Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 7 минути, Kalin Karaboychev написа:

Чак псувни, ако е имало вярвам че са взети необходимите мерки. 

Ами последно оня ден беше, някакви закани към сестра ми. "Форумен новговор" се казва темата. По едно време ви пусках доклад, на всеки 10 обиди към мен. 

Целта ми не е да баннете някого, понеже сме я докарали дотам, смислени технически теми да не виждам. 

Бих искал да разбера защо бановете седят все при мен. 

преди 7 минути, Kalin Karaboychev написа:

Аз съм казвал около няколко милиарда пъти. Ние работим по доклади. Никой няма да седне да чете тема с около 400 страници дали случайно тоя, който се е разпсувал не е засегнат някъде. Докладвате, ако обидите са достатъчно груби повярвай никой не е подминат. Не наказваме за "ти си пикльо" за това в детската градина, не тук. 

Не искам да споря тука, скъсах се да ви пращам доклади, и нищо. И брутални псувни, и заплахи за убийство, и то не една. И нищо. Скрийншотовете са ми в албума, просто не ща да цапам и тази тема. Седят ми  в темата, пълнят колекцията. 

Явно ме надценявате, очаквате да не им отговарям. На скалата на Свети Иван Рилски съвсем наистина си захапах да плюскам баница, не ме влече святостта, не съм дозрял. 

ИТ форум нещо не го виждам никак, ама не ви се бъркам, веднъж вече ме скастри че ви давам акъл, то аз акъл за себе си нямам. 

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 10 минути, Kalin Karaboychev написа:

Не наказваме за "ти си пикльо" за това в детската градина, не тук. 

:speak:

Не бих си позволил да ти го напиша това, но съм сигурен, че няма да ти стане приятно! :rolleyes:

За съжаление, ние сме длъжни ежедневно да търпим такива обиди заради вашето разбиране. 

току-що, Kalin Karaboychev написа:

Как да определя кое е ползотворно? Дай някакви идеи. Че сега като се замисля аз мен не е ползотворно как се прави баница. Трябва ли да изтрия всички кулинарни теми или може пък за някой как се прави баница да е супер ползотворно. 

Ирелевантен пример...

Както и да е....

Аз съм на гости....

Но щом питаш....

В подобна тема няма как да има нищо ползотворно, не за мен или теб, а за форума като цяло - лично мнение, естествено....

Няколко екземпляра, ще могат да си повдигнат виртуалното си его, подигравайки се на един на друг...

Проблема за форума идва от това, че след тези "дискусии", същите "дискусии" се прехвърлят и по други теми...

Така и в тях вече спира да се случва нещо "ползотворно"...

Да, броя на постовете се увеличава, но...

Казах вече, въпроса ми бе реторичен....

Така си решил, така си направил....

Смятам дискусията за излишна...

току-що, Old_story написа:

Не бих си позволил да ти го напиша това, но съм сигурен, че няма да ти стане приятно! :rolleyes:

За съжаление, ние сме длъжни ежедневно да търпим такива обиди заради вашето разбиране. 

Пак цивриш...

А да наречеш някой "платен трол" не е обида тъй ли?

Пикльо е, ма платен трол не е?

Искаш ли да се срещнем пред свидетели и аз да те нарека пикльо, а ти да ме наречеш платен трол?

Стиска ли ти?

Не ми се иска да казвам, че съм един от първите потребители в този форум, жалко!

В предишния, който беше в дата.бг също бях от първите, но това са подробности...... минало, свършило.

• Администратор
преди 3 минути, IvanKirov написа:

Ами последно оня ден беше, някакви закани към сестра ми. "Форумен новговор" се казва темата. По едно време ви пусках доклад, на всеки 10 обиди към мен. 

Целта ми не е да баннете някого, понеже сме я докарали дотам, смислени технически теми да не виждам. 

Бих искал да разбера защо бановете седят все при мен. 

