Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 38 минути, Rudy M. написа:

Значи, първо - трябва ти свестен автокоректор:

large.2024-07-14_100007.jpg.405e66de0ea5

Второ - никой не те бие по главата да пишеш във форума от телефон "на коляно"! 

Трето - простотии като тая по-горе изобщо нямаше нужда да я пишеш! Дори и да беше с правилен правопис, в нея няма и грам смисъл, и с нищо не допринася за темата. 

Хайде без подобни квалификации!

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 670,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Към "Проблеми с форума":

Коректно би било модературата да не трие безследно.
Коректно е да се остави следа, напр. "Този пост беше изтрит от... заради..."

Ей сега "изчезна" мой пост с коментар на VIP-възможностите да се трият постовете, да оставим, че могат да трият и свои теми, в които са писали други ползватели...

Модчо, копирам този текст и ще го пратя на участниците като ЛС, ако пак ме изтриеш.

• Администратор
преди 2 минути, rado_svet написа:

Към "Проблеми с форума":

Коректно би било модературата да не трие безследно.
Коректно е да се остави следа, напр. "Този пост беше изтрит от... заради..."

Ей сега "изчезна" мой пост с коментар на VIP-възможностите да се трият постовете, да оставим, че могат да трият и свои теми, в които са писали други ползватели...

Модчо, копирам този текст и ще го пратя на участниците като ЛС, ако пак ме изтриеш.

Щом толкова държиш изпратих ти причината заедно с наказанието. Мислех само да го изтрия, както и направих, но щом държиш да разбереш и причината и не се сещаш сам. Сега ще имаш време 1 месец да четеш причината и да размишляваш над нея. Всякакви такива коментари за джендъри-мендъри и т.н. са:

Цитат

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

преди 21 минути, Kalin Karaboychev написа:

...

Добър ден.

Правилата на форума ги знаем (уж) и се стремим да ги спазваме (чат-пат).

Може ли мнение по въпроса ми?

преди 11 часа, jhoro написа:

Да попитам и аз:

Колко е точно времето - след публикуване на мнение - през което могат да се правят редакции?
Ако е по-малко от час (60 минути) - не трябва ли да се увеличи?

Коментарите на другиге потребители ги приемам за "общи приказки", без тежест.

преди 3 минути, jhoro написа:

Добър ден.

60 минути е времето за редакция!

Преди беше 30 минути, но сега са го увеличили на един час! Или поне така си спомням, че беше 30 мин.

• Администратор
преди 14 минути, jhoro написа:

Добър ден.

Темата е дискутирана около 1-2 милиона пъти. Потърсете с търсачката. Накратко ограничението е въведено заради системни злоупотреби. Постоянно някой се почувства обиден и редактира всичките си постове като изтрива текста и го заменя с точка. От това страдат и нормалните потребители, но злоупотребите бяха ежедневие преди. Поради тази причина темата отдавна е приключена и нещата ще си останат такива каквито са. 

преди 5 минути, Kalin Karaboychev написа:

Темата е дискутирана около 1-2 милиона пъти. Потърсете с търсачката. Накратко ограничението е въведено заради системни злоупотреби. Постоянно някой се почувства обиден и редактира всичките си постове като изтрива текста и го заменя с точка. От това страдат и нормалните потребители, но злоупотребите бяха ежедневие преди. Поради тази причина темата отдавна е приключена и нещата ще си останат такива каквито са. 

Разбирам и приемам аргументите Ви! Благодаря за вниманието и отделеното време. 

Но резултата ще е друг - ще си пиша както мога, а който разбрал- разбрал 

Ако трябваше да съм удобен на всички - щях да се родя диван!

• Администратор
преди 9 минути, jhoro написа:

Разбирам и приемам аргументите Ви! Благодаря за вниманието и отделеното време. 

Но резултата ще е друг - ще си пиша както мога, а който разбрал- разбрал 

Ако трябваше да съм удобен на всички - щях да се родя диван!

Пак нямаше да си удобен на всички. Толкова неудобни дивани съм виждал :D

преди 4 часа, jhoro написа:

Хайде без подобни квалификации!

Хайде да не ми казваш какви квалификации да пиша! :mad:  Като заливаш редовно форума с простотията си, ще се наложи да понасяш реакция от околните.

Какво си мислиш, че си казват хората, като ти четат постовете? "Ей, браво на тоя, много е остроумен и забавен"?... :lol6: Друг път. Казваме си "Тоя що не вземе да си завре тъпотиите в **** , и да се разкара там, откъдето е изпълзял?..." 

преди 3 часа, jhoro написа:

ще си пиша както мога, а който разбрал- разбрал 

Не пишеш за себе си, а за да може да се чете. Иначе к'ва е ползата от писането ти? Спокойно може да се мине и без него.

преди 5 часа, <:IdioibI:> написа:

В този случай явно си с маникални отклонения. 😀 Тук не сме специализиран форум, но защо бързаш за да си дадеш мнението и кое обосновава, че то ще е важно за другите във форума? 

След като си решил да си сериозен, то на спокойствие напиши мнението си, после го провери за грешки и чак тогава го постави тук (оостнеш). 

К'во толкова, че си бил несериозен и "на крак" пишеш и недоглеждаш в малкия екран на "умния ти" телефон?! Не си единствен и нормално е да грешиш в бързането. Спокойно по-късно може да се извиниш за допуснатата грешка и ще разберат, че си сериозен в мнението си. 

