Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 35 минути, ivottoshev написа:

Ако бяха предприети мерки, този и останалите ти акаунти щяха да са в небитието...

Не, на мен много ми е чудно, защо снимките вече ги няма. Защо ги е изтрил? 😆

преди 32 минути, "Саша" написа:

След като сам си го навираш за пореден път, ще те помоля да посочиш "останалите ми акаунти"? 

Да... И аз да задам едно въпросче. Защо имаше четири различни устройства с четири браузъра с отворена kaldata.com? Каква е причината? :) 

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 26 минути, "Саша" написа:

След като сам си го навираш за пореден път, ще те помоля да посочиш "останалите ми акаунти"? 

..@Кутин, @А.Навални, @ДзВяРа, @ Звяра, @superiority, @___, @NovakJ, @Staff., @Old_story, и тн, и тн, и тн, и тн...

току-що, ivottoshev написа:

..@Кутин, @А.Навални, @ДзВяРа, @ Звяра, @superiority, @___, @NovakJ, @Staff., @Old_story, и тн, и тн, и тн, и тн...

@Гренландия забрави... 😆

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Това ли са "останалите ми акаунти"? 😆 

преди 9 минути, communismatic написа:

@Гренландия забрави... 😆

Аха, и защо тези мои "предполагаеми", "въображаеми" акаунти не съществуват? 🤭 

Последно имам ли друг акаунт или НЯМАМ, както твърдя? 😄 

преди 43 минути, ivottoshev написа:

Ако бяха предприети мерки, този и останалите ти акаунти щяха да са в небитието...

И ще ни покажеш ли "останалите ми акаунти" или няма такива? Тошев, докога ще продължаваш с проекцията? Що така при положение, че НЯМАМ друг акаунт, за множествено число е абсурдно да говорим, ти се опитваш да убедиш незнайно кого, че имам други акаунти? Къде са, кои са? 😆 Не усещаш ли, че започваш да ставаш банален с тези твои измислени твърдения?

преди 1 час, "Саша" написа:

Благодаря на екипа на Калдата за разбирането и предприетите мерки за Модерация. Предполагам се вижда, че аз не се възползвам от услугата за докладване, както мислят някои хора и го изтъкват. 😁 Въпреки това се радвам, че ви има и съм сигурен, че форума ще продължи да се подобрява и да придобива популярност с вашите усилия, постоянство и професионално отношение. Всеки от нас разбира се може да допринесе, като спазва правилата, подава сигнали когато е нужно и помага за по-приятна атмосфера. В крайна сметка всички сме тук, за да обменяме знания, да си помагаме и да се забавляваме. Благодаря ви още веднъж за труда ви! 🙂 

Какво се натягаш бе Сашке. Че не са те изгонили още ли?

преди 4 минути, "Саша" написа:

Последно имам ли друг акаунт или НЯМАМ, както твърдя?

Ти какво твърдиш няма никакво значение, никой не ти възприема постовете на сериозно. Относно акаунтите... що не смееш, да отговориш на въпроса, каква е логиката, да имаш отворени четири пъти kaldata.com едновременно? Има ли някакво разумно обяснение?

преди 1 минута, communismatic написа:

Има ли някакво разумно обяснение?

Има, но ти НИКОГА няма да го разбереш, въпреки че най-малко сто пъти го назовах. 🙂 Разумното обяснение, каквато беше и целта на снимката е да докажа, че не съм в тир, което беше поредното ваше "въображение". 😆 Сега в тира ли съм? Нали се досещаш, че пак мога да покажа и докажа, че си измисляте? 😆

Проекцията продължава на пълни обороти.... 😆

Т.е. понеже не си в тир, та затова решаваш да отвориш четири различни устройства с отворена страница на kaldata.com... Мхм, ОК... 😆

Мисля, че на абсолютно всеки средноинтелигентен човек може да му стане ясна причината... което между другото би означавало и че малцина от хората тук биха я разбрали. 😆

току-що, communismatic написа:

Т.е. понеже не си в тир, та затова решаваш да отвориш четири различни устройства с отворена страница на kaldata.com... Мхм, ОК... 😆

Мисля, че на абсолютно всеки средноинтелигентен човек може да му стане ясна причината... което между другото би означавало и че малцина от хората тук биха я разбрали. 😆

Не виждам да си посочил, кои са тези останали акаунти? Що така? 😆

Всъщност, този коментар е поредния от малоумните ви, които нищо не доказват! :laughing5: 

Не веднъж съм казвал, че много обичам да казвам български поговорки и в случая ще кажа тази, "удавник, за сламка се хваща". Та и вие така.... 😆 

преди 1 час, ivottoshev написа:

преди 59 минути, communismatic написа:

@Гренландия забрави... 😆

И как точно АЗ пиша от всичките тези профили при положение, че не съществуват? 😆 Шах и мат! 😆

преди 6 часа, "Саша" написа:

И ще ни покажеш ли "останалите ми акаунти" или няма такива? 

Ето ги:

преди 7 часа, ivottoshev написа:

преди 6 часа, "Саша" написа:

И как точно АЗ пиша от всичките тези профили

Като отваряш всеки профил на различно устройство. Показа ни го нагледно с онези снимки.

преди 11 часа, В. Велев написа:

Какво се натягаш бе Сашке. Че не са те изгонили още ли?

Благодари на модераторите че са изтрили снимки, които го компрометират.

преди 14 часа, ivottoshev написа:

Ето ги:

Като отваряш всеки профил на различно устройство. Показа ни го нагледно с онези снимки.

Показах какво? Че пиша едновременно от този и няколко несъществуващи профила ли? 😆 Не мога да повярвам колко си зле...

