Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 1 минута, shishmanovp861 написа:

И Слайдерум имаше табелка.

Този е 2

А с табелката няма 2

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 670,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Ама те си имат. Дали всички, които са наградени по заслуги действително са допринасяли, не знам. Искаш да се направи публично видим ли? Или отделно да се направи аналогична цяла секция, в която всички да се мазним помежду си и да пишеш там, кои заслужават повече? 

Тема и сам/а можеш да си публикуваш, примерно в подсекция "всичко останало" и можеш да помолиш екипа да я забодат да се показва отгоре над останалите теми, с етикет "важна".

В дрън - дрън темата, не можа да се реализираш. А там пишем предимно, пълни простотии. 

Потъпси и от " пълни простотии" . И не се мазня, на никой - може да си сигурен. Има хора които ме познават, включително и ти... 

Помисли, поне два - три дена - кой какво заслужава, във форум ? Който и да е, форум. Ще ти подскажа - нищо.

пп

Надявам се, някой да ме е разбрал. Ако си имате скрита тема - сори.

преди 3 минути, Teemo написа:

В дрън - дрън темата, не можа да се реализираш. А там пишем предимно, пълни простотии.

то и според мен, рейтинг трябва да се трупа само в техническите раздели- а празни приказки политика и др подобни да се отнеме тази възможност

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

то и според мен, рейтинг трябва да се трупа само в техническите раздели- а празни приказки политика и др подобни да се отнеме тази възможност

Преди беше така , но някои потребители/ки които пишат само в празните теми доста сълзи и сополи пуснаха на админа и това се промени до това , което е сега !

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

преди 1 час, Звяра!!! написа:

Преди беше така , но някои потребители/ки които пишат само в празните теми доста сълзи и сополи пуснаха на админа и това се промени до това , което е сега !

Точковата система, си е на сайта. Не мога и не искам, да я коментирам. Така са решили - така е.

Но, има хора които помагат - ежедневно. Било със съвети, статии, коментари...

Сега че бедната жигулка, ще тръгне да лайква Реджепа... 

преди 29 минути, andiay написа:

Хайде ако обичаш, нидей мърси таз тема...

Разбирам, че отвътре те изгаря, ма е тъпо да прехвърляш комплексите си и тук...

Или го прави, се ми е тая....

Нимой спреш глупав човек да са хвали с глупостта си...

Старче, виж сега и аз те помолих същото за темата за войната и то най-културно но ти не спираш да си ръсиш помията там !!!

Така че нямаш никакво право да ми казваш къде да пиша , разбрали ме ?

Аз само ти отговарям на въпросите.

По същия начин както ти го правиш във другата тема , пишеш неща които нямат НИЩО ОБЩО СЪС ТЕМАТА !!!

Не виждам причина и аз да не го правя , разбрали ме! :grimace:

Щом на теб ти разрешават не виждам причина и на мен да не ми разрешат , нали ?

Нека да се преместим и във тази тема , ти от колко месеца пишеш във темата за войната и не пишеш нищо свързано със темата?

И аз ще пиша , щом е разрешено ще пиша , ти системно със месеци го правиш !!!

Не ти ли писна? :rolleyes:

На мен ми омръзна да ти чета спама в темата за войната , спри се вече, докога ще продължаваш ?

преди 14 минути, andiay написа:

О, дзверче, ти си прегрял още кът ембрион, бре....

Нормално е всичко да ти се струва несвързано...

Виж, да "загрееш" нещо, вече граничи със сайънс фикшън...

Иха, брау дзверче, сега па ма прехвърли в Проблеми с Форума....

Ех, детство недоизживяно и бленувано...

преди 21 минути, andiay написа:

Аз да, а ти осъзнаваш ли кой е почнал тоа "разговор"?

Очевидно е, че не....

Но... нема изненада, ако мойше да осъзнаваш, немаше да си дзверче....

Но... мен не ме бърка...

Казах ти го и в другата тема - нимой спреш глупака, да са хвали че е глупак....

Да, тук не е пенсионерски клуб, но не е и детска градина за възрастни...

Хайде, дай да говорим за войната...

Вече няколко пъти те питам какво знаеш за доктрината Уолфовиц....

преди 1 час, andiay написа:

Щадя те, бре дзверче....

Знам, че инак почва та боли главата...

На 98% е сигурно, че ако доживея възрастта при която иде паркинсона, то мен ша ма пропусне....

