Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 17 минути, adersa написа:

Не замират такъв ни е манталитета.Нали гледам и чужди форуми като Bleeping , reddit там що не замират така бързо ?

Да, reddit обаче е друга бира. Доближава се повече до социалните медии. Аз лично така и не можах да свикна със структурата му, която е доста по-различна от тази на класическите форуми

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Един много добре зададен въпрос, който няма нищо общо с всички коментари, които се написаха днес от потребителите, създаде хаос сред всички. 😆 До ясен и категоричен отговор не се стигна! Отдавам го на факта, че грешно сте разтълкували въпроса. Това се вижда от коментарите, които се написаха днес. Въпроса ми не е зададен към потребителите и не съм се обидил от никой. 

преди 1 час, adersa написа:

То тези теми поддържат все още форума жив .Намаляха и темите за конфигурации докато в съседният хардуер форум там е бол с такива теми 

Саво констатирах. Въпростите теми ги прескачам и когато тяма друго - прескачам и форума.

преди 46 минути, Gaming_Solutions написа:

Пази боже в технически форум, политическите теми да го поддържат жив. В съседния форум също темите за конфигурации са много по-малко от преди години. Тенденцията е от много време хората все по-малко да ползват форумите, не само хардуерните, но ми се струва, че скоро тренда ще се обърне. С навлизането на всякакви социални медии станахме свидетели как форумите замират, но в последно време хората като че започват да осъзнават, че именно в специализираните места могат да получат отговор на въпросите си. 

Не към съглакен, защото във Фейсбук има група Как да направя ремонт у дома? и там виждам всякакви "бисери"!

преди 11 минути, jhoro написа:

Саво констатирах. Въпростите теми ги прескачам и когато тяма друго - прескачам и форума.

Не към съглакен, защото във Фейсбук има група Как да направя ремонт у дома? и там виждам всякакви "бисери"!

Явно не си ме разбрал или аз не съм се изразил правилно. Под специализираните места имах предвид специализираните форуми, а не групите във Фейсбук. Там е ясно, че пишат всякакви хора и се раждат всякакви бисери. Във форумите има история, има рейтингова система, във фейсбук има прекалено много талаш и е трудно да се отсеят стойностните мнения, когато не си навътре в темата, а обикновено питащите са такива.

Значи, сега какво стана-от "Проблеми с форума" ,темата стана "Какъв ми е проблема с форума"...Сега да питам-Какъв точно ви е проблема с форума!?

п.с.

Калин ми е свидетел,че съм пощурявал от идиоти ...

току-що, Proshark написа:

Значи, сега какво стана-от "Проблеми с форума" ,темата стана "Какъв ми е проблема с форума"...Сега да питам-Какъв точно ви е проблема с форума!?

п.с.

Калин ми е свидетел,че съм пощурявал от идиоти ...

Ти пък ... все едно сефте виждаш форум (говорилня)!

преди 20 часа, "Саша" написа:

Продължавайте по същия начин да разчитате на субективност. Субективността ще спаси света. 

Където има субект, там има и субективност.

Та според теб какво трябва да се направи?

Да сложат модератори с ИИ?

преди 4 часа, "Саша" написа:

Един много добре зададен въпрос, който няма нищо общо с всички коментари, които се написаха днес от потребителите, създаде хаос сред всички. 😆 До ясен и категоричен отговор не се стигна! Отдавам го на факта, че грешно сте разтълкували въпроса. Това се вижда от коментарите, които се написаха днес. Въпроса ми не е зададен към потребителите и не съм се обидил от никой. 

Сашке, като си толкова тънкообидна иди да пишеш в "БГ мама". Не си за тук.

преди 1 час, В. Велев написа:

Сашке, като си толкова тънкообидна иди да пишеш в "БГ мама". Не си за тук.

Ама там ще изяде банана на секундата.