Не искам да споря тука, скъсах се да ви пращам доклади, и нищо. И брутални псувни, и заплахи за убийство, и то не една. И нищо. Скрийншотовете са ми в албума, просто не ща да цапам и тази тема. Седят ми  в темата, пълнят колекцията. 

Явно ме надценявате, очаквате да не им отговарям. На скалата на Свети Иван Рилски съвсем наистина си захапах да плюскам баница, не ме влече святостта, не съм дозрял. 

ИТ форум нещо не го виждам никак, ама не ви се бъркам, веднъж вече ме скастри че ви давам акъл, то аз акъл за себе си нямам. 

Няма как да знаеш кога някой е наказан предупреден и т.н. Пак казвам убеден съм че брутални псувни без мерки не са останали. Иначе доклади може да си изсмуче от пръстите човек колкото иска и да се направи на раним и за най-малкото нещо.

преди 1 минута, Old_story написа:

:speak:

Напиши ми го, нямаш идея как ли не са ме наричали за 20 години. Не си ги слагам присърце изобщо. Би трябвало и вие да сте ги надживели тези неща още в детската градина. 

преди 3 минути, andiay написа:

Ирелевантен пример...

Както и да е....

Аз съм на гости....

Но щом питаш....

В подобна тема няма как да има нищо ползотворно, не за мен или теб, а за форума като цяло - лично мнение, естествено....

Няколко екземпляра, ще могат да си повдигнат виртуалното си его, подигравайки се на един на друг...

Проблема за форума идва от това, че след тези "дискусии", същите "дискусии" се прехвърлят и по други теми...

Чакай, чакай, ти искаш да ни вмениш много голяма отговорност. Тук вече говорим за превъзпитание и манталитет. Ние не можем да им кажем така и така ще пишете във всяка тема, няма прехвърляте дразгите си от една тема в друга и т.н. неща. Не е наш проблем, че е такова нивото на потребителите. Ние нито можем да ги превъзпитаме как да се държат в темите, нито можем да ги учим на правопис или да изкореним манталитета им. 

преди 5 минути, andiay написа:

Ирелевантен пример...

Както и да е....

Аз съм на гости....

Но щом питаш....

Пак цивриш...

А да наречеш някой "платен трол" не е обида тъй ли?

Пикльо е, ма платен трол не е?

Искаш ли да се срещнем пред свидетели и аз да те нарека пикльо, а ти да ме наречеш платен трол?

Стиска ли ти?

Баце да прощаваш, ама заради логореята ти не влизам в говорилнята, най-вече заради тебе. 

Чак не мога да повярвам кой чете излиянията ти. 

Вероятно си мислиш, че е тройно дестилирана амброзия и мъдрост. Че не стига там, и тук дойде, да ревеш на Калин. 

По техническите теми се хилите да не казвам като какви. Аз затова не ги и гледам вече. 

Не е наш проблем, че е такова нивото на потребителите. Ние нито можем да ги превъзпитаме как да се държат в темите, нито можем да ги учим на правопис или да изкореним манталитета им. 

Това определено ми хареса. Баце на това му викаше "матрял". 

Аз имам въпрос по темата:

Как да блокирам потребител, който на другият ден си прави нов профил и почва да пуска абсолютно същите психопатии? Има един индивид с поне 20(двадесет) профила, чиито постове не желая да ми се показват. Има ли решение?

Напиши ми го, нямаш идея как ли не са ме наричали за 20 години. Не си ги слагам присърце изобщо. Би трябвало и вие да сте ги надживели тези неща още в детската градина. . 

За това адмирации...

Чакай, чакай, ти искаш да ни вмениш много голяма отговорност. Тук вече говорим за превъзпитание и манталитет. Ние не можем да им кажем така и така ще пишете във всяка тема, няма прехвърляте дразгите си от една тема в друга и т.н. неща. Не е наш проблем, че е такова нивото на потребителите. Ние нито можем да ги превъзпитаме как да се държат в темите, нито можем да ги учим на правопис или да изкореним манталитета им. 

