Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

На мен ли ми се струва или сайта е със нов облик в секция новини.

cqs1773822353i.png

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 4 минути, vlado1985 написа:

На мен ли ми се струва или сайта е със нов облик в секция новини.

При тебе нещо здраво има ли?! Не виждаш ли, че страницата ти не е заредила?!

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

При тебе нещо здраво има ли?! Не виждаш ли, че страницата ти не е заредила?!

При мен всичко си ми е здраво и страницата си беше заредила.

преди 6 часа, vlado1985 написа:

При мен всичко си ми е здраво и страницата си беше заредила.

И при мене се случи оня ден. Изтрих последните бисквитки и кеша и се оправи.

преди 6 минути, lebel написа:

Нямам проблеми с форума. Нормално ли е това?

Нормално е разбира се. Нормално е също да изпитват проблеми с зареждането и връзката само определени хора, защото в руZия има проблем с интернета! 

преди 1 час, nikssi написа:

Изтрих последните бисквитки и кеша и се оправи.

Внушаваш си и аз от миналата седмица при два различни доставчика + мобилни данни йеттел имаше проблеми със зареждането 

преди 6 минути, adersa написа:

Внушаваш си и аз от миналата седмица при два различни доставчика + мобилни данни йеттел имаше проблеми със зареждането 

Факт е,че след това началната страница се зареди коректно. 

преди 26 минути, "Саша" написа:

Нормално е разбира се. Нормално е също да изпитват проблеми с зареждането и връзката само определени хора, защото в руZия има проблем с интернета! 

Скелети ли имаш в гардероба. После пискаш,че се подиграват с тебе. 

преди 2 минути, nikssi написа:

Факт е,че след това началната страница се зареди коректно. 

може аз там не влизам само форума ползвам 

преди 2 часа, nikssi написа:

И при мене се случи оня ден. Изтрих последните бисквитки и кеша и се оправи.

Е при мен това се зареди така без да може да се визуализира нормално страницата за близо 2 минути и след това се оправи бисквитки и кеш не съм трил.

преди 13 часа, "Саша" написа:

Имаше проблем там, но вече няма.   Решен е от законодателния орган на Русия (Федеральное собрание Росси́йской Федерации).

• 2 седмици по-късно...

С А1 съм на 300 скорост, оптика. Истината е ,че от около една година понякога сайта зарежда бавно! През това време всички други сайтове скачат веднага!

Тубата си върви. Която има доста повече натоварване и изисквания към компютрите!

Редактирано от чичо Сашо (преглед на промените)

преди 1 минута, чичо Сашо написа:

С А1 съм на 300 скорост, оптика. Истината е ,че от около една година понякога сайта зарежда бавно! През това време всички други сайтове скачат веднага!

Тръмп и Путин атакуват форума .

току-що, nusho73 написа:

Тръмп и Путин атакуват форума .

Не знам кой атакува, но сайта на моменти зарежда бавно независимо какво разправяте. Говоря за нормална офис машина!

на 8.12.2025 г. в 23:09, "Саша" написа:

След като сам си го навираш за пореден път, ще те помоля да посочиш "останалите ми акаунти"? 

Твърди че няма други акаунти, а признава че е действал тук (очевидно от друг акаунт) още преди години:

преди 11 часа, "Саша" написа:

Велке, помниш ли кой започна да пише книгата на @Крокодила ? Написах почти 1/3 от увода на книгата, за която му дадох идея за Голфа на 500К км. Тогава дори не съществуваше ИИ. Много бързо ги забравяте тези неща?

Неговият акаунт е от преди година и половина, а коментира на постове от преди "четири-пет" години:

преди 11 часа, "Саша" написа:

Лъжа? Аз ли лъжа? 😆

Вижте си коментарите от преди четири-пет години когато пишехте глупости за великата рузия. Вище си глупостите, какво от всичко написано от вас се сбъдна? Аре не ми се занимава, продължавайте да сънувате..... Така ще си умрете на сън, с надеждата и измислиците - пропагандата!!! Запомни ми думите... 

