Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 13 минути, "Саша" написа:

Добър вечер!

Може ли да обърнете внимание на потребителят @ivottoshev, в темата за войната размята две мои снимки, за което нямам нищо против, но обижда потребителката @Мери). Въпросната потребителка няма нищо общо с мен или с моят профил. По същия начин, нагло и грубо Тошев се отнася и с други потребители. Поводите му са същите, че това съм бил аз. 😆 Всъщност не е смешно, защото по същата логика, може да се обърне към всички потребители, които посмеят да напишат коментар. Благодаря ви за разбирането, и ще съм благодарен да вземете отношение по проблема. 🙂

Хубава вечер!

Две твои снимки... на които без да искаш показваш как си влязъл във форума от три различни устройства (не е случайно че тези снимки вече си ги изтрил). Целият форум те знае, че имаш няколко активни акаунта.

Моля ръководството да вземе мерки срещу мултиакаутинга, защото това вече преминава всякакви граници.

Хубава вечер!

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 1 час, "Саша" написа:

Добър вечер!

Може ли да обърнете внимание на потребителят @ivottoshev, в темата за войната размята две мои снимки, за което нямам нищо против, но обижда потребителката @Мери). Въпросната потребителка няма нищо общо с мен или с моят профил. По същия начин, нагло и грубо Тошев се отнася и с други потребители. Поводите му са същите, че това съм бил аз. 😆 Всъщност не е смешно, защото по същата логика, може да се обърне към всички потребители, които посмеят да напишат коментар. Благодаря ви за разбирането, и ще съм благодарен да вземете отношение по проблема. 🙂

Хубава вечер!

За да твърди, че ти и аз имаме повече от един профил той трябва да го докаже, а това най-лесно ще стане с помощта на администраторите, които могат да потвърдят, че твоето и моето IP са различни. Мен не ме е страх да заявя публично пред администраторите на форума, които много добре знаят колко профила имам, че нямам друг профил в този форум, освен този, че съм жена и че се занимавам с работа, която за съжаление изобщо не е свързана с пътувания, теб също не те притеснява да кажеш, че IP-то ти не съвпада с моето пред свидетели, които имат възможност да те опровергаят, ако това не е истина,  така че смятам, че всеки човек, който има нормално  IQ може да се сети, че Тошев най-нагло лъже. 😉

Абе,аз на вас не ви ли дадох пример вчера...Ставате за смях...

на 2.12.2025 г. в 17:57, Proshark написа:

Проблемите ни с форума.....или как изглежда погледнато отстрани....

:cool:

и ..да ви имам проблемите....

преди 28 минути, Мери) написа:

За да твърди, че ти и аз имаме повече от един профил той трябва да го докаже, а това най-лесно ще стане с помощта на администраторите, които могат да потвърдят, че твоето и моето IP са различни. Мен не ме е страх да заявя публично пред администраторите на форума, които много добре знаят колко профила имам, че нямам друг профил в този форум, освен този, че съм жена и че се занимавам с работа, която за съжаление изобщо не е свързана с пътувания, теб също не те притеснява да кажеш, че IP-то ти не съвпада с моето пред свидетели, които имат възможност да те опровергаят, ако това не е истина,  така че смятам, че всеки човек, който има нормално  IQ може да се сети, че Тошев най-нагло лъже. 😉

Много е неприятно, нагло и прекалява @ivottoshev с изказванията за потребителите. На мен лично, ще ми бъде приятно да коментирам с него дадена тема, дори да мислим различно по нея. За съжаление, не съм прочел негово мнение по темите в които пишем. Неговото мнение е главно за потребителите, които коментираме. Кой какъв бил и как да го обидим. 😡 По този начин се губи желанието на потребителите да коментираме по темите, разваля се добрия тон и се измества фокуса на темата. То е ясно, че абсолютно всичко, което казва е лъжа, това мога да му го докажа, но се убедих, че няма смисъл. За мултиакаунтинга също съм против, аз имам само този акаунт/профил и това може да се провери. Може да се провери също и това, кой от колко различни профила пише и да се накажат нарушителите с вечен БАН. 🙂

преди 1 час, "Саша" написа:

За мултиакаунтинга също съм против, аз имам само този акаунт/профил и това може да се провери. 