Тцъ, въобще не се опитвам нищо да вменявам...

Нито ми влиза в работата, нито ме касае...

Казах - гост съм...

Попита за мнението ми - казах го....

Често обичам да цитирам нещо - "Когато човек има желание да свърши нещо - намира начин, когато няма желание - намира оправдание"...

Начин винаги има...

И съм убеден и че знаеш кой е казал и това - "Компютърът може да се разглежда като "удължител на човешкия мозък" – ако човек е умен, става по-умен, ако човек е глупав – става по-глупав."

Достатъчно е да не се разпространява неконтролируемо глупостта - заразна е...

• Администратор
преди 2 минути, ivottoshev написа:

Аз имам въпрос по темата:

Как да блокирам потребител, който на другият ден си прави нов профил и почва да пуска абсолютно същите психопатии? Има един индивид с поне 20(двадесет) профила, чиито постове не желая да ми се показват. Има ли решение?

Сериозно ли ме питаш? Ами както ги блокираш навсякъде по света, всеки един по отделно. Какво очакваш да ти отговоря? Да ни звъннеш в 2 часа през нощта и да влезем в профила ти да го блокираме новия вместо теб. Айде малко по-сериозно. 

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Баце да прощаваш, ама заради логореята ти не влизам в говорилнята, най-вече заради тебе

Иванча,ти нали не искаше да влизаш в говорилнята бре....

Насила те викали, зовяли, позовавали...

Разбери се първо със себе си...

И за бъзиците, които отнасяш е виновен не друг, а логореята ти за казармата...

Насила сам се натискаш...

преди 5 минути, andiay написа:

Иванча,ти нали не искаше да влизаш в говорилнята бре....

Насила те викали, зовяли, позовавали...

Разбери се първо със себе си...

И за бъзиците, които отнасяш е виновен не друг, а логореята ти за казармата...

Насила сам се натискаш...

Е днес не съм влизал, като не ме призовавате, не идвам. Скучно ви е без мен. 

До преди малко си изпроси внимание, как да не се пишело плява. 

Виж на кво направи служебната тема!

Предполагам наистина си убеден, че всичко, което пишеш е особено важно и смислено. 

Предпочитам да не ми отговаряш тука, пуснах пост в мойта си говорилня. Там ми се обяснявай!

току-що, IvanKirov написа:

Е днес не съм влизал, като не ме призовавате, не идвам. Скучно ви е без мен. 

До преди малко си изпроси внимание, как да не се пишело плява. 

Виж на кво направи служебната тема!

Предполагам наистина си убеден, че всичко, което пишеш е особено важно и смислено. 

Предпочитам да не ми отговаряш тука, пуснах пост в мойта си говорилня. Там ми се обяснявай!

Иванча, не ме занимавай с самотническите си илюзии и мераци...

Нямам спомен когато и да е да съм те "призовавал", виж за обратното имам спомен...

Служебната тема я опорочиха не за първи път други хора, нито съм започнал тази "дискусия" в нея, нито съм хленчил или циврил като теб и двамата велики "автори"....

Написах мнението си, собственика отговори, дали има смисъл в мнението ми той да си преценява...

Скучно е с теб, а не без теб - поне за мен....

Посредствеността винаги ми е скучна....

Не ме "викаш" за първи път в "темата си", ако не си разбрал преди, да ти го кажа пак - не ме вълнувате, нито тема ти, нито самият ти....

Старая се да се поддържам чистоплътен....

Да не ми се задръсти пералнята...

"Бииййп..."

преди 1 час, Kalin Karaboychev написа:

Аз съм казвал около няколко милиарда пъти. Ние работим по доклади. Никой няма да седне да чете тема с около 400 страници дали случайно тоя, който се е разпсувал не е засегнат някъде. Докладвате, ако обидите са достатъчно груби повярвай никой не е подминат. Не наказваме за "ти си пикльо" за това в детската градина, не тук. 

