Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

" ...пък и не е цитирани името и съответно уточнено кой точно е писалият."

Младо момче си, но и ти като много от вас, май само гледат, но недовиждат. За сметка на това, четат, но предимно избирателно.  Тук ,там или по диагонал.

Важното е, да сте в джаза! Ще ти го цитирам с по едър шрифт, белким го видиш и прочетеш.

"Цитирам отговора на админа:"

.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Бате Стефчо,  админи с лопати да ги ринеш. Не пише кой админ, нали?

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Бате Стефчо,  админи с лопати да ги ринеш. Не пише кой админ, нали?

Ти как мислиш по въпроса кой е Админа на форума? Вярно е, че са няколко, но всички те, явно са по определени части от форума. Карабойчев е този, който разглежда, отговаря, редактира и наказва или поощрява членовете на форума , заедно с глобалните модератори. Това, едва ли сега го научаваш. По точно се мъчиш да излезеш от положението си на чел, недочел.

преди 25 минути, Kolev72 написа:

Ти как мислиш по въпроса кой е Админа на форума? Вярно е, че са няколко, но всички те, явно са по определени части от форума..... е този, който разглежда, отговаря, редактира и наказва или поощрява членовете на форума , заедно с глобалните модератори. Това, едва ли сега го научаваш. По точно се мъчиш да излезеш от положението си на чел, недочел.

Всъщност, са ми напълно ясни функциите на екипа. Но аз пиша и за другите четящи тук. Може да провериш и да се увериш, че има няколко администратора и вече и отделно глобалните модератори. Човек, който е наясно кои са по-активни и отвръщат на оплаквания, би могъл да направи някакво г/д обосновано предположение и толкова. Мисля, че в админския форум, доста се забавляват с нас двамата напоследък :)

Не смяташ ли, че на админите основната им функция е да се забавляват с мен и теб? Единственото , което правиш с тези няколко поста е да си уплътниш времето и то точно в тази тема. Премести се в "Политика" и омайвай "противника" с каквото искаш и до когато искаш. Последните мои и твои коментари са абсолютно ненужни точно тук.

преди 6 минути, Kolev72 написа:

Последните мои и твои коментари са абсолютно ненужни точно тук.

Свободен си да приложиш съвета и за себе си. Не аз се заех да се карам на колегата, дали какво е цитирал. :)

УаУууу ...Вече съм Легенда !   Благодаря на всички , които са одобрили това решение !

Чувствам се Поласкана !    Ще приема този надпис като компенсация за времето , което посветих в писане и последващата загуба на изтритото съдържание .  Благодаря ви още веднъж , емоционално съм Възмездена !  :mail1:

преди 1 час, _sirena_ написа:

УаУууу ...Вече съм Легенда !   Благодаря на всички , които са одобрили това решение !

Чувствам се Поласкана !    Ще приема този надпис като компенсация за времето , което посветих в писане и последващата загуба на изтритото съдържание .  Благодаря ви още веднъж , емоционално съм Възмездена !  :mail1:

оооооо къде се губиш - помислих че някой ти е надул корема:D

преди 2 часа, Без умствен капацитет написа:

някой ти е надул корема

При още една подобна отявлена простащина, аз лично ще накажа ваша милост вовеки веков!
Доста изчетох, доста втори шансове дадох, но явно не е било нужно.

Последно предупреждение е това!

пп.Не ми отговаряйте - това не е спам тема и полето за лична изява е на друго място!

преди 21 минути, Kolev72 написа:

Администратора на форума Ви е дал една камара функции, за да не мъркате по вече.

ScreenShot001.jpg

Е туй е за легендите на форума .

преди 56 минути, adersa написа:

Е туй е за легендите на форума .

Дори и така да е, какво те притеснява да станеш и ти легенда? Член на форума си от 2009 година.

преди 10 часа, Kolev72 написа:

Администратора на форума Ви е дал една камара функции, за да не мъркате по вече.

ScreenShot001.jpg

Тези права са за група, ако е с ранг на администратор или модератор.

преди 28 минути, AAUUXX написа:

Тези права са за група, ако е с ранг на администратор или модератор.

Частично в случая, не виждам права за модериране на други потребители. Но знам ли, може да са достатъчни поне да могат да четат и пишат в собствен скрит форум на легендите, ако не чак и достъпните за пълноправни членове на екипа. 