преди 11 часа, Gaming_Solutions написа:

Тук не съм съгласен. Да си смениш никнейма (възможно е, следователно не е забранено) за мен не е равносилно като да си направиш нов акаунт и да пишеш от няколко. Администрацията може да провери това и до колкото разбрах вече е направено, няма нарушения. Не знам защо толкова много хора сте го зачекнали за мултиакаунтинга, всъщност знам от кого тръгна

Може и да не си съгласен. Нямаш грижи. Само че, чети какво съм написал:  "То привидно точно така изглежда форума сега от много то ти акаунти. " Не съм писал за никакви никове, а за акаунти. В продължение на дълъг период, много хора му показваха именно във форума поредицата от акаунтите му. То не бяха 5 нито 15, най малкото 25. Пък ти си мисли каквото си искаш по въпроса, щото явно се чувстваш "вътрешен "човек и  все нещо ще ти е известно. Разликата между теб и мен е много голяма. Ти дойде във форума оня ден, докато аз съм от неговото създаване. Не те съветвам да предаваш мурафети на дядо си!

например фейсбук се борят с многото регове на един, като те пренасочват към стария, и ако не си го харесваш стария ти предлагат да си го изтриеш стария, знам защото често си сменям имената, сега като не искат ЛК е мн. лесно, Гмайла и те имат някакво ограничение до към 5 активни кутии, след което те задължават за всяка нова да вкараш телефон, ако ли не може да изтриеш някой от старите мейли

преди 1 час, Колев 74 написа:

Ти дойде във форума оня ден, докато аз съм от неговото създаване. Не те съветвам да предаваш мурафети на дядо си!

Интересно - оказва се, че форума е от скоро - пък аз друго си мислех!

image.png.8cc68d8549f76e23d29152fb530025ed.png

Но пък имаш доста имена!

image.png.c4ba13dcd207303d809522d3661ec9ed.png

Хитрец си ти ... дядо Стефчо, хитрец си!

Гече! Не съм никакъв хитрец аз, а ти! Не ти ли стана ясно че със всяка година съм променял името за да ме знаят такива   като теб, че си още млад и неопитен. Това вече не е нов акаунт а само една смяна на последната цифра. Даже се указа и ме подсети че за 2025 година все още не съм я сменял, а тя - изтече. Аз почти не пиша вече във форума а след нова година, напълно преставам. Коментирай по темата, а не мен. 

преди 8 часа, Колев 74 написа:

Може и да не си съгласен. Нямаш грижи. Само че, чети какво съм написал:  "То привидно точно така изглежда форума сега от много то ти акаунти. " Не съм писал за никакви никове, а за акаунти. В продължение на дълъг период, много хора му показваха именно във форума поредицата от акаунтите му. То не бяха 5 нито 15, най малкото 25. Пък ти си мисли каквото си искаш по въпроса, щото явно се чувстваш "вътрешен "човек и  все нещо ще ти е известно. Разликата между теб и мен е много голяма. Ти дойде във форума оня ден, докато аз съм от неговото създаване. Не те съветвам да предаваш мурафети на дядо си!

Знам много добре, че не си писал за никакви никове. Хората могат да обвиняват всеки за всичко, но е хубаво да не се пускаме по пързалката всички, особено като няма доказатества за това. И не, не се чувствам "вътрешен" човек, нито съм такъв, просто в една от темите модератор писа, че е направил проверка вече. Комичното в цялата ситуация е, че някои от потренителите, които го обвиняват в мултиакаунтинг споменават стария му никнейн и останалите вече се хванаха на хорото. Ето за това казвам, че да си смениш името и да си направиш няколко акаунта и да пишеш от тях са две различни неща, а не че съм прочел, че пишеш за никове, а не за акаунти.

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 12 часа, Колев 74 написа:

Гече! Не съм никакъв хитрец аз, а ти! Не ти ли стана ясно че със всяка година съм променял името за да ме знаят такива   като теб, че си още млад и неопитен. Това вече не е нов акаунт а само една смяна на последната цифра. Даже се указа и ме подсети че за 2025 година все още не съм я сменял, а тя - изтече. Аз почти не пиша вече във форума а след нова година, напълно преставам. Коментирай по темата, а не мен. 

Започна си да даваш фира!

Не гледам - кога и колко пъти си сменял името! Гледам ДАТАТА НА РЕГИСТРАЦИЯ - 23 декември 2020 година!

Има профили/акаунти - регистрирани 15 години по-рано. Виж кога е „регистриран“ собственика - 14 септември 2003.

преди 15 минути, jhoro написа:

Не гледам - кога и колко пъти си сменял името! Гледам ДАТАТА НА РЕГИСТРАЦИЯ - 23 декември 2020 година!

