Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

• Отговори 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Проблемите са с форумът и започнаха да се натрупват след началото на тази година, може би дори след средата на миналият месец.

Не е от началото на тази година. От много време е.
Просто не сме докладвали проблема, който го наричах "скрипта" на Док-глобалния модератор 
За да го разбера какво е писал, копирах поста и го поставях тук:
https://2cyr.com/decode/?lang=bg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мне, поне това на снимката все още се вижда по същият начин и след изтриване на кеша. В течение на времето като цитирам някой пост с поставено в него изображение, ще проверя дали в мои цитати на такива постове изображенията се представят както трябва. Когато аз цитирам постове, в които има само текст всичко е наред.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

ще проверя дали в мои цитати на такива постове изображенията

Не е нужно да проверяваш.
Цитатите с изображение излизат като линк.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор
преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Мне, поне това на снимката все още се вижда по същият начин и след изтриване на кеша. В течение на времето като цитирам някой пост с поставено в него изображение, ще проверя дали в мои цитати на такива постове изображенията се представят както трябва. Когато аз цитирам постове, в които има само текст всичко е наред.

Веднъж записано грешно няма как да се промени с изчистване на кеша, така ще си остане. Тапаталк като гледам от години си имат проблеми с енкодинга https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/encoding-error-utf-8-turkish-t33277.html и не дават някакво решение на проблема. Единственото решение като гледам е просто да спрем възможността да работи с нашия форум.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Kalin Karaboychev написа:

Веднъж записано грешно няма как да се промени с изчистване на кеша, така ще си остане. Тапаталк като гледам от години си имат проблеми с енкодинга https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/encoding-error-utf-8-turkish-t33277.html и не дават някакво решение на проблема. Единственото решение като гледам е просто да спрем възможността да работи с нашия форум.

Ок, няма значение това, но това:

преди 23 минути, овню написа:

Не е нужно да проверяваш.
Цитатите с изображение излизат като линк.

Вероятно, не е поправено.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор
преди 3 часа, Sliderum2 написа:

Тъпатолк е зле

Screenshot_2023-02-04-11-53-28-88_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.cb725d2569f4280df267b2c7d5b7710f.jpg

, цитирането пък също е зле, не показва изображения в мои цитати на постове на колегите.

Явно форумът е сериозно увреден в много насоки напоследък. Нямам идея кой и какво е бърникал, но е кофти сигурно от началото на годината.

тест

Не виждам проблем да има с цитатите с изображение. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор
преди 11 минути, овню написа:

400258706_.PNG.892ddcf4913c2324bb4384a835330cf8.PNG

Това е гиф и е вграден от външен сайт, картинката не е качена на нашите сървъри, а се намира тук: https://giphy.com/gifs/kpop-k-pop-heart-3ofSAZQdz2CQZgRpwA  Линкът в цитата пренасочва към сайта където се намира съответния гиф.

Не виждам драма в цялата работа. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Kalin Karaboychev написа:

Не виждам драма в цялата работа.

Кой е казал че е драма. Просто предположих че е проблем на форума.
На мен не ми пречи.
Все пак ливадата си е ваша, а аз кротко си паса.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор
преди 1 минута, овню написа:

Кой е казал че е драма. Просто предположих че е проблем на форума.
На мен не ми пречи.
Все пак ливадата си е ваша, а аз кротко си паса.

Картинките качени на нашите сървъри, а предполагам и тези, който не са гифчета излизат нормално при цитиране. Вграждането на гиф от външни сайтове е възможно да излиза като линк защото те често са наистина линкове и не завършват с .gif, както е линка по-горе. На системата ще и е доста трудно да прави проверки дали това е обикновен сайт, дали е гиф, дали е мп3-ка или каквото и да е друго за това просто показва линка към съответното съдържание.

Та това са предполагам големите проблеми, които срещате с форума и както някой написа по-горе "Явно форумът е сериозно увреден в много насоки напоследък. Нямам идея кой и какво е бърникал, но е кофти сигурно от началото на годината."

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор
преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

sheep-eating.gif

тест

Ето сега работи защо линкът към гиф-а завършва на .gif ето го линка: https://media.tenor.com/tkO_if4NpfoAAAAM/sheep-eating.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Kalin Karaboychev написа:

тест

Това с телефон ли го цитира?
Защото аз с лаптопа виждам че в цитатите с телефони се показват линкове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор
преди 2 минути, овню написа:

Това с телефон ли го цитира?
Защото аз с лаптопа виждам че в цитатите с телефони се показват линкове.

Не, от компютър. Ами при телефони е по-добре даже да се показват линкове, един гиф може и да е 5 МБ, ако има 10-15 гиф-а в страницата какво правим с телефона и интернета. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Google Pixel 7 Pro. ANDROID 13 няма проблеми.

Новият андроид е 13.

https://www.kaldata.com/телефони/излезе-android-13-нововъведения-и-промени-389860.html

И ти когато цитираш картинка от телефон  излиза линк

преди 5 минути, Kalin Karaboychev написа:

Не, от компютър. Ами при телефони е по-добре даже да се показват линкове, един гиф може и да е 5 МБ, ако има 10-15 гиф-а в страницата какво правим с телефона и интернета. 

Ами не знам как стоят нещата, ама преди време го нямаше това.
И както казах, ливадата си е ваша. От вас зависи каква тревица ще пасем. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, овню написа:

И ти когато цитираш картинка от телефон  излиза линк

Ами не знам как стоят нещата, ама преди време го нямаше това.
И както казах, ливадата си е ваша. От вас зависи каква тревица ще пасем. 

От телефона, когато качвам директно тук дадено изображение, изображението става огледално. Flipped image. Обърнато. Не знам защо.

Ето един пример.

Screenshot_20230204-153922.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Kalin Karaboychev написа:

Всъщност, май има проблем с цитирането не само на коментари с вграден .gif, ами и на такива с вграден пост от Туитър, също май като цитирам пост, в който наш инженер миро20 е поставил нехайно нещо маркирано и копнато от фейсбук в което има нещо с линк в него, т.е. дори не е обичаен вграден цитат с линк към страницата, а има линк под дума или число в ръчно копирания фейсбук материал. Общо взето исках да кажа, че не става въпрос само за gif.  Имам, пак от толкова време проблем и с вграждането на каквото и да е от мен самият. Обикновено се получава чак след след повторното поставяне на линка към изображение, или пък към видео в Ютюб и то само ако преди това съм разширил с 1-2 празни реда отдолу с ↩️ и съм  върнал курсора на по-горен ред. Тогава форумът успява да му загрее реотана и да го вгради. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

При мен с mozilla браузър в десктоп режим всичко е OK след цитат в който има емотикон или снимка ,но в мобилния режим излизат като линк след цитат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, ДзВяРа! написа:

Нямам проблеми.

Ето.

И 2те емотикони се изобразяват при мен.

5hchwh98.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Проблема когато отговориш на цитата в поста си. В случая си цитирал без да добавиш отговор.

Както виждаш от моя пост в мобилен режим на браузъра.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Нямам проблеми.

Ето.

И 2те емотикони се изобразяват при мен.

5hchwh98.png

При десктоп режима излиза нормално всичко в отговор на цитат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Проблема когато отговориш на цитата в поста си.

Проблема е, че преди не беше така! Иначе не ми пречи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...