Еми според мен поне в онези случаи, когато баннахте Иван поне пред моите очи него го храниха в това време стабилно, така че нямаше как някой ако беше на негово място да не си изпусне нервите. А тези дето го обиждаха и докладваха не са обидичиви, а просто се възползваха, за да направят доноси. Мръсна низка постъпка от страна на тях привържениците на оная меме партия. Ако трябва да има феърплей, поне два три бана трябва да му ги върнете назад, за да си има да гърми патрони. Че иначе не му остана много и ако само 10 пъти се гърми с тази инерция дето му дава още 4 пъти ще загубите талантлив писател, а наистина тук много провокират някои типове и явно не знаеш какво е, ако работиш само по доклади...

преди 5 часа, Kalin Karaboychev написа:

Темата беше докладвана няколко пъти. Мога да я върна и да премахна анкетата в нея, ако я добавите отново ще я изтрия. Може да се забавлявате колкото искате без подобни обидни списъци. Не ми пука кой е платен кой не е. Не искам да се обиждат други потребители. И не съм длъжен да предупреждавам никой, ако преценя че темата му обижда някой потребител на форума.

Щом предлагаш публична услуга, длъжен си първо да спазваш писаните публични правила, наречени закони, а чак след това ти да си преценяваш нещо си там в главичката ти.

Действията на администрацията на този форум подпадат под ударите на европейските закони за (1)свобода на словото, (2)свобода на словото в Интернет и (3)закона за защита от дискриминация в Интернет, и с теб могат да се занимаят две комисии на Европейския съвет при съответните оплаквания.

Прочел съм ги, момче, внимателно, и ще ти кажа, че много си се самозабравил в дерибействането си, момче.
==========

преди 4 часа, Гражданин написа:

Да ама аз съм забелязал например как той не обижда първи, а пък после него банвате, защото те използват функцията доклад, а преди това са го провокирали с обиди. Така губите стойностни хора и инфлуенсъри във форума. Някой ден ще ги направи 10 и после ще си останат само почитателите на възраждане.

Чичювити мили инфлуенсърчитъ от децката градина...

• Администратор
преди 1 час, rado_svet написа:

Щом предлагаш публична услуга, длъжен си първо да спазваш писаните публични правила, наречени закони, а чак след това ти да си преценяваш нещо си там в главичката ти.

Действията на администрацията на този форум подпадат под ударите на европейските закони за (1)свобода на словото, (2)свобода на словото в Интернет и (3)закона за защита от дискриминация в Интернет, и с теб могат да се занимаят две комисии на Европейския съвет при съответните оплаквания.

Прочел съм ги, момче, внимателно, и ще ти кажа, че много си се самозабравил в дерибействането си, момче.
==========

Здравей момче, с регистрацията си тук си приел нашите условия за полазване, прочети ги и тях внимателно, ако те не ти харесват може да не ползваш публичната услуга. Нищо тук не е насила. Същото е и във Фейсбук, виждам че си много запознат със законите на европейския съюз. Може ли да те ползвам да ми помогнеш с няколко казуса относно свободата на словото във Фейсбук, че не ми дават да псувам наляво и дясно, а когато го направя ме наказват и ми ограничават свободата на словото. Не ми отговаряй отивай да четеш закони. 

Ехеее, баце!

Така ше ми каеш, че щом съм влязъл в ресторанта по свое желание, от ресторантьора отпада отговорността, ако ме нахрани с вредна храна.

Не.

Независимо от твоите ти правила на форума ти и моите "съгласия" с тях, подлежиш на задължение да спазваш правилата за публични действия, наречени закони.

Бидейки великодушен, указах ти къде яко куца администрирането на форума ти... и при желание първото смотано адвокатче може да ти изстиска соковете.

• Администратор
преди 28 минути, rado_svet написа:

Ехеее, баце!

Така ше ми каеш, че щом съм влязъл в ресторанта по свое желание, от ресторантьора отпада отговорността, ако ме нахрани с вредна храна.