Чисто статистически, ко ша стани един Бог знае...

Същото са отнася и за деменцията....

При теб паркинсона не знам, но деменцията нема шанс със сигурност...

Туй е друга добра новина за теб....

Лошата е.... е, че добрата, всъщност не говори добре за теб, но туй са подробности...

Нъл ти е весело, ко ти пука....

Ми ако не стане нещо извънредно, едва ли....

Предплатен е до 31.12. 2023-а...

Че нъл съм дрът, да не забраа да го плащам...

Е, туй със забавното го уточнихме, бре дзверче....

Пак от личен опит ли знаеш?

Баси, до там ли я докара да просиш, за да спиш в стая?

И не дават, тъй ли?

Тцъ, тцъ, тцъ....

Споко бре, кат са пенсионирам и ша ти прехвърля пенсията....

Би требело да е максималната, ма не следя още къде са сложили границата....

Се ша ти са от полза...

Тцъ, бре дзверче, пиша ти бавно, щот четеш трудно...

Тцъ, бре дзверче, запекът е от постоянно висене в кабинката и от стискане да не плащаш за WC....

Споко, кат ти дам пенсията и ша ти олекне....

Ми записвай си, кой та е спрял....

Мен това не ме касае....

А па на теб психолог нема ти е от полза....

За "старчето" ти предложих преди време да проверим, ма....

Щом ти носи некво удовлетворение, мисли си за мен като за старче....

Мен и това не ме касае...

От личен опит ли го знаеш?

Ма не е за теб това, бе дзверче, казах ти, проблемът ти не е психичен....

Хубавата новина е, че благодарение на него ти е весело....

Лошата е... не се брои за заболяване....

Нема та огрей туй с придружителя....

Хм, от толкоз мераклии да ми пишат, а после да ми обясняват, че съм си говорил сам, като им отговарям, то хич не следя останалите разговори...

Но... тук е тъй, всеки рИве за конкретика, ама да не му искат на него...

И всеки рИве, че не трЕбело да му казваш, че е глупав, но то щото ти си бил глупав...

Затуй йе забавно....

преди 53 минути, andiay написа:

Туй ми казваш за n-ти път...

Виде ли, че па сам прав - гинкото не ти помага....

Не че има ко да ти помогне....

преди 35 минути, andiay написа:

Хм, нема ко ти помогне...

Виде ли, ча па съм прав...

Вчера ти казах, че си говориш сам и днес пак го подкара...

Давай, излей ко ти е на душата наведнъж...

Па аз утре ша го прочета...

Да ти пратя сирене, щом ти са е дояло?

Купувам домашно биволско, но моа ти зема кот искаш...

Но... и сиренето нема ти помогне...

То на теб туй ти е по природа, бре дзверче, да ти е весело....

Що намесваш отговор от една тема в друга, дори не бих могъл да предположа...

Но... твоите отговори там са особено забавни...

На години да мое кара ТИР, па на акъл детска градина....

Нъл ти го казах и преди, затуй ти са радват децата в детската градина....

Сеги им паднало да са подиграват на голЕм....

Но... па ти е весело...

Вижте какви коментари пише във темата за "Войната в Украйна" и това е от месеци, грозни и заядливи!

Пише ги не само към мен но и към още няколко потребителя!

Само определени няколко човека , защо го прави и не се спира ?

Много хора напуснаха форума заради това заяждане, което системно го пише и то по начин , който да не нарушава правилата!

И това ако не е проблем свързан със форума не знам кое е!!!

Хубава вечер! 

преди 39 минути, Звяра!!! написа:

Вижте какви коментари пише във темата за "Войната в Украйна" и това е от месеци, грозни и заядливи!

Пише ги не само към мен но и към още няколко потребителя!

Само определени няколко човека , защо го прави и не се спира ?

Много хора напуснаха форума заради това заяждане, което системно го пише и то по начин , който да не нарушава правилата!

И това ако не е проблем свързан със форума не знам кое е!!!

Хубава вечер! 

Дзверче, разбирам, че ти тежи, че не се пише само това, което ти се иска на теб, но... в живота е така....

Хубаво цитираш моите постове към теб, но защо пропускаш да цитираш на чии постове са отговори те?

Давай, а не се дръж като ощипана мома...

А този пост на кой е?

на 29.08.2023 г. в 20:23, Звяра!!! написа:

Класика!!!

75

на 29.08.2023 г. в 20:10, Звяра!!! написа:

Напоследък на много странни картинки попадам в интернет пространството !

