Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 5 часа, Bubbles написа:

Ако сте писал в раздела за сигурност и почистване на системи от вирусни инфекции, там винаги е така. :)

И в  някои тиин теми май е така  ;)

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 670,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 11 минути, Чъргобиля Мостич написа:

Оплакването от цензура се цензурира.

Хубаво, че искаш да пишеш, но вземи първо прочети правилата на форума.

Цитат

3.6 Администрацията на форума си запазва правото да блокира без предупреждение новосъздадени профили на бивши потребители с наложено наказание, потребители уронващи престижа на сайта и неговия екип, потребители търсещи постоянни конфронтации с останалите потребители и екипа.

Цитат

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

преди 24 минути, Чъргобиля Мостич написа:

а само тук и в темата на Banesc за цензурирането.

А тук,чакаш ли за „преглед“?Може би автоматичната цензура,да лови някоя думичка,която не се харесва в текста ти.

преди 7 минути, Димитър 59 написа:

А тук,чакаш ли за „преглед“?Може би автоматичната цензура,да лови някоя думичка,която не се харесва в текста ти.

мите, регни се в този форум и 1-тее 10 коментара ще чакат одобрение - има и други дет са така

https://forum.softpedia.com/

преди 2 часа, Чъргобиля Мостич написа:

О, мерси за труда.Прочетох правилата набързо преди да се регистрирам, прочетох ги и сега по вашия линк подробно и с внимание. Не виждам да съм в нарушение.Във всякакви теми ми стои предупреждението, че отговорът ми ще чака одобрение, например в Дрън-дрън темата.Както и да е, повече няма да ви занимавам, средно ми е драго да се натискам чак пък толкоз за форума ви.

И на мен филтъра ми задържа мнението, ето виж че не си само ти снимка .:D Да не си помислиш че си единствен на който системата за безопасност задържа коментар за преглед от Модератор, а съм регистриран преди доста години. Това означава ли че и мен не ме искате във форума? :whiteflag:

Преди време имаше такава опция за новорегистрирали се. Задължително модератор преглеждаше постовете и след 5-я пореден преглед, всичко си тръгва нормално. Може би Администратора на форума ще Ви отговори най точно по въпроса.

преди 1 час, Чъргобиля Мостич написа:

Търсенето въ форума е ограничено по минало време, свършва някъде до преди 2 или 3 години, макар ръчно да може да прочета много по-стари съобщения.

Индексация ли му викат, кво ли?

Благодоря за невниманието!

Screenshot-20220929-125243.png

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

абе днес не е ли забранена - политическата агитация

И това го пишеш в тема проблеми с форума?

току-що, Димитър 59 написа:

И това в тема проблеми с форума ли е?

Овчи проблем е, но решението изисква познания по квантова физика...

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Овчи проблем е, но решението изисква познания по квантова физика...

проблем е на администратора - аз мислех че трябват познания по Ядрена енергетика

Забранена е агитацията. Требеше още в 23:59 вчера да се затвори секцията за политика за до краят на гласуването поне на бг територия, щото по-мързеливо отколкото да си играеш с отделните теми 

• 5 седмици по-късно...
Цитат

Какво стана?

Уеб сървърът съобщи за грешка в шлюза.

Цяла сутрин проблеми с хоста. Нещо се бачка по форума, или се дъни наетият ресурс на място?

Кой знае какво е станало та толкова врява за нищо! Имате хиляди места за посещение, предполагам де, :basketball5:та чак толкова да ви сбърка пусулата! :beer:

• 2 седмици по-късно...
преди 5 минути, adersa написа:

Стрелкичката отдясно за на горе изчезна .

При мен си е добре. Явно е нещо при теб.

преди 1 час, belefor написа:

При мен си е добре. Явно е нещо при теб.

да появи се вече .От време на време при мене все изчезва и на телефона пробвах и там я нямаше

преди 1 час, Joss Bomon написа:

image.png

Аз ползвам от клавиатурата или скролвам. 

Страница нагоре, страница надолу. Край и начало.

1200px-Insertpad.svg.png

• 1 месец по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Има ли професионалист тук да определи психическото състояние на двете тлъсти, неприятни и тъпи баби Росица Копукова и Анита Христова Секирата?

Не, че ми пука, но ми пречат съ свинската си дивотия и не виждам как да избегна постовете им.

преди 2 минути, Аралампи написа:

Има ли професионалист тук да определи психическото състояние на двете тлъсти, неприятни и тъпи баби Росица Копукова и Анита Христова Секирата?

Не, че ми пука, но ми пречат с дивотията си и не виждам как да избегна постовете им.

има функция да не виждаш техните постове

а защо мислиш че те са с психични проблеми - а не ТИ

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.