Не.

Независимо от твоите ти правила на форума ти и моите "съгласия" с тях, подлежиш на задължение да спазваш правилата за публични действия, наречени закони.

Бидейки великодушен, указах ти къде яко куца администрирането на форума ти... и при желание първото смотано адвокатче може да ти изстиска соковете.

Ква вредна храна? Кой те храни с вредна храна? Влез с някой ресторант и започни да псуваш на ред и ще видиш с какво ще те нахранят. 

И кое не правим като хора? Не известяваме потребител като му изтрием пост в който псува ли? Това ли визираш под свобода словото, съвсем се обърках вече. И да нямаме ресурса да пишем съобщение на всеки че му е изтрит поста. Понякога на ден се трият по 40-50 поста. Трябва някой цял ден да се занимава с това. 

Следват цитати на твои постове заради които си наказван:

Цитат

Гледай сега как мазният ви черен албански гьотферен ще ме банне.

Но само това му е останало, знаем го: адреси, роднини, и ще вземем мерки да ви покажем чрез обесването му надолу с главата за три дена, да му изкълват чавките очите и изядат ташаците плъховете

Цитат

Има, много. Гейчета, сър!

А мазночерногъзият Карабойчев просто печели пари чрез Гугъл от тук.
Малко, но му стига.

Ако дойде време за бесене, това черногъзо албанско гьотференче ще е първият ми кандидат – и ще се постарая за.

Цитат

Ния, юзърите, сме овчичките, и чобанинът, разбира се, е г-н Карабойчев.

Можеш да се оплачеш, че те наричам лесбийка.

Цитат

Сега т.н. ваш Запад е много по-зле откъм т.н. свобода на мнение, отколкото са двукраките в Русия.

И ти, моме курвенска мръсно вонеща, си сред несвободните – по рождение, по свински предци си ограничена до състояние по-долу от истинска природна свиня.

Цитат

Не се усещаш колко си жалка.

Но... кво да се прави, трябва да се научим да живеем сред вас, които сте по-зле от най-мръсните животни.

Порождение сте от подживотните, каквито са вашите родители и подживотински баби-дядовци скапани.

Цитат

Eбахте ли се?

Цитат

Сакън! Не съм женско!

А ако предпочиташ (доста вероятно) мъжко, пак ще те разочаровам – не съм передаст като вас.

Айде сега обясни на всички тук във форума, това ли е свободата на словото за която пищиш, че си наказван? Айде давай, продължавай да се излагаш пред всички. 

От сега ти казвам ако пак напишеш нещо подобно пак ще те накажем и не ни пука ама изобщо за твоите свободи на словото. 

Приятни мигове във форума.

Айдеее, и Киро брейка не можело да се цитира! Предупреждение за бан. 

Поне да беше ИТ форум, то и това не е. 

Разни пенсионери ми се зъбят, къв съм негодник да не им давам нови 7% от доходите си. 

Ми... вижте ми подписа!

Теми за турски сапунки и купен футбол вървят. Чисто старчески забавления, еврофутбола до нас в София само такива кибичат.  После като кажем, че е станало на червен пенс клуб, да не се сърдите. 

Правилно го каза, който там, наобиколили са ме като хиени и ми се зъбят. 

И да не ги препсувам...

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Айдеее, и Киро брейка не можело да се цитира! Предупреждение за бан. 

Поне да беше ИТ форум, то и това не е. 

Разни пенсионери ми се зъбят, къв съм негодник да не им давам нови 7% от доходите си. 

Ми... вижте ми подписа!

Теми за турски сапунки и купен футбол вървят. Чисто старчески забавления, еврофутбола до нас в София само такива кибичат.  После като кажем, че е станало на червен пенс клуб, да не се сърдите. 

Правилно го каза, който там, наобиколили са ме като хиени и ми се зъбят. 

И да не ги препсувам...

Благодаря за цитирането!

