Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

преди 3 часа, ДзВяРа! написа:

Предлагам да се направи раздел за запознанства "Той търси нея" и "Тя търси него", също и 18+, че нещо напоследък се появиха "звезди" във форума. Така хем ще има къде да се показват и хем всички ще сме спокойни!:)

Назад в темата има отговор на въпроса ти, направих си труда да намерия това което е отговорил Администратора на форум.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Назад в темата има отговор на въпроса ти, направих си труда да намерия това което е отговорил Администратора на форум.

Това е някаква обикновенна тема, изобщо не е това за което си говорим. Абе мани, зарежи ще чакаме, още седемнайсет дни остават докато се появи някой със проблеми с копчето на мишката.....

Все едно нищо не съм казал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

ще чакаме, още седемнайсет дни остават докато се появи някой със проблеми с копчето на мишката...

и поредния отговор ще е "отивай в сервиз да ти го направят"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Господин "джибри" се появи, скачам в темата за войната, и тази вечер ако започне да се заяжда като снощи със всички и аз ще се заяждам със него. Казвам го да се знае, щом разрешавате на дего да обижда и да се заяжда не виждам причина да не разрешите и на мен!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Господин "джибри" се появи, скачам в темата за войната, и тази вечер ако започне да се заяжда като снощи със всички и аз ще се заяждам със него. Казвам го да се знае, щом разрешавате на дего да обижда и да се заяжда не виждам причина да не разрешите и на мен!

Темата е проблем с форума, а не проблем с потребителите. И нямам идея кой е тоя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Темата е проблем с форума, а не проблем с потребителите. И нямам идея кой е тоя.

Това не е ли проблем свързан със форума? Потребител който всяка вечер се заяжда и обижда всички останали.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

това е другия ти рег:D

току-що, ДзВяРа! написа:

Това не е ли проблем свързан със форума? Потребител който всяка вечер се заяжда и обижда всички останали.

а ти не го правиш:D добре че поне си вярваш

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, ДзВяРа! написа:

Жалко! ☹️

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, ДзВяРа! написа:

И аз ще съм Модератора, така поне ще е сигурно, че никой няма да злоупотреби.

Ако станеш модератор имам една молба.Виждам че няколко мъже подчертават в профила си че са жени и това е малко объркващо,ако може в настройките на профила освен мъж и жена да фигурира и нещо с Транс!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

За кой става въпрос?
Може ли линк?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, algor написа:

За кой става въпрос?
Може ли линк?

Синдбад. Всичките му изяви.

Никой не може да ме убеди, че пише трезвен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 часа, Реджеп Иведик написа:

Синдбад. Всичките му изяви.

Никой не може да ме убеди, че пише трезвен.

Кои са профилите му? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хм, странно би било колегата, който е само член, па макар и оранжев, да разполага с повече информация и инструменти за проследяване от екипа на форума за това дали и колко профила има друг потребител. От друга страна, ако е придобил подобна информация от размяна на лични съобщения, използуването на такава публично за натопяване, дори да няма цитати от ЛС, хм...Държавна сигурност методология, дай да донесем другарчето на агентите от 6-то управление, че слуша Биитълс?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 часа, АСПЕКТ написа:

ами нали за това е създадена тази тема като докладите не вършат работа да пишем тук за даден потребител .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, ostavime написа:

Кои са профилите му? 

Синдбад от войната в Украйна

Не съм забелязал сега какъв му е точно сега профила. Аз го познавам по почерка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тъпатолк е зле

Screenshot_2023-02-04-11-53-28-88_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.thumb.jpg.cb725d2569f4280df267b2c7d5b7710f.jpg

, цитирането пък също е зле, не показва изображения в мои цитати на постове на колегите.

Явно форумът е сериозно увреден в много насоки напоследък. Нямам идея кой и какво е бърникал, но е кофти сигурно от началото на годината.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор
преди 18 минути, Sliderum2 написа:

Тъпатолк е зле

, цитирането пък също е зле, не показва изображения в мои цитати на постове на колегите.

Явно форумът е сериозно увреден в много насоки напоследък. Нямам идея кой и какво е бърникал, но е кофти сигурно от началото на годината.

Ние не сме създатели на Тапаталк. За всякакви проблеми с него се обърнете към създателите на приложението. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, Kalin Karaboychev написа:

Ние не сме създатели на Тапаталк. За всякакви проблеми с него се обърнете към създателите на приложението. 

Не съм казал че имам тапаталк, или че го използвам. Това на снимката е как изглежда пост на колега писал с него. Описал съм и друг проблем, който няма общо. Проблемите са с форумът и започнаха да се натрупват след началото на тази година, може би дори след средата на миналият месец. Преди ги нямаше. С андроид 11 съм, мисля достатъчно нов е, за да има проблеми с актуалността, ако беше така щеше форумът и постовете в него да са изцяло като това нещо на снимката, а не отделни коментари. Не съм инсталирал нищо, което да е проблем от моя страна, всъщност като се замисля, не съм инсталирал нищо от миналата година.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Не съм казал че имам тапаталк, или че го използвам. Това на снимката е как изглежда пост на колега писал с него. Описал съм и друг проблем, който няма общо. Проблемите са с форумът и започнаха да се натрупват след началото на тази година, може би дори след средата на миналият месец. Преди ги нямаше. С андроид 11 съм, мисля достатъчно нов е, за да има проблеми с актуалността, ако беше така щеше форумът и постовете в него да са изцяло като това нещо на снимката, а не отделни коментари. Не съм инсталирал нищо, което да е проблем от моя страна, всъщност като се замисля, не съм инсталирал нищо от миналата година.

Google Pixel 7 Pro. ANDROID 13 няма проблеми.

Новият андроид е 13.

https://www.kaldata.com/телефони/излезе-android-13-нововъведения-и-промени-389860.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, АСПЕКТ написа:

Google Pixel 7 Pro. ANDROID 13 няма проблеми

Може, няма да споря, явно е сговнена поддържа на съвсем актуална версия на андроид. Както вече съм написал, не е повсеместна, а се проявява в отделни коментари. Мога в момента да надстроя до андроид 12, имам изтеглена актуализацията, но не ми се жертва още 1-2 ГБ РАМ, за тоя дето духа.

П.П. Да уточня, в никой друг форум нямам никакви проблеми. С форумът тук също нямах, до преди няколко седмици. Така че, единствено нещо, или неща, пипнати напоследък точно тук, е това което създава проблемите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Може, няма да споря, явно е сговнена поддържа на съвсем актуална версия на андроид. Както вече съм написал, не е повсеместна, а се проявява в отделни коментари. Мога в момента да надстроя до андроид 12, имам изтеглена актуализацията, но не ми се жертва още 1-2 ГБ РАМ, за тоя дето духа.

П.П. Да уточня, в никой друг форум нямам никакви проблеми. С форумът тук също нямах, до преди няколко седмици. Така че, единствено нещо, или неща, пипнати напоследък точно тук, е това което създава проблемите.

Ето, ако мога така да те ориентирам. Колко памет заема Андроид 13.

8mzbhwrh.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Администратор
преди 1 час, Sliderum2 написа:

Като цяло няма никакви проблеми и оплаквания и неработещи функции. Вероятно има проблем с вашето устройство. Единственото, което мога да ви препоръчам е да изтриете кеша на браузъра си. Или опитайте от друго устройство дали се наблюдават проблемите, които срещате с форума. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...