Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 5 часа, dioib написа:

Аз да попитам недоволните: Защо следите само "новите теми"?! 

Друг е въпроса, че някои повдигат нова тема, а подобна такава я има от миналото. Но и това не е проблем, защото може да се докладва и да се обедини с минала такава евентуално. 

По първия въпрос - нека те да си кажат! Аз следя новите мнения!

А по втория - много стари теми се заключват! Сети се защо!

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 18 минути, jhoro написа:

много стари теми се заключват!

Да не се бъркаш с някой друг форум? Забелязал съм, че тук теми се заключват основно като се разгорещят и минаст силно в офтопик.

преди 6 минути, цър-вул написа:

Да не се бъркаш с някой друг форум? Забелязал съм, че тук теми се заключват основно като се разгорещят и минаст силно в офтопик.

Възможно е.

Обаче намирам - в тази тема 

image.png.91eeb8e41151e181f3e88e24d56d71ad.png

Нещо да кажеш?

на 28.02.2022 г. в 11:34, Kalin Karaboychev написа:

Като му гледам темите на този който искат да го предупреждавам. То едно рушене, то едни манипулации. Пише си глупости и всякакви въпроси, които дори не са на политическа тема. И грандиозният проблем е че неговите три теми се виждат в нови теми докато не се появят теми от някой друг. 

Разбрах че думата галош е обидна дума.

Модераторското недоразумение Алгор,с най-грубото и цинично отношение към определени потребители  и който се саморазправяше със сумати потребители с безмислени банове,когато някой решеше да каже дума напреки на съжителката му, когато изтри  цяла тема  и обидни думи на потребители които толерираше ,когато си позволява обидно отношение към други потребители намира думата галош  за стресираща и за нарушение на правилата на форума.

Похвален ентусиазъм имайки предвид че дебне около постовете на едни, а великодушно подминава други. И както винаги определени модератори и потребители са толерирани , а някои дори оставени да злоупотребяват с правата си.

Нямам нужда от отговор да уточня.

Това е защото някои доклади определено се неглежират поради което ползването на тази функция е безпредметно-поне от някои потребители.

преди 40 минути, valkiria1 написа:

Разбрах че думата галош е обидна дума.

Модераторското недоразумение Алгор,с най-грубото и цинично отношение към определени потребители  и който се саморазправяше със сумати потребители с безмислени банове,когато някой решеше да каже дума напреки на съжителката му, когато изтри  цяла тема  и обидни думи на потребители които толерираше ,когато си позволява обидно отношение към други потребители намира думата галош  за стресираща и за нарушение на правилата на форума.

Похвален ентусиазъм имайки предвид че дебне около постовете на едни, а великодушно подминава други. И както винаги определени модератори и потребители са толерирани , а някои дори оставени да злоупотребяват с правата си.

Нямам нужда от отговор да уточня.

Това е защото някои доклади определено се неглежират поради което ползването на тази функция е безпредметно-поне от някои потребители.

Не самата дума е причина за да те накажат, а отношението ти към другите потребители! Грубо е и се държиш надменно, все едно управляваш света. Аз ако съм на мястото на Администратора, ще поздравя Алгор за постъпката му. Не че кой знае какво наказание ти сложи, три дни да четеш без да пишеш, но все пак е нещо. :)

И пишеш във тема за проблеми със Форума, търсиш съжаление или милостиня, може би искаш да кажеш, че проблема във форума е Алгор? :D Имаш три дни да помислиш по въпроса.

:offtopic_s:

преди 10 минути, M.Николов написа:

Е, как хем е наказана, хем пише?

Някъде да съм писала наказана? 

Или трябва да се изсипете езиците и слагачите тук и да ви се дава обяснения върху свободните ви съчинения и фантазии?

Хайде включвайте се в тема или неща,които ви засягат пряко.

преди 4 минути, valkiria1 написа:

Някъде да съм писала наказана? 

Или трябва да се изсипете езиците и слагачите тук и да ви се дава обяснения върху свободните ви съчинения и фантазии?

Хайде включвайте се в тема или неща,които ви засягат пряко.

Или пак пусна връзките, Капитанчето май се намеси? Пак оттърва кожата!

Казах ти, че със мен не можеш да спориш, винаги ще загубиш. :cool:

:offtopic_s:

преди 1 час, valkiria1 написа:

Модераторското недоразумение Алгор ...

Недоразумение или не - нито аз, нито ти ще преценяваме. Наказана си - значи има причина. Мен също са ме наказвали - напоследък даже 2 пъти.
Просто приеми - дали тук, дали в друг форум или социална мрежа - на гости сме. И ще спазваме правилата.

Понякога се заяждам с теб, но е с цел да се замислиш - по различен начин, не да те обидя.

преди 9 минути, jhoro написа:

Недоразумение или не - нито аз, нито ти ще преценяваме. Наказана си - значи има причина. Мен също са ме наказвали - напоследък даже 2 пъти.
Просто приеми - дали тук, дали в друг форум или социална мрежа - на гости сме. И ще спазваме правилата.

Понякога се заяждам с теб, но е с цел да се замислиш - по различен начин, не да те обидя.

Но връзките се намесиха, за едни може, за други НЕ!

Капитанска му работа, пак има наши и ваши. :lock:

Ние Българите вече сме свикнали на подобни изяви. Справедливост не съществува в страната ни. И тук във форума не е по-различно, има шуробаджанащина.