Да, знам че това по принцип не е нарушение на правилата на форума, но ако не се вземат мерки спрямо този потребител, до къде ли могат да стигнат нещата, ако всеки почне да прави като него? Разчитате че другите потребители не са идиоти и заради това не предприемате мерки за озаптяването му? Това ли е?

Абе вече няколко пъти ми се случва да се опитам да споделя линк към източник на споделена от мен информация и системата ми казва че публикацията ми съдържа непозволени думи, последния случай е с въпросния линк(С интервал щот' иначе не може) 

https://g lasove.com/novini/tramp-iran-atakuva-nash-samoletonosach-ot-17-razlichni-strani-byagahme-za-da-si-spasim-zhivota

Тааа случайност ли е или умишлено не може да се публикува от тозъи сайт и Лента например?

Не ги познавам нито следя затова съм далеч от идеята да споря за това колко са достоверни, но знам че доста хора тук споделят от тях та ми стана интвересно.

преди 12 часа, Bubbles написа:

Абе вече няколко пъти ми се случва да се опитам да споделя линк към източник на споделена от мен информация и системата ми казва че публикацията ми съдържа непозволени думи, последния случай е с въпросния линк(С интервал щот' иначе не може) 

https://g lasove.com/novini/tramp-iran-atakuva-nash-samoletonosach-ot-17-razlichni-strani-byagahme-za-da-si-spasim-zhivota

Тааа случайност ли е или умишлено не може да се публикува от тозъи сайт и Лента например?

Не ги познавам нито следя затова съм далеч от идеята да споря за това колко са достоверни, но знам че доста хора тук споделят от тях та ми стана интвересно.

"споделена от мен информация"? Кажи чесно. ТАСС?  Съвсем изтрещяхте. Бърза проверка и се оказва, че съдържанието на линка "ти" е почти от срещата на върха, но е свързано с атаката на САЩ срещу Венецуела.  Но дори и без проверка, не може да си чак толкова наивен (иначе трудно би оцелял до днес)... И все пак пускаш фейка. Излагаш се. Не ми се ще да вярвам, че се опитваш да си докараш нещо допълнително.

https://www.yahoo.com/news/articles/fact-check-trump-quote-attacks-201831667.html?guccounter=1

преди 5 часа, lebel написа:

"споделена от мен информация"? Кажи чесно. ТАСС?  Съвсем изтрещяхте. Бърза проверка и се оказва, че съдържанието на линка "ти" е почти от срещата на върха, но е свързано с атаката на САЩ срещу Венецуела.  Но дори и без проверка, не може да си чак толкова наивен (иначе трудно би оцелял до днес)... И все пак пускаш фейка. Излагаш се. Не ми се ще да вярвам, че се опитваш да си докараш нещо допълнително.

https://www.yahoo.com/news/articles/fact-check-trump-quote-attacks-201831667.html?guccounter=1

Линка беше от друг сайт но резултата беше същия затова потърсих по заглавие и копирах първия резултат но пак без успех та ми стана интересно.

Както казах хич не се наемам да споря за достоверността на тия сайтове или които и да било други защото днес реално 99,9999% от това което ни се сервира е измислица, просто споделих заглавие, толкова.

Само аз ли виждам страницата на профила си, и на всички други профили така:

проблем.jpg

Или сайта има проблеми?

Известията неработят като кликна на известия и веднага ме изхвърля от страницата и ме кара да я презаредя отново.

Съобщения същата история като известията бутонът обратно горе го няма но поне за сметка на това може да се ползва като негов заместител клавиша home.

Форумът още не е обновен напълно. На мен на някои работи пише че още се индексира. Изчакайте малко, пък после ще видим има ли кусури

Стрелката за нагоре я няма .Иначе всичко друго си е ок за сега

преди 44 минути, Joss Bomon написа:

Важно е да зарежда бързо, а съвременната визия си е бонус.

То по някога зависи и от Cloudflare ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.