишат "на коляно" (от телефон по-точно) и ако автокоректора не реагира - така си заминават. С печаЛните грешки.

В този случай явно си с маникални отклонения. 😀 Тук не сме специализиран форум, но защо бързаш за да си дадеш мнението и кое обосновава, че то ще е важно за другите във форума? 

След като си решил да си сериозен, то на спокойствие напиши мнението си, после го провери за грешки и чак тогава го постави тук (оостнеш). 

К'во толкова, че си бил несериозен и "на крак" пишеш и недоглеждаш в малкия екран на "умния ти" телефон?! Не си единствен и нормално е да грешиш в бързането. Спокойно по-късно може да се извиниш за допуснатата грешка и ще разберат, че си сериозен в мнението си. 

Спокойно, няма да те обвинят в нетрезвеност или глуповатост. 😀 Дори ще затвърди сред другите, че подхожда сериозно към темата. =   Нормални са неволите грешки около начина на списването чрез "телефона".

Джоре, успя да ме разсмееш. Благодаря ти! :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.