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

собствен скрит форум на легендите

Нямах предвид форума на легендите ,а група. В група ако си собственик, администратор или модератор имаш правата от снимката на Колев по горе.

преди 10 часа, Kolev72 написа:

Дори и така да е, какво те притеснява да станеш и ти легенда? Член на форума си от 2009 година.

Форума го използвам да науча нещо ново , а не за титли .

преди 31 минути, adersa написа:

Форума го използвам да науча нещо ново , а не за титли .

Това не е титла, а значка.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Нямах предвид форума на легендите ,а група. В група ако си собственик, администратор или модератор имаш правата от снимката на Колев по горе.

Ха, въобще бях забравил че има групи, пък не е като да не съм бил канен и участник(май само в една бях приел, не помня вече) преди бая години. :)

на 7.09.2022 г. в 17:33, Sliderum2 написа:

Свободен си да приложиш съвета и за себе си. Не аз се заех да се карам на колегата, дали какво е цитирал. :)

Младеж!

Научи се да четеш правилно. Още по добре и да мислиш! Къде може да посочиш, че съм се карал на колегата, след като съм му посочил точката от правилата, която засяга въпроса му? 

"Ха, въобще бях забравил че има групи, пък не е като да не съм бил канен и участник(май само в една бях приел, не помня вече) преди бая години"

За участник в група, още не съм чувал да си участвал. Може би аз бях единственият, който те покани , а ти въобще не прие поканата. Дори не пожела да споделиш какви са ти съображенията за отказа. И то е било не преди "бая години" а 2018. От уважение. Пуснах покани за участие към всички стари членове на форума. Разбира се, че с приоритет бяха тези, които пишеха предимно из техническите под форуми.

Бай Стефане, дай да не влизане и то толкова дълго време след цитираният пост в още офтопик и да се замерваме с цитати на правилата на форума. На времето и аз бях прегорял и съм имал такива постове. Така че знам, че това е каране. В смисъл ти се изживяваш като действителна част от екипа на форума с пълни права на поне модератор и от тая "ти" висота, се караш на нищестоящите по-обикновени потребители.

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Бай Стефане, дай да не влизане и то толкова дълго време след цитираният пост в още офтопик и да се замерваме с цитати на правилата на форума. На времето и аз бях прегорял и съм имал такива постове. Така че знам, че това е каране. В смисъл ти се изживяваш като действителна част от екипа на форума с пълни права на поне модератор и от тая "ти" висота, се караш на нищестоящите по-обикновени потребители.

С дървени философи не споря. Най малко с такива, като теб. Какъвто е моя ранг същият е и твоя. Обикновен потребител и нищо по вече. За сетен път ти казвам. Нещо като не го разбираш, не го коментирай. Изживявал съм се като модератор. Моите модераторски права са свалени през 2012 година бе хлапе. Я бързо вляво, дето ти е мястото.

преди 20 минути, Kolev72 написа:

С дървени философи не споря. Най малко с такива, като теб. Какъвто е моя ранг същият е и твоя. Обикновен потребител и нищо по вече. За сетен път ти казвам. Нещо като не го разбираш, не го коментирай. Изживявал съм се като модератор. Моите модераторски права са свалени през 2012 година бе хлапе. Я бързо вляво, дето ти е мястото.

Май наистина не ме помниш, за съжаление и аз не си помня паролата на оригиналният акаунт от далечната вече 2007г. Мислех си, че поне по името на профила, (само махаш "2" от него) ще се сетиш. Не си помня и паролата на пощата в абв-то,  която съм попълнил при регистрацията тогава. Тогава още нямах gmail поща. Минавал съм през членство в hardware team, редактор (зелена табелка навремето), дори за много кратко имах без предварително уведомление с искане на съгласие и модераторски права за хардуерната секция, с които се събудих един ден и които отказах в надявам се правилната секция в админския форум. Минали истории. :) 

• 2 седмици по-късно...
преди 33 минути, Чъргобиля Мостич написа:

Наскоро се регистрирах и публикациите ми са под цензурно  наблюдение,эсъобщава ми форума.

"Публикацията ще бъде задържана за преглед от модератор преди да стане видима за да се отсеят мненията, които не са по темата.'

Така ли е по принцип тук при вас?

Струва ми се излишно.

Ако сте писал в раздела за сигурност и почистване на системи от вирусни инфекции, там винаги е така. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.