Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Не се визуализират линковете от сайтове за видео споделяне, като:
https://zen.yandex.ru/
https://rutube.ru/

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 1 час, Kolev72 написа:

ScreenShot003.jpg

ScreenShot004.jpg

А сега хванете линк от някое видео и се опитайте да го публикувате в този форум. Няма да се визуализира, а просто ще стои като линк. 

преди 6 часа, Soviet Soldier написа:

Не се визуализират линковете от сайтове за видео споделяне, като:
https://zen.yandex.ru/
https://rutube.ru/

И при мен са така!image.png.1ca8b6bc8f2bca36b9b82bd053cc9b22.png

преди 1 час, Soviet Soldier написа:

А сега хванете линк от някое видео и се опитайте да го публикувате в този форум. Няма да се визуализира, а просто ще стои като линк. 

strahotna-logika.gif

Ето, че става.

преди 20 минути, jhoro написа:

И при мен са така!image.png.1ca8b6bc8f2bca36b9b82bd053cc9b22.png

strahotna-logika.gif

Ето, че става.

Как ще става, като си излизат просто като линк съставен от различни символи, а не се визуализира като плеър, чрез който видеото може да се гледа директно в поста тук. Примерно с Ютюб, ТикТок, Coub и подобни се получава, но с тези два сайта не. 

Относно двата линка, дето съм дал по-горе, те са просто насока, за кои сайтове иде реч. Те не водят към конкретни видеа. 

преди 16 минути, Soviet Soldier написа:

Как ще става, като си излизат просто като линк съставен от различни символи, а не се визуализира като плеър, чрез който видеото може да се гледа директно в поста тук. Примерно с Ютюб, ТикТок, Coub и подобни се получава, но с тези два сайта не. 

Относно двата линка, дето съм дал по-горе, те са просто насока, за кои сайтове иде реч. Те не водят към конкретни видеа. 

Проба - линк към видео от първи сайт

https://zen.yandex.ru/video/watch/621807999763a7795f653e4e

Пп. Вмъква се линк. При кликване върху него - отваря видеото в сайта, не в поста - както от Тубата

ППп. На двете места е едно и също видео.

преди 4 часа, jhoro написа:

Проба - линк към видео от първи сайт

https://zen.yandex.ru/video/watch/621807999763a7795f653e4e

Пп. Вмъква се линк. При кликване върху него - отваря видеото в сайта, не в поста - както от Тубата

Карабойко да не е наложил санкции на Русия?

на 7.03.2022 г. в 10:40, Kalin Karaboychev написа:

Пак лъжеш и манипулираш, както винаги! Гарантирам ти, че няма нито един пост "с откровени псувни", който да бил докладван и да не е изтрит и потребителя наказан. Ако случайно има някъде останал такъв пост, в което малко се съмнявам, то той или не е бил докладван или не е забелязан от модераторите. Ние не четем всеки пост във всяка тема, нямаме технологично такова време. И престани да си мислиш, че светът се върти около теб НЕ Е ТАКА - на всеки в тази тема поста му се одобрява, и си пише каква е причината. 

О, велики и справедливи администраторе, какво още да направя, след като два пъти съм го докладвал този пост, за да му обърнете внимание?

на 11.03.2022 г. в 22:00, insec написа:

изненадващото е, че някак си успява да пише на клавиатура - щото вече е ясно, че това не е човек, а някакъв уруд закъсал по пътя на еволюцията

Или всичките ви приказки са.........просто приказки?

преди 14 минути, M.Николов написа:

О, велики и справедливи администраторе, какво още да направя, след като два пъти съм го докладвал този пост, за да му обърнете внимание?

И какво му има на поста? Засягаш се от истината ли?

Не виждам смисъл от промяна, правилно са преценили от Администрацията. И отношението ти към нея е неприемливо!

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

...

Не му обръщай внимание, нежна душица - при най- малка обида, по комунистически навик се счупва от доклади, а че своя си речник не поглежда, хич не го интересува.

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

И какво му има на поста?

Не виждаш ли - има правописно грешка! Написано е „урУд“, а правилното е „урОд“.

Цитат

Синонимен речник
(същ.) изрод, изчадие, изверг, чудовище, идиот, дегенерат, ненормален, душевно болен

Очаквам M.Николов  да каже - кое значение си избира.

Просто като фасул! Като не Ви харесва тема, както и на мен доста, филтрирайте ненужното. Виждам, че е общо прието в някои теми да се използва не само уличния жаргон и явно неграмотния стил, но и се приема за редно. Намерила се група да контактува по този начин а на мен не ми харесва? Просто не я посещавам, за да не се нервя излишно!  Има си админи и модератори, които решават кое е допустимо. 