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Ъхъм, така е нямаш други никове тук... активирани от лаптопа в ляво. Имаш обаче един активиран от лаптопа в дясно и един от настолния комп:

1003.png.7f5b713de88163a4e3bc9ababee95b3a.png

1001.png.ab11c55265441fa189840b83ab6fa1c0.png

Историята на форума рядко се е сблъсквала с толкоз тъпо парче, дето самó да си сере у гащурите :giggle1:

И за да е още по-смешно, чак си изтри и поста с излагацията, без да се сетиш че аз вече съм те цитирал и колкото и да триеш, от моят пост нищо не можеш да махнеш   :laughing5:

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Тошев, продължаваш да се излагаш. 🙂

Тези снимки ги направих за да ти ДОКАЖА, че не съм в тир както ти твърдеше. Умишлено отворих форума на двата монитора на настолния компютър и лаптопа на жена ми. Аз пиша тук само от моя лаптоп, който е с линукс и от телефона. Всичко това се вижда от Администратора и Модераторите. 🙂

Мисля, че достатъчно внимание ти отделих за да ти отговоря на всички измислици, които бълваш по мой адрес. Това едва ли ще те спре да продължиш да повтаряш измислици и да убеждаваш другите потребители на тези твои измислици... То се вижда по темите.

преди 12 минути, "Саша" написа:

Тези снимки ги направих за да ти ДОКАЖА, че не съм в тир както ти твърдеше. 

на 29.11.2025 г. в 11:30, ivottoshev написа:

:lol6:Басимус майкус и нефелният опит за измъкване :giggle1:

Ето аз примерно мога да докажа че не съм в ТИР и без да отварям форума на десетнайсет места.

IMG_20251129_112843.thumb.jpg.c004c29c27cb0d80d5e19a0e3a78f940.jpg

Ти просто си прекалено тъп и сам се издаде че имаш от повече от един акаунт, показвайки от колко устройства едновременно си влязъл   :laughing5:

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Уфффф, като малко дете си. 🤭

Spoiler

311.png.49fa87b1c4804e4d26cc822519d4314d.png

Същия лаптоп, и снимката пак не е в тир. Всеки ден мога да ти правя такива снимки, само и само да спреш да убеждаваш другите в твоите въображения и измислици. Но съм сигурен, че пак щи измислиш за какво да обиждаш и да лъжеш останалите. 

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 52 минути, "Саша" написа:

Същия лаптоп, и снимката пак не е в тир. 

Хубаво. Ти само ни обясни защо едновременно имаш отворени няколко различни страници от форума на няколко различни устройства? Да не е защото на всяко от тях е зареден различен акаунт :laughing5:

И защо изтри поста си със снимките? Да не защото си мислеше че по този начин гафът ти ще се потули? :giggle1:

Ако си спомням правилно няма да съм първия който повдига въпроса, обаче може ли екипа до помисли за правило което да забранява чаршафи генерирани с ИИ да се публикуват кагто отговори в теми да кажем с изключение на раздела посветен специално на ИИ-тата?
Нямам нищо против ИИ обаче вече идват прекалено много тия фермани, във всяка тема, по всеки въпрос ще се намери някой да изтипоса поредната глупост генерирана от някой чат бот...
...аман!

преди 2 минути, Bubbles написа:

Ами когато на някой липсват аргументи, знания и опит прибягват до тая глупост!

преди 4 минути, чичо Сашо написа:

Ами когато на някой липсват аргументи, знания и опит прибягват до тая глупост!

Ма като им липсват знания и опит или там каквото им липсва, да си беседват с чат бота без да ни занимават и нас.

• Администратор
преди 14 минути, Bubbles написа:

Ако си спомням правилно няма да съм първия който повдига въпроса, обаче може ли екипа до помисли за правило което да забранява чаршафи генерирани с ИИ да се публикуват кагто отговори в теми да кажем с изключение на раздела посветен специално на ИИ-тата?
Нямам нищо против ИИ обаче вече идват прекалено много тия фермани, във всяка тема, по всеки въпрос ще се намери някой да изтипоса поредната глупост генерирана от някой чат бот...
...аман!