Спокойно, няма да те обвинят в нетрезвеност или глуповатост. 😀 Дори ще затвърди сред другите, че подхожда сериозно към темата. =   Нормални са неволите грешки около начина на списването чрез "телефона".

Джоре, успя да ме разсмееш. Благодаря ти! :)

Наистина се учудвам , че все още има хора , които не са игнорирали онзи отпадък...

Направо ти се възхищавам диоде!

преди 1 час, цър-вул написа:

Не пишеш за себе си, а за да може да се чете. Иначе к'ва е ползата от писането ти? Спокойно може да се мине и без него.

И на теб!

Редактирано от Belefor (преглед на промените)

преди 4 часа, jhoro написа:

ще си пиша както мога, а който разбрал- разбрал 

Ако "умнотоиите" които си изтипосал в подписа си отразяваха начина ти на мислене и действие:

Цитат

Не се обвързвай с нищо, от което да не можеш да се отървеш за 30 секунди, ако усетиш жегата зад ъгъла!

... то 30-те минути нямаше да са никакъв проблем, имайки предвид, че за други няма и такава опция.

Цялата тази гюрултия заради темата с ДТЗ ли е?!

току-що, Joss Bomon написа:

Цялата тази гюрултия заради темата с ДТЗ ли е?!

Не, заради такива като теб - дето си мислят, че са много интересни!?

Бих ви обяснил по-подробно, ама Калин ще се сърди.

преди 8 минути, jhoro написа:

Бих ви обяснил по-подробно, ама Калин ще се сърди.

Знам, знам!!! Последния път поздравяваше майка ми... 

Цитат

Имате право да мълчите. Всичко, което кажете, може да бъде използвано срещу вас ...

преди 14 часа, цър-вул написа:

И като изтриеш нещо, на което е отговорено, как изглежда този пост с отговора? Като да си говори сам...

пример :  отговорено е много коректно, но линковете вече не бачкат - файда от темата "0" - само пълни сайта

имам и други подобни теми

Не знам дали е проблем на форума, обаче според мен не трябва, или поне няма смисъл да има текст под бутона за затваряне. Още повече, че е полузакрит. И да, това не е текст отдолу на страницата, а част от падащото меню.Screenshot_2024-07-16-17-31-21-80_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.67cce81678ee000ea394990d2b16cac8.jpg

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Не знам дали е проблем на форума, обаче според мен не трябва, или поне няма смисъл да има текст под бутона за затваряне. Още повече, че е полузакрит. И да, това не е текст отдолу на страницата, а част от падащото меню.Screenshot_2024-07-16-17-31-21-80_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.67cce81678ee000ea394990d2b16cac8.jpg

Това не е бъг ,а опция да си затвориш панела, не е важно че бутона Х закрива съдържание под него когато е отворен панела.

PS: Ако намалиш екранния размер от менюто за настройки на дисплея в Android ще се промени местоположението на бутона Х.

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Приложението им ползва "chrome". = Бъгът или проблема не е в програмистите им! ;) 

преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Не знам дали е проблем на форума, обаче според мен не трябва, или поне няма смисъл да има текст под бутона за затваряне. Още повече, че е полузакрит. И да, това не е текст отдолу на страницата, а част от падащото меню.

Това се получава само на телефон и то - ако не е активиран режим "Настолен сайт"!

преди 1 час, jhoro написа:

Това се получава само на телефон и то - ако не е активиран режим "Настолен сайт"!

Ясно. Преди го нямаше текстът под бутона, а едноцветен фон, колкото да се откроява. Не съм променял как ползвам форума от доста време.

преди 30 минути, Sliderum2 написа:

Ясно. Преди го нямаше текстът под бутона, а едноцветен фон, колкото да се откроява. Не съм променял как ползвам форума от доста време.

Ти не си, ама платформата е обновена.

Добър ден!

Искам да въведете ограничение за публикуване на коментари във форума на новите профили. Има един психопат който редовно вечер прави нови профили и се заяжда със хората! Ограничете всички коментари на новосъздадените профили, докато не се одобрят от Администратор да не се публикуват.

Хората се страхуват да пишат вече. 😕

Благодаря ви за разбирането, хубава вечер на всички! 

преди 1 час, ___ написа:

Ограничете всички коментари на новосъздадените профили, докато не се одобрят от Администратор да не се публикуват.

Това го имаше, преди мноооого време:

Но за кратко.

преди 8 минути, Rudy M. написа:

Това го имаше, преди мноооого време:

Но за кратко.

Ние длъжни ли сме да търпим всяка вечер един и същи пиян психопат да си прави профил и да се заяжда, да ни обижда? 😕

Този човек е много нагъл!

Форума щял да хаква, не знам си какво щял да направи, еди кой си щял да застреля и тк.нт.... :(

Еми просташко е! Не се търпи! 

преди 1 час, ___ написа:

Добър ден!

Искам да въведете ограничение за публикуване на коментари във форума на новите профили. Има един психопат който редовно вечер прави нови профили и се заяжда със хората! Ограничете всички коментари на новосъздадените профили, докато не се одобрят от Администратор да не се публикуват.

Хората се страхуват да пишат вече. 😕

Благодаря ви за разбирането, хубава вечер на всички! 

Съгласен, ей на и одеве някъв наспами говорилнята, и други случаи има.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.