Добре е да се напомня истината за и на кочината ви.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Поне да беше ИТ форум, то и това не е

Aми като пускате денонощно едни и същи теми като "нови" и новите теми с цел хардуер или друго отиват по назад в активността и така аз и другите като влезем по някоя време през деня виждаме само в новата активност  политическите теми  и главният активист си ти 

преди 13 минути, adersa написа:

Aми като пускате денонощно едни и същи теми като "нови" и новите теми с цел хардуер или друго отиват по назад в активността и така аз и другите като влезем по някоя време през деня виждаме само в новата активност и главният активист си ти 

Аз пиша в 3 теми всичко на всичко. Имам си лична говорилня, за соца пиша и за копейкин, дето все в лагерите ни набутва. 

От време на време сипвам на Ристу, като не мога да му изтърпя ганювщините. 

Нали писах за адблокера, проверен всичко точно, хилите ми се да не казвам като какво. 

Начи това за Калин го пиша - системата тука за обратен подбор е следната. Псуват ме обиждат у всяко мнение, аз не докладвам, защото ми е под достойнството. Сипя им в отговор, целия отбор дръгливи хиени докладват като един, получавам месец бан. После минало заминало, ходи се разправяй. Първия доклад който пристигне до него и айде секирата, а туй че ме псували на сестра мнение нагоре, е без значение. 

Затова е пенс клуб, само най-злобни дядки се навъртат, няма кво да се занимавам в хардуера. В аудио групата дори не ме пуснаха. 

Ей това мина и замина, никой не му дреме. ИТ тата са враг номер 1 тука, ковладят им кражбите и робството по Тато... Бърка им на едно темно място, че не сме несретници като тях самите. 

large.06_01.2024_23_39.49_REC.png.b36eeffd85b04a20284e993b2b9ba85f.pnglarge.07_01.2024_00_21.44_REC.png.ed6ad16b5005dc9919345a55036a13bf.png

преди 15 минути, rado_svet написа:

Благодаря за цитирането!

Добре е да се напомня истината за и на кочината ви.

Добре де ,учуден съм на това че не харесваш форума ,не за първи път обиждаш и въпреки това продължаваш да стоиш в този форум? Аз не бих стоял на място което не харесвам ,не бих общувал с хора които не харесвам също ,защо го правиш ти? Енергията си я пренасочи в развитие на своя форум ,за да не сте трима човека в него, създай свои правила и помисли как би постъпил с потребител отнасящ се по същия начин като теб сега към теб администратора на форумът ти.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Начи това за Калин го пиша - системата за обратен подбор е следната. Псуват ме обиждат у всяко мнение, аз не докладвам, защото ми е под достойнството

то и аз съм докладвал ама бутона не работи или работи  само за определени хора .Те тука модераторите са като футболните съдии на който им отърва или симпатичен обръщат внимание .

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Добре де ,учуден съм на това че не харесваш форума ,не за първи път обиждаш и въпреки това продължаваш да стоиш в този форум? Аз не бих стоял на място което не харесвам ,не бих общувал с хора които не харесвам също ,защо го правиш ти? Енергията си я пренасочи в развитие на своя форум ,за да не сте трима човека в него, създай свои правила и помисли как би постъпил с потребител отнасящ се по същия начин като теб сега към теб администратора на форумът ти.

Ти гледай си сапунките, аз колкото форума съм деплойнал, ти толкова @№$%€ не си жулил. 

Не ми ходи по задните части като сянка, само да ми обясняваш къде греша. 

Гледай си тебе си!

преди 1 минута, adersa написа:

то и аз съм докладвам ама бутона не работи или работи само за определени хора .Те тука модераторите са като футболните съдии на който им отърва или симпатичен обръщат внимание .

Именно това става. Цяла тема им отворих как ме псуват, и нищо и нищо. 

Тоя Ристу чак в подписа си турил как ще ни изтребва, кви негодници сме били, да не му харесваме каторгата. 

И нищо!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.