Гледайте си хубавия живот, веселите моменти , малко ли са ежедневните проблеми за да добавяме още във форумите?! :basketball5: 

преди 1 час, johnmotson написа:

Просто като фасул! Като не Ви харесва тема, както и на мен доста, филтрирайте ненужното.

Стига с това филтриране, тогава за какво има модератори? Правила за какво има? за да може всеки душевно и/или психично болен да драска воля?
Не знам защо Калин като много други вече бивши съдържатели на подобни платформи категорично отказват да чуват потребителите си.
Да и аз съм защитавал правото на свободна реч във форума, и неведнъж съм използвал някои по-хапливи думички, ОБАЧЕ има една тънка разлика между свобода на изразяване и откровени обиди и малоумно поведение.
Ако екипа не умее да прави тази разлика, то форума има сериозен проблем.
Иначе най лесно е просто да филртрираме целия форум, но тогава той ще последва съдбата на дата.бг и още много други.

Само, който не е модерирал форум с хиляди потребители, само той не знае какво чудо е да ги озаптиш всичките - при това безплатно. Аз съм бил и повече не ща да повтарям. В този форум във времето на различни участници им бяха давани модераторски права и много бързо се видя каква вендета се развихри. Сега същите хора да претендират за справедливост, умилквайки се патетично със "о, велики" 🤣 е меко казано комично. Така че, ако един форум заминава към небитието, то участниците в него да не търсят вина само у модераторите. Демокрация батко, по- големия процент от отговорността се пада на потребителите.

• 4 седмици по-късно...
на 13.03.2022 г. в 2:37, M.Николов написа:

Карабойчев, ако си бяхте свършили работата, а именно да следите за спазването на собствените ви правила, едва ли конкретния потребител щеше да продължава да обижда другите потребители на форума!

Последното му изпълнение:

преди 3 часа, insec написа:

прегазена си без даже да те забележим - гърчи се и пълзи, друго ти не остана, гнусна твар такава.

Но.......вие за ваше съжаление не си я свършихте и това са резултатите.

Може пък да ви харесват.

преди 17 минути, M.Николов написа:

Карабойчев, ако си бяхте свършили работата, а именно да следите за спазването на собствените ви правила, едва ли конкретния потребител щеше да продължава да обижда другите потребители на форума!

Може пък да ви харесват.

Този цитирания от теб е психично болен, не му обръщай внимание.

на 6.04.2022 г. в 21:12, M.Николов написа:

Може пък да ви харесват.

Абе нещо си пак сляп с едното око. И на кого отговаря въпросния потребител.

Като това например  от въпросната "дама" :

на 4.04.2022 г. в 11:11, absurt написа:

Друсни един Гопак от кеф, нещастник!

:)

Защо има привилегировани потребители? Нали УЖ вече не можеше да се редактират стари постове?

Как тогава става този номер:

2128776484_.png.149f5cfbb61b6e82799765b5470b4582.png

Как пост, публикуван на 31-март е редактиран в петък - 10-ти април?

Вътре имаше линк, който явно авторът не беше чел, и всъщност го разобличаваше като лъжец, а сега същият линк е изчезнал. 

До там ли стигнахте, г-н Карабойчев? 

• Администратор

Защото това винаги е било опция във ВИП абонаментите, а потребителят до колкото виждам е ВИП. 

Ето как става:

https://www.kaldata.com/forums/subscriptions/

преди 21 минути, ivottoshev написа:

Вътре имаше линк, който явно авторът не беше чел, и всъщност го разобличаваше като лъжец, а сега същият линк е изчезнал. 

До там ли стигнахте, г-н Карабойчев? 

:D май теб разобличиха като лъжец:D или по точно в опит на манипулация:D

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

:D май теб разобличиха като лъжец:D или по точно в опит на манипулация:D

Пак не си разбрал. Аз не съм излъгал а Лоботомирко наистина е редактирал поста си, защото вътре имаше линк, който не му изнася. Двама човека сме цитирали написаното вътре от преди редакцията, а сега неудобното за Лоботомиро съдържание на неговият пост е изчезнало.

преди 52 минути, ivottoshev написа:

Пак не си разбрал. Аз не съм излъгал а Лоботомирко наистина е редактирал поста си, защото вътре имаше линк, който не му изнася.

:D и на теб линка не ти изнася:D по добре си кажи, че потребителя не ти изнасят коментарите му:D

sshot-2f7cafc96ef77e4d1.png

Има ли начин да се изключи уведомлението за влизане от ново устройство? 

на 14.04.2022 г. в 9:27, rostislaf написа:

Има ли начин да се изключи уведомлението за влизане от ново устройство? 

@Kalin Karaboychev

• Администратор
преди 37 минути, rostislaf написа:

Щом не виждате такава опция в настройките вероятно няма. А защо получавате имейли всеки път? Не получавате ли същите и от гугъл и от всички сайтове?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.