Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Сложете ако е възможно всеки автор на пост освен да си го редактирва сам и да може да си изтрива коментара , ако е объркал темата или ако е осъзнал , че не е подходящо това го няма само в този форум което е доста глупаво .

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 670,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 18 минути, adersa написа:

Сложете ако е възможно всеки автор на пост освен да си го редактирва сам и да може да си изтрива коментара , ако е объркал темата или ако е осъзнал , че не е подходящо това го няма само в този форум което е доста глупаво .

Преди години опцията беше достъпна за всички във форума ,за това време аз я използвах веднъж да изтрия пост който бях сгрешил. Тази опция е достъпна ако си ВИП или пък редактираш във времето за редакция ако си сгрешил.

преди 28 минути, adersa написа:

Ако някой е докладвал, че е някой е обидил някого и този някой си изтрие поста, как да вземат мерки тогава?

A и модераторът или админът ще премести нужната тема, ако не е на мястото си. Не е нужно много капитани на един кораб.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Тази опция е достъпна ако си ВИП или пък редактираш във времето за редакция ако си сгрешил.

Много нагло от страна на Калин да я няма за всички тази елементарна опция за най- големият форум у нас това е нагло да се плаща за тази опция . 

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Преди години опцията беше достъпна за всички във форума ,за това време аз я използвах веднъж да изтрия пост който бях сгрешил. Тази опция е достъпна ако си ВИП или пък редактираш във времето за редакция ако си сгрешил.

При мен не е налична.

преди 1 минута, adersa написа:

Много нагло от страна на Калин да я няма за всички тази елементарна опция за най- големият форум у нас това е нагло да се плаща за тази опция . 

Безплатен обяд няма.

преди 35 минути, adersa написа:

Не мисля ,че е наглост ,а решение. Освен това е предоставена възможност всеки да редактира поста си във времеви период. 

преди 1 час, adersa написа:

ами като редактираш сложи една точка и го пущай празен

Мда... При много участници в една тема понякога е необходимо да се изтрие грешен или ненужен коментар но това е възможно само ако след вашата публикация НЯМА друг коментар. Така е в много форуми на други сайтове. :basketball5:

преди 1 час, adersa написа:

моля ви не ползвайте думата "нагъл"
направете си справка какво означава

Цитат

Значение на думата нагъл

нагла, нагло, мн. нагли, прил. Много нахален, досаден, безочлив. Нагъл човек.

Цитат

Синоними на думата нагъл

(прил.) безочлив, нахален, безсрамен, неприличен, дързък, дебелоок, циничен

пп
всъщност е проява на наглост от твоя страна

Редактирано от дръндю (преглед на промените)

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Ако някой е докладвал, че е някой е обидил някого и този някой си изтрие поста, как да вземат мерки тогава?

A и модераторът или админът ще премести нужната тема, ако не е на мястото си. Не е нужно много капитани на един кораб.

Всъщност, истинско изтриване от потребител на негов пост не съществува и може би дори за вип. Постовете само спират да се показват публично. Вече дали, ако въобще е възможно истинско изтриване, но мисля че само за членове на екипа на форума е достъпно, а от какъв ранг, не знам. Нищо чудно единствено админите, или дори само Калин, да може да трие наистина, нещо записано. Така че, не се грижи за такива "изтрити" постове. Ако е нямало видим за теб резултат от докладван такъв пост, не "липсата" на поста е била причината.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Безплатен обяд няма.

Къф безплатен обяд? Това си е основна функция.
Ясно че е мислено какво и как да се резне за да се првличат повече плащания, но все пак точно тази функция...

преди 1 минута, Bubbles написа:

Къф безплатен обяд? Това си е основна функция.
Ясно че е мислено какво и как да се резне за да се првличат повече плащания, но все пак точно тази функция...

Кое е основна функция?

преди 15 минути, Bubbles написа:

Триенето на коментар.

Ами, ако персон А и персон Б си пишат във форума, персон Б обижда персон А. Персон Б си изтрива обидните постове. Излиза, че персон А спами и него ще го накажат. Вместо персон Б.

Защото не може да си изтрие и темата. Значи трябва и темата да си изтрие. Защото персон Це ще се чуди, какво става с персон А. Защото няма да знае за обидните постове на персон Б. И това само с 3 букви, ами с 1000?

току-що, АСПЕКТ написа:

Ами, ако персон А и персон Б си пишат във форума, персон Б обижда персон А. Персон Б си изтрива обидните постове. Излиза, че персон А спами и него ще го накажат. 

За тази работа персон С(Калин или друг член на екипа със съответните права) прави така че изтрития коментар не отива небитието а само в определен за целта раздел видим примерно само от екипа както беше в дата.бг.

преди 9 часа, Bubbles написа:

За тази работа персон С(Калин или друг член на екипа със съответните права) прави така че изтрития коментар не отива небитието а само в определен за целта раздел видим примерно само от екипа както беше в дата.бг.

Може да се пусне временен коментар с интервал за време 1 ден, примерно, или 1 седмица. Самоизтриващ се пост. 

Твоето предложение трябва да четат изтритите съобщение. Отделя време и персонал.

преди 8 минути, Bubbles написа:

Ако започне всеки да си  изтрива стари постове темите ще продобият безсмислен вид.

току-що, AAUUXX написа:

Ако започне всеки да си  иззтрива стари постове темите ще продобият безсмислен вид.

Ами затова може да се сложи някакъв интервал от време в рамките на който на "изтриването" да е възможно, въпреки че при текущата ситуация, нищо не ми пречи да дам 5 евро за един ВИП и да изтрия всичко где що съм писал.

преди 9 часа, AAUUXX написа:

Ако започне всеки да си  изтрива стари постове темите ще продобият безсмислен вид.

И форумът ще стане празен, за един нещо нехубаво, за друг пък е нужно и красиво.

току-що, AAUUXX написа:

Ако започне всеки да си  изстрива стари постове темите ще продобият безсмислен вид.

ами ако си спомняш едно време, точно това стана-купчина от безсмислени теми заради изтрити постове от потребители на форума

преди 2 минути, Bubbles написа:

Ами затова може да се сложи някакъв интервал от време в рамките на който на "изтриването" да е възможно, въпреки че при текущата ситуация, нищо не ми пречи да дам 5 евро за един ВИП и да изтрия всичко где що съм писал.

Има го това и сега ,имаш време да редактираш поста си. 

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Има го това и сега ,имаш време да редактираш поста си. 

Именно, да пуснат и триенето по този начин. :)

преди 4 минути, Bubbles написа:

Именно, да пуснат и триенето по този начин. :)

Разбирам те ,но ти и сега на практика можеш да изтриеш пост ,като го редактираш до празен пост - вчера ми се наложи това, не на място шега беше ,редактирах и оставих празен пост.

Все едно никой не чете какво съм написал по-горе, дори и съспекта, въпреки че е харесал коментара и продължавате да си фантазирате кое как работи.

преди 9 часа, Sliderum2 написа:

Все едно никой не чете какво съм написал по-горе, дори и съспекта, въпреки че е харесал коментара и продължавате да си фантазирате кое как работи.

Защо мислиш така? Писал си, че потребителите си изтриват постовете, но това само се премахва да се види публично, а е видимо за админа и за модераторите. Сиреч за нас потребителите става невидимо.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.