Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 10 часа, nikssi написа:

Преди може да е имало проблем с качването но сега при мене няма никакъв проблем. Само информативно, не споря,че не е имало такъв.

преди 7 часа, ivottoshev написа:

И при мен се оправи. 

Да вече е оправено, благодаря. :)

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 12 минути, цър-вул написа:

От два дни изчезна стрелката "Най-горе"

При мен си е тук стрелката , направих снимки на три различни браузера !

браузер1 браузер2 браузер3

Ако изчистиш историята и бисквитките?

Screenshot_2023-09-03-15-32-22-65_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12_copy_1080x2021.thumb.jpg.14fdda2fcc510eb47879a3277e9bf555.jpg

Да, определено поне едно от каретата изкача надясно и скапва всичко.

преди 32 минути, цър-вул написа:

От два дни изчезна стрелката "Най-горе"

Лошо се мащабира в някои браузери, или на някои устройства и позиционирането я отвежда малко извън рамката. Може проблемът да възниква и от конфликт с рекламните карета. Нямам идея дали е това причината.

IMG_20230903_152755.thumb.jpg.42e562742c818abaf26d42e5c85fd250.jpg

• 1 месец по-късно...

Сега знам че темата е дъвкана доста пъти, но все пак моля ви обърнете внимание поне в техническите раздели мосейковщината да не се шири, ако трябва даже ви предлагам да въведете и там режима на отдела за борба с вредителите така че само одобрени мнения да стават видими за да се избегнат постоянните разводняваници като това :

преди 21 минути, Bubbles написа:

че само одобрени мнения да стават видими за да се избегнат постоянните разводняваници като това :

Подкрепям постовете да бъдат удобрявани преди публикуването им в техническата част на форума за всички леещи офтопик и откровен спам в тази част на форума.

преди 33 минути, superiority написа:

Аз не съм съгласен.

Уволняваме го и се появява друг, какво правим?

И другия уволняваме , появява се трети!:nono:

Присаждате му мозък и почва да се държи по-нормално?

Само да кажа, че заради гей рекламите, в момента форумът вече не работи на Андроид. Хром без адблокер. На Мозила някой път засича, пак без адблокер. Толкова много странична помия блъска за някой лев, че вече почна malware bytes да ги спира. Някои реклами ги засича като вируси.

Кошмар.

Не се бъзикам. ЛГБТ байраци, казина и кредити. Спортни залагания..

Заради всичкото туй нещо, вече не се отваря на Андроид.

Върнете @Филипов бе, да модерира и да мести в спама, като стане дума за некадърниците на Копейкин!

Да ни обижда и банва. Един форум вече погреба, що не и този. Копейските дядки ще сте доволни! Разпищели се за цензура. Вече ос рахте изборите, злоба ли е кво е?

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Върнете @Филипов бе, да модерира и да мести в спама, като стане дума за некадърниците на Копейкин!

Да ни обижда и банва. Един форум вече погреба, що не и този. Копейските дядки ще сте доволни! Разпищели се за цензура. Вече ос рахте изборите, злоба ли е кво е?

иванке, ако дойде куку1 в компютъра да ти ак@ в кода и да ти пречи, ше го търпиш ли?

току-що, Sliderum2 написа:

иванке, ако дойде куку1 в компютъра да ти ак@ в кода и да ти пречи, ше го търпиш ли?

Куку 1 живее в главата ти, кара се с останалите бръмбари!

преди 46 минути, IvanKirov написа:

Куку 1 живее в главата ти, кара се с останалите бръмбари!

Верно е като вирус, значи трябва да бъде излекуван. Хи-хи-хи.

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

Верно е като вирус, значи трябва да бъде излекуван. Хи-хи-хи.

Само тъпотиите на вгъзрожденските дядки трябва да останат, там казарми, данъчни увеличения, визи, да се бием в Украйна, ама не за вас!

Вчера на изборите ви показахме среден пръст! Ще сте първа политическа сила, ама не са мнозинство изкукуригалите бабишкери, луди за служба. Разбира се, за другите.

преди 51 минути, IvanKirov написа:

Само тъпотиите на вгъзрожденските дядки трябва да останат, там казарми, данъчни увеличения, визи, да се бием в Украйна, ама не за вас!

Вчера на изборите ви показахме среден пръст! Ще сте първа политическа сила, ама не са мнозинство изкукуригалите бабишкери, луди за служба. Разбира се, за другите.

Сбъркал си мястото за политическите си пропаганди!

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Аз съм съгласен куку1 да бъде уволнен от форума въобще.

+1

Рядко срещана особа , на която 90% от постовете са чисто заяждане и извън темите...

преди 12 часа, superiority написа:

Аз не съм съгласен.

Уволняваме го и се появява друг, какво правим?

И другия уволняваме , появява се трети!:nono:

Пуска му се одобряване на постовете като начало. После с два клика бан по IP. За мулти акаунтите също има лекарство обаче дали се ползва е друга бира ;)

преди 7 часа, nikssi написа:

После с два клика бан по IP.

Ние като излизаме цяла община през едно IP, всички ли ще баняте?

преди 8 часа, nikssi написа:

Пуска му се одобряване на постовете като начало. После с два клика бан по IP. За мулти акаунтите също има лекарство обаче дали се ползва е друга бира ;)

Много добра идея!

Аз предлагам и друго. Да се разгледа езика и изразите  който използва във форума и да му се направи забележка на потребител @IvanKirov . Не бих казал, че има цветущ език подходящ за публичен форум. 

Така и така сме на вълна потребители, бих помолил да се обърне внимание и на @Митко Вълчев, че явно и на него му липсват първите седем години.

Цитат

Аве, киртак. До тия машини имат достъп от всички партии при желание, що не доказаха ЕДНА манипулация? Само малоумници ли са привържениците на путята. Не ми отговаряй отговора е ясен. Що има огромен брой невалидни гласове вследствие на хартиените бюлетини? Доказано. За Малорад гледа ли?  Логично е да бъде забранено гласуването с хартиени бюлетини. Плиткоумна ватенко!

на 31.10.2023 г. в 9:45, чичо Сашо написа:

Да се разгледа езика и изразите

Диалектите в България са много. Отделно, виждам едно подобрение което е направено -> Към определени важни теми е въведен преглед на публикацията, т.е. не езика и/или израза е проблематичен, а словото. ;) 

Уви, ограничи ли се словото, то е в ущърб на свободата, затова то вече се преглежда в дадени теми и по дадени критерии се публикува с или без корекции. 

В тоя аспект, то ако някой има проблем с друг потребител, то това не е проблем на форума.  Ползвайте бутон "Докладвай" или функцията "игнорирай".  

Ще прощаваш, но в политическият раздел няма как да стане. Там е зверилник!!! :) Влизаш по твое усмотрение. 

на 31.10.2023 г. в 9:45, чичо Сашо написа:

Много добра идея!

Аз предлагам и друго. Да се разгледа езика и изразите  който използва във форума и да му се направи забележка на потребител @IvanKirov . Не бих казал, че има цветущ език подходящ за публичен форум. 

Аз предлагам да се разгледа как заплашвате останалите , със служебно оръжие. Ти и Ристу.

Този @IvanKirov има ли начи да го накарате да престане да обижда? Дотегна тотално на всички, и не се спира! 
Ами да отиде да се прегледа това момче! Или както предложи някой, всеки му пост да се одобрява от модератор! Аман от тоя!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.