Вижте последния шедьовър на който попаднах !!!

Тук си изтри "шедьовъра" в поста, както преди туй изтри цял свой пост, но съдържанието им си стои в моите отговори на тях...

"Шедьовъра" ти представляваше (всеки може да го види цитиран в моя отговор) аватара на потребителката Сирена върху главата на жена разхождаща прасе, на чиято глава е моят аватар, който пък е моя снимка...

Както ти казах, не ме бърка...

Даже ти позволих да ползваш снимката ми, въпреки че тя е обект на авторско право....

Отговорите ми, които си цитирал тук са на тези твои постове в спойлера...

Spoiler
преди 46 минути, Звяра!!! написа:

Започна да пишеш несвързани неща , дъ не съ преумори нещо ? :popcorn2:

Аре темпо , че тъкмо загрях ! :whist:

преди 2 часа, Звяра!!! написа:

Старче , много кратки отговори пишеш , дъ не тъ е фанал паркинсона? ;)

Бъди по изчерпателен!

преди 1 час, Звяра!!! написа:

Старче , дъ не ти спрът нета , че ми стана забавно да си пиша със тебе?

:P

Старче , стотинките стигат ли за самун ляб ?

Превеждат ли пенсийката навреме?:begging:

:grimace:

Старче , да ти запиша ли час за утре за психолог , има ли кой да ти помогне да стигнеш до болницата ?

преди 3 часа, Звяра!!! написа:

За природа пишеш а не знаеш какво е природа. ;)

На младини не си излизал от селото сега със бастуна не можеш да излезеш от къщи и за туй по цял ден се излагаш тук! :hush:

преди 3 часа, Звяра!!! написа:

Аз си признавам , че съм луд щом си общувам със теб ! ;)

Лошото е , че за теб няма лечение , щом си показваш простотията без да те е срам . :hush:

преди 4 часа, Звяра!!! написа:

Сам ли си говориш , до там ли стигна вече , знаеш ли че има лудници в които лекуват типове като теб?

Както казах, не ми пука...

Не се обиждам, но и не оставам длъжен...

Никого не съм докладвал за обиди, каквито всекидневно изливате не само по мен...

Но... почне ли някой да се държи така спрямо вас (тези няколко човека, които визираш) и веднага подскачате като ощипани моми...

Дет са вика, хем сърби, хем боли....

Колко пъти ви приканих да говорим по темата с конкретика, както обичате да са изразявате...

Един поне почна ли?

Или - Малоум, ватник, русороб, комунист, старец, глупак, гей, Андрея, Ромче и нема ми стигне една страница да изброявам....

"Психо диагнозите" па изобщо не ги броя....

И това е само към мен, а към други участници, чиято единствена вина е, че имат мнение различно от вашето?

А да ми правят "психоанализа" и да ми обясняват какви са ми взаимоотношенията с близките ми?

А когато упорито някой твърди, че аз говоря глупости, изказвайки определено мнение и ми задава въпроси, които според него ща ме хванат "натясно", а  когато им отговоря и се аргументирам със световно признати източници и попитам още ли смята, че говоря глупости, а получа отговор "Ми не знам, щото още нямам нужната информация"...

Как да наречеш подобен - освен глупак...

Стара максима е - Не изпитвай никога с въпроси, чиито отговори самият ти не знаеш...

Проблема на всеки форум са винаги няколко слабообразовани, но разполагащи с достатъчно свободно време и мерак да минат за нещо друго от това, което са...

Гледам, че по-горе си писал как била "организирана кампания" срещу Coco1, когото аз наричам Цоцко, а ти си го бил спасил...

Ма верно ли бре, Дзверче?

На кой изобщо му пука от най-бездарния и тъп спамер....

Що не си цитирал неговите "съдържателни" постове в темата за войната?

Цитирай поне един такъв за година и половина назад, който да има каквото и да е общо с темата за войната и обещавам, че веднага си трия профила и повече нема се засечем....

Същия Цоцко, който преправяше постовете, които цитираше, за да унижава потребителите...

Цоцко от Мосейково с картинките?

За него ли става дума?

А Реджепа, когото аз наричам Иванушка, по обясними причини, но най-вече защото, как да наречеш иначе човек, който спори "до бой", че д-р Кунчев бил умрял от корона, а по телевизията показвали негов двойник, а после се оправда, че бил говорел така, щото много му са искало да е било така....

