Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Безработни и пенсии тука, немат пари и са озлобени.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Преди малко получих предупреждение, за снимка на Киро Брейка. 

Дори в кокошия свръх девически Фейсбук ги търпят, аз именно оттам ги нося. 

преди 9 минути, AAUUXX написа:

Добре де ,учуден съм на това че не харесваш форума ,не за първи път обиждаш и въпреки това продължаваш да стоиш в този форум? Аз не би стоял на място което не харесвам ,не бих общувал с хора които не харесвам също ,защо го правиш ти? Енергията си я пренасочи в развитие на своя форум ,за да не сте трима човека в него, създай свои правила и помисли как би постъпил с потребител отнасящ се по същия начин като теб сега към теб администратора на форумът ти.

Не го правя за удоволствие или заради жалката ви забава.

Правя го с почти безнадеждната цел да дръпна от кочината некое и друго двукрако.

Не ми струва много, защото мисля и пиша 20 до 50 пъти по-бързо и лесно, в сравнение с кочинката ви, както вече казах някъде тук.

Не се чудѝ – ние, хората, силно се различаваме от двукраките свине.

Цитат

skalata_73 - "И превърна се форума в църква-Амин".

По-скоро стана поделение. Обидите вървят само в една посока, към едни хора. 

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Фейсбук си е Фейсбук  kaldata си е kaldata. Щом си дошъл в този форум ще изпълняваш правилата на форума.

След като не си съгласен с правилата и се чувстваш обиден и не равно третиран, чао! Свободен си на напуснеш и си търси друг форум. Чао!  

преди 1 минута, rado_svet написа:

Не го правя за удоволствие или жалка забава. Правя го с безнадеждната цел да дръпна от кочината некое и друго двукрако.

Не ми струва много, защото мисля и пиша 20 до 50 пъти по-бързо и лесно, в сравнение с кочинката ви, както вече казах някъде тук.

Не се чудѝ – ние, хората, силно се различаваме от двукраките свине.

И как би "дръпнал " някого от тук ,когато похвата ти е грешен ,като правиш опити да опетниш администрацията на този форум очакваш да се втурнат потребителите към твоя форум ли? Ще те разочаровам ,но няма да има този ефект който очакваш ,защото съдържанието привлича вниманието у потребителя в един форум ,аз вече веднъж ти бях казвал да работиш над съдържанието във форумът си ,но не го разбра.

преди 8 минути, IvanKirov написа:

След като е извадено от контекста и е против правилата, няма значение под каква форма е съобщението. Димен сигнал, текст, устно, жестове, видеоматериал, бинарен код,...

току-що, АСПЕКТ написа:

Фейсбук си е Фейсбук  kaldata си е kaldata. Щом си дошъл в този форум ще изпълняваш правилата

Е що само за мене правила бе, за тебе що няма?

Предател е особено мръсна обида, не за друго, ами щото не си служил, аз съм. От чужбина ми се обясняваш къв съм майкопродавец, съвсем преди малко получих такъв епитет в темата за соца. На бригада не си ходил. 

Само клепате, и понеже не сме мерзавци, бановете все при нас седят, дето ни викате амеби. 

Амеба съм  щото си продавам уменията и уча цял живот, той не бил амеба щото ми крадеше храната МИ пред очите ми. Хили ми се как взема 1500 лева пенсия, докато продава продуктите на артелната. 

Него бан не го лови. 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Е що само за мене правила бе, за тебе що няма?

Предател е особено мръсна обида, не за друго, ами щото не си служил, аз съм. От чужбина ми се обясняваш къв съм майкопродавец, съвсем преди малко получих такъв епитет в темата за соца. На бригада не си ходил. 

Само клепате, и понеже не сме мерзавци, бановете все при нас седят, дето ни викате амеби. 

Амеба съм  щото си продавам уменията и уча цял живот, той не бил амеба щото ми крадеше храната МИ пред очите ми. Хили ми се как взема 1500 лева пенсия, докато продава продуктите на артелната. 

Него бан не го лови. 

Нужникар е романтично и красиво обръщение? На всеки мой пост, така се обръщаш към мен. Въпреки, че пише АСПЕКТ. Сега за кого важат правилата? 

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

След като е извадено от контекста и е против правилата, няма значение под каква форма е съобщението. Димен сигнал, текст, устно, видеоматериал.

Е предател не е обида, така ли? Още некадърник ми викаш, иванка и какво още беше, и неграмотен ми каза. 

Ти нужникар. Какви нерви тряя да имам, да го търпя това постоянно?

Вас банове не ви ловят. 

После се сърди Калин, като му кажат, че си направил пенсионерски клуб. 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Нужникар е романтично и красиво обръщение? На всеки мой пост, така се обръщаш към мен. Сега за кого важат правилата?

Професия е, описана е в класическата проза. 

Учител Теодосиев също я използва. И Ярослав Хашек. 

Кво не ти харесва? Ако се срамуваш от професията си аз ли съм ти крив?

току-що, AAUUXX написа:

И как би "дръпнал " някого от тук ,когато похвата ти е грешен ,като правиш опити да опетниш администрацията на този форум очакваш да се втурнат потребителите към твоя форум ли? Ще те разочаровам ,но няма да има този ефект който очакваш ,защото съдържанието привлича вниманието у потребителя в един форум ,аз вече веднъж ти бях казвал да работиш над съдържанието във форумът си ,но не го разбра.