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

Ние Българите вече сме свикнали на подобни изяви. Справедливост не съществува в страната ни. И тук във форума не е по-различно, има шуробаджанащина.

И на теб ще кажа същото

преди 11 минути, jhoro написа:

Даже - когато не ни харесват!

на 28.02.2022 г. в 11:24, jhoro написа:

Виж по-назад постовете и може да се сетиш.

Въпросът (не е мой) беше, за „лавината“ от спам-теми.

Колкото до бутона „БЛОКИРАЙ“ - ако го използвам колкото трябва - накрая ще си говоря сам!
Пп. Има ли функция - „Само-Блокирай“?

Ся и теб гУс'ин началника ще те цани за шефче.
Не му увира главата и туй то, важно е явно количеството, не качеството. :)

на 28.02.2022 г. в 12:49, jhoro написа:

Странно решение! А когато се появи нова тема - която може да е интересна за теб, но не е в „whitelist“?

Аувидерзейн.

Хора, ограничете поне от малко този спамер - за всяко свое мнение отделна тема пуска.

току-що, insec написа:

Хора, ограничете поне от малко този спамер - за всяко свое мнение отделна тема пуска.

Ми аз нали имам общо 4-5 теми дето съм пуснал.И най-много да пусна още 3-4 и това е и напускам форума.Аз да не микслиш, че ще стоя в този форум цял живот.

преди 8 часа, Benkovskiqt написа:

Ми аз нали имам общо 4-5 теми дето съм пуснал.И най-много да пусна още 3-4 и това е и напускам форума.Аз да не микслиш, че ще стоя в този форум цял живот.

ами аре пускай кот ша пускаш и да си казваме чао , и вземи и оня мамул сърп и чука с тебе ...

и да си останат хората които имаме желание да сме тук , а да четем смислени теми ...

Къде ще ходи, само тука се позволява да се спамят всякакви глупости от психично болни и тролове. След няколко години, тук ще се казва, форума на жълтите книжки. 

на 2.03.2022 г. в 0:09, ДзВяРа! написа:

Не, не…
След като цъкнах и…стана ми жал някакси…
Помислих си “Възрастна жена, няма друг смисъл и друго забавление в живота освен да пише във форума, а и да не добие някой инфаркт от ужас, че три дни няма да пише…”

И отмаркирах наказанието за лишаване от публикуване.
Виждате каква логорея се отпуши - значи правилно съм разсъдил и съм се притеснил за здравето и.

Нека сме добри и състрадателни, все пак 🙏

пп. Иначе след като разбрах, че “галош” не е обидна дума се зачудих към колко човека от семейството си се обръща бабата с “Ей, галош, яла та цуна, че си ми скъп, мил и оти та обичам”?!?! :lock:

преди 1 час, algor написа:

Не, не…
След като цъкнах и…стана ми жал някакси…
Помислих си “Възрастна жена, няма друг смисъл и друго забавление в живота освен да пише във форума, а и да не добие някой инфаркт от ужас, че три дни няма да пише…”

И отмаркирах наказанието за лишаване от публикуване.
Виждате каква логорея се отпуши - значи правилно съм разсъдил и съм се притеснил за здравето и.

Нека сме добри и състрадателни, все пак 🙏

пп. Иначе след като разбрах, че “галош” не е обидна дума се зачудих към колко човека от семейството си се обръща бабата с “Ей, галош, яла та цуна, че си ми скъп, мил и оти та обичам”?!?! :lock:

Ох на   бабааа сладура дай да та цуна...

При толкоз грижи ,които полагаш за мен, реших да ти попълня пропуските във възпитанието,че много се излагаш пред чужденците и не само:

Никога не се обръщай към жена с " О,бейб", така се обръщат към свинете в САЩ, ако не вярваш питай Ричард Гиър, който въведе модата в Холивууд да си имат свине за домашен любимец. Така рискуваш Дръндьо да ви подсеща кога имате рожденни дни и да се поздравявате. Понеже както виждаш Капитана изобщо не те отразява, но ти го обикаляш като пале, аз баби съм признателен човек, като  гледам не слизам от грижите и мислите ти, съм решила да ти посветя специална проза като почна още от "зеленото дърво"  и ще го напиша на място където няма да го изтриеш, но ще те направя прочут в интернет пространството. Възрастна жена какво да прави на плажа  под палмите,като не може  да плете .

Цунки.

баба Айрис

Документални премиери на Ирис Апфел в Парижкия театър

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Бай Чечи пише ли още у форума ?

Аз не съм го мяркал напоследък.

Нямам представа. Дано да е наред всичко с него.

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Нямам представа. Дано да е наред всичко с него.

Дай Боже.

Аз с вас се заяждам, нали го обиждахте на обущар. Може и с основание.

От него се научих, че е яко да казвам на опонентите, че нямат акъл и не умеят да мислят.

Се едно играя билот.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Аз с вас се заяждам,

Заяждай се. Мога да различа кога се прави от злоба и кога не.

преди 37 минути, M.Николов написа:

Кибик!

така е  само гледа .......затова агитира от форума, а не от барикадите :P

преди 4 часа, valkiria1 написа:

Така рискуваш Дръндьо да ви подсеща кога имате рожденни дни

ся не разбирам що му завиждаш, че пишокъ муй с един ден по-голем ут мойту
олелей, пази бошке ....завист ут "жена" с пишок

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.