Той също променяше съдържанието на постовете, които цитираше и обижда непрекъснато....

Обидите му, привидно без да нарушават правилата, ша изтъркам и виртуалната клавиатура, ако тръгна да изброявам...

Що не рИва тогиз, бре Дзверо, а рИеш сега, а?

Казах ти, ако желаеш да чуваш само това, което желае нежната ти ранима душа, то отворете си една затворена група и бъдете щастливи...

Но... истината е, че всъщност желаете да се подигравате на други, с мнение различно от вашето...

Да ги обиждате, да ги плюете, да ги унижавате, ма те да не отговарят....

А ако некой ви отговори и то без да ползва каруцарския ви език, па на сичко отгоре има наглостта да ви пита за неща, които дори и не разбирате какво са, то веднага "Моля другарко, ма тоа ма ощипа"....

Може да си много добър в нещо, Дзверо, може да си помогнал на много хора в него, но от политически науки нищо не отбираш...

Не е и сам да не си го признавал....

Бих аплодирал поведението ти, ако мереше с еднакъв аршин...

Бих бил благосклонен и към незнанието ти, никой не разбира от всичко, ако виждах поне грам желание да проверяваш и сравняваш нещо, това значи че имаш мерак да придобиеш поне някаква обща култура по въпроса и бих ти посочил автори, които защитават аргументирано противоположни позиции, за да сравниш...

Виж пак няколкото ЛС-та, които си разменихме преди време....

В онази тема нито съм постоянен участник, нито отговарям на всяка провокация отправена към мен дори когато не пиша в нея....

Дали аз ще пиша или не в нея, няма значение, това не е тема за война, а тема превърната в селска кръчма, където всеки комплексар да изпусне парата...

Тези, които бяха нещо друго, отдавна спряха да пишат в нея, без значение, каква позиция са заемали по нея....

И не аз съм причината....

Прекалено рядко се включвам, за да съм аз....

Нъл искаше "чаршаф"....

Ей ти го...

преди 2 часа, andiay написа:

Малоум, ватник, русороб, комунист, старец, глупак, гей, Андрея, Ромче и нема ми стигне една страница да изброявам....

Темата е за проблеми с форума...

преди 56 минути, цър-вул написа:

Май пообъркахте темата...тази е за проблемите с форума. Вие я обърнахте на говорилня! Поведение на неразбрали -найсетгодишни.

Нека да видят хората как се заяжда системно само със няколко потребителя, не със всички!

Заяжда се само във темата "Войната с Украйна", това е другият проблем, защо само във тази тема и защо само във тази тема пише?

Същото го правят и още няколко профила като @Flashback и @Moriati !

@andiay не веднъж е казвал , че когато се заяжда със някой системно не нарушава правилата и затова не са го наказвали досега, хвали се със това и казва, че дори се е чуствал виновен и сам се е наказвал по десет дни да не пише във форума, тоест във темата защото казах вече, че пише само във една тема!

Не е приятно когато някой започне да ти пише по подобен начин пред другите потребители и рано или късно на теб ти писва и започваш да го обиждаш и псуваш след което те наказват, така доста хора наказаха заради него. Други не могат да понесат това системно заяждане което е целенасочено и спират да пишат във форума! Доста потребителя изгони от форума със този метод и това е целта му. Същото го прави и потребителя @Moriati !

Въпроса ми е, още колко потребителя трябва да спрът да пишат за да вземе някой отношение по въпроса?

Всичко това , което го казвам могат да го потвърдят доста хора които пишат във темата за войната и дори @nikssi които ни чете редовно!

преди 1 час, цър-вул написа:

Май пообъркахте темата...тази е за проблемите с форума. Вие я обърнахте на говорилня! Поведение на неразбрали -найсетгодишни.

Абсолютно съм съгласен....

Па то да е само в тая тема....

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Темата е за проблеми с форума...

Тъй де...

Ма го кажи на Дзвера...

току-що, Звяра!!! написа:

Нека да видят хората как се заяжда системно само със няколко потребителя, не със всички!

Заяжда се само във темата "Войната с Украйна", това е другият проблем, защо само във тази тема и защо само във тази тема пише?

Същото го правят и още няколко профила като @Flashback и @Moriati !

@andiay не веднъж е казвал , че когато се заяжда със някой системно не нарушава правилата и затова не са го наказвали досега, хвали се със това и казва, че дори се е чуствал виновен и сам се е наказвал по десет дни да не пише във форума, тоест във темата защото казах вече, че пише само във една тема!

