Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 16 минути, jhoro написа:

То пък голямата хубост във Фейсбук! Пише „10 коментара“, отварям - само два. Явно другите 8 са от хора, които аз съм блокирал или са ме блокирали.

затова ли става така - а аз си викам, в фейса има бъг:)

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 30 минути, jhoro написа:

То пък голямата хубост във Фейсбук! Пише „10 коментара“, отварям - само два. Явно другите 8 са от хора, които аз съм блокирал или са ме блокирали.

По скоро е второто ;)

преди 11 минути, adersa написа:

По скоро е второто ;)

Мне, тефтера има система която скрива част от коментарите, имаш опции затова какво да виждаш но автора на публикацията под която се коментира може да ограничава това което другите виждат от коментарите.

преди 8 часа, Bubbles написа:

Мне, тефтера има система която скрива част от коментарите, имаш опции затова какво да виждаш но автора на публикацията под която се коментира може да ограничава това което другите виждат от коментарите.

Ограничаването на аудиторияга е съвсем друго. Прави се от авторът и е за конкретна публикация.

Можеш да блокираш всеки и ето последствията

Screenshot_20240905_082817_Facebook2.thumb.jpg.83b300b416392948b49d186e5a378426.jpg

Тона важи за двамата. 

Даже, когато някой друг спомене (тагне) блокиран потребител - щото във Фейсбук няма цитиране - името се вижда без линк към профила му.

преди 22 часа, jhoro написа:

Примерно така

https://www.kaldata.com/forums/uploads/monthly_2024_09/image.png.151e671b33ce3f0713a645ea64c9a75d.png

Блокиране - ти не виждаш неговите постове, той не вижда твоите.

Ти как го искаш?

Бял ден да не види.

• 2 седмици по-късно...

От доста време, когато отворя форума - най-отгоре се появава лентата

Screenshot_20240918_150530_Chrome2.jpg.1226c8d00e76550171ff79d4f0d2de58.jpg

Затварям я, но на следващага сесия пак е тук.

Дали не може - след каго един път съм отказал - повече да не я виждам?

Досадно е.

• Администратор
преди 8 минути, jhoro написа:

От доста време, когато отворя форума - най-отгоре се появава лентата

Screenshot_20240918_150530_Chrome2.jpg.1226c8d00e76550171ff79d4f0d2de58.jpg

Затварям я, но на следващага сесия пак е тук.

Дали не може - след каго един път съм отказал - повече да не я виждам?

Досадно е.

Това не е направено да работи така, както описвате. Настроено е да се появява отново след 30 дни след затварянето. С какъв браузър сте и да не изтрива бисквитките си след всяко затваряне?

преди 40 минути, Kalin Karaboychev написа:

Това не е направено да работи така, както описвате. Настроено е да се появява отново след 30 дни след затварянето. С какъв браузър сте и да не изтрива бисквитките си след всяко затваряне?

Значи не е обвързано с профила?

Постоянно влизам от различни устройства, операционни системи и браузъри. "Бисквитките" не ги трия, щото пак трябва да се вписвам.

• Администратор
преди 9 минути, jhoro написа:

Значи не е обвързано с профила?

Постоянно влизам от различни устройства, операционни системи и браузъри. "Бисквитките" не ги трия, щото пак трябва да се вписвам.

Не е обвързано с профила. Информацията от затварянето се пази в бисквитка. Проблемът при вас вероятно е от различните устройства и е нормално на всяко ново устройство съобщението да се покаже отново.

преди 6 минути, Kalin Karaboychev написа:

Не е обвързано с профила. Информацията от затварянето се пази в бисквитка. Проблемът при вас вероятно е от различните устройства и е нормално на всяко ново устройство съобщението да се покаже отново.

Благодаря!

А при мен тази зелена лента няма знак "X" в десният си край  и постоянно си стои на монитора горе, да заема място. По един и същи начин се държи с Cent, Google Chrome и Mozila. Бисквитки и вафли, не съм чистил

2024-9-19 2-14-11.png

преди 6 часа, Колев 74 написа:

А при мен тази зелена лента няма знак "X" в десният си край  и постоянно си стои на монитора горе, да заема място. По един и същи начин се държи с Cent, Google Chrome и Mozila. Бисквитки и вафли, не съм чистил

2024-9-19 2-14-11.png

Ти щото си съмнителен!

преди 2 минути, Bubbles написа:

Иконата на значката "Звездата на форума" я е хванала липсата.

Capture d’écran (160).png

Докат я стигнеш значката ше се е върнала :hush:

току-що, B-boy/StyLe/ написа:

При мен си се показва с лисицата от декстопа де. С телефона не съм тествал.

Сигурно му е паднал нета ,ако презареди страницата най вероятно ще се яви и значката.

току-що, AAUUXX написа:

Докат я стигнеш значката ше се е върнала :hush:

Бахах где знаеш може да е подала оставка.

И аз съм лиско(Последна версия), ама гледам преди малко на Стефо аватара бре нещоп странен ми се чини, а то няма иконата вместо нея една бяла черта стои.

току-що, Bubbles написа:

Бахах где знаеш може да е подала оставка.

И аз съм лиско(Последна версия), ама гледам преди малко на Стефо аватара бре нещоп странен ми се чини, а то няма иконата вместо нея една бяла черта стои.

Почисти си кеша и презареди.

Почисти си кеша и презареди.

Мда, точно направих и се оправи, проблема е бил в моя телевизор, съжалявам.

преди 6 минути, B-boy/StyLe/ написа:

аз минах на опера - защото лисицата не мога вече да е изтегля  / актуализирам

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

аз минах на опера - защото лисицата не мога вече да е изтегля  / актуализирам

Е като си със стара ОС така става. Не е до браузъра. :)

преди 10 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Е като си със стара ОС така става. Не е до браузъра. :)

с 10 съм - но не ми пука браузери бол, явно ситемата вече се е омазала, от доста годинки е

преди 21 минути, Без умствен капацитет написа:

с 10 съм - но не ми пука браузери бол, явно ситемата вече се е омазала, от доста годинки е

Е аз съм с 10 и няма проблеми с обновяването на Mozilla. Това не е вярно!

Версията ми е 130.0.1.

преди 9 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Е аз съм с 10 и няма проблеми с обновяването на Mozilla. Това не е вярно!

Версията ми е 130.0.1.

темата не е за проблемите с компютър - отваря сайта на мозила - но линка за сваляне не бачка

sshot-222222222222.png

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

темата не е за проблемите с компютър - отваря сайта на мозила - но линка за сваляне не бачка

Е ти повдигна въпроса. А и проблема явно е в "твоя телевизор". Аз линка си го отварям.

https://download-installer.cdn.mozilla.net/pub/firefox/releases/130.0.1/win64/en-US/Firefox Setup 130.0.1.exe

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.