Уча ги, помагам им и ги предпазвам от собствената им умствено-психическа ограниченост. Не ми струва много усилие.

С това привършвам, повече няма какво да кажа.

Забавлявайте се, щото друго не можете.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Нужникар е романтично и красиво обръщение? На всеки мой пост, така се обръщаш към мен. Сега за кого важат правилата?

Гледай на мене как викат, пак нищо. 

large.9.png.2d22044dd906e1770fe8484dc7b54bb0.png

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Кво не ти харесва? Ако се срамуваш от професията си аз ли съм ти крив?

Хората как се обръщат в обществото? По име? Защо в паспортът ми пише, а и не само моят паспорт, пише моите имена. 3 имена. Никъде не виждам в паспорта да пише какво работя и така да се обръщат към мен. Ми, ако сменя професията? Нов паспорт? Ново обръщение?

току-що, АСПЕКТ написа:

Хората как се обръщат в обществото? По име? Защо в паспортът ми пише, а и не само моят, пише моите имена. 3 имена.

Ми дай си имената, ще се обръщам към тебе по 3 имена!

АСПЕКТ не познавам някой да се казва. 

Затова се обръщам по професия, понеже е нещо познато. 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Ми, приятно ми. Аспект. Обръщай се така.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

И Лейди Гага не съм срещал или познавам да се казва някой така.  Жената се казва Стефани Джоан Анджелина Джерманота. Никой не се обръща към нея с певицооо!

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, приятно ми. Аспект. Обръщай се така.

Ще ми викате ИТ хлебарка и предател, аз ще ти викам господин, не?

И то разни неграмотници, дето все врещят някой нещо да свърши зарад тях!

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Ще ми викате ИТ хлебарка и предател, аз ще ти викам господин, не?

И то разни неграмотници, дето все врещят някой нещо да свърши зарад тях!

Не пише моето име горе в снимковия материал, аз не съм ти викал така. Аз прекратявам по тази тема. Защото стана флууд и безсмислени постове. Които са коментирани 1000 пъти. Спазвай правилата, ако - не. Свободен си да напуснеш. Никой не те държи насила.

току-що, АСПЕКТ написа:

Не пише моето име горе в снимковия материал, аз не съм ти викаш така. Аз прекратявам по тази тема. Защото стана флууд и безсмислени постове. Които са коментирани 1000 пъти. 

Предател е празна дума, но от неслужил емигрант е особено обидна. 

Запиши си го някъде, не е безсмислена темата, щото именно заради благородството на отбор амеба, още не сте баннати. 

Eдно време имаше модове тук и си вършеха работата даже отдавна не виждам активност и в темата им за наказани потребители .Помня преди ако обидя някой веднага или Capnemo или Algor ме плашат с наказание :D 

преди 1 час, adersa написа:

даже отдавна не виждам активност и в темата им за наказани потребители .Помня преди ако обидя някой веднага или Capnemo или Algor ме плашат с наказание :D 

Ми до коледа бях в бан, и 'карите за малко да си осмислят празника, с нов такъв. 

Нямало било модерация, дай да плющим едни и същи, нас образованите хора. В частност мен и като от гилдията на форума. 

Затова са мнозинство и ме ненавиждат. В нас виждат някакви себелюбиви пинтии, които отказваме да им робуваме. Т.е. сме негодници. 

преди 2 часа, adersa написа:

Eдно време имаше модове тук и си вършеха работата даже отдавна не виждам активност и в темата им за наказани потребители .Помня преди ако обидя някой веднага или Capnemo или Algor ме плашат с наказание :D 

Заради ватата е.

Трябва всички да ги баннат, ако банват за обиди, затуй.

Те, ако сме им в кръгозора и имат оръжие, ще стрелят по нас.

преди 2 минути, Old_story написа:

Може ли да изтриете тази група?

Обиден е начинът по който е създадена. 

Или я заключете и  я направет скрита или я отключете, за да можем и ние да си изразим мнението в нея!!!

Какво те обиди в тази група ,аз като администратор на същата група ще проверя ако има обида към някого и ще взема мерки? Пиши ЛС на собственика на групата ако бъдеш удобрен ще може да изкажеш мнението си по тема която желаеш ,друго не мога да направя. Целта на групите е участниците в тях да бъдат избрани от собствениците на групата, но ти знаеш това добре.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Какво те обиди в тази група ,аз като администратор на същата група ще проверя ако има обида към някого и ще взема мерки? Пиши ЛС на собственика на групата ако бъдеш удобрен ще може да изкажеш мнението си по тема която желаеш ,друго не мога да направя. Целта на групите е участниците в тях да бъдат избрани от собствениците на групата, но ти знаеш това добре.

Сърби го че групата не вее украински флаг, но виж другата която гърми СЛАВА на чужда държава нема грижи.

преди 1 минута, Old_story написа:

Обидно е! :rolleyes:

Каквото ви обиди анкетата, която изтриха от сношната тема, това обижда и нас в тази група!

Групата не може да се докладва и затова тук пускам даклада.

Или да я заключат за да не се чете или да я отключат за да може всеки да коментира! 

Да, тази група е създадена, за да се орагнизират троловете. Калин може прочете какво пишат вътре. Съществуването ѝ е обидно както за мен така и за други, които ни коментират как организирано да ни докладват. Няма да съм многословен като по принцип, защото истината няма нужда от обяснения. Предлагам всички групи да станат публични.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.