Не е приятно когато някой започне да ти пише по подобен начин пред другите потребители и рано или късно на теб ти писва и започваш да го обиждаш и псуваш след което те наказват, така доста хора наказаха заради него. Други не могат да понесат това системно заяждане което е целенасочено и спират да пишат във форума! Доста потребителя изгони от форума със този метод и това е целта му. Същото го прави и потребителя @Moriati !

Въпроса ми е, още колко потребителя трябва да спрът да пишат за да вземе някой отношение по въпроса?

Всичко това , което го казвам могат да го потвърдят доста хора които пишат във темата за войната и дори @nikssi които ни чете редовно!

Дзвер, това, че ти не разбираш, какво ти отговарят, не е проблем на отговорилият ти...

Неколко пъти съм отговарял на тези ти терзания....

И както винаги, пак не си в час...

1.Не пиша само в тая тема, даже все по-рядко пиша в нея...

2. Не съм се хвалил, че се заяждам с някой....

3. Ако  почна да се заяждам с някой, то е отговор на негово заяждане към мен или към други потребители....

4. Първият и единствен потребител наказан, заради мен, бе "кроткото агънце" Митко Вълчев, което в кои теми пише освен тази за войната?...

Когато го наказаха, че в продължение на дни ми обясняваше, къв съм гей, реших, че донякъде и аз имам вина за това и сам заявих, че докато трае неговото наказание, то аз няма да пиша не във форума, а в темата за войната... В други теми съм писал естестввно...

Е, не знам, колко е било наказанието му, аз не писах няколко месеца....

През това време, горкият Митко е бил наказан още няколко пъти...

По собствените му думи - щот казвал истината....

5. Би ли споделил кой друг е бил наказван заради мен, че ми стана любопитно?

Нали са "доста хора", дай едно-две имена....

6. Кои са тези напуснали заради мен форума?

7. Освен във фантазиите ти, присъщи за член на детска градина, то на друго място съществуват ли?

8. Мен като ме псувате и обиждате, аз защо не ви псувам?

9. Защо споменаваш само мен, Мориати и Флашбек, няма ли и други?

10. Защо след като модератора "ostavime" предупреди да не се определя някой, че е глупав, само защото има различно мнение и всички "онеправдани" вкупом му "ударихте" палчета и сърчица, след това вкупом обяснявахте  на други, че са глупави, защото казват нещо различно от вашето мнение, без да са ви обидили с нищо?

"Воят" ти срещу мен е поведение типично за малко дете, а не на възрастен индивид...

Твърдиш, че си възрастен, дръж се като възрастен или можем да продължим да се държим като деца...

Забавно е да се връщам десетилетия назад....

Лек и ползотворен ден на всички...

Съжалявам, че ви се налага да ставате свидетели на всичко това....

преди 8 минути, andiay написа:

Абсолютно съм съгласен....

И по нищо не си личи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! С тия постове по една страница на пост силно встрани от темата.

преди 3 минути, andiay написа:

Съжалявам, че ви се налага да ставате свидетели на всичко това....

Когато аз влизам във темата за "Войната в Украйна" искам да прочета мнения за събитията в Украйна. Ти никога не пишеш по темата, това твоето е СПАМ и заяждане и не е свързано по никакъв начин със темата! 

Това е другият ми въпрос, защо пишеш само във тази тема и не пишеш нищо по темата? Има и други теми във които можеш да си пишеш СПАМ-а а ти го правиш само във темата за войната. Не се ли усещаш, че не е там мястото за нещата които пишеш и нямат нищо общо със темата? Кога ще спреш? Не те ли е срам да се заяждаш само със нас? Кой те кара да го правиш? Плащат ли ти и колко?

Наказаха @Митко Вълчев но защо не кажеш колко потребителя спряха да пишат във темата и изобщо във форума заради теб и твоите заядливи коментари? Нали това е целта ти, и то по нареждане на друг потребител!!!

Другари по форум ,защо не помислите в различна посока от базата на своята от която изразявате недоволство? Защо пък да не е взможно реакцията на събеседника ви да е в резултат на вашето общуване с него ? Защо е толква трудно някой да приемат ,че има и друго мнение по дадена тема и това че той счита своето мнение за вярно и единствено ,не значи че това е така в действителнст. Уважавайте се, не се обиждайте само защото някой не мисли като вас и има различни виждания, това ще спести подобни теми и нерви на всички.