Има профили/акаунти - регистрирани 15 години по-рано. Виж кога е „регистриран“ собственика - 14 септември 2003.

Айде се запри с чепкането на вълна! Колев имаше други профили/акаунти с други имена. Какво си се захванал за буквата и правиш от мухата слон?!

преди 16 минути, Joss Bomon написа:

Колев имаше други профили/акаунти с други имена.

Ето за това говорим - хора с няколко акаунта, без значение кои са и какви са!

Точно дядо Стефчо говори за АКАУНТИ!

преди 14 часа, Колев 74 написа:

Само че, чети какво съм написал:  "То привидно точно така изглежда форума сега от много то ти акаунти. " Не съм писал за никакви никове, а за акаунти.

Каквото сам си развалиш и Господ не може да ти го оправи!

преди 26 минути, jhoro написа:

Ето за това говорим - хора с няколко акаунта, без значение кои са и какви са!

Точно дядо Стефчо говори за АКАУНТИ!

Каквото сам си развалиш и Господ не може да ти го оправи!

Точно за това казах на един Модератор от форума, да се разследват потребителите с мулти акаунти и да се накажат с вечен бан. В крайна сметка май само мен разследваха... 😆 Абе, ще се оправят нещата, но чак след като спрат да вярват на лъжите и измислиците на някои хора. И между другото, от коментарите в тази тема след зададения от мен въпрос, се видя много добре, кои точно потребители започнаха да ревът и да не искат форума да има модерация. 😆 Защо не искат? Ами оставям на вас да си отговорите, само ще ви подсетя: Дали пък не искат да има модерация, защото им харесва да обиждат и да се подиграват с нормално общуващите потребители? 🤔 Някъде там е истината.....

преди 3 часа, jhoro написа:

Аз дали съм започнал да давам фира, не съм сигурен, но за теб е сигурно и много хора са ти го писали. Гледаш датата на регистрацията на този ми акаунт , а не на първият, който е от 2004 година - 28 април с ник  LZ4JW. Тогава имаше номера, което ти няма как да знаеш, щото още блееше по месечината. Моят номер на регистрация беше 377. Този ми акаунт още си стои, но не го ползвам, понеже съм изгубил паролата му.За разлика от теб много добре зная регистрацията на Калин, щото той е правил този форум и той е е приемал посетителите си. Ако те е страх да го попиташ, можеш да попиташ и "оставиме" регистриран май месец 2004 година. А регистрацията на  "Звяра" , сегашният "Саша" мисля беше в 2005 година - далеч по рано от твоята. Стой си на гъза и не се меси дето трябва и не трябва, щото си станал и ти за смях из техническите подфоруми.

преди 57 минути, Колев 74 написа:

Аз дали съм започнал да давам фира, не съм сигурен, но за теб е сигурно и много хора са ти го писали. Гледаш датата на регистрацията на този ми акаунт , а не на първият, който е от 2004 година - 28 април с ник  LZ4JW.

Злобееш, щото приказваше за другите - че имали много акаунти, а сам се оказа такъв!

преди 58 минути, Колев 74 написа:

А регистрацията на  "Звяра" , сегашният "Саша" мисля беше в 2005 година - далеч по рано от твоята.

Кой кога е регистриран тук е едно, аз имах регистрация в Data.BG - още когато и Калин беше там!

преди 1 час, Колев 74 написа:

Стой си на гъза и не се меси дето трябва и не трябва, щото си станал и ти за смях из техническите подфоруми.

Не си позволявай такива изрази - не ти прилича на претенСиите!

• 2 седмици по-късно...

Добър вечер!

Може ли да обърнете внимание на потребителят @ivottoshev, в темата за войната размята две мои снимки, за което нямам нищо против, но обижда потребителката @Мери). Въпросната потребителка няма нищо общо с мен или с моят профил. По същия начин, нагло и грубо Тошев се отнася и с други потребители. Поводите му са същите, че това съм бил аз. 😆 Всъщност не е смешно, защото по същата логика, може да се обърне към всички потребители, които посмеят да напишат коментар. Благодаря ви за разбирането, и ще съм благодарен да вземете отношение по проблема. 🙂

Хубава вечер!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.