Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 9 минути, M.Николов написа:

разстрелят пред строя

Не можете да излезете от шаблоните на казармения комунизъм. Какво да се прави-въпрос на интелект и умствени възможности. До там се простирате-по един кат дрехи и да ви сипят чорба от казана (с капуста)...

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 17 часа, Без умствен капацитет написа:

то и гугъл иска, като си изчистя кеша

да, ама само на гуглето
на мен, не ми иска такива нещица във форума
пробвно с "котките", "тънкоструйния" и "цент" браузъри

преди 13 часа, jhoro написа:

Да беше казал - къде си ги избрал? В сайта, в браузъра, на парламентарните избори, в супера ...

Считай, че навсякъде избирам тази опция, ако я има. Проявявам елементарно любопитство за какво ми искат съгласие. 

Примерно: Какво е това "законни интереси"?! 

Би ли разяснил съгласявайки се с въпросните какво се случва?! 

Считай, че навсякъде избирам тази опция, ако я има. Проявявам елементарно любопитство за какво ми искат съгласие. 
Би ли разяснил съгласявайки се с въпросните какво се случва?! 

За тези неща ли говориш?
Когато си „забърша” браузъра - после съм разлогнат на всички сайтове.
А относно „законни интереси" - прочети ЗЗЛД и Регламент (ЕС) 2016/679.
преди 10 часа, dioib написа:

Можеш да видиш тук

• 2 седмици по-късно...

Въпрос към ръководството на Калдата : Този лумпен Bootlicker кога възнамерявате да го пратите на почивка за постоянно?
Разбирам че с'тинките се печелят от активност, обаче когато някой пуска по 20 теми всеки ден в които просто се мрънка срещу нещо и в крайна сметка те се превръщат в спам теми, като например  Доматите били скъпи, Капиталистите го насилвали и т.н. и т.н.
От неговите теми в блока в който се появяват новите не мже да се видят наистина важните такива в които хора търсят помощ за нещо, дори и в момента там три от петте теми са негови.

Това ли е наистина което калдата иска да представлява?
МИслех че за тия глупости има тийпроблем, бгмама и т.н.

• Администратор
преди 13 минути, Bubbles написа:

Въпрос към ръководството на Калдата : Този лумпен Bootlicker кога възнамерявате да го пратите на почивка за постоянно?
Разбирам че с'тинките се печелят от активност, обаче когато някой пуска по 20 теми всеки ден в които просто се мрънка срещу нещо и в крайна сметка те се превръщат в спам теми, като например  Доматите били скъпи, Капиталистите го насилвали и т.н. и т.н.
От неговите теми в блока в който се появяват новите не мже да се видят наистина важните такива в които хора търсят помощ за нещо, дори и в момента там три от петте теми са негови.

Това ли е наистина което калдата иска да представлява?
МИслех че за тия глупости има тийпроблем, бгмама и т.н.

По кое правило да го накажем? И защо си мислиш, че на теб като не са ти интересни темите му то на всички не са интересни? Пускай и ти теми и твоите ще са повече. А ако не искаш да четеш на някой нещата можеш спокойно да го блокираш. Този форум е форум за да се пише в него запознай се с неговото първо правило:

Цитат

1.1 Форумът на kaldata.com има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината.

преди 3 минути, Kalin Karaboychev написа:

По кое правило да го накажем? И защо си мислиш, че на теб като не са ти интересни темите му то на всички не са интересни? Пускай и ти теми и твоите ще са повече. А ако не искаш да четеш на някой нещата можеш спокойно да го блокираш. Този форум е форум за да се пише в него запознай се с неговото първо правило:

Той форума е форум за да се пише в него, ама си губи смисъла когато темите са безмислени, но щом като ви харесва форума да бъде заливан с такива теми, кой съм аз да се обаждам.

преди 6 минути, Kalin Karaboychev написа:

По кое правило да го накажем?

Цитат

2.7 Всякаква форма на spam

Ако според вас тема "Дайте ми пари" не е спам, ок.

• Администратор
преди 3 минути, Bubbles написа:

Той форума е форум за да се пише в него, ама си губи смисъла когато темите са безмислени, но щом като ви харесва форума да бъде заливан с такива теми, кой съм аз да се обаждам.

Ако според вас тема "Дайте ми пари" не е спам, ок.

Както казах, ако съдържанието на някой потребител не ви харесва можете спокойно да го блокирате и няма да го виждате. Какво ще стане, ако всеки започне да си изброява потребители, който да блокираме защото не им харесва съдържанието, което публикуват. Ако 10 човека изпънат по един списък то трябва да блокираме всички потребители и да останат само тези 10. Не е ли малко нелепо?

преди 51 минути, Kalin Karaboychev написа:

Не е ли малко нелепо?

то заради криворазбраната ви толерантност сме на това дереже ...

и светът и държавата ни и форумът ...

ако искаш има начин нали ? да го предупредиш да го ограничиш ... не да го блокираш !

аз също искам да чета важни за мен теми - и за това съм тук

а за глупостите си има тема - да пише там на воля !

имаш ли желание да помогнеш г-н Админ ???   оправданията са най лесни ...

• Администратор
преди 6 минути, mr. 5r0ff написа:

ако искаш има начин нали ? да го предупредиш да го ограничиш ... не да го блокираш !