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Другари по форум ,защо не помислите в различна посока от базата на своята от която изразявате недоволство? Защо пък да не е взможно реакцията на събеседника ви да е в резултат на вашето общуване с него ? Защо е толква трудно някой да приемат ,че има и друго мнение по дадена тема и това че той счита своето мнение за вярно и единствено ,не значи че това е така в действителнст. Уважавайте се, не се обиждайте само защото някой не мисли като вас и има различни виждания, това ще спести подобни теми и нерви на всички.

И защо така общо, когато става въпрос конкретно за Филолога.

Той конкретно не разбира. Затуй и се стигна до тука да се оплакват от него. В случая той е проблема с форума и Звяра пише по темата.

Той е функционално неграмотен и не разбира, че си викаме ватенки и подпиндосници, чугуни, митрофани и козяци. Но така е прието в подобни теми. Колко пъти сме му казвали преди да се стигне дотук.

преди 30 минути, Звяра!!! написа:

Когато аз влизам във темата за "Войната в Украйна" искам да прочета мнения за събитията в Украйна. Ти никога не пишеш по темата, това твоето е СПАМ и заяждане и не е свързано по никакъв начин със темата! 

Това е другият ми въпрос, защо пишеш само във тази тема и не пишеш нищо по темата? Има и други теми във които можеш да си пишеш СПАМ-а а ти го правиш само във темата за войната. Не се ли усещаш, че не е там мястото за нещата които пишеш и нямат нищо общо със темата? Кога ще спреш? Не те ли е срам да се заяждаш само със нас? Кой те кара да го правиш? Плащат ли ти и колко?

Наказаха @Митко Вълчев но защо не кажеш колко потребителя спряха да пишат във темата и изобщо във форума заради теб и твоите заядливи коментари? Нали това е целта ти, и то по нареждане на друг потребител!!!

Оправихте България, тръгнаха да оправяте Украйна. Спокойно и без или с участието на България, тя ще се оправи. Ами България?

преди 2 часа, цър-вул написа:

И по нищо не си личи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! С тия постове по една страница на пост силно встрани от темата.

Запазената му марка. Казвано му е десетки пъти, от много потребители на форума. Но както той сам написа "Мога да лъжа дори когато казвам истината ". Като цяло е цар на уотабаутизма и разводняването. 

"Публикацията ще бъде задържана за преглед от модератор преди да стане видима за да се отсеят мненията, които не са по темата."

^^^ А, по темата, по темата съм.
---------

Стана въпрос за форумни наказания, та питам какви са?

Българска академия на науките ли?
........

О, да!

Сетих се, че имам въпрос: не видях възможност да настроя по дефолт да НЕ се абонирам за темата при всеки мой отговор. Сега го правя ръчно, но понякой път изпускам и започват да ми идват ненужни съобщения за нов пост в темата.

Ако има такава настройка в профила на ползвателя, някой би ли бил така любезен да ме упъти, къде да я открия?
Мерси много!

преди 6 минути, Мърдокс написа:

"Публикацията ще бъде задържана за преглед от модератор преди да стане видима за да се отсеят мненията, които не са по темата."

^^^ А, по темата, по темата съм.
---------

Стана въпрос за форумни наказания, та питам какви са?

Българска академия на науките ли?
........

О, да!

Сетих се, че имам въпрос: не видях възможност да настроя по дефолт да НЕ се абонирам за темата при всеки мой отговор. Сега го правя ръчно, но понякой път изпускам и започват да ми идват ненужни съобщения за нов пост в темата.

Ако има такава настройка в профила на ползвателя, някой би ли бил така любезен да ме упъти, къде да я открия?
Мерси много!

Не следвай темата нямали ?

преди 1 минута, Нушо написа:

Не следвай темата нямали ?

Благодаря за отговора!

Най-вероятно аз не мога да намеря пътя към такавата му опция в дървото на менюто на настройките на ползвателя.

Като германските племена пробвах два пъти – на трезво и пийнал, и трети път – гледайки само с периферното зрение, че "онова" да не се плаши и ми бяга.

преди 5 часа, цър-вул написа:

Като се включат 1/2 трола от политическите теми , в теми които не трябва да пишат и така темата убива смисъла си .

преди 27 минути, Мърдокс написа:

Мерси много!

https://www.kaldata.com/forums/notifications/options/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.