Няма да го кажа за пръв път. ДОКЛАДВАЙТЕ!. От къде да знаем къде са тези постове. Вие ги виждате ние не. Казвал съм съм около един милион пъти, че не четем всеки отговор във всяка тема. То е и невъзможно.

току-що, Kalin Karaboychev написа:

Няма да го кажа за пръв път. ДОКЛАДВАЙТЕ!. От къде да знаем къде са тези постове. Вие ги виждате ние не. Казвал съм съм около един милион пъти, че не четем всеки отговор във всяка тема. То е и невъзможно.

Така е, но трябва и правило което да ги ограничава, иначе на каква база ще ги изтриете и санкционирате "авторите" им. :) 

преди 2 часа, Kalin Karaboychev написа:

Бутона докладвай най-накрая работи.Миналият месец докладвах един вулгарен пост с обидни думи и нямаше 5 минути се изпрати имейл , че доклада е в действие :) 

Нужно ли е полето в което трябва да опишем кратко причината за доклад да е задължително?

Давам пример: Докладвам пост за спам, избирам си правилно от падащото меню причината за доклада "спам" и после трябва задължително да опиша с мои думи каква е причината..? Ами причината си е СПАМ, малко е досадно. Какво трябва да напиша, кратко есе на тема защо не трябва да спимим по форумите?

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 2 часа, Bubbles написа:

трябва и правило което да ги ограничава

Има ги в Правилата. Нали на базата на тях, т.е. вследствие на нарушаването им, се докладва даден пост.

преди 22 минути, Gaming_Solutions написа:

Нужно ли е полето в което трябва да опишем кратко причината за доклад да е задължителна?

Давам пример: Докладвам пост за спам, избирам си правилно от падащото меню причината за доклада "спам" и после трябва задължително да опиша с мои думи каква е причината..? Ами причината си е СПАМ, малко е досадно. Какво трябва да напиша, кратко есе на тема защо не трябва да спимим по форумите?

Определението за спам може да не съвпада с това което си докладвал. Ще се види, когато напишеш какво те дразни в даден коментар и може да се намери друго, правилно основание за модераторски действия.

преди 9 минути, цър-вул написа:

Има ги в Правилата. Нали на базата на тях, т.е. вследствие на нарушаването им, се докладва даден пост.

О ако е въведено съм го пропуснал извинения тогава, отивам да се запозная с това правило. :) 

на 4.12.2025 г. в 0:28, ivottoshev написа:

Хубаво. Ти само ни обясни защо едновременно имаш отворени няколко различни страници от форума на няколко различни устройства? Да не е защото на всяко от тях е зареден различен акаунт

Аз още като видях снимката, точно това ми направи впечатление и си зададох същият въпрос... напълно логично е. Надали има изобщо разумно обяснение. В смисъл, то ние знаем причината, ама... 😆

преди 8 часа, Kalin Karaboychev написа:

Благодаря на екипа на Калдата за разбирането и предприетите мерки за Модерация. Предполагам се вижда, че аз не се възползвам от услугата за докладване, както мислят някои хора и го изтъкват. 😁 Въпреки това се радвам, че ви има и съм сигурен, че форума ще продължи да се подобрява и да придобива популярност с вашите усилия, постоянство и професионално отношение. Всеки от нас разбира се може да допринесе, като спазва правилата, подава сигнали когато е нужно и помага за по-приятна атмосфера. В крайна сметка всички сме тук, за да обменяме знания, да си помагаме и да се забавляваме. Благодаря ви още веднъж за труда ви! 🙂 

преди 8 минути, "Саша" написа:

Благодаря на екипа на Калдата за разбирането и предприетите мерки за Модерация.

Ако бяха предприети мерки, този и останалите ти акаунти щяха да са в небитието...

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ако бяха предприети мерки, този и останалите ти акаунти щяха да са в небитието...

След като сам си го навираш за пореден път, ще те помоля да посочиш "останалите ми акаунти"? 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.