Няма какво да помогна аз. Всеки сам в тоя форум избира какво да чете, а не избирам аз какво да четете. И как точно да избера кое за кой е важно за да го оставя и за кой не е важно? Чувате ли се изобщо какви ги говорите и двамата. Аз ако избирах щяха да са няколко теми и те вероятно нямаше да са ви интересни на вас. Както казах няколко пъти има опция за блокиране на потребители. Блокирайте този който не ви харесва и ще четете само това, което искате. 

преди 4 минути, Kalin Karaboychev написа:

начи, нареждам ти в твоя двор само краставици да садиш
тва че ти трябват домати, нас не ни интересува
ми така де, не стига че си ни дал двор дек да си играйкаме а и претенции имаме
олеле бошке

преди 17 минути, mr. 5r0ff написа:

оправданията са най лесни ...

как да видя другите теми , като от 5 ,3 са негови глупости ???

ако измисли още две - каре с жокер !!!

и нека си пише не ми пречи че е кух - но заради него другите теми не се виждат !

Без име.jpg

• Администратор
преди 1 минута, mr. 5r0ff написа:

и нека си пише не ми пречи че е кух - но заради него другите теми не се виждат !

Без име.jpg

Или така: https://www.kaldata.com/forums/discover/ където има страхотни филтри и можеш да си създадеш свои собствени потоци със съдържание, който да показват само неща, които те интересуват

Или чрез блокиране на потребителя, който не харесваш.

преди 26 минути, mr. 5r0ff написа:

този инвалид го блокирам заради теб Калине ! не заради мен !

оправданията са най лесни ...  жив и здрав !

преди 1 минута, mr. 5r0ff написа:

Без име.jpg

Абе за**и, с'тинките са по-важни.

преди 28 минути, mr. 5r0ff написа:

Молиш за цензура, липсва ти режима, искаш Кореком, обувки Ромика, дъвки Турбо? Северна Корея и Русия те зоват. 

• Администратор
преди 7 минути, Bubbles написа:

Абе за**и, с'тинките са по-важни.

Супер неадекватен си. Форумът не се самоиздържа противно на очакванията ти. Аз го финансирам. Искаш ли да се видим и да подпишем един договор за една година. С който ти прехвърлям форума и да го издържаш ти да му плащаш сметките на трите сървъра и да прибираш печалбата от него. За да се видиш и ти в пари малко. Само за една година ще плащаш всички разходи на форума и ще прибираш цялата му печалба. Утре е понеделник пиши ми на лично да се разберем и да подпишем при нотариус моментално.

преди 2 минути, Kalin Karaboychev написа:

Супер неадекватен си. Форумът не се самоиздържа противно на очакванията ти. Аз го финансирам. Искаш ли да се видим и да подпишем един договор за една година. С който ти прехвърлям форума и да го издържаш ти да му плащаш сметките на трите сървъра и да прибираш печалбата от него. За да се видиш и ти в пари малко. Само за една година ще плащаш всички разходи на форума и ще прибираш цялата му печалба. Утре е понеделник пиши ми на лично да се разберем и да подпишем при нотариус моментално.

Къде го буташ, къде се пука.
Кое ми е неадекватното?
Във всеки нормален форум, това което прави този потребител, плюс още няколко, се нарича спам и такива се санкционират.
Привърженик съм на по-свободното писане, обаче всичко трябва да си има някакви граници.
А да обяснявате че имало филтри, и т.н. е глупаво.
Хайде помислете си когато един чисто нов потребител влезе в този форум и види че 4 от 5те нови теми са абсолютно неадекватни и откровен спам, какво ще си помисли този нов потребител? Ще потърси ли помощ тук или ще си бие къмшика?
Аз каквото имах да кажа съм казал, щом на вас не ви пречи, ок. :)

• Администратор
преди 2 минути, Bubbles написа:

Къде го буташ, къде се пука.
Кое ми е неадекватното?
Във всеки нормален форум, това което прави този потребител, плюс още няколко, се нарича спам и такива се санкционират.
Привърженик съм на по-свободното писане, обаче всичко трябва да си има някакви граници.
А да обяснявате че имало филтри, и т.н. е глупаво.
Хайде помислете си когато един чисто нов потребител влезе в този форум и види че 4 от 5те нови теми са абсолютно неадекватни и откровен спам, какво ще си помисли този нов потребител? Ще потърси ли помощ тук или ще си бие къмшика?
Аз каквото имах да кажа съм казал, щом на вас не ви пречи, ок. :)

Пука се на там защото говориш за стотинки и големите печалби, които съм готов веднага да ти ги споделя. Ама като гледам не искаш много. 

Това са теми, за едни интересни за други не. Не съм аз човекът да преценявам кое за кой е важно. Някои от тези теми имат по 10 страници отговори в тях, ще обясниш ли на всички, които са писали в тези теми, че те не са важни и да не пишат в тях? Във фейсбук какво правите когато някой пуска по цял ден тъпи постове? Пишете на Марк да го блокира? Или вие го блокирате и отследвате? Айде малко по-сериозно моля ви.

Аа досега имаше проблем със сайта

преди 23 минути, petie1 написа:

Аа досега имаше проблем със сайта

Кибер атака?

преди 3 минути, jhoro написа:

Кибер атака?

А не знам не знам ама факт е че хоста беше гръмнал

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.