преди 25 минути, "Саша" написа:

Показах какво? Че пиша едновременно от този и няколко несъществуващи профила ли? 

Да. Показа че пишеш от няколко профила едновременно.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Да. Показа че пишеш от няколко профила едновременно.

Докладвай ги тези другите профили от които пиша. Да ги изтрият! 😆

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 26 минути, "Саша" написа:

Докладвай ги тези другите профили от които пиша. Да ги изтрият! 😆

В момента мултиакаутинга не нарушава Правилата на форума, така че няма за какво да те докладвам, а защо админите не взимат мерки - не знам и не ме интересува. Това обаче нарушава неписаните правила на етиката и морала, така че ще продължавам да информирам аудиторията за шизофренията ти (с което и аз от своя страна не нарушавам нито едно от Правилата на форума) :)

преди 1 минута, ivottoshev написа:

В момента мултиакаутинга не нарушава Правилата на форума, така че няма за какво да те докладвам, а защо админите не взимат мерки - не знам и не ме интересува. Това обаче нарушава неписаните правила на етиката и морала, така че ще продължавам да информирам аудиторията за шизофренията ти (с което и аз от своя страна не нарушавам нито едно от Правилата на форума) :)

Шизофренията е заболяване на което е необходимо да обърнеш внимание. Лекувай се навреме, че при теб май вече е късно, но все пак има една българска поговорка, която гласи "по-добре късно, отколкото никога". Успех.

преди 2 часа, "Саша" написа:

Че пиша едновременно от този и няколко несъществуващи профила ли?

Това е направо токата за четири ръце

на 9.12.2025 г. в 0:56, "Саша" написа:

Това ли са "останалите ми акаунти"? 😆 

Аха, и защо тези мои "предполагаеми", "въображаеми" акаунти не съществуват? 🤭 

Последно имам ли друг акаунт или НЯМАМ, както твърдя? 😄 

И ще ни покажеш ли "останалите ми акаунти" или няма такива? Тошев, докога ще продължаваш с проекцията? Що така при положение, че НЯМАМ друг акаунт, за множествено число е абсурдно да говорим, ти се опитваш да убедиш незнайно кого, че имам други акаунти? Къде са, кои са? 😆 Не усещаш ли, че започваш да ставаш банален с тези твои измислени твърдения?

Тези нещастни същества, разпространявайки лъжи, търсят  внимание,  остави ги гладни.

Абсолютно никой не разпространява лъжи. Пределно е ясно, че тираджията пише от няколко акаунта. Това е видимо за всеки с два пръста чело. Аз над 200 пъти писах, че на него основният му проблем е, че понеже е изключително умен, та не си дава сметка, че веднага лъсват лъжите му... Просто всички други са много по-умни от него и подобни обяснения (като това, че бил отворил Kaldata.com от няколко устройства, щото искал да докаже, че не бил в тир) са на ниво пети клас, първият срок (и то в най-добрият случай). Освен това е пределно ясно, че в голяма част от случаите използва и Chat GPT, та толкова добре се справя с него, че почти винаги лъсва и по тоя параграф. Което между другото... явно не е кой знае какъв проблем, тук използването на ИИ направо си е масова практика. Иначе обвинява другите в това, което е върха на простотията (няма да кажа наглостта, щото простотията е повече).

преди 58 минути, communismatic написа:

Абсолютно никой не разпространява лъжи. Пределно е ясно, че тираджията пише от няколко акаунта. Това е видимо за всеки с два пръста чело. Аз над 200 пъти писах, че на него основният му проблем е, че понеже е изключително умен, та не си дава сметка, че веднага лъсват лъжите му... Просто всички други са много по-умни от него и подобни обяснения (като това, че бил отворил Kaldata.com от няколко устройства, щото искал да докаже, че не бил в тир) са на ниво пети клас, първият срок (и то в най-добрият случай). Освен това е пределно ясно, че в голяма част от случаите използва и Chat GPT, та толкова добре се справя с него, че почти винаги лъсва и по тоя параграф. Което между другото... явно не е кой знае какъв проблем, тук използването на ИИ направо си е масова практика. Иначе обвинява другите в това, което е върха на простотията (няма да кажа наглостта, щото простотията е повече).

Аз изобщо не разбирам защо се позволява тоя интригант да вършее из форума, но така са решили екипа, толкова.

Използването на 2-3-4... профила от един и същи потребител НЕ е нарушение на правилата, освен, ако с това не се заобикаля вече наложено наказание. Просто приемете, че е един и същи човек и не задълбавайте толко в никнейма. 

Да, всеки има право да регистрира колкото профила пожелае и да пише с всеки от тях. 

Ето какви пише в праилата по този въпрос: 

3.6 Администрацията на форума си запазва правото да блокира без предупреждение новосъздадени профили на бивши потребители с наложено наказание, потребители уронващи престижа на сайта и неговия екип, потребители търсещи постоянни конфронтации с останалите потребители и екипа. 

Надявам се, това да внесе някаква ясното за това, кой с/oт колко профила пише, има ли право да ги регистрира и т.н. 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

преди 3 часа, ostavime написа:

потребители търсещи постоянни конфронтации с останалите потребители

Всичките му профили и постове на въпросния се създават точно с цел конфронтации, заяждане и подигравки с инакомислещите. И това дори нямаше да е проблем, ако не се използваха обидни определения и квалификации, които предизвикват отсрещни реакции. До някъде и тези които му отговарят носят вина за това, че изобщо му се отговаря на провокациите.

Не е само той обаче позволяващият си безцеремонно да прави квалификации и да търси дразги с обиди и подигравки към съфорумците...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.